Ongevoelige pik...

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Voormalig lid 463

Wandelaar
Forumpionier
93
03/07/21
195
2
Ik ben in 2013 & 2014 geopereerd aan mijn plasbuis, in vakterm urethra plastiek (als ik het goed typ). Nu heb ikzelf de indruk dat sinds die operaties mijn pik wat ongevoeliger is geworden. Het is heerlijk als een dame pijpt, maar echt erdoor klaarkomen lukt mij niet, terwijl ik dat wel eens zou willen. Gepijpt worden totdat je gaat komen en dan lekker in haar mondje spuiten, over haar gezicht of op haar borsten. Vroeger, voor de operatie, kwam ik wel regelmatig middels pijpen. Ik vermoed dat het minder gevoelig zijn van mijn piemel komt door de operatie, maar heb dit nooit echt gevraagd aan de dokter. Misschien speelt mij ADHD ook een beetje mee. Mijn hoofd is eig nooit echt stil en denkt soms teveel na. Ook bij het pijpen. Terwijl je er moet van genieten en geen druk voelen.


Zijn er meer mannen die moeite hebben om klaar te komen middels het pijpen?

Njoy3r
 
Bij mij staat opetatie te gebeuren, maar in de gesprekken met de specialist worden de eventuele gevolgen toch duidelijk doorgesproken.
Is dat dan niet gebeurd, en je bent toch al weer een tijdje onderweg, maar zenuwen die beschadigd zijn herstellen meestal niet meer. En als het niet lukt met pijpen, laat ze maar lekker werken voor de poen.
 
Nee. Heb er destijds ook niet echt naar gevraagd. Was toen nog getrouwd en op seksueel gebied was het zeg maar ingewikkeld (getraumatiseerde partner).

Het ligt ook niet aan de dames, die doen echt hun best. Maar miss moet ik eens wat meer proberen geduld ervoor te hebben en ervan te genieten. Het is idd geen crime als de dames tijdje pijpen. Als het hun te lang duurt zullen zij dat ook wel op een of ander manier kenbaar maken toch?..
 
Zou me er niet te druk om maken. Je kan immers WEL komen en grote kans dat jij het jezelf nu aanpraat. Dus bij blowjob ga je nog meer denken etc etc... en wat @Bassie zegt! Wees blij.. laat ze maar ff knotsknabbelen en hooguit handig als je niet te snel komt ;)

Let wel dat de meeste (90%?) toch niet ideaal pijpt. Dus te hard/droog/snel/ruig of anyway niet op de manier zoals iemand het perfect vind zeg maar ;)
 
Jij zegt het zelf als je voor de operatie regelmatig klaarkwam door gepijpt te worden dan komt het waarschijnlijk door de operatie. Maar je geeft ook aan dat je adhd hebt en ik neem aan dat je daar medicatie voor krijgt. Dat zou ook een reden kunnen zijn dat je eikel minder gevoelig is.
 
Denken helpt ook zeker niet mee. Pas bij een favorietje wilde ik het rekken, toen tijdens pijpen bewust aan andere dingen gaan denken. Resultaat was dat ik minder opwinding ervoer, het neuken ook als minder ervaarde, en het niet mee viel nog te komen. Keer ernaar weer gewoon ontspannen genoten van het pijpen, en prima date.
 
Ik geloof je wel hoor als je zegt dat het een fysieke oorzaak heeft. Heb daar (gelukkig) geen last van. Ik heb me aangeleerd om niet klaar te komen tijdens het pijpen en dat lukt doorgaans ook niet totdat ik mezelf "toestemming geef". Is vooral een mentaal dingetje voor mij. Vind het ook makkelijker om klaar te komen in 69, dan ben ik zelf bezig en kan ik het laten gebeuren.
 
ik kom zelf ook moeilijk klaar, niet alleen door pijpen zonder maar ook een penismassage kan ik lang ondergaan als ik eenmaal een bepaald punt voorbij ben.
Soms denk ik snel te komen, maar wil dat dan uitstellen en dan komt het helemaal niet meer.
Als ik neuk zonder condoom kom ik soms weer heel snel.
 
Het ligt aan de dames op wat voor manier ze pijpen of ik snel kom of dat er lang werk voor nodig is. Ik weet niet wat sommige doen maar dan moet ik snel aan de handrem trekken en bij anderen die flink werk ervan maken moet ik me echt effe concentreren om toch te komen ??‍♂️.
Bij al te veel sjorren en uitstellen wordt de mijne ongevoelig dan vraag ik meestal om standje 69, dan ben ik gefocussed genoeg.
 
De manier van pijpen zal miss meetellen, maar denk zelf niet dat het daaraan ligt. Soms begint een dame idd als een gek te sjorren aan mn pik, dat vindt ik minder. Ben meer van het teder trekken zeg maar.

Standje 69: heerlijk maar ook afleidend. Wil die poes dan te graag likken maar ook genieten van het pijpen. Soms vergeet ik dan de wederdienst...
 
Misschien kun je het toch nog eens aan je uroloog vragen? Of aan je huisarts?

Los daarvan, ik kom zelf ook heel moeilijk klaar van pijpen. Eigenlijk in mijn hele leven pas één keer. Eén dame wist dat, zag het als een uitdaging en ja, het is haar gelukt ... Maar eigenlijk vond ik dat helemaal niet zo'n lekkere pijpbeurt. Date was verder gelukkig prima, maar ik ben door andere dames véél beter gepijpt, echt heerlijk, ik kom er alleen niet van klaar. Ergens jammer, maar ik zie het als een onderdeel van een spel, en dan kom ik ergens anders wel van klaar.

Als je verder geen probleem ervaart, niet teveel op focussen.
 
Let wel dat de meeste (90%?) toch niet ideaal pijpt. Dus te hard/droog/snel/ruig of anyway niet op de manier zoals iemand het perfect vind zeg maar ;)
Ik ben het niet eens met die 90%. Iedere meid pijpt anders en zij kunnen niet raden wat je lekker vindt. Dus vooral benoemen wat je wil. Harder, zachter, natter etc. Ik vind het lekker als ze lang aan mijn eikel zuigen dus dat benoem ik. Ook zuigen aan mijn ballen zorgt ervoor dat ik sneller klaar kom
 
Ik heb weer dat ik bvb niet tot bijna niet klaar kom wanneer ik me op me gemak voel bij een dame. daarin tegen als ik mij niet op mijn gemak voel kom ik binnen een halve minuut klaar... heel vreemd geval.. maar denk er niet teveel over na maakt het alleen maar chiller. dat advies wil ik jou ook geven, als je er op gaat letten wordt het alleen maar erger (eigen ervaring)
 
Ik heb weer dat ik bvb niet tot bijna niet klaar kom wanneer ik me op me gemak voel bij een dame. daarin tegen als ik mij niet op mijn gemak voel kom ik binnen een halve minuut klaar...
Ik heb nog met onvoldoende verschillende dames het bed gedeeld om het met enige zekerheid te zeggen, maar ik heb de indruk dat dit voor mij ook geldt. Bij m'n vaste dame voel ik me het meest op m'n gemak, en bij haar lukt het me tot nu toe niet om klaar te komen, zelfs niet als ze me een prostaatmassage geeft. Ondertussen ben ik bij vrouwen waar ik totaal geen klik mee heb zo klaar. Gek is dat, inderdaad. Andersom was logischer geweest. Zelf maak ik me er totaal niet druk over, maar ik merk dat de dames waarbij dit speelt het zich wel aantrekken, want ze denken dan toch dat het aan hen ligt.
 
Andersom was logischer geweest. Zelf maak ik me er totaal niet druk over, maar ik merk dat de dames waarbij dit speelt het zich wel aantrekken, want ze denken dan toch dat het aan hen ligt.
in mijn ogen was het andersom ook logischer.. Ik maakt(e) me er wel heel erg druk over en dat werd uiteindelijk zo erg dat ik gwn tijden het neuken een slappe lul kreeg omdat ik me er zo druk over zat te maken... heb toen de dame uitgelegd dat ik me druk maakte enzv en die vond het naar haar zeggen "schattig" en wees me erop om niet erover na te denken en gwn me ding te doen.. deed dit dus en toen kwam ik wel gewoon klaar... het blijft iets vreemd je gedachten en wat ze met je lichaam kunnen doen...
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan