Mogen jullie weleens de echte naam van een dame weten?

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
595
09/12/23
1.354
8
Zoals we allemaal weten, werken de dames zo ongeveer allemaal met pseudoniemen. Hebben jullie eigenlijk weleens zo'n vertrouwelijke band met een dame gehad dat ze haar echte naam aan je vertelde?

Ik heb het twee keer meegemaakt dat ze het spontaan vertelden. Het voelt fijn om dat vertrouwen te krijgen en ik beschaam het uiteraard niet. Daarnaast ontdekte ik het twee keer indirect. Eén keer kon ik geen geld voor de date pinnen omdat er ineens een beschadiging op mijn pas zat. Ik mocht een tikkie doen, en ja, dan zie je het vanzelf. Maar ze ging er zelf mee akkoord en het geheim is bij mij in goede handen. Een andere keer liet de dame mij haar site zien van het werk dat ze naast het sekswerk deed, iets totaal anders. Thuis keek ik nog eens, klikte op 'over mij' en zag haar voor- en achternaam....

Wellicht ten overvloede: dit topic is níet bedoeld om echte namen van dames te noemen. Dat is tegen de forumregels. Ik hoef ook geen namen te weten via een DM, alleen de dames zelf mogen me hun naam vertellen.
 
Bij mijn vaste DVP ben ik samen met haar, haar vriend en een vriend van hun gaan eten...
Ik beperk het contact wel echt tot de dates. Maar dat moet ieder voor zich bepalen uiteraard.
Waarom zou ik dat willen weten?
Ik hoef het ook niet per se te weten en vraag ze er ook niet naar. Maar als ze het uit zichzelf vertelt, voel ik me toch gevleid, omdat het betekent dat ze je vertrouwt, wat de kwaliteit van de dates ten goede komt.
 
Een paar keer wel maar het is wel dubbel. Aan de ene kant is het vleiend dat ze me blijkbaar vertrouwen. Aan de andere kant - ik ben er voor de spanning en het speciale, niet voor een soort pseudo-intimiteit waarin ik haar (hoe slecht dit ook klinkt) als persoon en haar leven ken. Ook al zouden we wat voor elkaar gaan voelen, om verschillende redenen kan het toch niet iets echts worden, het is puur om geiligheid en seks. Als ik dan hun 'echte' beroep of naam weet, vervaagt dat de scheidingslijn. (vorig jaar heb ik een paar keer een schooljuf gedaan, dat idee alleen al was voldoende om me hard te krijgen) Voor je het weet is het de volgende keer 'en hoe is het met de ziekte van je kind afgelopen' en zo. Dat is niet waar ik het voor doe. Maar soms loopt het daar wel op uit, en dan is het van mijn kant wel gedaan, dat kan/wil ik emotioneel niet handelen.

Dus ja, lastig. De geharde professionals zijn het gewend om een tweede persona te hebben inclusief andere naam en hebben geen moeite in die rol te zijn/blijven. De wat meer amateurs waar ik toch wel naar neig blijkbaar vergissen zich nog weleens, en/of kunnen zelf moeilijk die grens bewaken. Ik weet intussen zelf hoe het voelt om alleen een seksobject, een soort levende dildo, te zijn voor iemand anders, en ik kan me wel voorstellen dat sommige dames dat gevoel willen ontsnappen door die fake muur te doorbreken. Dit is precies wat voor mij emotioneel het lastigste aspect is aan betaalde seks.
 
Helemaal mee eens. Het geeft toch het gevoel dat de relatie verder gaat, dan puur zakelijk.
En dat kan een date zeker positief beïnvloeden.
Absoluut. Voor sommigen hoeft die date ook niet verder te gaan dan zakelijk. Ook prima, iedereen staat er anders in en niemand heeft daarin gelijk of ongelijk. Voor mij voelt het ook fijner als er een soort van band ontstaat. Al trek ik ook mijn grens: ik zie de dame tijdens de dates en niet daarbuiten.
 
Een paar keer wel maar het is wel dubbel. Aan de ene kant is het vleiend dat ze me blijkbaar vertrouwen. Aan de andere kant - ik ben er voor de spanning en het speciale, niet voor een soort pseudo-intimiteit waarin ik haar (hoe slecht dit ook klinkt) als persoon en haar leven ken. Ook al zouden we wat voor elkaar gaan voelen, om verschillende redenen kan het toch niet iets echts worden, het is puur om geiligheid en seks. Als ik dan hun 'echte' beroep of naam weet, vervaagt dat de scheidingslijn.
Ja, goed punt. De valkuil van zo vertrouwd met elkaar raken, is dat de grens wat te veel gaat vervagen. Ik heb de grens voor mezelf zo getrokken: ik zie de dames tijdens de dates, niet daarbuiten. Die grens is nog nooit op de proef gesteld, moet ik daarbij wel zeggen. Ik weet niet of ik zo standvastig zou zijn als mijn favoriete dame ineens zou appen: 'I'm in your town, what about a cup of coffee?' Van mij zou zo'n initiatief in ieder geval nooit uit gaan.
 
Van meerdere dames, niet alleen hun voornaam. Ik heb wel dat ik iemand wel herken, maar dan niet zo snel, waarvan ken ik haar of hem. Paar maanden geleden op Stadhuisplein, een serveerster komt naar mij toegelopen, "hee hoe gaat het met jou, ik werk nu als serveerster", leuke dame, maar tot op heden geen idee waarvan ik haar ken, al kwam ze mij wel bekend voor.🤔
 
Ik denk er net zo als @GijsOne .

Ik vraag de dame aan de kassa van de Appie ook niet hoe ze heet.
Dat staat op hun naamkaartje. 😉 Dan zeg je "hoi, [naam]" en dan krijg je een reactie en heb je een gesprekje, en de volgende keer herkent ze je. Een complimentje over de naam (als het ook echt een mooie/bijzondere naam is) doet het ook altijd goed.
 
Van meerdere dames, niet alleen hun voornaam. Ik heb wel dat ik iemand wel herken, maar dan niet zo snel, waarvan ken ik haar of hem. Paar maanden geleden op Stadhuisplein, een serveerster komt naar mij toegelopen, "hee hoe gaat het met jou, ik werk nu als serveerster", leuke dame, maar tot op heden geen idee waarvan ik haar ken, al kwam ze mij wel bekend voor.🤔
Ja! Soms is het niet makkelijk... om ze te herkennen met kleren aan natuurlijk...
 
Ken er wel een paar met hun echte namen. Leuk als ze het zelf aan me willen geven als het ter sprake komt maar zit er ook niet op te wachten. Sommigen geven me zonder schroom zelfs een kopie van hun paspoort; just in case... :unsure: Doe er verder niks mee; leuk om te hebben voor aan de muur maar we houden het gewoon lekker zakelijk. Gemakshalve noem ik ze gewoon bij hun werknaam want sommigen hebben echt van die onuitspreekbare Russische namen bestaande uit minimaal 15 letters. 🤷‍♂️
 
Ik heb vorige week een escort laten komen , en bij het binnen komen zegde ik haar naam van de site met een vriendelijke goede avond , toen reageerde ze niet echt ,gaf me een zoen en we gingen zitten in de zetel ik vroeg dan ook niet verder achter haar echte naam na dat ze terug was vertrokken stuurde ze een uur nadien mij een bericht via whatsapp en daar stond dan haar echte voor en achternaam wel op ,en nog een leuk berichtje dat ze echt had genoten en dat ik haar terug gerust mag contacteren via een ander nummer , (dat zullen ze allemaal wel doen he zeggen dat het goed was ) :ROFLMAO:
 
Bij enkele wel voorgekomen.
Eentje was nieuw in het vak en daarom wellicht wat naïef. Ze vertelde ook veel over haar privé. Werk, man, kids. Ze was zelfstandige ondernemer. Deed de werk meer als hobby. Op haar website stond ook haar privé nummer, adres etc. Niet zo handig. Dat heb ik haar ook meerder malen aangegeven. Maar ze vertrouwde me blijkbaar. Haar toch maar aangegeven dat niet bij iedereen te doen.
Uiteindelijk was ze ook ineens verdwenen. Jammer want was oprecht een topppertje die ik nooit meer ben tegengekomen.
 
Soms gebeurt het wel eens dat je iemand na een paar keer, en na een paar keer betekent automatisch dat je je goed voelt bij de dame anders was het geen paar keer geworden het iets verder gaat. Alleen moet je daar wel voor openstaan en het willen. Ik zelf vind het prettig als er wat persoonlijks gedeeld wordt want dat betekent dat er vertrouwen is. Net zoals ik iemand begrijp die dat totaal niet wil of er op zit te wachten.

Ik heb het inderdaad een paar keer meegemaakt en daar zijn vriendschappen en hele leuke relaties uit ontstaan. En niet direct denken dat we zijn gaan samenwonen, je hebt ook ander soortige relaties mannen.
 
Terug
Bovenaan Onderaan