Algemeen Hannover, algemeen

Fredje020

Meubelstuk
23 sep 2021
1.202
14
1.644
Bloedstraat
Gister in Hannover geweest, en ook bij Eros op de 4d etage

Mooie buurt wel, geen irritante types en weinig tot geen junkies. Aanbod meiden is wel echt bedroevend slecht……. Wel bij shemale Angie (ofzo) binnen geweest. Een Equadoriaanse van ergens id 40 met een super nep pornolichaam (toen ze uitgekleed was eigenlijk best lelijk) die schijnt in de jaren ‘90-‘00 op de Wallen gewerkt te hebben en 2 jaar geleden tijdens Corona ook. Donker getinte dame, redelijk lang, siliconen lichaam dus en een flinke (donkere) paal. De seks stelde niets voor, pijpen deed ze zonder maar was niet goed en haar neuken was gewoon saai. Gelukkig weinig betaald en ze was ontzettend aardig en ik mocht voor en na douchen.

Hannover ook weer gezien, zou er echt niet voor omrijden in de toekomst.
 
  • Leuk
Waarderingen: TheHitcher

TheHitcher

Stamgast
5 jul 2021
487
29
781
Hannover ook weer gezien, zou er echt niet voor omrijden in de toekomst.
Klopt. Bij mijn 1e bezoekje daar in 2010 had ik bloedmooie blonde poolse ontmoet in het eroscentrum die into kinky was. Haar gelijk om haar telnr gevraagd, zodat ik daarna op afspraak erheen kon en dan een 2e ronde andere dames kon leren kennen. Kwam er 4 tot 6x per jaar.
In 2017 was haar telefoon dood. Daarna nog 2x op de bonnefooi geweest, maar haar niet meer tegengekomen, bezet of niet aanwezig. Rest van de laufhauses had een zeer trieste bezetting gekregen ivm 2010 en de dames die ik daar kende waren ook verdwenen. Ben toen maar gestopt met Hannover. Een korte tijd was het leuk tot 2017.
 
  • Leuk
Waarderingen: Fredje020