Recensie Maan, Meppel

Geniet73

Newbie
3 sep 2021
3
1
Intiem
3,00 ster(ren)
Pijpen
3,00 ster(ren)
BDSM spel
3,00 ster(ren)
Aftrekken
3,00 ster(ren)
Extra's
  1. Soft SM
Gesproken taal
Nederlands
Roker
Ja
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
West-Europees
Leeftijd
35-40
Cupmaat
C
Lengte
1.60 m - 1.70 m
Lichaamsbouw
Slank
Duur van bezoek
30 minuten
Dag
Zondag
Link naar advertentie
https://www.sexjobs.nl/dames-van-plezier/maan-_7517833
Totale kosten (in euro)
100
Algemene beoordeling
3,00 ster(ren)
Enige tijd terug een bezoek gebracht aan Maan. Maan adverteert op sexjobs: sexjobs-advertentie
Contact via app verliep probleemloos. Ze reageert snel en goed. Wat ik ook top vond, dat ik mij even kon douchen, ook al zou ik maar een half uurtje blijven.
Maan zegt dat ze 37 is en ze maakt in haar advertentie gebruik van foto's die niet van haarzelf zijn. Die zijn ook net wat te mooi, maar ze is wel slank zoals de modellen op de foto's. Als ze echte foto's zou gaan gebruiken, dan zou ze haar identiteit wellicht prijsgeven (tattoo's).
Ze is Nederlands en dat vind ik een pluspunt, omdat je dan goed aan kunt geven wat je wil en goed kunt overleggen. Nadeel zou kunnen zijn dat je een deel van de tijd ook kwijt bent met praten hahaha. Nu is het zo dat Maan ook duidelijk aangeeft wat kan, maar dus ook wat niet kan. En dan gaat het bijvoorbeeld over het aantal posities waarin je intiem bent en ook of intiem wel mogelijk is. Ze twijfelde, omdat ik aan had gegeven vrij dik geschapen te zijn. Lengte vond ze geen probleem, maar dikte dus wel...
Uiteindelijk na het pijpen wel intiem geweest en ze spant zich ook wel in (Luistert goed naar je wensen) om er een feestje van te maken en het was dus uiteindelijk ook wel een geslaagde date. Herhalingsgevaar is niet zo groot, want ik voelde mij toch enigszins geremd, omdat ik het gevoel kreeg dat er niet zo veel mogelijk was en dat ik op moest passen wat ik deed.
Wel een hele aardige vrouw verder, dus ik denk dat er genoeg wandelaars zijn die hier een leuke date kunnen hebben.
 
Laatst bewerkt:
  • Leuk
Waarderingen: feestje

Geniet73

Newbie
3 sep 2021
3
1
Ik had deze Maan ook graag een keer willen bezoeken en heb haar gemaild. Ze schreef terug dat het tarief 200 euro/uur was en wilde vooraf betaald hebben. Ik heb toen bedankt.

Volgens mij heeft ze ook in het Noorden bij een club gewerkt. https://www.girlsreview.nl/threads/maan-landhuis-surprise.3205/
Ik moest ook vooraf betalen, maar voor de duidelijkheid: dat was dus in de kamer waar ze ontvangt, dus vlak voor de daad zelf.
 

Henk67

Newbie
16 okt 2021
4
0
Ik was ook bij haar en wat ik weet is dat als ze escort doet het naar een bezoek bij haar is geweest, en idd ze vraagt op locatie haar vergoeding comfort afspraak.zeer prettige kwa duidelijkheid