Has Feminism And 'Hoeflation' Destroyed Dating In The West?

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Het gaat er meer om dat meeste gemiddelde vrouwen onrealistische standards hebben. Ze kunnen wel seks hebben met mannen aan de top, maar ze krijgen geen echte langdurige relatie of huwelijk van zulke mannen. En dat is wat veel vrouwen willen, inzet van een man voor een langdurige relatie of huwelijk.

Ben het eens met meeste wat je zegt, maar mannen horen niet onderdanig te zijn, vrouwen horen onderdanig te zijn en dat is wat veel moderne vrouwen missen. Grote groep mannen missen juist mannelijkheid, en ik zie ook veel van zulke mannen op dit forum.

Vrouwen worden minder aantrekkelijk en krijgen minder opties en seksuele aandacht met tijd. Terwijl mannen juist aantrekkelijker worden, veel meer opties en seksuele aandacht krijgen.

Ik ben veel jonger dan de meeste hier, door dvps te bezoeken kan ik veel beter neuken dan de meeste mannen vooral vergeleken met mijn leeftijd. Ik sport 6 keer in de week, ben fysiekelijk en mentaal veel fitter dan meeste mannen. Als ik 35 ben ga ik geen vrouw willen die 30 is en door mannen heen gerend is.
Je hebt groot gelijk dat je op jonge leeftijd dvp's bezoekt. Ik heb daar ook heel vroeg mee gestart.
 
Het gaat er meer om dat meeste gemiddelde vrouwen onrealistische standards hebben. Ze kunnen wel seks hebben met mannen aan de top, maar ze krijgen geen echte langdurige relatie of huwelijk van zulke mannen. En dat it wat veel vrouwen willen, inzet van een man voor een langdurige relatie of huwelij

Ben het eens met meeste wat je zegt, maar mannen horen niet onderdanig te zijn, vrouwen horen onderdanig te zijn en dat is wat veel moderne vrouwen missen. Grote groep mannen missen juist mannelijkheid, en ik zie ook veel van zulke mannen op dit forum.

Vrouwen worden minder aantrekkelijk en krijgen minder opties en seksuele aandacht met tijd. Terwijl mannen juist aantrekkelijker worden, veel meer opties en seksuele aandacht krijgen
Vrouwen horen onderdanig te zijn? 😅 Ik denk echt dat ik niets had moeten zeggen op dit onderwerp omdat het meer een onderwerp is voor de heren, dus dat zal ik dan ook niet meer doen 😅 ik hou het erop dat ik het met sommige ding eens ben, met sommige niet en de dingen die ik niet begrijp is omdat ik ook geen man ben en misschien dus te makkelijk praten heb als vrouw en ook niet weet hoe het is om in de schoenen te staan van de man.
✌🏻☺️
 
mannen horen niet onderdanig te zijn, vrouwen horen onderdanig te zijn
Nee, dat is nergens voor nodig. Gelijkwaardigheid doet niks af aan je veronderstelde mannelijkheid.

Als je meent je eigen mannelijkheid te moeten aflezen aan de onderdanigheid van de vrouw, dan geeft dat wat mij betreft blijk van een zwak ego dat zich alleen maar sterk kan voelen door anderen naar beneden te halen, in plaats van de kracht in zichzelf te zoeken.

Borstklopperij over hoe goed je wel niet bent is geen teken van mannelijkheid of kracht, maar eerder een teken van een innerlijke onzekerheid die men overcompenseert door heel hard het tegenovergestelde te gaan roepen.

Mannelijkheid is niet hetzelfde als macho gedrag en ik lees hier heel veel het tweede en bijzonder weinig het eerste.
 
@Ivy in een traditionele relatie is de "taak" van de man om te zorgen voor oa financiële zekerheid. Veel vrouwen zoeken dat nog steeds maar willen wel overal de baas over zijn (feminisme komt dan om de hoek) maar brengen niets in qua relatie. Zoals ze zeggen "I dont bring anything to the table.. I am the table"
Als je als vrouw (zeker als single mom) allemaal eisen stelt en je eigen inbreng is NUL.... tja waarom zou een kerel dan voor je kiezen?

Roepen dat je geen vrouw wil die DIK is? Dan ben je een lul.. en ondertussen "eist" een vrouw van alles en nog wat. Waarom mogen zij wel eisen stellen en wij als man niet? Klinkt niet echt gelijkwaardig.

Ik verdien zelf goed (paar keer modaal). Waarom zou ik kiezen voor een vrouw met 1-2-3 kids die niet van mij zijn? Waarom zou ik voor die kosten en die zorg opdraaien? Wat voegt deze vrouw (rationeel gezien) toe aan mijn leven? Ik snap dat ik financieel aantrekkelijk ben.... maar nee dankje!

Zelf de keuze gemaakt dus voor een Thaise die inderdaad 20jr jonger is. Haar EIGEN geld verdient en rechtevenredig meebetaald aan het huishouden en waarbij we de huishoudelijke taken eerlijk verdelen (afhankelijk van hoe/wat wie wanneer klaar is met werkt kook ik of zij bv). Ben inmiddels 50 en dus wel wat relatie-ervaringen gehad. Beter dan dit niet gehad (alhoewel dus haar libido relatief laag is maar goed nobody is perfect en ik ook niet)

Vrouwen kunnen hun uiterlijk best als "troef" inzetten. Of leeftijd. Alleen beide zijn niet houdbaar.... kijk om je heen? hoe ziet de gemiddelde Nederlandse/Vlaamse vrouw eruit van 35+? Maatje te dik.. kort pittig kapsel... Nee dankje 😅
 
Ben het eens met meeste wat je zegt, maar mannen horen niet onderdanig te zijn, vrouwen horen onderdanig te zijn en dat is wat veel moderne vrouwen missen.
Bij het woord onderdanig slaan bij heel veel mensen gelijk de stoppen door. Maar als je werkt heb je in de meeste gevallen ook een baas. Die neemt de besluiten en is aan het eind verantwoordelijk.

In de relatie is de man dus de baas. Dat kunnen vrouwen heel vervelend vinden, maar als je bij hen de verantwoordelijkheid legt haken ze direct af.

Als man heb je geen waarde, maar moet je die creëren.
Voor een man is een studie, carrière en geld de start om een gezin te starten en daar alles voor te doen.

Het enige wat je dan als man wil is respect van je partner voor je keuzes en acties en oprechte dankbaarheid.

En zodra je dat niet krijgt, ga je op zoek naar andere situaties waar je dat wel wordt gegeven. Dat kan dus ook werk, een vereniging, een hobby of een vriendenclub zijn.

Of zoals het nu gaat nemen heel veel mannen de moeite al niet meer. Er is genoeg stimulans van porno, gamen, tv kijken, sporten, hobby's, waarom zou je dat opgeven voor een hoop ondankbaarheid.
 
Laatst bewerkt:
Ik heb zelf een ex vriendinnetje gehad voor ongeveer, 6 maanden. Toen ik haar leerde kennen was zij eigenlijk de reden waarom ik naar Portugal verhuisd was. Ik zeg je de eerste paar dagen met haar had ik me nog nooit zo fantastisch gevoeld. Het leek wel een film - het kon niet meer stuk. Sex level 10 en volledig op elkaar afgestemd ook. Niks kon meer stuk. Ik had initieel m'n vakantie hier verlengd voor een paar extra dagen en toen kwam eigenlijk naar boven, waarom kom je niet gewoon hier wonen?

Toen de keuze gemaakt - ik kan een half jaar ervoor uittrekken. Is het niks? Dan geeft het niet - kan ik altijd terug en kan ik ook zeggen ik heb het geprobeerd. Ik ben voorheen 7x op vakantie geweest naar Portugal en ik ken portugezen die in NL al hun hele leven vertoeven waar ik een soort kind aan huis ben.

Dus - iedereen in mijn omgeving reageerde verbaasd; sommige vertelde oh die is met 2 maanden huilend terug. Het was een keuze dat ik zelf wou - ik had immers weinig meer om "echt" nog in Nederland te zijn. Mijn moeder was een poos terug daarvoor overleden. Ik had weinig meer om echt te moeten of te willen blijven zeg maar.

Appartement gefixed toen ik eenmaal thuis was (remotely), alles vooruitbetaald en m'n toenmalig wijffie de sleutels op laten halen. Intussen druk bezig met m'n halve woning leeg te trekken en grotendeels alles aan m'n familie mee te geven. Uiteindelijk ging ik af op het vliegveld met 2 koffers + 1x handbagage. Als je je voorsteld dat ik een 4 kamer appartement had (nieuwbouw) dan was dat een behoorlijke jump. Maar ik was ervan overtuigd dat het wel lukken ging.

Dus ik daar; de eerste 2 maanden alles was fantastisch. Maar toen het stof eenmaal wat liggen ging kwam de aap langzaam uit de mouw. Mijn vriendin moest trouwen. Waar ik vandaan kom trouw je pas na een aantal jaar ofzo, maar zeker niet na 2 maand. Toen ik dat vertelde frustreerde dat haar. Ze moest binnen mijn bedrijf op contract, maar ik heb geen ruimte voor haar en van alle personen op deze wereld was zij de laatste met wie ik zakelijk door 1 deur zou kunnen gaan. Lukte ook niet. Toen was het, "als je iets overkomt, dan zit ik zonder geld. We moeten een contract opstellen dat ik iets krijg als je komt te overlijden" ... Wtf... Wat praat je zo raar?

Uiteindelijk spiraalde mijn ooit zo geliefde waar ik intens op verliefd was (ze was echt mooi ook) in een ware hel. Ik heb uiteindelijk 7x de politie in m'n eigen woning staan bellen, feitelijk alle ruzie's die we hadden wel / niet stiekem op staan nemen als bewijsvoering. Uiteindelijk toen de rechercheur na de 7de keer de boel zat was zei die me ook niet gewoon, waarom ga je niet gewoon weg?

En eigenlijk was dat zo'n gek idee nog niet. Airbnb geboekt, amper een paar honderd meter verderop. Ik kwam daar gigantisch tot rust. En ook langzaam de inkeer in wat voor een fucking spiraal van ellende ik in gekomen was. Ik had te maken met een full blown narcist van een vrouw. Ik ben wel wat gewend en ik weet hoe vrouwen uit de hoek kunnen komen, maar tegen haar was ik niet opgewassen. Hoe raar dat ook klinkt. Je slaapt met de duivel in bed.

Een heel lang verhaal kort - toen ze uiteindelijk naar thuisland gevlogen was, keerde het langzaam aan in. Dat ik slachtoffer was van een narcistic abuse relationship. Ik ben daar enorm in gaan duiken in dat onderwerp. Toch kon ze me niet loslaten, en ben ik nog 1 keer naar zuid-amerika geweest met zo gek als ik was, een set ringen bij me. Toen ik eenmaal daar was in de halve achterstandswijk, viel het besef ook daar. Het wordt niet beter. De momenten die we hadden komen ook niet meer terug. Ze is niet goed voor me.

Na 6 dagen ben ik naar huis gegaan (en blij weer op europees grond te zijn geland). Toen ging het hard - ik floreerde als boy weer - ik ging weer op stap, ik ging daten. De eerste 2 weken volledig op rampage met 7 verschillende vrouwen seks gehad. Toch bleef ze me... Stalken. En hoe.

Dat heeft anderhalf jaar geduurd. De volgers onder mijn instagram waren gescreenshot. Er werden tot op 11 profielen onder mijn naam aangemaakt, en mijn volgers bericht met dat ik een nieuwe IG had en de oude verwijderen moest. Mijn social media werd gebombardeerd. Er werden reports op foto's van mij en mijn nieuwe vriendin gemaakt, als in dat ik foto's zou publiceren van iemand zonder toestemming (bewijs het maar eens).

Uiteindelijk met een heel pakwerk naar een advocaat gegaan - daar de zaak voorgelegd, in combinatie met justitie hier is dat doorgezet naar haar thuisland. Ze kijkt tegen gevangenisstraf aan voor de omvang van stalking die ze geprobeerd heeft. Mens was knettergek gewoon.

Ik schat 2 jaar na dato hield dat stalken op, met een finaal bericht dat ze in verwachting was en getrouwd was met een duitser. Ik denk bij mezelf:

Bekijk bijlage 154415

Uiteindelijk viel alles op z'n plaats ook, en begreep ik ook waarom ik ten prooi gevallen was van een narcistische ex-vriendin. Het was een open wond wat te maken had met het verlies van mijn moeder - waar ik nu overheen ben, gesterkt ben en veel beter let nu ook op red flags.

In Nederland hebben we ook narcisten - maar die zijn niet zo stealth of brutal als op andere plekken van de wereld. Daar worden sommige werkelijk opgevoed of met de paplepel gegeven dat narcisme positief is. Als je erbij stilstaat, staat half social media ook in de ban van, aandacht, validatie (=narcisme).

Na haar ben ik de tel kwijt met hoeveel vrouwen ik gedate heb. Uiteindelijk heb ik daar mijn toenmalige portugese vriendin uit leren kennen die me door datheen ook heensleepte. We zijn na 4 jaar ook niet meer samen, maar ik heb een flinke les uit alles getrokken.

Het is simpel; als je niet wil dat je oppertunistische vrouwen treft, vrouwen met narcisme of wat dan ook, dan hou je je cirkel gewoon klein. Dan is de kans dat het je overkomt een stuk kleiner.
Toegegeven, na 5 jaar woon ik hier nog steeds. En absoluut geen spijt van de keuze. Ik zal de goede herinneringen samen met haar niet vergeten, maar ook niet waarom ik zover in de eerste plaats gekomen ben. Ik negeerde stelselmatig iedere red flag binnen de relatie die ik had.

Ik moet leren leven dat ik mijn social media de rest van mijn leven af moet schermen, want 1 onschuldige foto met een vriendin, vrienden of zelfs je wijffie kan verkeerd vallen, ook al ben je jaren niet meer samen. Ik ken meerdere mensen die ook te maken hebben gehad met zulk soort obsessieve stalking.

De boodschap in dat alles is is dat je alles moet afschermen, en mensen ook geen energie meer moet geven op dat vlak. Wordt je gestalked? Blokkeren - no contact gaan. Het duurt mischien even maar uiteindelijk put de stalker geen energie meer uit je en geeft het op.

Ik was dan wel zo'n eikel wanneer ze me mailde met d'r nieuwe vriend in de cc te antwoorden met iets in de trend van bin there done that.

En dat raakte haar dermate hard, wat precies de bedoeling ook was. Als men denkt weg te komen met shit naar mij toe ik flikker bombs in je emotionele tuin en raak je waar het echt pijn doet.

Uiteindelijk ben ik hier absoluut sterker uit geworden - maar belangrijker is de les die ik eruit getrokken had. Don't fuck around with crazy. Maar dat kan je natuurlijk ook niet weten als je blind bent van verliefdheid.

Goede foto. Waar kwam ze vandaag? Brazilie neem ik aan?
 
Kan de titel van dit topic niet verandert worden in het 'Andrew Tate fantopic'? Mijn hemel, ik heb bij het doorlezen van de reacties wel 10x in mijn broek gekeken of ik echt wel een lul heb bij al dat onnozele gepraat over 'mannen willen dit, mannen willen dat'.

Tip; hou het misschien wat dichter bij jezelf (ik wil), want ik herken me als normale vent echt totaal niet in deze 'wijsheden'.
 
Kan de titel van dit topic niet verandert worden in het 'Andrew Tate fantopic'?

Slechte gelezen. Dit topic gaat over de trend dat mannen juist stoppen met daten omdat vrouwen "meereisend" zijn geworden. Onderliggende oorzaak is (oa) feminisme etc etc.

Las vanmorgen ergens dat 80% van de vrouwen wil dat de man het initiatief neemt
Echter 50% van de mannen "doet" dat niet meer en 20% van de mannen worden ALS ze initiatief nemen is er een 20% kans dat ze als "creep" worden weggezet.
 
Kan de titel van dit topic niet verandert worden in het 'Andrew Tate fantopic'? Mijn hemel, ik heb bij het doorlezen van de reacties wel 10x in mijn broek gekeken of ik echt wel een lul heb bij al dat onnozele gepraat over 'mannen willen dit, mannen willen dat'.

Tip; hou het misschien wat dichter bij jezelf (ik wil), want ik herken me als normale vent echt totaal niet in deze 'wijsheden'.

Ik ben ook geen fan van die Andrew Tate. Dat is gewoon een pooier met grote praatjes. Vrouwen vinden hem alleen maar interessant voor zijn geld.

Waar ik mij wel in kan vinden is dat het overgrote deel van de Westerse vrouwen veel veeleisender zijn geworden dan vroeger. Ze worden helemaal opgefokt door social media. En de simps verergeren dat door massaal foto's te liken op social media, berichtjes sturen, geld te sturen en dergelijke. En idd, meeste mannen neuken nou eenmaal alles als er een gat in zit. Vrouwen zijn erg kieskeurig wat seks betreft. Dus de top 10% van de mannen neukt regelmatig, en de rest van de mannen heeft het nakijken of moet betalen.

En ik merk in Nederland dat de mannen eerder minder knappe Nederlandse vrouwen hebben. Volgens mij is Nederland ook een soort Thailand voor vrouwen. Ik hoor regelmatig van buitenlandse vrouwen dat ze Nederlandse mannen knapper vinden dan in hun eigen land. Aziatische dames zeggen dat, maar ook Oost-Europese, Latina's en Afrikaanse. Niet zo gek dat er veel mannen zijn die liever voor zo'n vrouw kiezen. Ze zijn minder veeleisend, minder arrogant en nog knapper ook.
 
Laatst bewerkt:
Mannen horen niet onderdanig te zijn, vrouwen horen onderdanig te zijn en dat is wat veel moderne vrouwen missen. Grote groep mannen missen juist mannelijkheid.
Mannelijkheid kan je ook niet spelen, dat heb je of heb je niet. En het hebben is het meest aantrekkelijke, monogamie is dan niet eens meer het allerbelangrijkste..
Vrouwen worden minder aantrekkelijk en krijgen minder opties en seksuele aandacht met tijd. Terwijl mannen juist aantrekkelijker worden, veel meer opties en seksuele aandacht krijgen.
Dat verschilt ook echt per vrouw, een cougar die haarzelf goed verzorgd, trekt makkelijk nog twintigers en dertigers aan. Weet wat ze wilt, is financieel onafhankelijk. Zoekt niemand om haar te onderhouden maar kan in het spel ook onderdanig zijn. Ze kent de regels en heeft zo de touwtjes in handen 🔥
 
Ik herken me in ieder geval niet in de persona 'Andrew Tate fan', integendeel zelfs vind het een onuitstaanbare gast die veel onwaarheden roept.
Ach, hij roept af en toe rare dingen, maar aan de andere kant ook dingen die iets teveel hout snijden.

Maar over die man is er een ander topic. Het wachten is nu op zijn veroordeling omdat zijn proces nogal lang duurt.
 
Dat verschilt ook echt per vrouw, een cougar die haarzelf goed verzorgd, trekt makkelijk nog twintigers en dertigers aan. Weet wat ze wilt, is financieel onafhankelijk. Zoekt niemand om haar te onderhouden maar kan in het spel ook onderdanig zijn. Ze kent de regels en heeft zo de touwtjes in handen 🔥
Nee, niet echt, vrouwen die het verschil maken zijn uitzonderingen en uitzonderingen maken de regels niet. Meeste vrouwen ouder dan 30 hebben overgewicht en 30% heeft zwaar overgewicht. Meeste vrouwen letten niet op wat ze eten en zorgen fysiekelijk niet voor zichzelf. Zijn er oudere vrouwen die er goed uit zien, ja Empress Layla is daar een voorbeeld van, ze is een moeder en nog steeds is ze fit en mooi, jammer genoeg heb ik nooit een date met haar gehad.

"Is financieel onafhankelijk". Waarom vinden meeste vrouwen dan belangrijk hoeveel een man verdient en wat hij doet? En niet tegen mij zeggen dat jij dat niet belangrijk vind, want dat is gewoon niet waar. Mannen zijn gemaakt om te zorgen voor vrouwen, vrouwen zijn niet gemaakt om te zorgen voor mannen. Een vrouw verdient geld om onafhankelijk te zijn, een man verdient geld zodat hij voor zijn familie kan zorgen.

Het is simpel, meeste 20 jarige vrouwen zien er beter uit dan meeste 30+ vrouwen. Je hoeft niet naar mij te komen met uitzonderingen. Een 30+ vrouw die goed voor haar zelf zorgt zal vast nog aandacht krijgen, maar het zal vooral aandacht zijn van meestal mannen die zij zelf niet wilt.
Vrouwen horen onderdanig te zijn? 😅 Ik denk echt dat ik niets had moeten zeggen op dit onderwerp omdat het meer een onderwerp is voor de heren, dus dat zal ik dan ook niet meer doen 😅 ik hou het erop dat ik het met sommige ding eens ben, met sommige niet en de dingen die ik niet begrijp is omdat ik ook geen man ben en misschien dus te makkelijk praten heb als vrouw en ook niet weet hoe het is om in de schoenen te staan van de man.
✌🏻☺️
Je bent een post wall vrouw en een dvp, je weet zelf de reden waarom je al jaren lang niet meer kan daten. Dus je kan logischer denken dan meeste vrouwen.

Zijn er heel veel mannen die er seks met jou willen? Ja. Maar mannen die jij wilt, willen jou niet.
Voor de discussie zou het dan mooi zijn als jij ook je visie deelt en aangeeft waar je je dan niet in herkent.
Nee, dat kan hij niet, want hij kan niet tegen de waarheid. Hij leest het wel maar wil zijn "mening" niet delen.

Nog een hoeflation stat.

Als je seks uit een relatie verwijdert, zul je ontdekken dat 90% van de vrouwen niets te bieden heeft in relaties.

Maar vraag maar aan zulke vrouwen wat ze willen in een man, dan geven ze je een hele waslijst.
 
Nee, niet echt, vrouwen die het verschil maken zijn uitzonderingen en uitzonderingen maken de regels niet. Meeste vrouwen ouder dan 30 hebben overgewicht en 30% heeft zwaar overgewicht. Meeste vrouwen letten niet op wat ze eten en zorgen fysiekelijk niet voor zichzelf.
En mannen lieve schat. Voornamelijk onder het kopje huisje boomje beestje 🫣
Zijn er oudere vrouwen die er goed uit zien, ja Empress Layla is daar een voorbeeld van, ze is een moeder en nog steeds is ze fit en mooi, jammer genoeg heb ik nooit een date met haar gehad.
She is a fine wine 🍷
Ook in t echt gezien, in lingerie, zonder make up.
Daarom, genen en land van herkomst maakt ook verschil.
"Is financieel onafhankelijk". Waarom vinden meeste vrouwen dan belangrijk hoeveel een man verdient en wat hij doet? En niet tegen mij zeggen dat jij dat niet belangrijk vind, want dat is gewoon niet waar.
Als ik hem maar niet hoef te onderhouden. Ik hou op zeker van cadeautjes maar ik hoef niet onderhouden te worden.
Wat hij doet zegt iets over de bovenkamer. Voor mij persoonlijk is een Intelligente man wel erg aantrekkelijk.
Ik wil een man geen dingen gaan uitleggen..dan ga ik wel op een basisschool werken oid.
Mannen zijn gemaakt om te zorgen voor vrouwen, vrouwen zijn niet gemaakt om te zorgen voor mannen. Een vrouw verdient geld om onafhankelijk te zijn, een man verdient geld zodat hij voor zijn familie kan zorgen.
ik hoop vooral dat hij voor zichzelf kan zorgen. Niet elke man heeft een familie 🫣😅
Het is simpel, meeste 20 jarige vrouwen zien er beter uit dan meeste 30+ vrouwen. Je hoeft niet naar mij te komen met uitzonderingen. Een 30+ vrouw die goed voor haar zelf zorgt zal vast nog aandacht krijgen, maar het zal vooral aandacht zijn van meestal mannen die zij zelf niet wilt.
Maar dat is dan toch ook eigenaarschap nemen vind je niet?
Over het algemeen zijn er veel mensen, in mijn ogen vooral 50 plus, die zichzelf compleet laten gaan. Of laat ik eraan toevoegen: ouders die zich laten gaan. Oh we hebben kindjes en een partner en maken het elke avond "gezellig". Daar worden dan hapjes en drankjes mee bedoeld na 20 uur wat je niet meer verbrand...
Uhm ja logisch dat de sexdrive daalt naar t vriespunt 😂 totaal niet gezellig!
Een vrouw die voldoende sex krijgtmet orgasmes is ook aantrekkelijker dan een vrouw die nooit aangeraakt wordt overigens. Ze wordt dan prikkelbaar, saai, koeltjes..

Ik ken (gelukkig) genoeg singles die nog super sexy zijn na hun 30ste, slank, goede babbel, geen drama, goed gekleed. Dat was 20 jaar geleden anders als ik de foto's bekijk van mijn oma leek ze met 30 plus inderdaad al afgeschreven.
Maar bv een Josh V is toch nog super sexy, doet voor mij niet onder voor Jenna van voormalig salon 261. Beide in t echt gezien overigens.

Dus ja geld doet wonderen, motivatie, single of swinger zijn, maar ook uit welk land je komt of in welke kringen je verkeerd.

Als je seks uit een relatie verwijdert, zul je ontdekken dat 90% van de vrouwen niets te bieden heeft in relaties.
Dat vind ik nou van mannen 🤭😂 bring more to the table than ur wallet or dick zeg ik altijd.
Maar vraag maar aan zulke vrouwen wat ze willen in een man, dan geven ze je een hele waslijst.
Intelligentie, gepaste dominantie, hij moet voor zichzelf kunnen zorgen en niet zeuren over kleine dingetjes..

Helaas hebben sommige dames inderdaad hele waslijsten en die hebben daardoor ook weinig keus, weinig seks en veranderen dan in de dikkke Trollen die je zojuist beschreef 😂

Borrelnootje iemand? Of popcorn?
 
Snap ik, mannen die alleen hun pik en portemonnee meenemen zie je al genoeg lijkt me :ROFLMAO:
Genoeg mannen die "protect, provide & progress" naar de tafel brengen.

Maar dan moet nog ff langs de 1.80 lengte, slank, haar op je hoofd, goed gekleed, communicatief, humoristisch, nog 100 dingetjes voordat dat wordt gezien.

Bad boys zijn voor de snelle lol veel leuker, maar ja dan mis je de mannen die meer dan Pik 🍆en portemonnee 👛 meebrengen.
 
ik neem aan dat je hier financieel zorgen bedoelt.

Tot de feministische gold van de jaren zestig/zeventig zorgen de vrouwen voor het gezin en de mannen voor het inkomen.

En de oma's voor de opa's. etc..
Ook Amerikaanse statistieken. Van al het geld dat wordt betaald na scheiding gaat 3% van een vrouw naar een man.

Vrouwen zijn dus nog steeds niet in staat om genoeg geld te verdienen om zelfstandig te zijn na een scheiding.

Ook daar zijn oplossingen voor, maar ja dan moet je als vrouw ineens echt gaan werken 🤣
 
@Miss Tiffany Lieve schat, het is duidelijk dat je er niet tegen kunt dat vrouwen minder aantrekkelijk worden naarmate ze ouder worden. Ik heb niet gezegd dat vrouwen er niet goed uit kunnen zien naarmate ze ouder worden, maar om het tegendeel te bewijzen geef je Jenna als voorbeeld. Ik heb Jenna paar keer bezocht bij salon261 en zij behoort letterlijk tot de top 1% vrouw qua uiterlijkheid. Ze was zeker nog aantrekkelijker toen ze jonger was. Ik zeg het weer, uitzonderingen maken niet de regels. Jouw "sexy" voor je vriendinnen en vrouwen die je kent is zeker heel subjectief.

Vroeger zagen vrouwen er beter uit dan nu, vroeger zag je bijna nooit een jonge vrouw met overgewicht en zelfs vrouwen die moeders waren, waren niet zo dik als moeders van nu. Vrouwen durven tegenwoordig niet eens meer zonder make-up naar buiten te gaan.

Er zijn maar heel weinig vrouwen die aan zichzelf vragen: wat zou de man die ik wil, in een vrouw willen? Dit is ook een goede vraag voor mannen, wat zou de vrouw die ik wil, in een man willen. Het verschil is dat mannen zich kunnen adapteren tot de situatie. Vrouwen hebben niet de behoefte om voor een man te veranderen, en vinden dat een man de vrouw moet accepteren zoals ze komt.

Mannen worden oud als wijn, vrouwen worden oud als melk. Waarom denk je dat mannen jongere vrouwen aantrekkelijker vinden? En waarom denk je dat vrouwen mannen die ouder zijn dan zij aantrekkelijker vinden? De dingen die een vrouw aantrekkelijk vindt in een man, vindt een man niet aantrekkelijk in een vrouw. Een man vindt een vrouw niet meer aantrekkelijk als ze financieel onafhankelijk is of veel geld heeft. Je wilt waarschijnlijk een man die genoeg geld heeft, meer levenservaring heeft dan jij, langer is dan jij en meer ambitie heeft dan jij. Jouw lijst is waarschijnlijk nog veel groter. Je bent op zoek naar een man die beter is dan jij, net zoals meeste vrouwen.

Dat vind ik nou van mannen 🤭😂 bring more to the table than ur wallet or dick zeg ik altijd.

Mannen brengen ook veel meer dan vrouwen in een relatie, het is dat vrouwen mannen als een financiële (en aandachtgever) object zien. Als je geld van een man uit een relatie weghaalt, zul je merken dat 90% van de vrouwen geen reden zal zien om een dergelijke relatie aan te gaan. Een dvp wil niets met haar klanten doen als ze haar niet betalen. Vrouwen verschillen niet veel van elkaar.
ik neem aan dat je hier financieel zorgen bedoelt.
Bedoel het vooral financieel ja. Wanneer mannen genoeg geld verdienen, willen ze dit gebruiken om voor de vrouw van wie ze houden te zorgen. Een vrouw verdient haar geld zodat ze onafhankelijk kan zijn en zogenaamd geen man nodig heeft. Een rijke man kan het leven veranderen van een vrouw zonder geld. Een rijke vrouw zal niet eens kijken naar een man zonder geld.
 
@Robbb lets agree to disagree my dear.

Blijkbaar behoor ik tot die uitverkorenen met goede genen, of ik moet eens ernstig aan mijn ouders vragen of ik echt als meisje geboren ben 🤭

Zure melk zal ik in elk geval nooit worden, wellicht zure chocolademelk. Ik hou je op de hoogte vd ontwikkelingen 😜😂

Voor de rest herken ik mij persoonlijk niet in het hetgeen je schrijft. Ik denk ook dat het niet zwart wit is. Alles is veel genuanceerder.

Zelfde met eisen. Kan je van te voren mooi bedenken maar als je echt verliefd wordt op iemand dan doet geen enkel lijstje er meer toe.
Dat weet je toch? 😘
 
Ik bewierook iedere feministische stroming, behalve de meest recente ('woke') intersectionele variant ervan. Dit omdat deze stroming irrationeel is, een zwart-wit dader/slachtoffer-beeld schept waarin de witte man altijd fout is omdat hij witte man is en omdat zeker sinds 7 oktober deze denkwijze een kraamkamer blijkt van antisemitisme (waar ik als afstammeling van een holocaustoverlevende begrijpelijk behoorlijk wat moeite mee heb). Overigens heb ik een even grote hekel aan het anti-feministische denken van FVD-incels (waarvan er hier ongetwijfeld wel wat zijn, al zou ik niet weten wie).

Desalniettemin denk ik dat de invloed van modern feminisme ietwat overschat wordt. Als je denkt dat feminisme er de oorzaak van is dat vrouwen je niet zien staan (het typische incel-denken: het ligt niet aan je eigen krakkemikkige sociale vaardigheden, maar aan iets buiten jou), dan zoek je je heil misschien iets te veel in de quasi-progressieve havermelkhoek. Tip: de wereld is groter dan Amsterdam en andere hippe grote steden. Zoek je heil buiten die bubbel. En leer jezelf basale sociale vaardigheden aan.
 
Laatst bewerkt:
De video zegt alles... vrouwen hebben teveel eisen en dat komt denk ik (bij de jongere generatie (millenials/Z) door de participation-medal mentaliteit. Ze zijn zoooo verwend (en ironie dat is dan gebeurt door de X's die hier massaal zijn)

en ja dat is in het algemeen. Nuance is altijd anders... duhuh
 
De video zegt alles... vrouwen hebben teveel eisen en dat komt denk ik (bij de jongere generatie (millenials/Z) door de participation-medal mentaliteit. Ze zijn zoooo verwend (en ironie dat is dan gebeurt door de X's die hier massaal zijn)

en ja dat is in het algemeen. Nuance is altijd anders... duhuh
Klopt, maar dit geldt toch echt vooral voor de havermelkdrinkende, hoogopgeleide, grootstedelijke bubbel. En de wereld is zoveel groter dan dat. Mijn eigen vrouw komt uit een nuchterdere omgeving, buiten dat millenialwereldje. Ze is modern op een normale manier.
 
Terug
Bovenaan Onderaan