Hebben jullie je nieuwjaarswip al gemaakt

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
De nieuwjaarswip moet voor mij nog komen! Als nieuwling op dit forum en nieuweling in de wereld van het bezoek aan een DVP ben ik van plan (om zodra het weer kan) een eerste bezoek te brengen aan RVP. (ligt lekker in de buurt namelijk:sneaky:)

Heb ooit eerder met een escort thuis wat slechte ervaring gehad, prachtig mooie nederlandse blondine besteld... uiteindelijk een mollig arabische damen gekregen die met tegenzin aan het werk was... vondt mijn kleine heer niet heel leuk en liet me mooi in de steek... die was voorbereid op iets veel leukers namelijk... bye bye euro's.

Ben een beetje bang voor een gelijke ervaring waarbij ik van de spanning in de steek gelaten wordt door mn eigen hardhout... (in het privé-leven nooit last van btw...)
Iemand enige tips wie ik het beste kan kiezen bij RVP? Wie het lekker normaal en ontspannen maakt?? Ik knap af op dames die naar rook ruiken/proeven en nep-borsten hebben. Voorkeur gaat uit naar lekker natuurlijk, fris, mooi lichaam, etc... you know the drill :giggle:

Hoor t graag! :D
(ps; na rondsnuffelen en reviews lezen lijkt Ilse me wel een goede eerste ervaring??)
 
Op 15-12-2021 heb ik een nieuwe heup gekregen. Ik ben nu aan het revalideren, maar zodra dat voorbij is hoop ik 2 wipjes in een te maken. Als alles goed gaat is de revalidatie eind feb klaar en op 15-02-2022 a.s. hoop ik 60 te worden. Dus twee gelegenheden die ik combineer met een wip. Om dus jou vraag te beantwoorden: Nee ik heb dit jaar nog niet gewipt.
 
ik ook afgelopen woensdag..
geweldig mooie colombiaanse meid ,de foto's klopten niet..ze was in het echt nog mooier..
dat was ook de reden dat ik na 20 minuten al mijn kruid verschoot..was het gevoel van een goede pijpbeurt vergeten..te lang gewacht
wilde gisteren nog terug voor een rematch..
helaas mevrouw zat al in het vliegtuig..
2022 is wel goed begonnen in ieder geval..
 
Ondanks de huidige lockdown volgt mijn nieuwjaars-wip morgenmiddag op een privé-adresje in Amsterdam, ik ken haar nog van privéhuizen waar zij eerder heeft gewerkt...:p;)

Het wachten ben ik namelijk ook wel zat, net als continu tussen vier muren te moeten zitten, ook gezien ik reeds een boosterprik heb gehad. Om die reden heb ik de laatste 2 weken van 2021 ook in de zon vertoefd, veelvuldig met een 'Fuck Covid' cocktail in de hand...:sneaky:

M.a.w., ik ga morgen lekker stoeien met een voor mij welbekende hete Latina, ik kan niet wachten...:p;)
Ik proost alvast even op mijn bezoekje van morgen!

20211220_121910.jpg
 
Woensdag bij een oude bekende geweest. Paar keer met haar een cardate/buitendate gedaan.
Nu bij haar thuis geweest ( wat zo nooit doet ) . Maar het was geweldig. We kwamen samen tot de conclusie dat in bed toch veel lekkerder en leuker is dan in een auto of buiten. We gaan dit zeker vaker doen op deze manier met z'n tweeën.
 
Hier ook nog niks gepresteerd in 2022…
Begin wat gefrustreerd te geraken maar vind voorlopig niemand nieuw die echt interessant is en mijn vaste dames hun beperkte uren komen niet overéén met de uren dat ik zou kunnen wegglippen uit huis… Vlaamse dames houden blijkbaar nogal van kantooruren… (alle begrip,hiervoor!)
 
Begin jaren 90 van de vorige eeuw, was ik werkzaam in een beveiligings groep. We werkten altijd met 2 personen per dienst zodat bij aflossing 4 personen in de loge aanwezig waren. Op zeker moment - tijdens een jaarwisseling - vroeg een van de collega's wie van ons al een nieuwjaarswip had gemaakt en stak zelf zijn hand op.
Wij overige hielden onze beker met koffie stevig vast en keken elkaar wat glazig aan. Onze collega ging vergenoegd verder en constateerde dat een of ander onderzoeks bureau gelijk had. 25% van de nederlanders had in die eerste dagen van het nieuwe jaar sex gehad. ;) Mijn andere collega's en ik behoorden overduidelijk tot de overige 75%.
 
Ik vermoed voor 85% van wel. De druk op ondernemers ligt enorm hoog, en a.s zaterdag "gaan" winkels gewoon open, of het nu mag of niet. De koek raakt langzamerhand op, en het is niet meer te doen op deze manier. Als men nu niet handelt dan kan je erop wachten dat er in de zomer een gigantische faillissementsgolf plaats gaat vinden. En dan ga je het als consument ook merken ook.

Tis gewoon schandalig. Stoppen met het op slot gooien en het om zeep helpen van mensen en economie. Meer en meer landen beschouwen covid inmiddels ook gewoon als een griep. We muteren niet in zombies die anderen op moeten eten. We gaan uiteindelijk toch allemaal dood. Als je zo bang bent om te overlijden dan moet je je eens zorgen maken om de dingen die je wel nog wilt doen. En als het werkelijk zo erg is nou ja je bent vrij om publieke plaatsen te vermijden. Maar laat de werkende klasse hun ding doen. Of er is straks gewoon niks meer van over.
 
Mensen zijn inmiddels gewoon geraakt aan dit nieuwe 'nieuw'..
Als het OMT vrijdag met advies komt om je haar blauw te verven, zie je zaterdag overal blauwe koppen.. Zonder dat men zich afvraagt ofdat dat überhaupt nut heeft..
Met die mondmaskers nu weer zoiets..
Laten ze als alternatief ook een 3M p2 Stofmasker zien dat schilders en spuiters dragen voor fijnstof tegen te houden.. Beschermd niet tegen gassen en dampen.. Maar kijk maar eens wat een doos met 10 stuks kost..
Ik hoorde vorige week nog de buurman van een klusadres van me zeggen..
(was lekker in de tuin bezig).. We (hij en zijn vrouw) zitten in quarantaine.., dus kan ik mooi rond het huis dingen doen..
Hij had verder geen klachten.. Dus geen probleem verder.. Auto fijn volgeladen voor de milieustraat.. Lekker 10 dagen vakantie.. De 25e maakt zijn baas toch gewoon geld over..
En zo zijn er genoeg..
Maar ben je ondernemer of heb je een winkel of café..
Dan heb je grote kans dat je in 2022 tot je nek in de schuld zit.. De steun, als je die al kreeg moet terug..
De energierekening moet je TOCH betalen en die is verdubbeld zowat..
Ik ging gewoon open a.s Zaterdag.. Ze bekijken het maar..
Dan komen er maar 10 Boa's en wethouders/burgemeester..
Je bent toch al kapot.. Mensen die thuis onder de keukentafel zitten te bibberen, komen toch niet.. De rest is allemaal welkom..
Wel alles contant afrekenen a.u.b..
Kun je ook eens lachen
 
Een ondernemer is gewoon extreem afhankelijk van constante cash-flow. Valt dat weg dan is het gewoon een kwestie van tijd voordat de rest omvalt. Een politucus of adviseur zoals in het OMT heeft godver makkelijk praten. Die krijgen hun salarissen + bonus toch wel uitgekeerd en geloven werkelijk dat wat hetgeen wat gemeente(s) boden wel afdoende zou zijn om de crisis door te komen.

Ik heb 3 aanvragen gedaan voor seksbedrijven voor Tozo en een persoonlijke lening. De lening en tozo moet uiteindelijk terugbetaald worden, en de belastingdienst staat ook nog eens te springen om hun deel. Nou 10.000 euro aan lening klinkt leuk, maar spreid dat maar eens uit over 5 tot 10 maanden. Dat is amper 2000 tot 1000 euro in de maand om de eindjes te breien. Ik weet niet of men het weet maar er zitten vaak (vaste) lasten wat nog meer bedraagt dan wat men besteden kan iedere maand.

Een andere baan zoeken? Leuk. Alles stond zo goed als op slot. Je hele leven overhoop flikkeren omdat de overheid geen andere keuze laat. Goed man. Ondernemer ben je en doe je omdat je ergens een passie voor hebt. Je staat met je ziel in de zaak en het is een onderdeel van je. Dat vervang je niet even 1-2-3. De rek is er gewoon uit. Vooral diegene die jaren hadden gespaard, alles eerst op moesten vreten voordat ze in aanmerking kwamen voor enige steun. Stelletje klootzakken. Sorry voor mijn woordkeuze, maar van de overheid hoef je het niet te hebben ook.
 
Zolang het OMT bestaat uit virologen, epidemiologen en dhr. van Dissel, zullen we in lockdown blijven. Het enige wat het kabinet kan doen is kijken of ze het advies kunnen verzachten. In het begin was de samenstelling van het OMT goed. Maar nu covid langer duurt, zal je ook de samenstelling moeten aanpassen met bv een psycholoog, huisarts, ziekenhuis personeel.
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan