Recensie (Meesteres) Dana (Roe), Antwerpen, Schippersstraat 21/2 4,63 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Kladderadatsch

Stamgast
Forumpionier
409
02/07/21
587
41
Intiem
2,00 ster(ren)
Pijpen
2,00 ster(ren)
Gesproken taal
Engels
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
Oost-Europees
Leeftijd
25-30
Duur van bezoek
15 minuten
Shift
Middag
Totale kosten (in euro)
50
Algemene beoordeling
2,00 ster(ren)
Blondine, dagshift, heeft nu SM bordje. Staat er al jaren.

Uit recensies van andere fora:


Vriendelijk meisje, dat wel, en ze levert ook wel min of meer de gevraagde service. maar het was nogal afgemeten professioneel. Ik vond het niet veel speciaals. Misschien ben ik 'te goed' gewoon, maar bv wat zij 'plasseks' noemt, stelt echt niet veel voor. Dat verwonderde mij wel, want ze heeft daar wel wat speelgoed in de kamer liggen, en bij een pakkaatje 'soft SM' had ik toch wel verwacht dat iets simpel als een golden showerke wel op een veel leukere manier zou kunnen gegeven worden. Ik was daar eigenlijk min of meer voor binnengegaan, omdat degene aan wie ik dat anders vraag, 'niet kon plassen' op dat moment, en de andere kandidate waar ik daarvoor langsloop, was bezet.

Zoenen doen de meeste niet, dat vind ik dus al geen echt minpunt, maar ik had vooraf gevraagd of ze haar poes liet likken, en dan kon. Jaja, een minuutje of zo, en dan moest de volgende actie al komen. Aan haar kont mocht ik ook al niet te veel prutsen. En ze had zo een ingewikkelde constructie aan, die ze blijkbaar niet graag helemaal uit wou doen. Tieten bloot (wel mogen mee spelen) en poes bereikbaar, maar je krijgt zo de indruk dat ze zich niet graag helemaal in in haar blootje zet. Nu ja, het speelgoed was bereikbaar dus.

Slecht kon ik het niet noemen, maar ik ga er toch niet meer langs, denk ik. Misschien is ze beter in het wat meer 'heavy' werk, maar da's dan weer niet mijn liefhebberij. Een tegenvaller? Nee, je moet af en toe eens eentje nemen dat je nog niet eerder had. Het is een hobby he.

***

Na mijn eigen redelijk recente ervaring bij Dana, kan ik me helemaal terugvinden in jouw verslag. Gelukkig had ik slechts 50 euro geïnvesteerd. Voor die 50 euro heb ik de zak leeg kunnen maken, en Dana weet ook wel hoe je een piemel moet hanteren. Maar de stroefheid in de omgang, ik kan het me voorstellen, voor 50 euro min of meer aanvaardbaar, voor 100 euro totaal niet.

***

Het bezoek was niet goed voor mij. Dat is geen kritiek als het niet goed was, het is gewoon de waarheid.
Ik voelde niets bij deze meid. Ze mocht nog zo dikwijls " Oh baby " ( heeft dit zeker 20x herhaald) zeggen. Het gleed allemaal van mij af zonder dat ik iets voelde. Maar de echte afknappers waren:
- we lagen nog maar 5 minuten op bed of haar mobieltje ging, dit lag nog aan haar raam " sorry baby, i have to answer ", zij het bed uit en naar de gsm om de oproep te beantwoorden.
- terug samen op het bed, ik wou aan mijn (beruchte, bekende, verschrikkelijke ... ? )befsessie beginnen, " Oh baby, i have to wash my pussy first ". Ja zeg...

Het was allemaal heel routineus wat Dana deed. Geen sprankeltje fantasie, heel weinig initiatief. Wel veel kusjes op de borst. Alle grieten doen da vaak, mij doet dat echt niets ..... i hate it.

Lang geleden dat ik zo ontgoocheld was na een bezoek. Hoge verwachtingen .... diep vallen ....
Terug een ervaring rijker en een illusie armer. Ze zag er nochtans zo geil uit.
First impressions often lie, they often fool the naked eye.
Herhalingsgevaar 0.

***

Een knappe griet. Ik ben er ook eens bij geweest, nog voor de coronatijd, eigenlijk omdat ze soft sm adverteerde en ik dacht dat ze dan zeker wat stoutere dingen goed zou beheersen. Maar dat viel me toen tegen. Zelfs een golden showerke kwam er maar heel benepen uit. Misschien/waarschijnlijk ontplooit zij zich beter bij langere dates (meer centjes) maar bij mij blijft het sindsdien bij vriendelijk groeten in het voorbijgaan en soms eens een korte babbel. Eigenlijk jammer, want ze is best wel aantrekkelijk.
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Persoonlijk heb ik wel al meerdere, waaronder daarstraks nog, goede tijden met haar gehad. Ze is super lekker en inderdaad veel latexpakjes (de reden dat ik ze meestal kies). In tegenstelling tot Selina (too much attitude) is zij wel (tegen mij) zeer vriendelijk en geeft goede pornosex. Zal allemaal wat afhangen van hoe druk het is en het publiek dat er die dag rondloopt.
 
Laatst bewerkt:
Ik ben ook weleens bij Dana geweest. Het was helemaal prima, niet top. Beetje voorspel; pijpen ruim voldoende, reverse cowboy met prostaat massage erbij, toch wel lekker hoor. Ik vind haar in de loop van de jaren er beter gaan uitzien.
 
Dana adverteert met soft kinky. Ik ben zelf geen fan van dat soort dingen in de ware zin, maar iets of wat prikkelende seks vind ik wel eens fijn. Beetje anaal plezier, beetje golden shower, om maar iets te noemen. Mij valt ze daarin wat tegen, omdat ze zelfs enkele elemenaire dingen op dat vlak toch wel weinig overtuigend doet. De service komt dan nogal afgemeten en professioneel over.

Op zich is zij wel een vriendelijk meisje. mooi en aantrekkelijk en ze zal nooit nalaten om te groeten of een praatje te doen als ik passeer. Ik vind het een leuke meid om zo af en toe eens seks mee te hebben, want ze is best wel aantrekkelijk, maar anderzijds is er voor mij geen gevaar dat ik er om de paar weken eens terug zou binnen lopen.
 
Dana was ca. 4 weken geleden op een donderdagmiddag voor mij het eerste bezoekje in Antwerpen na de Lockdown begin vorig jaar, ik ben eind februari 2020 gestopt met wandelen in Antwerpen. Wel tussentijds nog wat meisjes bezocht in Amsterdam en Den haag.

De mooie altijd naar mij glimlachende Dana had ik reeds in 2019 op het oog, ze deed mij toen vooral denken (wat uiterlijk betreft) aan Alex van de Achterdam in Alkmaar die ik in haar begintijd in 2017 meerdere malen heb gepakt.
Toen ik Dana 4 weken geleden voor het eerst weer zag leek zij mij minimaal 2 maatjes slanker dan 1 1/2 jaar geleden, voor mij dus reden genoeg om dit nader te aanschouwen.
Ik naar binnen voor het gebruikelijke beetje beffen in standje 69 en het standaard verhaal met 3 standjes voor 50 Euro. Tijdens het loopje naar het achterkamertje mocht ik nog niet haar kontje aanraken, :((doe ik altijd bij mijn meisjes) maar ja dit moet je respecteren want we hebben hier wel te maken met een Kinky meesteres.
Het bed was voorzien van een spiegel aan de hoofdzijde en een spiegel rechts vanuit mijn gezichtspunt in standje 69, wat ik wel jammer vond is dat deze volhangt met Kinky rommel (speeltjes, voorbinddildo ed.) dit hoort zij in het nachtkastje te bewaren, op deze manier wordt mijn uitzicht verpest.
Vervolgens uit de kleren, ja deze Dana is toch wel een verbeterde uitvoering van Alex destijds, mooie slanke taille, mooie neptieten en een prima kontje.
Na het befje in 69 begonnen met haar on top en eindigend met missionaris. Standje dogie werd op haar verzoek overgeslagen omdat ze ook wel zag dat ik wat met spiegels heb, en vond dat ik haar in missionaris moest volpompen zodat ze via de spiegel kon meekijken. Geil Wijfie,
Ik heb haar na afloop een Milka karamel reep gegeven, om mijn eerste bezoekje in Antwerpen met haar te vieren. Dit had ze waarschijnlijk niet verwacht want ze stond erbij zo van wat moet ik hier nou weer mee? Uiteindelijk was zij er wel blij mee, weer een nieuwe vriendin erbij.:)
Goed gedaan Gaastra.
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Standje dogie werd op haar verzoek overgeslagen omdat ze ook wel zag dat ik wat met spiegels heb, en vond dat ik haar in missionaris moest volpompen zodat ze via de spiegel kon meekijken. Geil Wijfie,
Ter info: de spiegels zullen in haar kamer niet optimaal geplaatst staan. Doggy is leuk, maar je wil niet weten hoe vaak klantjes proberen om stiekem het condoom weg te moffelen, en vermits een kontje geen ogen heeft, proberen de dames de spiegels te gebruiken voor net wat andere doeleinden dan wat de brave doch opgegeilde klant denkt.

Overigens leuk dat je ervan genoten hebt. Dana is een vriendelijke en een mooie.
 
Dat wat jij hierboven vertelt heb ik ook een keer gehoord van een bloedmooi en lief Italiaans meisje in de Geleenstraat in Den Haag (kenners weten wie ik bedoel), ik was nogal verzot op haar, ongeveer 3 jaar geleden. Ik heb haar toen geadviseerd, als dat nog een keer gebeurt:
1: "Klant" een megatrap in zijn ballen geven.
2: Wegrennen en hulp roepen bij collega's.
3: Kamer en Pand afsluiten.
4: Politie bellen en in de hoop dat als ze komen, die kerel opsluiten.
Het heeft allemaal niet mogen baten, kort daarna is ze gestopt in de Geleen, wel nog geprobeerd in een privehuis maar nu volgens mij helemaal gestopt.

Ik snap overigens ook wel dat mijn advies geen oplossing is en een groot risico is op mogelijke wraaknemingen, maar tegen dit soort tuig moet worden opgetreden. Op deze manier gaan al mijn topmeisjes weer aan de slag als receptioniste:(, en moet ik het steeds verder zoeken. (vandaar dus nu in Antwerpen)
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Had haar op m'n lijstje staan omdat ze er nog wel goed uit ziet maar na deze recensies te lezen begin ik toch serieus te twijfelen...

Iemand ervaring met haar voor een uurtje?
Misschien is ze top als ze wat extra euro's ziet...
 
Had haar op m'n lijstje staan omdat ze er nog wel goed uit ziet maar na deze recensies te lezen begin ik toch serieus te twijfelen...

Iemand ervaring met haar voor een uurtje?
Misschien is ze top als ze wat extra euro's ziet...

Is inderdaad een knappe dame in haar raam en je kunt er aan de deur best een leuk praatje mee doen.

Goede afspraken maken goede vrienden ........ dus ik zou zeggen ....... goede afspraken maken aan de deur.
 
Ik ging bij Dana met afspraak voor golden shower. Ik denk dat ze wel 2 liter gedronken had want het bleef maar komen. Ze weet zeer goed dit te doseren. Ik ben wel wat langer gebleven en 150 € betaald. Ik vond het zalig. Ze is inderdaad heel wat afgevallen maar niet te veel want haar kontje voelt heel geil aan. Ook heeft ze van die zalig hoge hakken aan. Top voor mij.
 
Mijn vaste toppertjes afwezig en vandaag iets nieuws geprobeerd.
Val normaal op puur naturel maar deze kokette dame wist me wel op te winden, mooi gezichtje en lichaam en sexy zwarte latexboots. (siliconen borsten niet mijn ding maar in dit geval wel ok)
Op voorhand goede afspraken gemaakt en die heeft ze ingelost.
Tijdens het voorspel bracht ze mijn piemel helemaal paraat met wat "nippleplay", daarna heel goede pijpbeurt gekregen (MC)
Wel beetje jammer dat het zicht op dat mooie lichaam in de spiegel aan het bed serieus belemmerd wordt door al die attributen ...
Goede service voor het basisbedrag van 50 EUR, ook tijd correct gerespecteerd.
Leuke eerste kennismaking, komt wel een (uitgebreider) vervolg denk ik ...
 
Pijpen
5,00 ster(ren)
BDSM spel
4,00 ster(ren)
Aftrekken
5,00 ster(ren)
Prostaat massage bij klant
5,00 ster(ren)
Highclass companion
5,00 ster(ren)
Extra's
  1. Soft SM
Gesproken taal
Engels
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
Oost-Europees
Leeftijd
25-30
Haarkleur
Blond
Cupmaat
D (fake)
Lichaamsbouw
Slank
Duur van bezoek
30 minuten
Shift
Middag
Dag
Donderdag
Totale kosten (in euro)
100
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
net voor Nieuwjaar mijn kans gewaagd bij deze knappe verschijning. Ze was me al enkele keren opgevallen, en uiteindelijk toch eens voor haar gekozen. Aan de deur reeds afgesproken voor 30 minuten met wat kinky accenten, en dat was voor Dana geen enkel probleem. Eenmaal binnen vroeg ze precies wat ik wou en ze heeft mijn wensen mooi gevolgd. Kortom, een aangenaam halfuurtje waarbij ze mij flink domineerde, er wat vingers in mijn kontje verdwenen en ze mij lekker pijpte. Is een heerlijk zicht zo! Uiteindelijk heeft ze mij laten klaarkomen terwijl ze mijn prostaat serieus aan het masseren was.
Zal er wel nog eens binnenspringen in't vervolg!
 
Intiem
5,00 ster(ren)
Pijpen
5,00 ster(ren)
BDSM spel
5,00 ster(ren)
Extra's
  1. Pijpen deepthroat
  2. Soft SM
Gesproken taal
Engels
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
Oost-Europees
Leeftijd
25-30
Duur van bezoek
30 minuten
Shift
Ochtend
Totale kosten (in euro)
100
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
Dit weekend eerst beetje rondgelopen, gelukkig kwam ik al gauw Dana weer tegen. En ze zag er als altijd weer om op te vreten uit, zo`n geile uitstraling, zeker nu met haar latex laarzen.
Een hele goede kinky sessie mogen doen met haar, ken haar nu al ietsje langer, en dan als je een klik hebt gaat ze heeeelllll ver om het naar je zin te maken. Pijpen kan ze als de beste zeg maar, wat een ervaring en gezien ze ruim de tijd ervoor neemt, mag je ervan uitgaan dat ze dit vol overgave en zelfs meer dan dat doet.
Ook 69 meer dan uitvoering met elkaar verwennen, jonge wat een hemelse ervaring. En als afsluiting op meerdere wijze me door haar naar de 7e hemel laten neuken, ze kan er echt wat van, ze weet echt de laatste drop nog uit je te halen.
Heerlijke ervaring waar ik nog lang van na hebben kunnen genieten.
 
Intiem
5,00 ster(ren)
Pijpen
5,00 ster(ren)
Extra's
  1. Pijpen deepthroat
Gesproken taal
Engels
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
Oost-Europees
Leeftijd
25-30
Haarkleur
Blond
Lichaamsbouw
Slank
Duur van bezoek
30 minuten
Shift
Middag
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
Enkele dagen geleden was ik door omstandigheden (mijn schoenen liepen er zo maar naar toe) in het SKW. Het was aangenaam wandelweer en het leek mij een goed plan om deze buurt nog eens grondig te gaan verkennen, temeer daar mijn huisarts me verteld had dat het goed voor me zou zijn als ik eens wat meer lichaamsbeweging nam.
Maar al snel werd mijn oog getroffen door een zeer fraai exemplaar van de vrouwelijke kunne, dat zich bevond in het pand Schippersstraat 21/2. Wow, die ging het worden – wist ik meteen. Voor de vorm heb ik nog snel één keer de ganse buurt rondgewandeld, maar de andere aanwezige dames konden me toch duidelijk minder bekoren dan dat zij dat kon.
Na het ritueel van de overhandiging van de euro's en uiteraard ons wasje, zijn we snel op bed beland.
En eens Dana volledig naakt was, had ik pas door wat voor een gelukzak ik was om met zo'n prachtige vrouw te mogen gaan seksen.
Verblind door haar prachtig lichaam en ongelooflijke borsten was ik volledig sprakeloos.
Dana moest er om glimlachen.

Mijn lul begon zich inmiddels nog wat meer te gaan roeren, nog ruim voordat hij werd aangeraakt door handen of tanden. Maar snel beantwoordde Dana dan toch zijn roep om aandacht, en dat deed ze kundig en heel lekker . Ze was er zo bij gaan liggen dat ik haar in de tussentijd nog steeds goed kon aanraken, en dat deed ik met graagte, om niet te zeggen wellust – wat een heerlijk jonge vrouwen lichaam. Uiteraard volgde een zwoele 69 en met zicht op haar perfecte billen was ik volledig in de zevende hemel. Daarna heb ik nog wat missionariswerk verricht, maar in deze situatie dreigde ik dat niet lang vol te houden, dus kwam ik al gauw met een ander voorstel, doggy, ook dat voorstel werd met de glimlach aangenomen. En ook langs die kant was haar lichaam erg mooi. En nu de eindspurt naderde, kwam ze on top boven mij. En met het zicht op die geile pornotieten duurde het niet al te veel minuten meer voordat ik op m'n knallende hoogtepunt kwam.

Resumerend: een uitstekende en geile sessie. Dana is persoonlijk toch één van de knapste blondine hier in het SKW met een beestig knap lichaam.
De volgende keer dat ik weer in Antwerpen ben ga ik linea recta naar haar terug.
 
Had haar op m'n lijstje staan omdat ze er nog wel goed uit ziet maar na deze recensies te lezen begin ik toch serieus te twijfelen...

Iemand ervaring met haar voor een uurtje?
Misschien is ze top als ze wat extra euro's ziet...
Ik ben net buiten van een uurtje in haar gezelschap en was gewoon TOP
Heerlijke losbol die graag speelt.Prachtig lichaam
 
Ik was er ook vorige week. Ze had toen die uitermate sexy rode hoge laarzen aan, 25cm hakken. Wow was heerlijk om zien. Daarboven een rood latex pakje met zwart doorschijnend over haar heerlijke borsten. Blijkbaar heeft ze zich meer en meer gespecialiseerd in "dirty" stuff. Heerlijk kontje om te likken. Het is en blijft een dominante in doen en laten. Best een aanrader
 
Terug
Bovenaan Onderaan