Klaarkomen of níet Klaarkomen tijdens een date?

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Bezoek ook maar heel incidenteel een raamdame, mijn statistiek ging ook alleen over privebezoeken allemaal van een uur.
Maar als de date natuurlijk 2 uur duurt, dan bef je haar waarschijnlijk wel 30 minuten???
Geen idee heb daar nog geen timer opgezet vindt dat wat vreemd omdat te timen🤣🤣🤣 maar alles komt er wel aan te pas beffen is nu net iets wat ik super graag doe. 🤷🏼‍♂️
 
Ik vind dat het bij privé dames echter lijkt dan bij raam dames . Maar inderdaad heb je er bij die vanaf minuut 1al liggen te piepen of ze de lucht in vliegen dan weet je dit is fake ,ik heb ook weinig ervaring met raam dames ,vind het altijd moeilijk om te vragen wat alle maal kan en niet
 
Raamdames, ik heb het idee, maar kan er uiteraard naast zitten, dat dit wat hardere tantes zijn dan die in privéhuizen. Niet dat de dames daar zachte eitjes zijn, verre van, maar mijn gevoel bij raamdames is dat je er echt bent om afgewerkt te worden, het verder weinig interesseert en het allemaal nog nepper en gehaaster is. Minder warm, ondanks dat het de warme buurt heet. Kan het mis hebben hoor.

Ooit eenmalig gedaan toen ik in A'dam was. Ben daar niet klaargekomen. Het was nogal armoedig. Het bed leek wel op een overloop te staan, want trap naar boven en beneden ernaast. Net ruimte voor een wasbakje en een dame die op zich vriendelijk was, maar er verder niet veel zin meer in leek te hebben toen het geld binnen was.

Het lukte daar voor geen meter en ben daarna haasje repje naar mijn privehuis in Breda gegaan en trof daar op praktisch sluitingstijd nog een leuke dame aan waar het direct feest mee was en ik niet veel nodig had om mijn opgekropte geilheid kwijt te raken.
 
klaarkomen lukt me vaak ook niet bij een dame, concentratieprobleem, alleen lijkt het dan alsof de dame niet goed was, of het lijkt een verwijt naar haar toe, wat je echt nie wil , daarom vind ik genegenheid in een date met een dvp belangrijker geworden dan een orgasme
Idd dat is meer belangrijker dan dat orgasme 🤷🏼‍♂️ Je hebt er soms die nood hebben aan genegenheid . Ik zelf ben ook zo iemand helaas maar waar
 
Uit mijn ervaring kan een dame aardig gekwetst en zelfs moeilijk gaan doen als je niet klaar komt. Ze kijken vaak ook nog naar het condoom als je klaar bent. Leg zo dame maar eens uit dat je niet wilt klaarkomen haha dan moet je doen alsof.

Daarnaast vergroot je de kans blauwe ballen te krijgen van al dat droog geilen dan heb je de rest van de dag spijt dat je niet gekomengekomen bent.
 
Mannen jullie zijn niet alleen .we hebben allemaal een grote mond ,maar presteren lukt niet altijd ,en dan kan je je zo verdomd sulletje voelen . Maar inderdaad met een dame die het aan voelt en lekker relaxt kroelt en je heerlijk het gevoel geeft dat het er allemaal niet omdoet ,dan lukt t allemaal wel ,wij zijn gewoon lieve minnaars en daar voelen wij ons goed bij
 
Ik kom veel te snel, bij pijpen valt dit nog mee maar intiem is dat letterlijk 3 minuten.
Wat? Hou jij het drie minuten vol? Pff, dat is voor mij twee en een half minuut te lang hoor.

Ok, ook weer overdreven, maar welkom bij de lange-halen-gauw-thuis brigade!

Heb je het naar je zin gehad? Prima dan toch. Niks om je druk over te maken. Enne, veel te snel is het echt niet. Ook daar moet je niet letten op het doorrammen in porno of die paar duracell konijnen die wellicht hier rondlopen. 😉
 
Ik kom veel te snel, bij pijpen valt dit nog mee maar intiem is dat letterlijk 3 minuten.
Ik begrijp het snel klaar,daar had ik ook een handje van ,maar reken maar mannen als je 60 + bent duurt echt wat langer .je gaat meer genieten er van ,je neemt meer tijd bij de dames das ook een pluspunt (alleen je moet wat langer boeken dus het word wel wat duurder😂🤣🤭) en je neemt ook meer tijd bij het beffen ,dus de dame krijgt meer aandacht 😊
 
Je bent bekend met het verschijnsel flat rate club? Een keer betalen en zo vaak neuken als je er zin in hebt. Maakt dus niet uit of je een , twee of 10 doet. Maar dit is de uitzondering - en helaas bestaan dit soort clubs in Duitsland niet meer.
Jij gaat er eerst naar twee dames om pas bij de derde klaar te komen. Dus bij jou is het droog neuken als doel. In een flat rate club is het neuken tot je er bij neer viel.
Ik ben er toen zo'n vijf of zes keer geweest in een half jaar. en toen ging ik met het odee er naar toe om zo veel mogelijk te neuen op een avond. Maar in de tussentijd ging ik ook gewoon naar gewone dates.

Als ik je goed begrijp is het voor jou de bedoeling om niet klaar te komen. Nou - zoals ik al zei: veel plezier. Is voor mij dus anders.
Ik leer vandaag weer wat nieuws. Flat-rate clubs? Mijn interesse is gewekt. De zoekfunctie op het forum geeft mij heel weinig hits. Waar vind ik die flat rate clubs?
 
Dat was vroeger in Duitsland, mag sinds de 'nieuwe' prostitutiewet van 2017 (?) niet meer. Voor zover ik weet zijn er geen flat rate clubs meer, ik heb er nooit gekend buiten Duitsland.
 
Klaarkomen bij een date is gewoon een must vind ik, je betaalt er tenslotte ook voor. En ik kan me niet herinneren dat het me in die tientallen jaren dat ik wandel ook maar één keer overkomen is. Gelukkig maar.
Wel is het me meermaals overkomen dat het wat moeilijker ging, maar die keren waren nagenoeg altijd terug te voeren op mezelf, teveel stress vermoeidheid of wat dan ook. En ja, er waren ook dames bij bij wie het wat moeilijker ging omdat ze ook niet veel moeite deden om het geil genoeg te maken voor een spetterend resultaat. Die zagen me natuurlijk geen tweede maal.
 
Niet klaarkomen is toch een beetje een domper, het orgasme is toch het hoogtepunt van de date vind ik!
Nu... 'hoogtepunt' en 'climax' (=ejaculatie) zijn niet noodzakelijk altijd hetzelfde hoor. Trouwens bij een man betekent ejaculatie het 'eindpunt' (toch van ronde 1).

Vaak ben ik tijdens langdurig, intensief neuken zo opgewonden... dat er amper nog verschil is met de effectieve ejaculatie! Zo de hele tijd nét onder 'the point of no return'... maakt je gek van genot man!

Maar... als je dan uiteindelijk toch 'schiet' is dat ook wel lekker natuurlijk! Ook voor haar trouwens...
 
Dit is maar de vraag of het inderdaad drie keer zo goed is. Als ik naar een saunaclub ga en drie keer neuk, dan is het drie keer leuk. Maar geen een keer dubbel of drie keer zo lekker, omdat het de tweede of derde keer is.
Ja... bij een club bezoek of een gangbang... neuk je ook meerdere keren na mekaar. En... word je intussen ook nog enkele keren afgezogen! Haha!
En... dan op het einde krachtig komen! Lekker man!
 
Hoe beter de sex, hoe jammerder ik het vind om klaar te komen, gek genoeg. Omdat ik weet dat dan het einde van de date in zicht is (hoe fijn je ook kunt nagloeien)
Precies!
Vaak is het zoooo lekker... dan je wil dat het blijft duren! En... al helemaal als je haar ook zo gek geil maakt dat ze alsmaar méér wil! En... vrouwen kunnen natuurlijk lekker vaak climaxen... en weer verder gaan! (dat is nu iets om jaloers op te zijn!)
 
Ik probeer soms de discipline te hebben om niet te komen en heel lang voor het "point of no return" te blijven. Niet simpel, en de dame moet daarin mee willen gaan, zonder snel te willen afwerken. Wel de beste momenten.
Als je dat blijft oefenen... lukt dat na een tijdje aardig hoor!
En... daar zijn heel wat vrouwen best van onder de indruk. Kan ik je verzekeren!
 
@Clay Edging is geweldig als de dame je precies aanvoelt, zeker als je dan uiteindelijk wel komt, dat is uit je tenen.

Wat betreft wel of niet klaarkomen. Het "probleem" van klaarkomen is dat het voor sommige dames het teken is dat het werk er op zit, terwijl ik juist van het nagenieten ben.

Ik zit dus er niet op te wachten dat de dame als een ware gymnaste van mijn evenwichtsbalk afspringt en met een dubbele flikflak naast het bed staat om zich te gaan opfrissen.

Klaarkomen is voor mij geen einddoel. Ik weet hoe het voelt om klaar te komen. Ja dat is bij een dvp bezoek heftiger dan met de handkar, maar het blijft een bekend gevoel en in die zin niet verrassend.
Dat was ook net zo lekker laatst met Kali...

Na een wel erg passionele, intensieve vrijpartij kwam ik krachtig diep in haar... En daarna kreeg ik zo'n liefkozende omhelzing, mét kleine kusjes... terwijl ik nog steeds in haar was... Precies wat een voldane tevreden vrouw doet met haar bedpartner.

Mooier word het niet hoor!
 
@Kokske13 Of ze je in ieder geval het gevoel geeft dat ze klaar is gekomen. Bij mij komen de dames ook altijd klaar. Ik gok bij minstens negentig procent van de andere wandelaars ook. Zijn alle DVP's zulke geile wezens dat ze werkelijk meerdere keren per dag klaarkomen of zou het zo kunnen zijn dat ze geregeld heel goed weten te doen alsof? "Ja, maar bij mij is het echt wel altijd echt want ..." Ok dan, jij bent een superstud.
Nu... we spreken hier wel over betaalsex. En... niet alle DVP's willen klaarkomen bij een klant.

Dus... als ze dan wel (meerdere keren) climaxen... moet je dat eerst en vooral zélf weten te waarderen en verder ook haar 'privacy' respecteren. Zal dus zelf nooit beginnen over 'hoeveel keer ben jij eigenlijk gekomen'?

Maar... die blik in haar ogen en die gelukzalige uitdrukking op haar gezicht! Man! Daar doe ik het voor!
 
Laatst bewerkt:
Bij een ramendate of vluggertje wil ik lekker klaarkomen.
Dat geldt ook voor een date van een half uur.
Bij een 1-op-1 date van een uur wil ik zelf het liefste twee keer spuiten.
Als ik naar een saunaclub ga, wil ik meerdere meiden op een dag en bij elk wil ik een kwakkie lozen.
Bij een gangbang ga ik voor meerdere keren klaarkomen. Dan hoeft het niet elke neuk- of pijpbeurt, maar ik kijk altijd bij het begin bij welke meid ik het ultieme gevoel wil.

Klaarkomen is voor mij belangrijk tijdens de sex, het is toch de kers op de taart. Niet dat de taart niet belangrijk is, maar sex zonder afspuiten is toch niet hetgeen ik zoek. De sex moet goed zijn om haar uiteindelijk diep in de ogen te kijken terwijl ik grommend klaarkom.
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan