Recensie Patricia, Alkmaar ,Achterdam 3/5 k1 4,67 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Ik was vroeger vaste klant, totdat ze haar borsten liet oppompen.
Siliconen zijn niet aan mij besteed.
Ze heeft ook nog een tijdje in de Geleenstraat gewerkt.
Oude Hookers recensies staan hier gearchiveerd:
 
Laatst bewerkt:
Ik hou er ook niet van. Leidt ook niet tot betere verdiensten omdat de meerderheid van de mannen er niet van houdt. Hoor dat sommige dames ook weleens zeggen, dat de meeste klanten dat niets vinden.
 
De Patricia die vandaag vanaf 16:00 vooraan in de straat (D2) zit met mooie en behoorlijke siliconen tieten, veel tattoo's en het en der een piercing, de Patricia uit dit draadje? Ze noemde zich in ieder geval wel zo. Had een roze setje aan.
 
Intiem
5,00 ster(ren)
Pijpen
5,00 ster(ren)
Aftrekken
5,00 ster(ren)
Extra's
  1. Pijpen deepthroat
Gesproken taal
Engels
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
Oost-Europees
Leeftijd
25-30
Haarkleur
Bruin
Cupmaat
D (fake)
Lengte
1.60 m - 1.70 m
Lichaamsbouw
Slank
Duur van bezoek
15 minuten
Shift
Middag
Dag
Maandag
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
Ah, ik dacht eerder dat het een andere dame betrof, maar zij ziet er qua looks (voor mij) erg goed uit. Ik kon het ook niet nalaten om even binnen te stappen.

Ze is in communicatie inderdaad erg passief, maar kwam wel iets los aan het einde van mijn bezoek. De seks is daarentegen wel erg goed. Ze heeft denk ik een behoorlijk vast repetoir, maar dat doet ze wel erg goed (trekken, pijpen, neuken).

Iemand een idee of pzc een optie is bij haar? (voor mij not done om daar tijdens een eerste ontmoeting al over te beginnen, ook gelet op de passiviteit qua communicatie)
 
Intiem
4,00 ster(ren)
Aftrekken
4,00 ster(ren)
Gesproken taal
Engels
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
Oost-Europees
Leeftijd
30-35
Haarkleur
Donkerblond
Cupmaat
D (fake)
Lengte
1.60 m - 1.70 m
Lichaamsbouw
Atletisch
Duur van bezoek
20 minuten
Shift
Middag
Dag
Donderdag
Totale kosten (in euro)
50
Algemene beoordeling
3,00 ster(ren)
Bij deze mijn recensie. ik vroeg aan de deur hoeveel het was neuken en beffe. Want had geen zin om gepijpt te worden dat had raphaella al gedaan. Ze vroeg 50 euro ik ging ermee akkoord. Tjsaa…. Wat zal ik zeggen. Ze heeft echt een geile body en haar kut smaakt lekker. Zie liet zich lang door mij beffe alleen vond haar beetje passief. En spraakzaam is ze totaal niet zowel voor de daad en na de daad niet. Na het beffe kwam ze op mn pik zitten dit deed ze wel goed lekker rijden. En op een gegegen moment kwam ze dicht met haar lichaam tegen me aan en streelde ze me tijdens cowgirl. Daarna heb ik haar missio geneukt met benen in me nek dit was ook lekker. En ze streelde mn tepels. Het lijkt wel een stille genieter wel haar ogen soms dicht tijdens de daad maar weinig gekreun.daarna heb ik haar hard doggy genomen en ik kwam klaar. Ik zit met gemengde gevoelens. Omdat ze tijdens de daad beetje stil was en voor en na de daad ook. Dat zou haar meer sieren. Voor herhaling vatbaar ? Weet ik niet heb ook niet om extras gevraagd. Ze heeft wel een porno lijf en kop. Niet te missen begin van de straat rechts tweede kamer ik dacht op de kamer van giselle of daarnaast. Ze had een roze bikini aan.
 
Hoe laat startte ze haar werkzaamheden gisteren?
Ik heb haar vorige week ontmoet, maar ook een aantal keer voor niets naar Alkmaar gereden (omdat ik gelet op prive om 17:00 alweer moet vertrekken bij de Dam).
 
Terug
Bovenaan Onderaan