Algemeen Hannover, algemeen

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Fredje020

Meubelstuk
1.402
23/09/21
1.952
16
Gister in Hannover geweest, en ook bij Eros op de 4d etage

Mooie buurt wel, geen irritante types en weinig tot geen junkies. Aanbod meiden is wel echt bedroevend slecht……. Wel bij shemale Angie (ofzo) binnen geweest. Een Equadoriaanse van ergens id 40 met een super nep pornolichaam (toen ze uitgekleed was eigenlijk best lelijk) die schijnt in de jaren '90-'00 op de Wallen gewerkt te hebben en 2 jaar geleden tijdens Corona ook. Donker getinte dame, redelijk lang, siliconen lichaam dus en een flinke (donkere) paal. De seks stelde niets voor, pijpen deed ze zonder maar was niet goed en haar neuken was gewoon saai. Gelukkig weinig betaald en ze was ontzettend aardig en ik mocht voor en na douchen.

Hannover ook weer gezien, zou er echt niet voor omrijden in de toekomst.
 
Hannover ook weer gezien, zou er echt niet voor omrijden in de toekomst.
Klopt. Bij mijn 1e bezoekje daar in 2010 had ik bloedmooie blonde poolse ontmoet in het eroscentrum die into kinky was. Haar gelijk om haar telnr gevraagd, zodat ik daarna op afspraak erheen kon en dan een 2e ronde andere dames kon leren kennen. Kwam er 4 tot 6x per jaar.
In 2017 was haar telefoon dood. Daarna nog 2x op de bonnefooi geweest, maar haar niet meer tegengekomen, bezet of niet aanwezig. Rest van de laufhauses had een zeer trieste bezetting gekregen ivm 2010 en de dames die ik daar kende waren ook verdwenen. Ben toen maar gestopt met Hannover. Een korte tijd was het leuk tot 2017.
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?

Vergelijkbare onderwerpen

Terug
Bovenaan Onderaan