FKK Sharks, Darmstadt

lecramnl

Vaste klant
Oudgediende
10 aug 2021
132
5
93
Deze week staat in het teken van Frankfurt voor mijn werk - dus een mooie gelegenheid om eens naar Sharks te gaan.
Dit verslag komt in 2 delen - de dinsdag en de woensdag
smile2.gif


Deel 1: de dinsdag

Voor het eerst in Sharks vandaag na veel voor -informatie bij mede ijsberen op dit forum te hebben opgehaald (waarvoor dank!)
De club is erg groot en ruim opgezet. Een mooie bar, veel bankjes en op de 1e etage 2 x een jacuzzi (die vandaag erg koud waren btw :) )
Buiten zeer ruim met veel ligstoelen en een zwembad. Buiten is een combi van (ex) Goldentime (de houten huisjes voor de sessies) en Babylon (de wellness) alleen allemaal net wat groter.

Het eten (belangrijk voor sommige hier! :) ) is nivo sauna club zoals je ook in andere clubs gewend bent; niet goed maar ook niet slecht - prima voor avond eten, maar verwacht geen sterren chef
wink2.gif


De entree was vandaag 65 euro en het was 'kleding' dag waarbij 90% van dames iets aan had. De dames zien er prima uit - nivo Sixsens denk ik zo. Echter zitten er wel een aantal 'ordinaire' bij; maar ok als dat je smaak is....
Het aantal dames was vanavond denk ik rond de 40 (een dame vertelde dat op dit moment vooral de donderdag, zaterdag en zondag druk zijn met de dames). Maar een prima line-up voor een eerste keer.

Maar dan; de prijzen - ik ben ben NRW clubs gewend (Babylon, Sixsens etc.) - maar hier START je met 150 euro voor een uur en 100 euro voor een half uur. Upselling is hier meer normaal dan een uitzondering.
Ik heb zelfs een Roemeense dame gevonden die 100 euro voor een half uur vroeg, 50 euro voor TZ en 50 euro voor massage. Sorry hoor - maar 200 euro voor een half uur is best wel veel
smile2.gif

Maar wetende dat 150 euro voor een uur standaard is, weet je ook hoeveel zakgeld je mee moet nemen
smile2.gif

Zelf heb ik 2 prima sessies gehad (nemen weet ik niet meer ;-)) van ieder 150 euro.

Ik was er rond 17:00 uur. Het publiek was toen voornamelijk Duitsers en Aziaten. Rond 21:00 uur kwamen er heeeel veel sudlanders / Finnen binnen werd de sfeer ook wat 'anders' - niets mis mee hoor; maar ik voelde me er niet helemaal
meer thuis. Over Aziaten gesproken: een dames wist mij te vertellend dat de dames dol waren op Aziatische gasten omdat die vaak de volle mep betaalde en snel klaar kwamen - sessies van 10 minuten kwamen met Aziaten dan ook veel voor (en voor een uur betaald).

Een tip: Dormero Darmstadt hotel is op +- 15 minuten loopafstand met goede kamers en prima prijzen - dus een aanrader.

Morgen ga ik weer en dan is de entree 50 euro en volgens de dames zijn er dan ook meer dames EN heren aanwezig; ben benieuwd - uiteraard laat ik weten hoe het was hier
smile2.gif


Als je me - op basis van vanavond - vraagt of het de moeite waard was dan zeg ik NEE (afstand en de prijzen) - maar als je in de buurt bent dan zou ik zeker een bezoekje brengen (maar persoonlijk zou ik niet alleen voor Sharks de afstand rijden)....
 

lecramnl

Vaste klant
Oudgediende
10 aug 2021
132
5
93
Gisteren had ik al mijn ervaringen van dag 1 van mijn Sharks trip gedeeld; tijd voor het volgende (en laatste) deel.

Deel 2: de woensdag

Vol goede moed ging ik vandaag voor de 2e dag in deze week naar Sharks. De entree was deze dag 50 euro, en de dames zouden geen 'kleding' aanhebben.
Het eerste klopte; na het afgeven van 50 euro rond de klok van 16 uur werd ik welkom geheten in 'the place to be' zoals sommige vinden. Echter 'geen kleding' was niet helemaal waar - diverse dames hadden toch nog 'kleding' aan; maar dat mag de pret niet drukken zullen we maar zeggen!

Inmiddels wist ik - na mijn bezoek van dinsdag - al keurig alles te vinden. De line-up was eigenlijk niet veel meer dan de dinsdag; wel wat andere dames (voor zover ik dat kan beoordelen) - maar zeker niet veel meer.
Buiten was het weer lekker vertoeven langs het zwembad; al waren er vandaag wel veel wespen aanwezig (maar ja; daar kan Sharks weinig aan doen - een bord met 'kein wespen' zal vast niet helpen.
Het eten was exact hetzelfde als gisteren - de kok had weinig inspiratie voor nieuwe gerechten denk ik. Maar voor het eten komen we uiteraard niet perse he. Als je lekker en gevarieerd wilt eten zijn er vast andere gelegenheden in Darmstadt.

Tot vervelends toe werd ik continue aangesproken door 2 dames (vriendinnen van elkaar) die om de beurt echt HEEL graag met mij naar de kamer wilde, en mij op de bank al wat probeerde op te geilen. Helaas waren beide dames totaal niet mijn type maar dat leken ze maar niet te begrijpen. Tot een uur of 20:00 heb ik ze zo nu en dan bij bij gehad. Netjes (iedere keer) verteld dat ze niet mijn type waren en dat ik niet met ze naar de kamer ging, maar blijkbaar hadden ze beide een banaan in de oren en kwamen keer op keer weer terug. (n)

Vanavond werd er veel gejaagd - niets mis mee maar het was echt heel veel. Bij dames waar ik wel iets mee wilde heb ik netjes de vraag gesteld omtrent de kosten voor de dienstverlening. Geloof het of niet; onder de 200 euro per uur kwam ik vaak niet uit (voor standaard service!). De meeste dames zeiden dat ze 'speciaal' waren en daarom deze prijzen hanteerden. Op de opmerking van mij dat ik ook speciaal was, en daarom graag korting wilde om bij de 150 euro uit te komen werd niet positief op gereageerd.

Maar maar ik had geluk; een (redelijk) mooie dame uit Moldavie wilde mij wel masseren, TZ, en pijpen ZC voor 150 euro. BINGO dacht ik; op naar de kamer!
Op de kamer de standaard vragen ('waar kom je vandaan', 'kom je vaak hier' etc.) echter bleek deze dame 4 jaar in Groenlo (of all places) in Nederland gewoond te hebben :) echter van Grolsch bier had zo nooit gehoord).).
Dames bleef maar praten en vanalles vragen en uit het niets pijpen. Mijn pielemans was hier niet op voorbereid en had er geen zin in. Na nog meer gepraat en onzin zaken heb ik besloten de sessie na 15 minuten af te breken en
haar netjes 100 euro (half uur tarief) te betalen. De dame was zeer verbaasd - dit was geen match; totaal geen match! Jammer van de 100 euro - risico van het vak zeggen ze wel eens he ;)

Na weer wat babbeltjes met wat dames (incl. de verhalen hoe speciaal sommige wel niet waren) trof ik een mooie jonge dame (23 jaar bleek later) uit Roemenië. Keurige afspraken kunnen maken en hop hop naar de kamer.
Prima massage - echter tussendoor moest ze wel wat sms-jes beantwoorden, blijkbaar was haar vriendin die in Roemenië was op zoek naar een goede suggestie voor een boek. Top prioriteit dus!
Tijdens de massage van mijn benen en rug vroeg ik of ze mijn ballen ook wat kon 'kietelen'. Dat kan tegen 50 euro extra..... ja je leest het goed!! Geen vreemde zaken alleen de ballen wat kietelen aan de buitenkant.
Vriendelijk bedankt voor deze schitterende aanbieding en de sessie netjes afgemaakt.

Na een rondje welness en een lekker gebakje vond ik het rond 22:00 uur wel genoeg geweest (waren zo op het eerste gezicht geen interessante dames bijgekomen), en ben ik weer netjes naar mijn hotel gewandeld.
(inmiddels stroomden de Sudlanders / Finnen weer in grote getalen naar binnen).

En nu de hamvraag: vind ik Sharks de moeite waard ? Op basis van 2 bezoeken is mijn antwoord zonder twijfel NEE!
Ja ik ben misschien in de verkeerde maand geweest - urlaub; maar de prijzen gaan hier werkelijk NERGENS over. Dat doen ze bij de NRW clubs (Babylon, Samya etc.) en zelfs bij de vlaaienclub (Sixsens) stukken beter.
De inflatie is blijkbaar bij de dames in Sharks enorm hard aangekomen; maar man man man dit gaat werkelijk nergens over.

Zijn de dames in Sharks speciaal. Nee wat mij betreft totaal niet; de eerder genoemde andere clubs hebben een soortgelijke line-up.
Mijn (persoonlijke) advies is dan ook: wanneer je niet perse naar Frankfurt moet is er totaal geen reden om Sharks te bezoeken, en kan je je zakgeld beter aan andere clubs besteden.
Mocht je bv voor werk al in de regio Frankfurt moeten zijn; dan ook 2 x achter je oren krabellen of je echt wel je geld in deze club wil achterlaten.

Ben ik de enige die deze mening heeft ? Lees onderstaand draadje op een ander forum er maar eens op na zou ik zeggen:
http://www.internationalsexguide.nl/forum/showthread.php?3225-FKK-Sharks-Darmstadt

Tot zover mijn 2 verslagen - ik hoop dat jullie er wat aan hebben (ik zie Sharks immers in meerdere draadjes terug komen :) )
 

mechelen

Stamgast
Oudgediende
2 jul 2021
255
3
190
Een aangename zondag met een wrange nasmaak

Na mijn teleurstellend bezoek aan World zaterdag trok ik zondag naar de club waar ik mij wél thuisvoel : FKK Sharks, momenteel de drukst bezochte saunaclub in de regio en misschien wel van heel West-Europa.

Op zondag is de club al om 10u open voor een brunch tot 15u. Ideaal : rustig ontbijten met een zelf samengesteld omeletje; het aantal aanwezige dames is om 10 uur exact nul overigens, die druppelen wat later binnen. De entree is op zondag voor 14u nog steeds 50 euro.

Op zondagmiddag is normaal ook een saunameester aanwezig doch de man had zich ziek gemeld blijkbaar. Geen erg, een paar kerels hebben met toestemming van de leiding voor invaller gespeeld. Alle faciliteiten waren overigens in gebruik en goed op temperatuur.

Nieuwe investeringen heb ik niet opgemerkt, behalve dat er recht voor de ingang een paar parkeerplaatsen voor andersvalide bezoekers gemaakt zijn. Of dat gerespecteerd wordt is natuurlijk de vraag... Voor het overige is deze club nog steeds zoals het was; never change a winning team weetjewel.

Er zijn natuurlijk ook wel wat minpunten in Sharks, zeker wél. Het personeel is lang niet altijd vriendelijk en de toogbediening is nog altijd een ramp op drukkere momenten. Gewoon relativeren; ik zie vaak nieuwe mensen en al maar meer mensen van Afrikaanse afkomst in de club werken hetgeen betekent dat de lonen voor medewerkers niet bepaald hoog zijn.
redface.gif


Ook hier waren er enkele meisjes die met een BHthje rondliepen, de trend uit Oase is ook hier al aanbeland blijkbaar.

Maar er was ook seks. Met Chanel.
Ik had haar vroeger al wel gezien. Een meisje met een heel leuk snoetje. Ze heeft wat piercings en tatoos maar vooral een heel mooie lach.
Ze is 25 en uit Hongarije, ze werkt al enkele jaren in Duitsland.
Natuurlijk moest er flink onderhandeld worden over prijzen en opties, maar we kwamen er wel uit zoals altijd.

Tongzoenen was eerder matig; pijpen was wél goed. Neuken was dan weer gewoontjes : de eerste keer in doggy geëndigd en het tweede nummertje op het einde van het uur zat zij op mij...
Tussen de twee bedrijven in was er nog tijd voor een massage, op haar initiatief overigens. 't Is een van de sympathiekste meisjes in de club. Herhalingsgevaar : misschien.

Later die middag merkte ik dat de Aziaten weer goed vertegenwoordigd waren. Dat merkte je vooral aan het gedrag van sommige dames die hen als wandelende 100 euro biljetten zien natuurlijk.

Het eten (vanaf 17u) was degelijk maar is altijd hetzelfde...

Achteraan de club zag ik plots een heel jong blond meisje. Ik vroeg hoe ze heette maar een degelijk antwoord kreeg ik niet. Ze sprak enkel Roemeens met wat Duitse woorden. Met wat gebarentaal lukte het wel, met horten en stoten natuurlijk : Lola, 19, en nog maar pas in de P6 wereld aanbeland. Toen Covid begon zat ze wellicht nog op de middelbare school.
't Is niet eenvoudig onderhandelen met zo iemand, doch met de vriendelijke hulp van een andere dame (Catalea) konden er toch wat afspraken gemaakt worden en trokken we naar een kamer boven.

Ze is nog zeer onervaren. Er was afgesproken om te TZ maar dat wou ze eerst niet, en na wat aandringen lukte het wel en zeer goed zelfs. Ook met het aanmeten van een condoom lukte het niet en ik heb haar dan maar geleerd hoe je dat correct doet. Dat vond ze wél fijn, zo wat les krijgen van een leermeester.
rolleyes.gif
En ik vind het natuurlijk ook fijn om te seksen met een leerlinge, zolang ze maar de juiste leeftijd hebben naturlijk.
biggrin.gif

Pijpen was aangenaam en ook neuken best OK, ze heeft toch wat ervaring opgedaan in haar jonge leven. Het bleef wel maar bij 1 seksbeurt want 3 keer op een middag is voor een man van middelbare leeftijd
redface.gif
echt het maximale. De rest van de tijd heb ik met veel moeite weliswaar wat euh gecommuniceerd over jong zijn in een land als Roemenië, over de P6 wereld etc.
Herhalingsgevaar : misschien wel ja.

Het bleef bij 2 kamergangen, de rest van de dag hield ik me bezig met de wellness.

En bij het naar huis gaan kwam de aap uit de mouw...
Toen ik mijn sleutel afgaf stond de receptioniste te snotteren en te puffen dat ze zich erg ziek voelde.
angst.gif
Maar ondertussen wel sleutels aannemen en weer afgeven, en geld aannemen en weer teruggeven... Dan is men is verwonderd dat de cijfers weer aan het stijgen zijn...
angryfire.gif

Ik heb vanmorgen (dinsdag) een test laten afnemen, deze is negatief en ik voel mij niet ziek, maar ik vrees voor anderen...
wand.gif


Ik ga zeker nog wel naar Sharks, mijn favo club, maar dit was een afknapper.
 

Altijd stijf

Newbie
7 nov 2022
5
1
2
Hey , heb even een vraagje aan de ervaren mensen die een sauna of ffk club bezoeken , mij lijkt het echt super vet om zon clubs te bezoeken maar vraag me af als je zwembad of sauna of zo ingaat is dat dan alleen voor de mannen? En doe je dat dan met z’n allen naakt omdat je alleen een badjas aanhebt? Misschien beetje een stomme vraag maar lijkt me raar om z’n alle mannen naakt in Een bad , jacuzzi’s of sauna te gaan .. sorry misschien een beginnersvraagje heb ook geen vrienden die hier interesse in hebben dus als ik zou gaan moet ik het alleen gaan haha … bedankt !
 

Manbijtkat

Vaste klant
16 jul 2021
154
20
172
Hey , heb even een vraagje aan de ervaren mensen die een sauna of ffk club bezoeken , mij lijkt het echt super vet om zon clubs te bezoeken maar vraag me af als je zwembad of sauna of zo ingaat is dat dan alleen voor de mannen? En doe je dat dan met z’n allen naakt omdat je alleen een badjas aanhebt? Misschien beetje een stomme vraag maar lijkt me raar om z’n alle mannen naakt in Een bad , jacuzzi’s of sauna te gaan .. sorry misschien een beginnersvraagje heb ook geen vrienden die hier interesse in hebben dus als ik zou gaan moet ik het alleen gaan haha … bedankt !
In de welness, dus sauna jacuzzi en zwembad ga je altijd naakt. Is niet raar, een man weet immers hoe een piemel er uit ziet.
 
  • Leuk
Waarderingen: Wandelaar5

mechelen

Stamgast
Oudgediende
2 jul 2021
255
3
190
Zondag 18 december

Mogelijk de laatste keer dit jaar, tenzij ik zo zot ben om oudejaar ook langs te gaan; misschien.

Het was opvallend rustig (en koud) om 10u aan de ingang. Normaal staat er dan een rij van een man of 10 te wachten maar nu was ik er alleen.
Aan de receptie stond een bordje met de mededeling 'opgietsessies in de buitensauna vanaf 12u'. Het kacheltje van de grote binnensauna was defect blijkbaar, en de buitensauna moest nog opgewarmd worden. Slecht voorteken? De eerste dame die aanwezig was bleek good (?) old Sylvana te zijn, nog een slecht voorteken...
1 van de gokautomaten deed het niet en dat zorgde bij een bepaalde bevolkingsgroep voor wat paniek, nog een voorteken.
Gelukkig was het ontbijt wel prima, zoals steeds.

Er waren dan toch een twintigtal gekken mezelf incluis die zo zot waren om de opgietsessies buiten mee te maken. Brrr. Maar wel aangenaam uiteindelijk.

En dames? Véél dames, meer dan 80. Het is bijna kerst, je zou denken dat veel meisjes naar huis zijn maar integendeel dit was een geweldige line-up met zoals gezegd 1 Italiaanse dame, 2 Duitse meiden (Lara en Zoë), 1 Argentijnse dame die steeds met een handdoek rondloopt, 1 Afrikaanse en veel Roemeense.

Een eerste sessie gedaan met een bekende : Lola.

Het meisje leert bij. Tongzoenen, pijpen en neuken waren prima en ook communicatief verliep het beter dan vorige keer. Wel 100 euro voor een half uur.

Nadien zat de club goed vol en was het tijd voor de WK-finale. Grappig : de TV schermen in de veranda hadden een andere verbinding dan die in de club zelf, die laatsten hadden een vertraging van een halve minuut. Als er vanuit de veranda gejuich opsteeg wist je in de club dat er een doelpunt aankwam... en ik heb Argentinië dus twee keer wereldkampioen zien worden. Of het verdiend is laat ik in het midden, Mbappé is dan wel een eikel doch hij was wel de ster van de avond...
Veel dames waren maar wat blij dat het voetbalcircus voorbij is.

En dan ronde 2 met Zoë, die een heel drukke dag had.

Ik ken haar van Babylon. Tongen, pijpen en neuken waren uitstekend, Sharks heeft een geweldige aanwinst. Kosten 150 euro voor een uur.

En dan was het tijd om hotelwaarts te keren. Ik had gevreesd voor een slechte dag (gezien de voortekens) maar het was gelukkig een heel leuke zondag. Tot de volgende.
wink2.gif
 
  • Leuk
Waarderingen: lecramnl en Wandelaar5

mechelen

Stamgast
Oudgediende
2 jul 2021
255
3
190
Sylvesterparty 31 december 2022

Was het goed? Ja. Kon het beter? Ook ja.

Ondergetekende was dan toch zo zot om oudjaar te gaan vieren in Darmstadt.
Klokslag 16 uur gingen de deuren open en je mocht al meteen aanschuiven. Niet omdat er al veel volk was maar wel om opstootjes in de kleedruimte te vermijden. Geleerd uit het verleden wellicht. Entree was 99 euro. Toen ik net binnen was stopte op de parking een taxi uit Parijs, jawel. Nog zotten...

In de club kreeg je een glas 'sekt', zeg maar champagne van de Aldi. Om te eten moest je wachten tot 18 uur. Toen werd het grote buffet vrijgegeven. In tussentijd genoot ik wel van de sauna, weer hersteld en goed op temperatuur, en van de bubbelbaden. Het stoombad was uitgeschakeld.
En ik genoot ook van de binnenkomst van de dames, in sexy lingerie deze keer al waren er wel enkele meisjes die gewoon naakt rondliepen.
Ik schat dat er een goede 80 dames waren. Helaas geen Roxi, Zoë, Sabrina of Catalea, de dames die op mijn verlanglijstje stonden. Wel een aantal nieuwe gezichtjes, overgekomen van andere clubs. En oma Sylvana was er ook weer jaja.

Om 18u ging het buffet open. Het was best goed maar ik herinner mij de buffetten op de feestjes van FKK World indertijd en die zagen er toch indrukwekkender uit. Hier was het eerder 'gewoontjes'. En als iedereen tegelijk wil gaan eten moet je aanschuiven, en daarna weer wachten op een vrij plaatsje.. Al bij al viel dat wel mee. De toogbediening was dan weer wél vlot, dat zijn we niet gewoon.

Later op de avond werd het toch drukker en rond 22u werden er kledingzakken gebruikt, hetgeen betekent dat de 400 lockers allemaal bezet waren. Toch was er nooit het gevoel dat de club overvol zat; er is natuurlijk veel ruimte in Sharks. Ook waren er wachttijden aan de kamers en werden de neukhokjes in de vroegere kino ook druk bezocht.

Om 00u dan was er vuurwerk buiten aan het zwembad, en dat vuurwerk was nogal laag bij de grond, letterlijk, het waren van die goedkope vuurwerk dozen. Tegelijk zag je boven de stad vuurwerk naar boven knallen dat wél veel geld gekost heeft. Het geheel gaf wel een mooi zicht, dat wel.

O ja, er was zelfs een deejay, eerder zeldzaam in Sharks. Helaas draaide de man bijna uitsluitend van die Turks-Roemeense brol die je ook in Samya hoort, en alleen de meisjes vonden dit leuk.

En er was ook seks, ja toch. Met Lola, een jong ding van 20 die ik al twee keer op de kamer heb gehad. En het wordt steeds beter, deze jonge meid die eerst nogal schuchter was groeit uit tot een topper. Lekker tongen, pijpen en neuken, twee keer in een uur voor 150 euro. Mijn avond was weldegelijk geslaagd.

Rond een uur of drie trok ik dan hotelwaarts. Ik vond het best een leuke party, al mag het wat chiquer als je 99 euro mag afdokken.
 
  • Leuk
Waarderingen: lecramnl en Wandelaar5