Kamagra ervaringen

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
iemand ervaring met Dapoxetine 60 MG van Vrigily ook wel Priligy beetje groene tabletten?
Die ook wel bekend staan als middel waardoor je langer door kunt gaan cq. minder snel klaar zou komen...
 
Ik wilde weten wat XTC/MDMA met me deed, in combinatie met Cenforce. Eerst XTC, en een uur later Cenforce. De XTC werkte plezierig, de Cenforce deed niet wat ik wilde. Daar moet meer uit te halen zijn. Iemand ervaringen en/of tips?
had Hetzelfde probleem, oplossing voor mij was een half uur voor de xtc eerst een halve enforce te nemen , en een Paar uur later indien nodig de andere helft.
 
Nogal een serieuze aandoening als dat ook zo is vastgesteld. Als je ergens anders last van hebt zou ik gewoon naar je huisarts gaan en het daar voorleggen. De meeste mannen hier nemen het voor de fun en om even te knallen (pun intended) ik denk niet dat recreatief gebruik hetzelfde is als jouw situatie (zeker niet met onderliggende aandoening).
ik heb het reeds besproken, maar blijkbaar gebrekkige kennis bij de dame, ze adviseerde me eens rond te kijken of er geen natuurlijke alternatieven zijn. Ik zie wel allerlei producten, maar krijg vaak het idee dat het gewoon wat uit de berm geplukt spul is...

Het is qua ritmestoornissen prima te doen hoor, zo vaak gebruik ik de pillen niet en meestal na een dagje over,, maar het is wel beperkend en tijdens de daad is de lol wel ineens weg ;)

Ik zal eens online viagra bestellen, nog nooit geprobeerd.
 
Nooit geweten dat ik zo vlug kan gaan hé.
Een stijve krijg je er wel van als je goed geil bent maar een droge mond, rooie kop en de rest van de dag katterig is ook een gevolg van kamagra
Er zijn pillen die beter werken en geen bijwerkingen hebben
In mijn nachtkastje heb ik nog 10 strippen Kamsgra liggen en die neem ik allemaal in als ik euthanasie wil plegen want dat lukt daar wel mee zonder bijwerkingen
 
Nu paar keer Kamagra gebruikt. halve tablet, werkt prima, inderdaad alleen bij stimulering. Lekker als ik een sauna, bios of GB bezoek. Dus meer recreatief, de druk blijft er lekker op staan. Combi ook nog wel met poppers. Laatste keer ging ik echter wel even out, met iets te enthousiast inhaleren...... even een paar minuten van de áctie' gemist...
 
Poppers... er worden hier nog niet veel ervaringen gedeeld wanneer deze in combinatie met erectiepillen genuttigd worden.
Mijn ervaring is dat deze combinatie wel mogelijk is, mits je je bewust bent van de risico's. Er wordt door Dr. Google gewaarschuwd dat dit een gevaarlijke combinatie is. Ik wil dit enigzins ontkrachten.
Vooropgesteld dat het mij om de optimale genotsbeleving gaat. Maar gebruik wel je verstand als je deze combi overweegt. Als je meer wilt dan gewoon op-en-neer-sex, en je anaal gestimuleert wilt worden, is dit een optie. Het is zonder meer een aanval op je hart, dus als je daar problemen mee verwacht, gebruik dan géén poppers.
Er zijn heel veel verschillende merken op de markt. Overmatig gebruik schaadt.

De roes kan geweldig zijn. Maar de belevenis is ruimer, en dit zal ieder anders bevallen. Het gevolg voor je evenwicht, je zichtsveld (en dan bedoel ik je visuele waarneming) kan veranderen. Kleuren, diepte inschatten, en daardoor risico op omvallen, dien je in te calculeren. Neem na de daad even een time-out voor jezelf, ga even rustig zitten tot je voelt dat je lichaam herstelt (de tijd dat dit kost verschilt per persoon, je voelt het vanzelf: controleer!), en ga beslist niet gelijk aan het verkeer deelnemen. Eet en drink even iets, als je een sterk hart hebt red je het wel.
Wil je jezelf beschermen, gebruik dan niet vaker dan 1 keer per week. Dan kun je het langere tijd gebruiken. Je zal merken dat je gezichtsveld geweld aangedaan wordt, evenals je slijmvliezen. Kijk uit voor verslaving, het is een middel dat daar toe aan zet.
 
iemand ervaring met Dapoxetine 60 MG van Vrigily ook wel Priligy beetje groene tabletten?
Last van maag, nooit meer dan een halve ingenomen per keer.
  • Bij een vaste relatie kon ik echt lang uitstellen en door blijven gaan, werd alleen niet zo hard als ik normaal werd & met een condoom was helemaal onbegonnen werk
  • Een paar keer gebruikt icm ongeveer 25 of 50 mg kamagra, kon echt hard knallen.
In totaal maar een kwart van zo'n strip gebruikt. Werkt wel, merkte bij mezelf dat het er meer aan ligt hoe comfortabel je bent.
 
Ik gebruik al 30 jaar veel poppers en 20 jaar kamagra en dergelijke. Ben kerngezond, ook bij check ups bij huisarts
O, ik wist niet dat dat spul al zo lang bestond...

Iets anders, waar je ook zo lekker geil van wordt, en, als je het juiste "merk" gevonden hebt, waar je een vergelijkbare hemelse roes van kan krijgen: Wiet! Perfect icm erectiepillen!)
(of, nog beter misschien: spacecake, mits juiste recept: geen rode blos, maar rode oogjes!)
 
Terug
Bovenaan Onderaan