Medewandelaars tegen komen op locatie

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Tepellover

Meubelstuk
Forumpionier
2.721
02/07/21
7.106
31
Op het draadje van Mystiek Thai Thai loopt net een discussie over hoe om te gaan als je in een salon/privéhuis/raam medewandelaars tegen komt en wat de huizen doen om dat te voorkomen.

Mijn voorkeur gaat ernaar uit geen andere gasten tegen te komen. Zou uiteindelijk zo maar jouw collega, familielid of buurman kunnen zijn. En als ik wil dat die weet wat ik in mijn vrije tijd uitvreet, dan zorg ik daar graag in eigen regie voor.
Ik ben een keer bij Diane's Secret (what's in the name!) geweest en moest daar samen met twee andere heren op de bank op mijn dame wachten.
Vond dat niet bepaald prettig en had de indruk dat de medewandelaars het gevoel deelden.

Dus hoe kijken jullie daar tegen aan en in welk huis vinden jullie het goed geregeld?
 
Nee, dat heb nog niet meegemaakt. Bij Maison d'Amour werd ik vanuit de wachtruimte naar een kamer gebracht toen er een volgende bezoeker aanbelde. Ook ben ik daar een keer via de achteruitgang naar buiten gebracht omdat er iemand in de hal was. Bij Lynn Somers werd ik meteen vanuit de hal naar een kamer gebracht. Wel heb ik buiten op de parkeerplaats andere bezoekers zien aankomen of vertrekken.

Je kan denk ik het beste van te voren even bellen en aangeven dat je geen contact met andere bezoekers wilt. Dan kunnen ze je meteen naar een lege kamer brengen als er andere bezoekers in de wachtruimte zijn. En als er op dat moment helemaal geen kamers vrij zijn, dan kan je op een later tijdstip gaan.
 
Ik kom andere wandelaars liever ook niet tegen. Voel me daar altijd heel ongemakkelijk bij. Het huiskamer concept bij DS-girls vind ik dan ook helemaal niks. Gelukkig bieden andere privehuizen meer privacy. Langs se ramen lopen doe ik al jaren niet meer. Bij prive-ontvangst ben ik nog nooit andere mannen tegengekomen (maar heb ze wel gehoord ?)
 
Ik kan er niet mee zitten, ergo, ik wacht liever in een ruimte waar wat leven is dan in een klein hokje met een gordijntje. Het liefst natuurlijk waar af en toe een dame langs loopt :p. Over het algemeen ga ik geen gesprekken voeren, maar als het zo uit komt heb ik niks tegen wat small talk. Kan met een medewandelaar zijn maar ook met de gastvrouw. En het leukst natuurlijk met een dame, maar dat loopt meestal niet zo.
Huizen die strikt omgaan met de privacy, in mijn ervaring, zijn: Eindhoven Prive, Tilburg Prive en Cristal Prive. Bij Rendez Vous Prive ook mits je het meteen bij binnenkomst aangeeft, hoewel je daar op de parkeerplaats ook altijd een wandelaar kunt tegenkomen.
 
Mij interesseert het ook niet echt of ik medewandelaars tegenkom. Bij Karin's Home in Rotterdam neem ik vaak plaats in de woonkamer als ik wacht op een specifieke dame. Er zitten meestal andere wandelaars of dames waar ik dan een praatje mee maak. De gastvrouw daar is trouwens ook een leuke dame. Hetzelfde geldt ook voor Dreamgirls in Bergen op Zoom. Vindt het eigenlijk wel interessant om te zien wat voor mannen de dames bezoeken.

Ik hou er eigenlijk totaal niet van om mezelf in een of ander klein hok te moeten verstoppen. Laatst was ik bij Huize Sandra in Breda en moest ik even wachten op mijn dame. Zou ongeveer 15 minuutjes duren volgens de gastvrouw, of ik boven in een klein kamertje wilde wachten. Geen probleem natuurlijk, maar dik een half uur later was ze er nog steeds niet. Dus toen maar even gebeld en waren ze me vergeten ? Dat zal natuurlijk niet snel gebeuren als je in de woonkamer wacht met de andere dames en gastvrouw. Natuurlijk duizendmaal excuses aangeboden gekregen en de dame zelf heeft het op de kamer ook ruimschoots goed gemaakt.
 
Het maakt me niets uit.
Je zit tenslotte ook nog eens in hetzelfde schuitje.
Dan wacht ik liever in een ruimte met wat reuring of soms een barretje dan alleen in een hokje. Als je alleen in een hokje wacht en er komt toch iemand langs voelen beide zich ongemakkelijk. Dat heb je in een gezamelijke ruimte weer veel minder.
 
Maakt mij niet echt uit, je komt beide voor hetzelfde toch? Bij de ramen zie je ook andere wandelaars. Persoonlijk vindt ik het wel fijn dat wanneer je een afspraak bij een privéhuis hebt ze rekening houden met je komst i.v.m. kamerbezetting maar dat is meestal dik in orde.
 
Bij de meeste privéhuizen die ik heb bezocht kwam ik gasten tegen. Voor mij maakt dat niet uit, omdat de gasten en ik voor hetzelfde komen (het bezoeken van een dvp).

De enige privéhuis (gebaseerd op mijn ervaringen) die standaard rekening houdt dat je geen andere gasten tegenkomt bij het arriveren en vertrekken is La Cloche in Utrecht. Daar moest je eerst wachten totdat de gastvrouw had gecontroleerd of er geen gasten op de gang waren die op het punt stonden om te vertrekken of juist ook arriveerde. Daarna werd je door de gastvrouw in een aparte kamer gezet waar je eventueel voorgesteld werd aan de dames of dat als je een afspraak had gemaakt dat je betaalde in afwachting van de dame. Daarna kwam de dame om je op te halen naar een andere kamer. Ook de dame keek of er geen gasten waren op de gang. Als je vertrok dan keek de dame ook op de gang of er geen andere gasten waren op de gang.
 
Het maakt me niets uit.
Je zit tenslotte ook nog eens in hetzelfde schuitje.
Dan wacht ik liever in een ruimte met wat reuring of soms een barretje dan alleen in een hokje. Als je alleen in een hokje wacht en er komt toch iemand langs voelen beide zich ongemakkelijk. Dat heb je in een gezamelijke ruimte weer veel minder.

Hetzelfde schuitje hoeft niet - een vrijgezelle gozer met een vrij beroep kan er een stuk relaxter zitten dan iemand die het graag geheim houdt vanwege een relatie en een baan of maatschappelijke rol waarin dames bezoek afgekeurd wordt.
 
Boeit me werkelijk niks. Vaak genoeg anderen tegengekomen, hoe zeer het huis ook zijn best doet.

Even niet door het luikje kijken voor ze me naar buiten sturen en blijkt er iemand aan de andere kant van de deur te staan.

Of ik sta te wachten om binnen gelaten te worden en komt ook net een ander aangewandeld. Ja, ok, hoi.

Of idd een huiskamer waar een andere wandelaar ook zit. Of vanuit de huiskamer ziet binnenkomen. Etc. Etc.

Geen medewandelaars, maar een groepje scholieren die redelijk dicht bij de deur staat, ik ga gewoon naar binnen.

Kom ik wel een bekende tegen en is ie ook wandelaar, nou dan hebben we iets gezamenlijks wat ons bindt.

Is het een bekende die me er ziet binnengaan, maar geen wandelaar, ook prima, ik neem het zoals het komt.

Bij werkelijk elk huis is het al één of meerdere keren mis gegaan. Ik neem dat niemand kwalijk en het stoort me niet.

Kan wel krampachtig proberen de regie te houden, maar zo werkt de wereld niet, dus lang geleden al besloten dat los te laten.
 
Hetzelfde schuitje hoeft niet - een vrijgezelle gozer met een vrij beroep kan er een stuk relaxter zitten dan iemand die het graag geheim houdt vanwege een relatie en een baan of maatschappelijke rol waarin dames bezoek afgekeurd wordt.
Ook die loopt niet publiekelijk te koop met zijn wandel ervaringen.
 
Klopt, ik moest daar bij Diane's Secret ook even aan wennen. Maar toen ik de keer erna bij Maison Monty was, was de enige separé al in gebruik, dus moest ik plaatsnemen in de 'huiskamer', waar ook al een gast zat. Het is een beetje onwennig.

Ik heb het gelukkig nog niet meegemaakt dat ik een gast heb zien meegaan met een van de meisjes die ik wel eens bezoek. Natuurlijk weet ik dat zij, naast mij, nog tal van andere klanten hebben, maar daar hoef ik geen gezicht bij te hebben. Ik zou dat heel onprettig vinden. Zeker als het bijv een lelijke of 'vieze' vent zou zijn. Maar sowieso eigenlijk iedere vent.

Een keer was ik bij DS en moest ik even wachten op een meisje, terwijl naast mij de anderen zich kwamen voorstellen aan de andere gast. Waaronder ook mijn vaste meisje. Ik was uiteindelijk opgelucht dat hij niet voor haar koos. Zoals ik zei, ik hoef er geen gezicht bij te hebben.

Mijn voorkeur gaat uit naar apart voorstellen. Vind ik relaxter, je wordt niet zo bekeken. Maar ik ben niet bang een bekende tegen te komen. Ik woon -en wandel- te ver van familie en vrienden om dat mee te maken.
 
Ook die loopt niet publiekelijk te koop met zijn wandel ervaringen.
Meestal niet. Dat doen echt maar heel weinig mensen.

Maar afgezien van een verschillend schaamtegevoel, sommige mensen hebben gewoon echt wat te verliezen als ze betrapt worden in een prostitutie setting, en voor andere is het alleen maar "loop er liever niet publiekelijk mee te koop", maar hun wereld stort niet in als ze betrapt worden.
Ik kan me goed voorstellen dat iemand die meer op het spel heeft staan best bezorgd is herkend te worden door iemand die er veel meer casual in zit .

Voor mijzelf geldt eigenlijk hetzelfde als wat deug-nietje in#13 schreef .
 
Toen ik een tijdje geleden - toen de restricties net waren opgeheven- in de Doublet liep op zoek naar Ruru had ik het idee zo te herkennen wie de ervaren wandelaars zijn, door houding en gedrag. Ik voelde me eerst toch bekeken en toen dacht ik: jammer dat er geen conversatie mogelijkheden zijn om op dat moment iemand aan te pappen en tips te vragen. Uiteindelijk zag ik Ruru maar in dat rijtje was een medewandelaar omgekleed in leer en liet zich voor de ramen bespelen door 3 dames?. In het andere rijtje - rechts als je met je ogen naar de snackbar uitkijkt - zaten te mooie dames dat ik dacht dat de service ruk zou zijn.

Ben vroeger ook weleens naar een tent gewest op de 's-Gravendijkwal in R'dam - in de nachtelijke uurtjes - en daar zat iedereen in een krappe 'woonkamer' ongemakkelijk te wachten altijd haha.
 
Ben vroeger ook weleens naar een tent gewest op de 's-Gravendijkwal in R'dam - in de nachtelijke uurtjes - en daar zat iedereen in een krappe 'woonkamer' ongemakkelijk te wachten altijd haha.
Je bedoelt Samantha Prive? De laatste en enige keer dat ik daar langs ben geweest en dat is niet al te lang geleden, leek het of ze die ruimte aan het verbouwen waren, of althans de voorbereidingen hadden getroffen. De dames zaten nog net niet ingeklemd tussen de houten staanders die ze tussen de zitjes hadden geplaatst:oops:. Je zegt wat mij betreft dus terecht 'woonkamer' tussen aanhalingstekens, want het mag die naam eigenlijk niet dragen. Ik schrok zo van de algehele toestand daar dat ik maar weer rechtsomkeert heb gemaakt.
 
Je bedoelt Samantha Prive? De laatste en enige keer dat ik daar langs ben geweest en dat is niet al te lang geleden, leek het of ze die ruimte aan het verbouwen waren, of althans de voorbereidingen hadden getroffen. De dames zaten nog net niet ingeklemd tussen de houten staanders die ze tussen de zitjes hadden geplaatst:oops:. Je zegt wat mij betreft dus terecht 'woonkamer' tussen aanhalingstekens, want het mag die naam eigenlijk niet dragen. Ik schrok zo van de algehele toestand daar dat ik maar weer rechtsomkeert heb gemaakt.
Eigenlijk nooit geweten hoe het heette. Het was op een hoek en de raam was omgeven met rode lampjes. Toendertijd, ik heb het over 8 tot 10 jaar geleden, was het volgens mij de enige privéhuis in Rotterdam dat tot 02.00 open was en volgens mij kostte het iets van EUR 40 TOT EUR 60 voor een half uur. Als student toen te weinig geld om de dames van Kinky op te zoeken.?

Maar het was allesbehalve anoniem.
 
Bij mijn vaste hindoestaanse (prive ontvangst) snoepjes kom ik regelmatig ook vaste klanten tegen. Buiten even een praatje maken voor ik naar boven ga. Soms spreken we later nog even ergens af om wat te gaan drinken samen. En geven we elkaar een flinke update over ons bezoek. De meeste heren komen voor het zelfde als ik dus genoeg gesprek stof dan.
 
Ik kan me echt niet voorstellen dat je met andere mannen spreekt over een meisje dat je allemaal geneukt hebt. Ja, anoniem, zonder gezicht erbij, zoals op dit forum, dat wel. Dat is abstract. Maar te weten dat die vent die voor je staat eerder deze week nog op 'jouw' meisje heeft gelegen... gatver, nee! Ik moet er niet aan denken. Je wilt dat toch niet voor je zien. De volgende keer dat je bij haar bent, krijg je 't misschien niet meer uit je hoofd. Ik snap daar echt de toegevoegde waarde niet van; wat je daar uit zou kunnen halen.

Daarom vind ik het ook fijn dat bij het raamwandelen die ongeschreven regel bestaat dat je elkaar niet aanspreekt. Ik hoef echt geen 'tips' van hen. Als je ziet wat er soms rondloopt...! (En ik ben geen Adonis, integendeel.) Maar ik heb wel eens meegemaakt op het Bakelandtplein, toen ik daar nog vaak kwam, dat ik bij m'n vaste meisje naar buiten kwam en een groepje jongens me vroeg 'of ze goed was'. Ik was totaal verbouwereerd, het kwam zo onverwachts. Ik heb zonder nadenken 'ja' gemompeld en heb me uit de voeten gemaakt. Ik vond het maar raar.
 
Ik kan me echt niet voorstellen dat je met andere mannen spreekt over een meisje dat je allemaal geneukt hebt. Ja, anoniem, zonder gezicht erbij, zoals op dit forum, dat wel. Dat is abstract. Maar te weten dat die vent die voor je staat eerder deze week nog op 'jouw' meisje heeft gelegen... gatver, nee! Ik moet er niet aan denken. Je wilt dat toch niet voor je zien. De volgende keer dat je bij haar bent, krijg je 't misschien niet meer uit je hoofd. Ik snap daar echt de toegevoegde waarde niet van; wat je daar uit zou kunnen halen.

Daarom vind ik het ook fijn dat bij het raamwandelen die ongeschreven regel bestaat dat je elkaar niet aanspreekt. Ik hoef echt geen 'tips' van hen. Als je ziet wat er soms rondloopt...! (En ik ben geen Adonis, integendeel.) Maar ik heb wel eens meegemaakt op het Bakelandtplein, toen ik daar nog vaak kwam, dat ik bij m'n vaste meisje naar buiten kwam en een groepje jongens me vroeg 'of ze goed was'. Ik was totaal verbouwereerd, het kwam zo onverwachts. Ik heb zonder nadenken 'ja' gemompeld en heb me uit de voeten gemaakt. Ik vond het maar raar.
Zo denk jij er over en dat mag @Deug-genietje. Ik zelf ben niet zo en die andere heren ook niet. Wij hebben allemaal de zelfde fetish en wij vinden het leuk om er met elkaar over te praten.
 
In Massagewereld Nijmegen wel eens iemand tegengekomen in de wachtruimte. Vrij stille bedoeling waarbij er alleen een vriendelijk knikje was om elkaar te begroeten.

In Utrecht ben ik ondanks hun pendel/deurbeleid dat er maar één iemand door de gangen mag lopen al twee keer iemand tegen gekomen. Wat er twee keer leiden toe leiden dat die ander een deur dichtgesmeten kreeg om te voorkomen dat we elkaar zagen, om elkaar in één geval daarna alsnog in de supermarkt (Albert Heijn) tegen te komen :p.

Bij mijn vaste hindoestaanse (prive ontvangst) snoepjes kom ik regelmatig ook vaste klanten tegen. Buiten even een praatje maken voor ik naar boven ga. Soms spreken we later nog even ergens af om wat te gaan drinken samen. En geven we elkaar een flinke update over ons bezoek. De meeste heren komen voor het zelfde als ik dus genoeg gesprek stof dan.
Hoe verloopt zoiets dan? Begin je dan zelf een gesprek of hoe moet ik dit voor me zien?
 
In Massagewereld Nijmegen wel eens iemand tegengekomen in de wachtruimte. Vrij stille bedoeling waarbij er alleen een vriendelijk knikje was om elkaar te begroeten.

In Utrecht ben ik ondanks hun pendel/deurbeleid dat er maar één iemand door de gangen mag lopen al twee keer iemand tegen gekomen. Wat er twee keer leiden toe leiden dat die ander een deur dichtgesmeten kreeg om te voorkomen dat we elkaar zagen, om elkaar in één geval daarna alsnog in de supermarkt (Albert Heijn) tegen te komen :p.


Hoe verloopt zoiets dan? Begin je dan zelf een gesprek of hoe moet ik dit voor me zien?
Zeg maar 95 % van die heren komen ook voor voet fetish - plassex - bare. De heren spreken mij aan of ik hun hoe de smaak van haar urine was. Of wat ze met haar voetjes gedaan hebben. Over bare is het gesprek meestal hoe veel de heren zijn klaargekomen (Vaginaal of Anaal). Soms spreken we af voor een bare trio samen.
 
Laatst bewerkt:
Heb ik al 2 maal meegemaakt dat ik met een medewandelaar voor dezelfde deur stond . Eerste keer heb ik gewoon gevraagd of hij ook kwam voor die dame en welk uur zijn afspraak was... hij stond daar al blijkbaar een uur te wachten terwijl de dame niet ter plaatse was.
Zij kwam toen op dat moment netjes aangehuppeld op het uur van mijn afspraak... het was 10 uur in de ochtend .
Het was wel een rare situatie moet ik zeggen :D , ik weet niet op welke manier dat ze met elkaar afgesproken hadden maar blijkbaar is er iets misgelopen in hun communicatie.
De dame zei tegen die persoon dat hij mocht wachten en achter mijn afspraak kon, als hij daar nog zin in had ,en blijkbaar wel want bij het buitenkomen stond hij er nog .
Tja..
De tweede keer was op een andere locatie , stond een medewandelaar aan de deur te bellen aan de deurbel terwijl je eigenlijk gewoon binnen moest gaan zonder bellen ...de deur staat los en bij een afspraak word dat ook vermeld dat je gewoon binnen moet gaan .
Ik ben gewoon binnengegaan en hij is toen gevolgd , gelukkig kwam hij voor een ander meisje .
Mijn voorkeur gaat ook uit van niet te weten welk type medewandelaar hetzelfde meisje neukt.
 
De enige keren dat ik medewandelaars ben tegengekomen waren tijdens de gangbangs bij Maison Monty, maar dat was ook niet echt een verrassing :D
De eerste keer was best schrikken. Je komt de huiskamer daar binnen, dat geleidelijk gevuld wordt met mannen.
Jong en oud, dik en dun, klein (geschapen) en groot (geschapen), allerlei nationaliteiten. Alles zat er tussen. ;)
 
Medewandelaars tegenkomen is geen probleem meer.

Toen ik begon met wandelen, wou ik nergens gezien worden. Alleen de gastvrouw en de meisjes mochten me zien. Ik koos in privehuizen altijd de separe.
Tot ik na een uitgebreide sexpartij met een zeer mooie prostituee in al mijn geilheid besloot om de volgende dag naar de Partytreff in Xanten (Duitsland) te rijden. Ik keek al heel lang naar gangbang- en orgyporno en het wond me bijzonder op, dus tijd om het zelf eens te ervaren. Aldaar kwam ik voor het eerst in aanraking met kijken en bekeken worden. Iets dat ik heerlijk vind. De volgende stap was gangbangen en dat heb ik inmiddels al heel wat keren mogen ervaren. Nu is het inmiddels zo dat ik het zelfs waardeer om tussen de sex door met medewandelaars te praten. Voordeel van het babbeltje is dat er leuke en belangrijke informatie wordt uitgewisseld onderling. Heeft miskleunen voorkomen en toppertjes gebracht tijdens bezoeken aan saunaclubs.

Aangezien we allemaal voor hetzelfde komen, schaam ik me niet meer ten overstaan van andere wandelaars voor het feit dat ik het heerlijk vind om met een en liefst meerdere hoertjes op een dag te sexen. Het stigma los kunnen laten inmiddels en volop genieten van al dat moois en lekkers dat er te krijgen valt.
 
Ik vraag me af of de heren die dit erg vinden een baan hebben waarbij status belangrijk is..

ikzelf heb er in ieder geval geen problemen mee. Vaak denk ik als ik bij DS op de bank zit, zou deze persoon misschien ook op het forum zitten? Ik maak geen praatje met ze want snap dat sommigen dat liever niet hebben, maar soms is de ander heel open en praat ik wel is mee.

Vind het zelf eerlijk gezegd fascinerend om mensen te zien in die setting. Er loopt echt van alles wat, iedereen (ongeacht status) heeft behoefte aan seks of heeft zo z'n eigen fetishes.
Was zo ook een keer een jongeman (die denk ik wel is of meerdere keren het boekje "the game" heeft doorgenomen) tegengekomen bij DS en die vroeg voor een echte gfe, wilde hem wel een paar meiden aanraden leek me een persoon waar ik ook gewoon vrienden mee kon zijn buiten DVP bezoekjes.
 
Zag een keer een docent van me met de auto door de Hoekstraat in Groningen komen terwijl ik bij de Benzinebar een feest had, ik stond buiten te praten met een vriend. De beste man zag me staan en reed vol gas de straat uit en keek me amper meer aan daarna op school.
In deze straat zitten geen dames meer maar het waren meestal niet de knapste exemplaren ...... ook de Benzinebar is verleden tijd las ik.
 
Ik zag eens mijn oude wiskundeleraar lopen en het deed mij goed te weten dat hij dus ook gewoon van vlees en bloed is. En een redelijk bekende schrijver die ik al eens had ontmoet en die later wat van die avonturen in zijn volgende boek bleek te hebben beschreven dus hij deed het voor zijn werk en kon de kosten misschien fiscaal verrekenen.
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan