Recensie Paula, Leuven 4,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Deesisvrijrandom

Wandelaar
53
09/12/21
44
15
Intiem
5,00 ster(ren)
Zoenen
4,00 ster(ren)
Aftrekken
4,00 ster(ren)
Extra's
  1. Beffen
  2. Pijpen zonder condoom
Gesproken taal
Engels
Roker
Nee
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
Oost-Europees
Leeftijd
30-35
Haarkleur
Blond
Lichaamsbouw
Slank
Duur van bezoek
60 minuten
Totale kosten (in euro)
120
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
Super vriendelijke dame.
Heel spontaan en goedgezind.

Het enige dat ik in haar nadeel kan zeggen is dat ik enkele dagen voor mijn bezoek ook al met haar had afgesproken.
Toen ik echter in Leuven aankwam, kreeg ik geen antwoord meer op mijn berichten en ze nam niet op als ik haar probeerde te bellen.
De dag daarna stuurde ze me om haar te verontschuldigen omdat een date met een andere klant was uitgelopen, was er blijkbaar 4 uur gebleven.

Buiten dit enkel goede ervaringen, tweede afspraak ging vlot en ze ontvangt in een rendez-vous hotel in het centrum, komt je aan de voordeur ophalen.
Ze is helemaal zoals op de foto's, geen photoshop te bespeuren.
Heeft ook een heel lekker lijf met strakke natuurlijke borsten.

Tot neuken zijn we niet gekomen, ze heeft mij bijna een uur liggen pijpen. Dit kon ze wel echt goed, stevige halen en lekker diep. 1 van de betere blowjobs die ik al heb ontvangen.
Voor 20 euro extra kon je klaarkomen in haar mond, maar hier heb ik geen gebruik van gemaakt.

Kans op herhaling is wel groot.
 
Intiem
3,00 ster(ren)
Pijpen
2,00 ster(ren)
Zoenen
2,00 ster(ren)
Aftrekken
2,00 ster(ren)
Tongzoenen
2,00 ster(ren)
Extra's
  1. Pijpen zonder condoom
Gesproken taal
Engels
Roker
Nee
Algehele Hygiëne
Voldoende
Origine
Oost-Europees
Leeftijd
30-35
Haarkleur
Donkerblond
Cupmaat
C
Lichaamsbouw
Mollig
Duur van bezoek
60 minuten
Link naar advertentie
https://www.redlights.be/prive-ontvangst/dames/100real-gfe.html
Totale kosten (in euro)
120
Algemene beoordeling
3,00 ster(ren)
Ik reed richting Leuven en ik kon moeilijk kiezen tussen Lilith en Paula. Recensies nog eens doorgenomen en mijn keuze op Paula laten vallen.
Smaken verschillen natuurlijk maar had ik toch maar beter naar de foto's gekeken. Redelijk veel schmink, getekende wenkbrauwen. Ik had in de vorige recensie slank gelezen? Wel dan is ze tussen onze 2 bezoeken wel redelijk wat aangekomen. Zonder zever, toen haar kleedje openviel, dacht ik aan onze oude dakkoffer. Wanneer ze spreekt zie je ook duidelijk dat ze enkele tanden ontbreekt. Ik knap daar echt op af. :oops:
Paula is wel een vriendelijke meid. We zijn begonnen met een leuke babbel van 10 minuutjes gevolgd door enkele kleine zoentjes, waarbij ze met het puntje van haar tong soms eens binnen glipte. Omgekeerd niet. Dan op het bed beland, waar ze me 20 minuten gepijpt heeft. Niks deepthroat, tenzij haar keel zich 6cm achter haar lip bevindt. Niks gebef, gewoon omdat ik er gewoon geen goesting in had. (Klinkt misschien onnozel, maar de enige manier om mijn erectie te behouden was mijn ogen sluiten en denken dat ik toch bij Lilith beland was.) Vervolgens kwam ze over mijn lichaam schuren/walsen. Ik heb haar dan uitgelegd dat het ook wel leuk is als ze zachtjes, subtiel met haar tepels over mijn borstkas of erectie zou passeren. Dat heeft ze dan 5 minuten aan één stuk gedaan. Dan is de fun ook over. Dan heb ik haar geleerd dat het soms ook leuk is om zachtjes met de nagels gekitteld te worden... (Ik hoop dat de volgende bezoekers er misschien wat aan hebben.) Nadien heeft ze me nog een tijdje gepijpt en dan wou ze mij wel eens in actie zien. Ik heb haar dan ff in missio , doggy en terug in missio genomen. Ik denk dat ze Doggy wel leuk vond. Condoom volgespoten, opgekuist en net op het uur, buiten gewerkt.
Leuke meid om mee op café te zitten misschien, maar tijdens de seks was er weinig to geen gevoel. Ook weinig initiatief/afwisseling van haar kant.
 
Laatst bewerkt:
Vreemd, dat staat zowat haaks op mijn review. Heb het nochtans ingevuld zoals ik het heb ervaren. En gij zult da ook wel hebben gedaan neem ik aan.

Ik dacht er ooit nog is te passeren dus dan zal ik opnieuw een recensie posten.
 
Intiem
5,00 ster(ren)
Pijpen
5,00 ster(ren)
Zoenen
3,00 ster(ren)
Aftrekken
4,00 ster(ren)
Extra's
  1. Beffen
  2. Penismassage
  3. Pijpen zonder condoom
  4. Voetfetish
Gesproken taal
Engels
Roker
Nee
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
Oost-Europees
Leeftijd
30-35
Haarkleur
Blond
Cupmaat
B
Lengte
1.60 m - 1.70 m
Lichaamsbouw
Slank
Duur van bezoek
60 minuten
Link naar advertentie
https://www.redlights.be/prive-ontvangst/dames/hipaula-100-real.html
Totale kosten (in euro)
120
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
Ben al een paar keer bij Paula geweest en ga er telkens blij buiten. Correcte service voor een meer dan correcte prijs. Ze probeert het je echt wel aangenaam te maken, GFE. Verwacht echter geen extreme porno, gewone, normale seks. Pijpen doet ze uitermate goed en zo lang je wil.
Ze ontvangt in een mooie, ruime kamer in centrum Leuven. Parkeren is wat minder evident, maar er zijn betalende parkeergarages op wandelafstand.
 
Ben deze ook gaan bezoeken en sluit me eerder aan bij Dikke Lu zijn ervaring. Is echter voor die prijs geen verloren geld. Locatie vind ik echt niet discreet ondanks het feit dat het allemaal net en hygiënisch is. Tussen de drukke winkelstraten in loopt heel veel volk…
 
Intiem
3,00 ster(ren)
Pijpen
2,00 ster(ren)
Zoenen
4,00 ster(ren)
Aftrekken
3,00 ster(ren)
Tongzoenen
4,00 ster(ren)
Extra's
  1. Beffen
  2. Pijpen zonder condoom
  3. Speciale kleding verzoek
  4. Vingeren
Gesproken taal
Engels
Roker
Nee
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
Oost-Europees
Leeftijd
30-35
Haarkleur
Blond
Lichaamsbouw
Normaal
Duur van bezoek
60 minuten
Totale kosten (in euro)
120
Algemene beoordeling
3,00 ster(ren)
Toen ik bovenstaande recensies las dacht ik "de waarheid zal wel ergens in het midden liggen", waarbij ik me trouwens niet uitspreek over de correctheid van eerdere recensies maar wel over mijn verwachting naar een eventueel afspraakje.

Ik heb er dan ook recent mee afgesproken. Ik begrijp iedereen z`n inbreng en ben zelf een beetje in dubio.

Ze ontvangt inderdaad in een zeer nette en verzorgde kamer in het centrum van de stad. Ze komt je halen aan de voordeur, dus als je daar niet wil staan dralen dan stuur je haar een bericht wanneer je de straat in wandelt.

Ik had haar gevraagd van stockings te dragen en dat deed ze ook. Ze verscheen aan de voordeur in een kamerkleedje, stockings en fluffy slofjes. Beetje indiscreet maar bon.

In het begin wat smalltalk zonder dat ze daarbij aan je privéleven raakt: mooi zo. Ze komt wat knuffelen en kussen. Ik had vooraf aangegeven een GFE te willen en dat ik tongzoenen wel apprecieer. Ze bevestigde via sms dat dit geen probleem is. Gezien de wisselende ervaringen vermoed ik (en begrijp ik best) dat haar enthousiasme daarrond nogal sterk afhankelijk is van de klant. Ik had niet te klagen. Naarmate de date vorderde kwam ze daar ook steeds losser in.

Toen haar kleedje uitging werd het wel duidelijk dat ze inderdaad niet zo slank is als je haar zou inschatten. Ze heeft een buikje waar enkele kilo`s "te veel" zich zijn gaan nestelen. Het opvallende is dat ze verder wel enigszins slank is, of toch: het buikje staat wat in contrast met de rest van haar lichaam. Het maakt haar niet onaantrekkelijk, maar aantrekkelijk is het niet. Ik begrijp ergens de vergelijking die eerder gemaakt werd met "een oude dakkoffer" maar vind dit toch enigszins onrespectvol. Ik persoonlijk kan haar niet slank noemen omwille van dat buikje, maar ook niet echt mollig omdat de rest van haar lichaam er niet naar is. Ik kies dan maar "normaal" in de recensie, maar met de kanttekening van dat buikje, neigend naar mollig. Dat indelen in vakjes zal voor iedereen wat verschillen, maar ik denk dat ik hiermee een beter beeld schep.

Ik verschaf ook graag plezier dus toen ik naar beneden afdwaalde kwam ik een netjes geschoren poesje tegen. Ze rook fris en kwam volgens mij net uit de douche, dus niets hield me tegen daar wat tijd door te brengen. Toen haar ademhaling verzwaarde, haar rug kromde en haar poesje kloddernat werd wist ik wel dat het goed zat. Vingertje erbij op zoek naar dat speciale plekje en ze gaf aan ook dat wel duidelijk te appreciëren, terwijl ik ook haar borsten voldoende aandacht schonk. Die vond ik trouwens perfect van formaat en stevigheid, met zeer leuke tepels om aan te sabbelen. Ze maakte zelf geen aanstalten om snel van houding te veranderen aangezien ze te druk bezig was met genieten, maar dat kan ik haar moeilijk kwalijk nemen. Eenmaal voorbij het punt dat alles heel erg gevoelig werd moest ze even bekomen terwijl we nog zoenden en streelden.

Daarna was het mijn beurt en nam ze m`n jongeheer onder handen. Pijpen (zonder) doet ze niet slecht maar ik heb al beter gehad. Ik heb al lekkerder BJ`s gehad met condoom, dus dat spreekt een beetje in haar nadeel. Aan haar inzet zal het niet liggen, maar wel aan haar techniek. Te veel hand / aftrekken en niet diep genoeg in haar mondje. Van deepthroat kan er zeker geen sprake zijn. Maar ze doet haar best, en slecht is het niet. Ze gaat ook door tot je zelf aangeeft dat het welletjes is. Enkele standjes gedaan en uiteindelijk toen het uurtje bijna om was besloten om ze even doggy stevig vol te pompen. Met dat uitzicht valt er trouwens niets bijzonders op te merken aan haar lichaam.

Nat in het zweet nog even afgespoeld in de douche, er was zeker tijd voor en ik werd niet buitengewerkt ook al was het uurtje vol. Zelf aanstalten gemaakt te vertrekken.

Conclusie

Zou ik er opnieuw naartoe gaan? Misschien, als ik niets beters vind. Het is een betrouwbaar adres met een correcte service en een vriendelijke dame. Maar het is niet helemaal wat ik zocht, dus ik zoek verder.
 
Vandaag ook een afspraak gemaakt met haar.
Had normaal een afspraak in Diest, maar daar daagde iemand niet op. Dan maar even naar haar gebeld aangezien ik toch nog naar Leuven moest voor een overleg. Ze nam dadelijk op, en ik kon onmiddellijk bij haar terecht. Mocht zelf parkeren in de garage onder het gebouw in het volle Centrum. Mee met haar naar de kamer, en onderweg was ze al vrolijk en uitgelaten. Ze stelde me ook snel op mijn gemak in een nette kamer.
Elkaar ontkleed, en dan zie je idd een buikje. Maar dat stoorde me niet echt. Heel de tijd kleine kusjes en elkaar teasen tot we op het bed belanden. Daar begonnen met 69 en wat afgewisseld van houding terwijl zij bleef pijpen. Haar likken en vingeren mag je zoveel je wil, en zij blijft de aandacht geven aan je jongeheer. Nadat ze wat met mijn ballen en alles er rond klaar was terug in 69 verder gedaan tot ik klaar kwam.
Daarna samen onder de douche. en afgerekend na iets meer dan een uur.
Het is een lieve dame die wel wat giecheld en goedlachs is, maar converseren blijft moeilijk. Maar tijdens de sex of het pijpen babbelt ze niet, En is er enkel aandacht voor het genot.
Ga ik nog terug? Ik ga nog minstens 1 keer terug om alle twijfels weg te werken.
 
Heeft ze haar brilletje op bij een afspraak ?
Kan je klaarkomen op haar bril en je sperma op de glazen spuiten ? Kinky denk ik😊
Bij mij ging de bril uit. Ik vond haar pijpkunsten niet van die aard dat ze me er mee tot mijn hoogtepunt zou krijgen, dus heb ook geen enkel moment overwogen / gevraagd op haar gezicht klaar te komen. Het staat niet tussen haar opties dus het zou me verwonderen dat ze dit toelaat. Maar vragen staat vrij…
 
Ben onlangs ook naar deze dame geweest. Heel lief en vriendelijk. Alhoewel het er niet bijstaat mag je haar wel beffen en vingeren. Blijkbaar had ze er deugd van want haar tepels stonden helemaal stijf.
Ze pijpt wel goed, maar niet echt tot in de keel.
Wat standjes gedaan, en ten slotte op haar lichaam klaar gekomen. Aangename ervaring
 
Voorbije maand Paula twee keer bezocht. Eerste keer smaakte dus naar meer :). Foto's op Redlights doen haar m.i. tekort, ze ziet er daar wat vreemd uit. Ze is weliswaar zeker al wat ouder ondertussen, maar ziet er net heel naturel uit. Heel mooi lichaam, niet te dik, niet te mager. Buikje? Stoorde me niet.
Pijpen vond ik super, dan cowgirl in twee variaties, en de missio heeft niet lang meer geduurd :p. Leuke dame!
 
Vandaag ook een afspraak gemaakt met haar.
Had normaal een afspraak in Diest, maar daar daagde iemand niet op. Dan maar even naar haar gebeld aangezien ik toch nog naar Leuven moest voor een overleg. Ze nam dadelijk op, en ik kon onmiddellijk bij haar terecht. Mocht zelf parkeren in de garage onder het gebouw in het volle Centrum. Mee met haar naar de kamer, en onderweg was ze al vrolijk en uitgelaten. Ze stelde me ook snel op mijn gemak in een nette kamer.
Elkaar ontkleed, en dan zie je idd een buikje. Maar dat stoorde me niet echt. Heel de tijd kleine kusjes en elkaar teasen tot we op het bed belanden. Daar begonnen met 69 en wat afgewisseld van houding terwijl zij bleef pijpen. Haar likken en vingeren mag je zoveel je wil, en zij blijft de aandacht geven aan je jongeheer. Nadat ze wat met mijn ballen en alles er rond klaar was terug in 69 verder gedaan tot ik klaar kwam.
Daarna samen onder de douche. en afgerekend na iets meer dan een uur.
Het is een lieve dame die wel wat giecheld en goedlachs is, maar converseren blijft moeilijk. Maar tijdens de sex of het pijpen babbelt ze niet, En is er enkel aandacht voor het genot.
Ga ik nog terug? Ik ga nog minstens 1 keer terug om alle twijfels weg te werken.
Mocht je in haar mond klaarkomen?
 
Ze is misschien geen babe, en er ontbreekt haar een tandje, maar ze doet wat er afgesproken is, zeker geen slechte date bij haar gehad.
 
Vandaag een afspraak gemaakt bij Paula. Had anderhalf uur op voorhand gevraagd of ik mocht komen, was geen probleem.

Ze ontvangt in de buurt van de Tervuursepoort in een propere studio.

Ze stond me op te wachten in een nachtkleed. Van uiterlijk is ze oké, ze mist één tand en heeft een buikje. Het is een heel vriendelijke dame.

Naar de slaapkamer geweest. Eerst een blowjob gekregen (met condoom op mijn vraag). Tijdens de blowjob goed gespeeld met haar borsten en kont, was geen probleem. Nog niet veel naar dvp geweest, maar vond de blowjob heel goed. Vervolgens cowgirl en kwam ik al klaar 😅
Na de seks pakte ze verschillende vochtige doekjes en maakte ze mijn penis proper. Vervolgens nog een beetje gepraat.

Tijdens de beurt heeft ze nooit op haar gsm gekeken, had voor 30min betaald en was na 40 min terug buiten. Voor 30 min heb ik 80 euro betaald.

Voor een beginner zoals mij was het de moeite waard.
 
Een redelijke poos geleden hier opnieuw een afspraakje gemaakt. De nood was hoog en had liever een matige maar correcte service in het vooruitzicht dan op zoek te gaan naar iets nieuw dat misschien wel tegenviel. De vorige en eerste keer dat ik met haar afsprak is al lang geleden maar ze had wel een goede indruk nagelaten.

Ze had nog wel een gaatje maar helaas door werken op mijn traject leek het even of ik vertraging zou oplopen. Haar een berichtje gestuurd maar ze legde nogal uitdrukkelijk de nadruk op de volgende klant vlak na mij. Ik kwam uiteindelijk 3 minuten te laat aan maar de toon was gezet. Ik was nogal duidelijk een extra inkomst voorafgaand de volgende klant die duidelijk belangrijker was.

Kledijwensen niet gerespecteerd. Bijna een half uur getetter voordat ze nog maar aanstalten maakte om nog iets te doen (na een vermanend toontje omdat ik 3 minuten te laat was vind ik dat nogal los erover). Geen douchen, laat staan samen. Geen GFE en duidelijk haar best gedaan om me snel te doen klaarkomen (wat, toegegeven, niet zo heel moeilijk meer blijkt tegenwoordig). We waren toen 40min ver in een date van een uur, ik was niet voldaan maar mijn goesting was weg. Ik wou vertrekken en dan nog bleef ze maar ratelen. Uiteindelijk buiten geraakt met een, op haar initiatief, kleine korting omdat we geen uur volgemaakt hadden. Daarin ging ik ze nu eens niet tegenhouden.

Buiten dat ze eerlijk is heb ik weinig positiefs te zeggen, vooral dan in contrast met de vorige keer. Al is dat eerlijk zijn ook wel wat waard tegenwoordig.

Nu, let op: ik wil ze niet afbreken, ik weet dat ze beter kan: ik vermoed dat ik ze op een verkeerd moment trof en de sfeer was al niet top vanaf het begin, wat kan je er dan nog van verwachten. Maar maak er dan toch een degelijke 45min van ipv hoe het nu liep. Daardoor kan ik besluiten dat er geen herhalingsgevaar meer is voor mezelf, in tegenstelling dus met de eerste keer dat ik er kwam. Spijtig maar helaas.
 
Terug
Bovenaan Onderaan