Liggende wip of staande wip?

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Gaat je voorkeur uit naar een staande wip of een liggende wip?

  • Staande wip

  • Liggende wip


De resultaten zijn alleen zichtbaar na stemmen.
Maakt dat nu weer uit, laat gaan.
Je hebt gelijk, ik had het beter laten gaan. Maar zeg nu zelf, hier een beetje het schoothondje van een dame komen spelen, hoe komt dat over? Ideale klanten, dat zijn ze wel. Maar ik heb er als medeloper vooral volgende reactie op. We zitten hier op een forum voor betaalde dates, niet op een schoolbal voor zestienjarigen...

sigh-annoyed.gif
 
@Marco als jij allemaal die standjes effectief doet tijdens een neukbeurt, amai hoor! Ferme conditie!
Zelfs voor mij zijn sommige een uitdaging en ik ben toch wel erg lenig haha.
Uiteraard niet alle standjes tijdens elke neukbeurt (mooie uitdrukking trouwens "neukbeurt")... maar creatief zijn he!
En, ja! Ik hou van sex. En er zijn nog zoveel leuke dingen te ontdekken... Let the fun begin!
 
99% van de tijd liggend, of, op z'n hondjes op m'n knieën op het bed. Maar ik heb het ook al een aantal keer zo gedaan dat zij op het bed zat of lag, en ik staand naast het bed uit die positie penetreerde. Het gaat dan vooral om het visuele aspect: ik vind het prachtig als een meisje op haar rug ligt en ik kan haar neuken terwijl ik haar heupen of middel aan beide kanten vastgrijp (ik hoef dan niet op m'n handen of armen te steunen zoals in missio). Misschien te veel porno gekeken maar dat vind ik toch wel geil.
 
Ik heb veel verschillende standjes uitgeprobeerd en het is best geil om eens uit te proberen maar alleen wanneer het een onderdeel is van een langdurige vrijpartij. Dan ontstaat een situatie waarin je langdurig door kunt gaan en de standjes zonder dat je er over nadenkt worden uitgevoerd. Zodra het een vooraf bedachte circusact wordt, schiet ik vooral in de lach. Daarbij zijn sommige standjes fysiek behoorlijk belastend en uiteindelijk daarvoor je goed fit zijn. Het zal voor niet de eerste keer zijn dat ik me tijdens de sex blesseer (schouder uit de kom, knie verdraaid, spit).
Al met al kies ik tegenwoordig voor haalbare standjes aangezien veel dames al beginnen te gillen wanneer je ze optilt.
 
Terug
Bovenaan Onderaan