FKK Sharks, Darmstadt

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

mechelen

Stamgast
Forumpionier
353
02/07/21
328
12
Adres :

Otto-Röhm-Straße 72
Darmstadt

Website: www.fkk-sharks.de

Wat is dit? Een FKK-saunaclub, dwz dat de meisjes in hun blootje rondlopen. Behalve op dinsdag, dat is de 'dessousdag' : meisjes in bikini of lingerie.

Openingsuren :

Maandag tot woensdag 11:00 - 04:00 uur
Donderdag 11:00 - 05:00 uur
Vrijdag tem zondag 10:00 - 05:00 uur
Er is voldoende parking rondom de club. Darmstadt ligt in een 'Umweltzone': je dient zo'n groene sticker op je voorruit te hebben.

Normale entreeprijs : 65 euro.
Kortingen : op zondag tussen 10u en 14u 50 ipv 65.
Woensdag de hele dag 50.
Een 6 beurtenkaart kost 325, een 20 beurtenkaart 950, onbeperkt geldig.

2 uur ticket (tot 15:00h) = €40,-
Nachttarief (vanaf 2:00h) = €40,-

Wat krijg je hiervoor terug :

Een badjas of handdoek naar keuze en badslippers. Extra handdoeken te verkrijgen aan de receptie, gewoon nemen.
Je krijgt een armbandje met 2 sleutels : 1 voor je grote locker in de kleedkamer en 1 sleutel voor een klein opbergkastje in de club zelf voor je portefeuille, smartphone... Beide lockers hebben hetzelfde nummer. Het armbandje heeft ook een elektronische chip, zie verder.
Je mag niet met je gewone kleren binnen, ook het gebruik van smartphones is niet toegestaan.

In de lockerruimte zijn er douches, alsook aan de sauna's. Gebruikte handdoeken gooi je in de opbergmand.

Inbegrepen in de entreeprijs zijn eten en drinken. Alcoholische dranken zijn te betalen : dit wordt 'geboekt' op de elektronische chip. Bij het verlaten van de club dien je je rekening te betalen en dit kan alleen cash. Er staat wel een ATM automaat in de inkomhal waar je geld kan afhalen. Opgelet deze is geen eigendom van de club maar wel van een lokale bank. Soms is deze defect; er kunnen ook extra kosten aangerekend worden bij het afhalen van cash.
Het is niet mogelijk je chip op voorhand 'op te laden'. Je kan wel tijdens je bezoek je openstaande rekening controleren en eventueel betalen.

Omschrijving van de club : een industriehal omgebouwd tot mega-bordeel gecombineerd met wellness. Vooraan is er een grote bar met rondom voldoende zetels. Links van de entree is de resto. Links achteraan bevinden zich de toiletten. Rechts achteraan de sauna, stoombad en dompelbad. Op geregelde tijdstippen is er een saunameester aanwezig. Er zijn ook enkele gediplomeerde masseurs aanwezig.
Via een grote trap achteraan kom je op een boven verdieping waar je 3 bubbelbaden vindt. Van daar heb je ook een uitstekend zicht op de club.
Buiten is er een zwembad, nog een sauna en veel ligbedden. Bij mooi weer wordt er gebarbequed.
Restotijden : ontbijt van 11u tot 13u; warme maaltijden vanaf 17:30u. Tussendoor zijn er wel koeken of fruit te verkrijgen, zolang de voorraad strekt.

Publiek : zoals in vele clubs is de gemiddelde leeftijd overdag ergens rond de veertig. Hoe later op de avond hoe jonger het publiek wordt : jongelui die hoofdzakelijk willen drinken... Er is geen deurpolitiek; let wel : er is weldegelijk security aanwezig en zij grijpen snel in als het moet.

Meisjes : hoofdzakelijk Roemeense meisjes met hier en daar ook enkele Duitse dames. Meestal zijn er ook 1 of 2 Afrikaanse dames. Bij openingstijd zijn er nog niet zoveel dames aanwezig maar vanaf de namiddag gaat het aantal snel de hoogte in, op piekmomenten zijn dat er meer dan 100.
Tarieven : het standaardtarief is nog altijd 50 euro voor een halfuur. Let wel : dit is basic. Wil je meer dien je meer te betalen. Mijn ervaring is dat als je een meisje onmiddelijk voor een uur vraagt je veel meer krijgt. Goede afspraken maken voorkomt narigheid. Betalen doe je achteraf aan je locker.

O ja ; er is ook een VIP-ruimte :


Toevoeging : een impressie., weliswaar ietwat gedateerd...

 
Laatst bewerkt:
Zaterdag ben ik terug in Sharks geweest, eindelijk! Dat is geleden van februari vorig jaar, de reden is bekend.
:angry:

Je moet zoals overal 1 van de 3 G's kunnen aantonen, en als dat niet lukt kan je ter plaatse een sneltest laten uitvoeren voor 5 euro. Ik kon gelukkig wel 1 G aantonen.

Blijkbaar waren er nog een pak mensen blij, want de club zat stampede vol. Niet normaal.
De toegang bedraagt tijdelijk 50 ipv 65 euro, dat speelt uiteraard een belangrijke rol. Officieel is de reden dat een aantal faciliteiten niet bruikbaar zijn. Nochtans : de sauna werkt. De hammam werkt. De 3 bubbelbaden werken. Het zwembad is in gebruik. Enkel het dompelbad is niet in gebruik en zag er smerig uit...
Ik vermoed dat het management ofwel andere clubs nog meer in miserie wil brengen (ik denk spontaan aan World) ofwel willen ze snel veel geld verdienen, voor als alles in september weer dichtgaat... In elk geval het was er pokkedruk.

Er is toch een beetje gewerkt in de club : de neukgrotjes boven zijn weg en vervangen door nieuwe neukhokjes: houten wanden met een gordijn voor. De veel te kleine hokjes in de vroegere kino zijn weg en in de plaats staan er... iets grotere neukhokjes, ook hier weer een gordijn.
:))
De vloer in de toiletten is vernieuwd, maar als die toiletten niet genoeg gepoest worden heeft dat maar weinig zin...
Buiten zijn de tuinhuisjes verplaast van achteraan naar links en rechts in de tuin. Waarom? Wie het weet mag het zeggen.

Er werd gebarbequed, maar omdat er veel te weinig personeel was waren de wachttijden indrukwekkend. Ook aan de bar moest je veel geduld uitoefenen. De manager stond erbij en keek ernaar.
Er waren 2 meisjes die overal de vuile was moesten ophalen, de wasmachines bedienen en de propere was (beddenlakens en handdoeken) weer terugbrengen. En tussendoor de toiletten en douches poetsen. Ik hoef er geen tekening bij te maken : rond 01 uur was het een puinhoop van jewelste en waren er geen beddenlakens meer voorhanden. En de manager stond er bij en keek er naar.
Het publiek : ik denk 80 procent mannen met baarden... Mondkapjes? Nooit van gehoord meneer.

Meisjes waren er gelukkig ook : een 50 tal met veel nieuwe gezichten. Er werd, gelukkig voor de meisjes, wel veel gekamerd en omdat de kamers achter het grote aquarium weer in gebruik zijn waren de wachttijden niet zo lang.

En dan zie 1 meisje waarvan je stiekem hoopte dat ze er zou zijn : Roxi.
Een schatje. Ik denk dat de term GFE speciaal voor haar is uitgevonden. Een heel lief en spontaan meisje waar je bij manier van spreken alles kan aan vragen.
Kort : het was een heel leuk uur. Kosten 100 euro.

En ondanks de drukte en de drekkigheid was het toch een behoorlijk leuke dag. Al moet het management dringend meer personeel inschakelen, anders gooien ze hun eigen ruiten in.
 
Kort verslagje :

Het moet zijn dat de manager hier meeleest want afgelopen zaterdag was er veel meer personeel actief dan 1 week geleden. Ook de weer normale entreeprijs van 65 euro heeft er voor gezorgd dat er nu geen overrompeling was.

Aan de sauna's staan er zowaar 2 ligstoelen die je kan laten verwarmen. Een soort saunastoel als het ware. Die staan er al lang maar ondergetekende heeft er telkens naast gekeken.
redface.gif

Er werd weer gebarbequed : vlees is ok maar al de rest is ondermaats. Een pijnlijk minpunt.

En er waren veel meisjes, iets meer dan vorige week met meer oudgedienden waaronder Sylvana...
eek.gif
Veel kamers heb ik haar niet zien maken.

Gekamerd heb ik ook : Madalina, eentje om in het archief te steken :


En Roxi, eentje om in te pakken en mee naar huis te nemen :


Helaas, dat kan niet natuurlijk.

Het viel wel op dat meer vaste stamgasten aanwezig waren. Er werd door een groepje volop gediscussieerd over ander clubs: over FKK World en The Palace, dat het daar de verkeerde kant uit gaat. En ook over Babylon, dat de gemoedelijkheid van die club wel gewaardeerd wordt. De entreeprijs is voor Hessense clubfans dan niet echt een probleem natuurlijk, die vallen niet over een paar euro meer...
guilty[1].gif


Tot de volgende!
wink2.gif
 
Afgelopen maandag ben ik weer eens naar Sharks gevlamd. En gevlamd heb ik idd, in minder dan 4 uur was ik in Darmstadt (een persoonlijk record) en dat terwijl er in de tegengestelde richting de ene file na het andere ongeluk te zien was; vlakbij Darmstadt stond er zelfs een tankstation in de fik. De boetes zullen binnenkort wel in de bus liggen zekers... Ik ben nog nooit geflitst in D, in B daarentegen...
mad.gif


En waarom in godsnaam op een maandag? Wel, omdat je dan in de eerste uren de club voor jou alleen hebt : de sauna, de bubbelbadjes etc mogen slechts met een beperkt aantal mensen tegelijk betreden worden; bovendien is de club op de weekenddagen té vol waardoor het niet aangenaam meer is.
Ook de resto is dan niet zo snel leeggeplunderd...

Ik heb een 40 tal dames geteld en de trend die al eerder aangegeven is zet zich door : meer en meer meisjes verwachten meer geld voor een kamergang. Een aantal meisjes komt uit de escorte-branche of uit een Zwitserse club en zijn gewoon 250 euro voor een uur te vragen. Doe ik dus niet. Toch zijn er ook genoeg dames die normale prijzen hanteren.

Bezoekers op een maandag : overdag de usual 40 plussers waaronder 1 Aziaat die schijnbaar in de regio woont, de hordes toeristen uit het verre oosten blijven voorlopig weg. En later op de avond veel jongere mensen die flessen champieter of sterke komen zuipen. Weinig verschil met andere clubs dus.

Opmerkelijk : er stonden toch meer mensen achter de bar dan een paar weken geleden op een zaterdag en ook het onderhoudspersoneel is verdubbeld in aantal. Wel grappig en pijnlijk tegelijk : enkel mensen van Afrikaanse origine zijn nog bereid te poetsen en vuile handdoeken op te halen. Heeft wellicht met verloning te maken...

Seks? Jazeker : met Mina, een nieuw meisje dat voorheen naar eigen zeggen in Palace gewerkt heeft. Ze ziet er piepjong uit maar is toch al 23. Bleke huid, heel kleine tienerborstjes, een kleine piercing naast de bovenlip en een opvallende tattoo op haar sleutelbeen.
Tongzoenen deed ze wel, heel goed zelfs. Pijpen en neuken waren ook dik in orde en ben toch 2 keer gekomen in 1 uur met als intermezzo een aangename massage. Kosten 100 euro. Aangezien kwaliteit boven kwantiteit gaat was dit zeker voor herhaling vatbaar.

Ook op een maandag is dit dus een aanrader. Ik zit in mijn verlofperiode, en omdat Babylon wellicht ofwel dichtgaat ofwel een massagehuis wordt ben ik nu donderdag hoogstwaarschijnlijk weer ter plaatse.
 
En mechelen was gisteren zoals aangekondigd in Darmstadt; nog effe profiteren want ook hier zijn de cijfers spectaculair aan het stijgen
frown.gif
...

Veel nieuws heb ik niet toe te voegen, behalve dat de sauna nu met 6 mensen tegelijk mag gebruikt worden; ook de buitensauna is in gebruik.
Mooi weer, dus BBQ : kwaliteit is zoals bekend eerder matig.

1 keer goed gesekst met Cataleya, een nieuwe dame (nu ja ze is er al een paar weken) en populair, ze is heel vaak bezet.
En nu was ze vrij. 't Is een grote dame, met mooie ogen en mooie borsten. Plus op de kamer zeer gewillig en meegaand, niet moeilijk dat ze steeds bezet is.
Tongzoenen, pijpen en neuken plus massage : meer moet dat niet zijn.

Ik hoop dat dit niet de laatste keer is deze zomer, al vrees ik het ergste.
cool.gif
 
Weer prijsverandering :

Entree elke dag 65 euro

Woensdag de hele dag 50 euro

Zondag tot 14:00u 50 euro

2 uursticket (tot 15:00u) 40 euro
Nachttarief (vanaf 02:00u) 40 euro

Min of meer zoals het oorspronkelijk was. Of je op maandag nog een kortingskaartje krijgt is niet duidelijk.
 
Na een korte clubpauze ben ik toch weer naar Darmstadt gevlamd gisteren.

Verkeersinfo : de A61 is weer deels berijdbaar, dwz in de richting van Koblenz, in de andere richting is de snelweg nog steeds dicht. Het verkeer komende van Koblenz wordt via de A565 omgeleid.

Covidnieuws : in Sharks moet je vooralsnog geen PCR-test voorleggen; een gewone test of een bewijs van inenting volstaan. Men vroeg niet meer naar mijn ausweis.
Er wordt wél strikt gewezen op de mondmaskerplicht.

Onderhoudswerken : de 2 bubbelbaden die in het vroegere zwembad boven gebouwd zijn waren buiten dienst, er wordt een nieuwe vloer rondom aangelegd. De oude jacuzzi aan de andere kant werkt gelukkig wél weer en stond héét.

Eten en drinken : meer dan behoorlijk. De BBQ in de zomer is matig doch als de temperatuur zakt stijgt de kwaliteit van de food...
Ook aan de toog was er in de avonduren meer personeel, wat altijd een heikel punt was.

Wellness : zoals aangegeven slechts 1 bubbelbad, doch 2 sauna's en een zeer heet stoombad compenseren dit ruimschoots.

Meisjes : iets meer dan 60 ruw geschat, voor een donderdag meer dan behoorlijk. Opmerkelijk : al maar meer dames hebben een visnet aan...

Ik heb er 2 uitgekozen : in de namiddag Maya, een meisje dat mij nog nooit was opgevallen doch naar eigen zeggen al 2 jaar aanwezig. Inbegrepen het bijna anderhalf jaar sluiting natuurlijk.
Maya is 23, uit Roemenië. Ze heeft blond schouderlang haar, groene ogen, 2 naturelle borsten cup c, lichtjes hangend. Ze heeft een navelpiercing, tongpiercing en wenkbrauwpiercing en een grote tattoo op de dij. Ze is ietsje steviger dan slank.

Ik heb zelf voorgesteld om voor 100 euro een uurtje te gaan stoeien in een kamer. Na wat discussie en nadenkwerk ging ze akkoord.
En dit was goed zonder meer. Maya neigt meer naar PSE dan GFE, maar op een namiddag kunnen we daar mee leven natuurlijk.

En in de avond een oude bekende : Cataleya, misschien wel het mooiste meisje van de club. Dit is wél GFE van de bovenste plank, ook hier weer 100 euro, zelf voorgesteld.

En ik heb mij weer goed geamuseerd, op mijn manier.
wink2.gif
 
Ben maandag toch nog es naar Darmstadt gereden, heen en terug in 1 dag. Is niet echt voor herhaling vatbaar, maar ik had echt geen zin in al die administratieve rompslomp om een f***ing bordeel te bezoeken, dus geen hotel geboekt etc. Ik had gelukkig in mijn woonplaats nog wel een PCR test kunnen boeken, kosteloos. Dan was dat probleem ook van de baan.

En waarom een maandag? Wel, het is 1 van de weinige dagen dat ik vrij ben; ik werk ook vaak in het weekend. Plus : ik had nog een kortingsbon van 20 euro liggen. Die bonnetjes werden vroeger op maandagen uitgereikt. Ze worden nog wel aanvaard maar je krijgt geen nieuwe meer.

Het was zéér rustig; zo kalm heb ik de club in Darmstadt nog nooit geweten. Hooguit 25 dames en het dubbel aantal heren. Dit biedt ook wel voordelen : je kan rustig genieten van jacuzzi's, sauna etc etc. Dat is al wel eens beschreven.
Ze zijn blijkbaar wel voorbereid op drukkere momenten : aan de toog stonden zowaar 8 mensen, nog nooit gezien hier en alle grote lockers in de kleedkamer zijn nu opgedeeld in 2 kleinere. De nummering klopt van geen kanten, rij 1 tem 40 en dan 340 tem 380, zoiets. Bizar maar niet dramatisch.

En er was seks : Roxi, meestal drukgeboekt maar nu zo vrij als een vogel. Dit keer werd het een pannekoeksessie van zo'n 2 uur, jawel. Toch moest ik maar 150 euro betalen... Ze kent mij en ik haar en ze had niks omhanden, je kent dat wel. Het was een hele leuke beurt met veel seks, geknuffel en gelul ertussendoor. 't Is een fijn meisje, niet letterlijk want ze begint wel wat zwembandjes te kweken, maar ze heeft niks capsones, ze hoeft ook niet rond te lopen, doet niet aan upsellen. Ze heeft normaal klanten genoeg. Maar maandag niet...

Ook al was het kalm, toch was de freet best ok. Niet dat van een 5 sterrenrestaurant maar meer dan behoorlijk genoeg.

Ik was niet echt zinnens nog een keer op de kamer te gaan, maar plots kwam er een slanke deerne naast mij zitten. Caroline. Ze heeft hier ooit nog gewerkt, maar als je zoveel naakte vrouwen gezien hebt kan je dat niet onthouden natuurlijk. Ze werk slechts sporadisch en profiteert van de bonus die Sharks deze periode betaalt om snel nog wat centjes te verdienen.
Ze wou met mij naar boven en ze vroeg 100 euro doch ik loog dat ik maar 50 meer had en ja na een minuutje nadenken kon dat. 't Is een meisje van de oude school zoals ze dat in de States zeggen. Tongzoenen was lekker en niks gefriemel met natte doekjes of zo, er zijn er wel degelijk nog die voor het basistarief werken maar je moet wat geluk hebben. Na het pijpwerk liet ik me door haar klaarrijden. Uitstekend, en dat voor 50 euro. Meer moet dat niet zijn.

Al bij al een zeer leuke maandag, al ga ik de volgende keer (whenever dat might be) zeker wel een hotel boeken. Ik was stikkapot toen ik thuiskwam en da's niet echt de bedoeling natuurlijk. Tot de volgende.
wink2.gif
 
Laatst bewerkt:
Ben er 1 keer geweest. Alweer paar jaar geleden. Helaas ver rijden voor mij. Maar echt heel mooi daar. De jacuzzi's staan als ik mij goed herinner achteraan wat hoger. Wanneer het covid gedoe (hopelijk ooit) over gaat, ga ik er zeker weer keer kijken.
 
Ik ben afgelopen week geweest, mooie club mooie vrouwen alleen beetje duur ze vroegen allemaal 100 voor een half uur en 150 voor een uur, ( gewoon normale service ) komt dit omdat ik een nieuweling was of zijn de prijzen daar nu eenmaal zo
 
Bedankt voor de reactie, dan zal ik dat nog eens een x gaan proberen, het was me goed bevallen bij sharks maar als het ergens anders gewoon 50 per half uur kost was ik toch geneigd om niet meer naar sharks te gaan
 
Sharks zal net als zowat alle andere clubs in regio Hessen heropenen op 07/02. Reden is dat de regering van de deelstaat Hessen de regels wat veranderd heeft : niet langer het Inzidenz-getal is van toepassing, maar wel de 2G+ regel.

 
Vandaag ben ik in deze mooie club te vinden. Het was een tijdje geleden maar meer dan de moeite. Ik koppel er een hotelboeking aan vast zo blijft het allemaal zorgeloos en een dag vakantie. Aan mooie meiden hier geen gebrek, meer dan keuze genoeg. Hier trouwens wat gezichten gezien uit andere clubs. Het blijft een zelden geziene weelde om uit zo een talrijke LU te kunnen kiezen. En qua service zat het op al de reeds gemaakte kamers ook al zeer goed. Wat zijn we toch verdammt verwend in Duitsland!
 
Nog een kort verslagje van een bezoek aan Sharks vorige donderdag, mijn eerste dit jaar.

Het was een aangenaam bezoek : niet te veel volk en toch behoorlijk wat dames, een 50 tal. Er waren wel opvallend veel oudere Turken maar dan van het 'goede' type : zij die niet beschaamd zijn om zonder ondergoed in de sauna te stappen. En Sylvana was er ook weer ja.

Veel nieuws valt er niet te melden : de buitensauna is uitgeschakeld en het stoombad staat minder heet dan voorheen. De toogbediening was weer traag zoals altijd en het eten was goed zonder meer. Op andere fora wordt hierover geklaagd maar ik ben nog nooit met honger of ziek naar huis gegaan.

Even dreigde een incident toen een van de Afrikaanse poetsdames alle handdoeken van de barkrukken wou weghalen. De grote baas had het tijdig gezien en kon een revolutie nog net in de kiem smoren. De grote baas zat trouwens met 2 klanten en 3 dames aan de pokertafel mee te spelen...

O ja en er was ook seks :

Mickey, een jong ding, en niet echt slank. Maar ze kwam erg spontaan over.
Tongzoenen kon als ik haar een uur boekte. En dat deden we dan maar... Tz was best goed, pijpen en neuken waren eerder gewoontjes waarbij ze geen initiatief nam. Maar ik mocht me wel laten gaan, dat wel. Na 20 minuten gefinished.

Ik kreeg een massage en ook dit was nogal simpeltjes, het was eerder strelen. Toch voldoende om weer om krachten te komen en om nog eens van bil te gaan, in doggy begonnen en geëindigd.
Dit was niet slecht. Herhalingsgevaar zit er echter niet in.

Later die avond : in een van de zetels zat een dame, goedlachs, die weinig of geen klanten heeft gehad die dag. Ik ben naast haar gaan zitten voor een praatje. 't Was een nieuwe, Flori noemde ze zich. Ze is iets ouder en ook iets steviger dan haar jongere collega's maar haar spontane lach maakt veel goed. Plus : ze biedt het 'basispakket' aan voor 50 euro, geen upsell-toestanden. Duim omhoog dus.

Op de kamer bleek ze wel van wanten te weten : tongzoenen, pijpen en weer tongzoenen. Zoals Mechelen het graag heeft. Na een tiental minuten overgegaan tot neuken waarbij ze géén gel gebruikte, ook dat begint zeldzaam te worden.
Ik heb haar in verschillende standjes genomen en ben klaargekomen in doggy. Meer moet dat niet zijn newaar.
Herhalingsgevaar : als ze er nog is wel. Maar aangezien ze niet veel klanten heeft gehad (ze is niet de allerknapste) bestaat de kans dat ze elders gaat.

Weer een geslaagd bezoek : 65 entree, 100 voor dame 1, 50 voor dame 2, 92 voor een overigens uitstekend hotel en euh 100 voor een volle tank diesel. De kapitalist groet u!
:lol
 
Vanaf volgende week zijn er weer opgietsessies met de populaire saunameester Dieter.
Op zondag ('s middags) en op maandag, woensdag en vrijdag 's avonds.
 
Ik was afgelopen donderdag weer in Darmstadt. Er was een zéér matige line-up, slechts een 40 tal dames en ook aan de heren-kant was de opkomst laag. Het lijkt dat de knaldrang voorbij is en dat men spaarzaam is geworden, of bang voor wat komen gaat.

Ik liet het niet aan mijn hart komen. Het zonnetje scheen, de temperatuur was aangenaam en er werd dan ook al flink gezond rond het zwembad. Gebarbequed werd er natuurlijk nog niet.

Op donderdag zijn er vooralsnog geen georganiseerde opgietsessies, maar een paar would be saunameesters voerden dan maar een showke op. Mét toestemming van de clubleiding. Was best prima.

En seks was er ook ja. Met Roxi. Kan je echt niks verkeerd mee doen.

Mijn frequentie van Sharks bezoekjes is wat gedaald, de afstand begint me wat parten te spelen. Maar toch kom ik hier nog steeds graag. Tot de volgende, over 5 weken wellicht.
wink2.gif
 
volgend weekend naar Frankfurt en weet nog niet welke fkk
er zijn er 3 goede heb ik gelezen(op ander forum) sharks,oase en dietzenbach
maar weet niet welke prijzen de meisjes hanteren op dit moment ?en is dit in alle 3 de fkk?
 
dit weekend sharks bezocht
is een grote FKK met veel vrouwen en goed eten ,het mindere is ze vragen allemaal 100€en zijn een beetje opdringerig.
2 vrouwen gehad en bij 1 kunnen afbieden voor 70€,ook FKK oase bezocht en hier is de start prijs wel nog 50€
 
Terug
Bovenaan Onderaan