Sixsens bezoekjes

Mentholbear

Vaste klant
5 jul 2021
166
1
246
OOIT

Op de 20e van de 2e maar weer es haringen gaan happen.
Voor aanvang nog omgereden naar de Markant tankstelle. Had ik niet hoeven doen, aangezien de prijs hetzelfde was als in Mentholland.
Door de omweg iets na openingstijd pas aangekomen.

Fijne was dat met Happy hour entree je ipv de reguliere 60 je dan voor 50 euro een ijsberenvel mee krijgt.
Even omkleden en opfrissen. Tot m'n schrik bleken de bio en Finse sauna onderhouden te worden. Gelukkig bleek dat snel achter de rug te zijn, waardoor ze beide alweer snel in gebruik konden worden genomen. 1 van de medewerksters vroeg aan de monteur hoe lang het nog zou duren en hield de klanten op de hoogte. Nette service.
De stoomcabine en jacuzzi waren wel al vanaf het begin actief. Het zwembad bleek alleen tot 17 graden gehouden te worden, wat voor deze koukleum wat te fris was om te vragen of ze het zeil er vanaf konden halen.

Tijdens het wachten op de sauna kon ik mooi de inwendige mens even aansterken. En dat ging weer prima met het uitgebreide ontbijt buffet, omeletje en dus de haring. Lekker veel uitjes door de kok op laten doen. Yummie!
Door de dag heen op gezette tijden ook genoeg te smullen van vlaaien, pasta, frituur snack en een royaal avond buffet.

Naast de wellness rondjes en het plunderen van de voederbakken, ook zo nu een dan een rondje gemaakt door de bar. Ik schat dat er zo rond de 30 dames die dag waren en ongeveer even zoveel aan heren die elkaar door de dag heen 'afwisselden'.
Onderweg naar de bar nog onderschept door Natasha (of was het Nancy? In elk geval de kortere Bulgaarse). Die gaf wat pre sales wat er verwacht kon worden en dat was niet mis.
Ik had gehoopt de slanke Roemeense brunette A(d)riana te spotten, dus vriendelijk bedankt, maar d'r helaas de ganse dag niet gezien. Weet iemand of ze er überhaupt nog werkt?

Terwijl ik op een bankje in de bar zat, kwam er een Litouwse blondine bij me zitten. Bella blijkt ze zich te noemen en zou 24 lentes jong zijn en nieuw in SS. De klik was er en besloten even intiemer met elkaar kennis te maken. Heerlijk van elkaar genoten.
En 2e moment was in de Kino waar ik even aan het bijkomen was. Kreeg ineens gezelschap van het Bulgaarse duo Nancy en Natasha. Zoveel jaren langs elkaar gelopen. Groetjes hier en verleiding daar, maar nooit de knoop doorgehakt. OOIT moest het er van komen. Ze wilden me gelijk in een trio sleuren, maar dat zou vast de laatste rustplaats van Mentholbear zijn geworden ;)
Ben dus alleen met de kortere van de 2 geweest, haal de namen van hen nog steeds door elkaar. Maar geweldig genoten met dit service kanon.
En van verhalen mag ik geloven dat de ander er niet voor onder doet. Ben benieuwd...

Heb me weer prima vermaakt en gerelaxt in de SC met 1 van de uitgebreidste wellness in de omgeving.
 
  • Leuk
Waarderingen: T85 en Wandelaar5

Bachatero

Vaste klant
18 sep 2021
124
466
Onder meer aanwezig op vrijdag 10 maart 2023: 65 + 1 anoniem + 3 onbekend
Roemeens: Aïsha, Alena, Alexa, Amalia (nieuw), Anastasia, Anja, Azalea, Bella, Carla, Cataleya, Cindy, Claudia, Cristal, Cristina, Diana the Original, Elena, Erica, Eva, Evelyn, Ina, Irina bruin, Irina blond (nieuw), Jennifer, Jessy, Julia 2, Kassi, Lia, Louisa, Lulu, Marie, Marissa, Maya, Melissa, Mickey, Mimi, Mona, Nikki, Ruby, Saïra, Vanessa, Vivian, …

Bulgaars: Dani, Domenica, Larissa, Margareta, Maria, Melanie, Melis, Melissa, Nancy, Natacha, Stacey, Veronica, Vicky (nieuw), Victoria,…

Overigen: Alexis (D), Ayla (D), Carmen (Sp), Deborah (Port,), Emily (Hong), Gabrielli (Dom), Meggie (Pools nieuw), Nicole (Hong), Sara (Dom), Stefania (It), Vita (Oekr),…
Zelf gekamerd met Kassi, Bella en Erica

Recente terugkomers: Melis B, Ina R (nichtje Ruby), Melissa R,…

Amalia R : volslank, zwart haar, 20 - 25 jaar, sympathiek
Meggie P : slank, blond, zeer mooi, 26 jaar
Vicky B : slank, 35-40 jaar, bruinzwart haar
 
Laatst bewerkt:

Wandelaar5

Stamgast
4 jul 2021
275
27
385
Midden Brabant
Gisteren weer eens op bezoek geweest in Sixsens. Mijn vorige bezoek was 2 weken geleden. Na de rustige rit in een mooi zonnetje kreeg ik door de eveneens altijd stralende Colinda mijn badjas en handdoek overhandigd. Mijn traditionele ontbijt genuttigd en de bar in gegaan. Bijgepraat met wat stamgasten. Ze wezen mij Lia aan. Een dame die sinds kort nieuw is en waar meerdere mannen erg tevreden over waren. Na een tijdje viel mijn oog op een andere nieuwe dame. Wat forser gebouwd en met een mooi gezicht en lange zwarte haren. Ze bleek Amalia te heten en ik besloot met haar de eerste kamer te maken. Zie de recensie.
Onderweg had ik een wat ongebruikelijk plannetje bedacht. En ik besloot om dat nu maar eens tot uitvoering te brengen. Inmiddels was BJ Queen Vanessa binnen gekomen en haar gevraagd mee te gaan naar de jacuzzi kamer. Ze wilde een vriendin mee nemen, maar dat weigerde ik. Éénmaal boven de jacuzzi aangezet en ondertussen de eerste intimiteiten uitgewisseld. Toen vroeg ik haar een dame erbij te halen. Dat had ze niet meer verwacht. Ik had al zo’n vermoeden dat ze Elena op zou halen. Ook zo’n topper en na heerlijke sex nu wel klaargekomen. Daarna heb ik Elena betaald en bedankt en met Vanessa de jacuzzi in. Ik had wel zin in wat eten en Vanessa bood aan wat te eten te halen. Ze kwam terug met een bord sushi en een Warsteiner. De Warsteiner was voor mij en de sushi hebben we gedeeld. Daarna begon Vanessa mij op het bed heerlijk te pijpen. Mijn Barokkar steigerde (man man wat kan Vanessa toch goed pijpen!) en ik vroeg haar weer een dame te zoeken. Ze kwam boven met Micky. Niet echt mijn type, maar wel erg goed! Dus dat werd een trio waarbij Micky goed geil deed wat mij weer lekker op wondt. Na de plof ook haar betaald en bedankt. Er was nog wat tijd voor een massage en even douchen en daarna de kamer verlaten. Erg leuk om het eens op deze manier te doen in plaats van het normale kamer op kamer af!
Meestal ga ik ‘s middags in de jacuzzi zitten, maar nu had ik al genoeg gebubbeld, dus de bar maar in gedoken. Daar kwam Jennifer mij hartelijk bedanken voor het cadeautje wat ik 2 weken geleden voor haar had achter gelaten (Cornulete voor de kenners). Nog gezellig wat bijgepraat met een Italiaan die ik af en toe ontmoet en om 6 uur gaan eten. Weer een lekker dikke steak maar nog lekkerder vond ik de mihoen. Vol groente en kip. Tijdens het eten klingelde het belletje van de kamer regelmatig. Er werd flink gekamerd en goed verdiend door de circa 70 aanwezige dames.
Na het eten de bar weer in en ik kreeg keuze stress. Ik wilde nog 1 kamer maken. Cateleya in the house en beschikbaar (en weer in een erg sexy outfit), Lulu, Jennifer, Roemeense Lilly en Mimi. 5 toppers en nog geld voor 1. Of zou ik toch die nieuwe Lia proberen? Of Bulgaarse Melis waarover ik al veel goede verhalen heb gehoord? Uiteindelijk gekozen voor Mimi en daar geen spijt van gehad. Wat is ze mooi en wat pijpt ze toch diep!
Na de kamer terug gegaan de bar in. Daar werden gratis shotjes uitgedeeld en daar was inmiddels striptease danseres Whitney aan haar shows begonnen. Naakt fladderde ze de bar door, steeds kort aandacht gevend aan de aanwezige mannen. Ook koos ze Nancy uit voor een lesbisch intermezzo. Kortom er heerste weer een geile party sfeer!
 
Laatst bewerkt:

Ray_watch88

Wandelaar
17 jul 2022
31
1
71
De mooie verhalen werken aanlokkelijk, ik ben nooit eerder in een dergelijke tent geweest maar waar moet ik ongeveer aan denken qua € als ik daar een dag naar toe ga? Uiteraard begrijp ik dat dat afhankelijk is van de hoeveelheid dames die je wilt bezoeken maar stel 2 of 3?

En hoe is de sfeer? Opdringerig of juist niet?
Is de kans dat je als onwetende flink wordt beetgenomen reeel of valt dat alleszins mee?

Ben eens benieuwd en vast dank voor reacties ☺️
 
  • Leuk
Waarderingen: Robs

Wandelaar5

Stamgast
4 jul 2021
275
27
385
Midden Brabant
Er zijn een aantal dames op jacht en een aantal vinden dat de mannen naar hen moeten komen. Als je met 3 dames naar de kamer gaat, 1 van een uur en 2 van 30 minuten dan kost dat 2x€60 + €110. En je bent entree kwijt, €60 indien je er voor half twaalf bent, daarna €70. Dus in totaal in dit voorbeeld €390 of €400. Er zijn ook mannen die 1 kamer van 30 minuten maken zonder extra’s en tijdens happy hour binnen komen. Dan ben je €120 kwijt. Dat is zo’n beetje het minimum. De dames zullen proberen je extra diensten te verkopen, het is hun werk. Afhankelijk of je daarop ingaat kan het nog duurder worden. Maar daar ben je zelf bij. Alle eten en drinken is inbegrepen, alleen sterkere alcoholische dranken dan bier zul je moeten betalen, net als een blikje Red Bull. Met langere kamers, veel extra’s en flessen sterke drank en champagne kun je het ook nog veel duurder maken.
De sfeer is erg ontspannen, af en toe wat eten of drinken, saunaatje pakken, bubbelen in de jacuzzi en ondertussen fraaie dames in lingerie bekijken. Eventueel een dutje doen in de men’s room. Iedereen is daar om een ontspannen dag te hebben. Als je gaat, kijk dan eerst eens een uur om je heen voordat je de eerste kamer maakt. Vast veel plezier!

Als je a.s. zondag gaat dan wil ik je wel wegwijs maken.
 

Curioushans

Wandelaar
24 feb 2022
71
1
73
De mooie verhalen werken aanlokkelijk, ik ben nooit eerder in een dergelijke tent geweest maar waar moet ik ongeveer aan denken qua € als ik daar een dag naar toe ga? Uiteraard begrijp ik dat dat afhankelijk is van de hoeveelheid dames die je wilt bezoeken maar stel 2 of 3?

En hoe is de sfeer? Opdringerig of juist niet?
Is de kans dat je als onwetende flink wordt beetgenomen reeel of valt dat alleszins mee?

Ben eens benieuwd en vast dank voor reacties ☺️
Laat je inderdaad niet gek maken door de dames die zich opdringen, maar zo veel zijn dat er niet, zeg gewoon even niet of lach beleefd en loop door. De betere dames wachten af tot je contact zoekt. Doe de eerste keer niks geks, ga voor en half uur en als het bevalt zeg dan dat je langer op de kamer wil blijven. Lees ook wat recensies op het forum op de site van Sixsens. Er zal niemand vragen om dure drankjes te bestellen. Je bent wel al snel 300 - 400 Euro kwijt maar dat is het waard, tenzij je triootjes etc. gaat doen dan loopt het sneller op.
 

Curioushans

Wandelaar
24 feb 2022
71
1
73
Donderdag 16 maart was ik weer in Lemiers voor een relaxed dagje Sixsens. Wat de oplettende lezer weet is dat ik voor mijn favorietje kom. Mona was extra vroeg voor mij aanwezig om half 11. Na koffie en ontbijt heerlijk bijgekletst. Een voor mij onbekende dame, Crystal, had bij Mona gemeld dat ik haar vriend ben. Na wat overleg met Mona die me vertelde dat ze altijd fun heeft met Crystal stond ik open voor een trio maar eerst wilde ik van Mona genieten, wat uiteraard weer geweldig was. Buiten stond Crystal te roken en weer naar iets te vissen. Terug in de bar probeerde ook Dominica mij te strikken; ik vind haar sexy maar binnen Sixsens ben ik gebonden. Wachtend op Mona, die in de lockerroom was, had ik een leuk praatje met Vanessa. Na wat fun met Mona in de barruimte was Crystal opeens weg dus ook de tweede kamergang was weer met Mona alleen en dat vind ik helemaal niet erg. Bij mijn afscheidsbiertje was Crystal terug en een beetje teleurgesteld over de gemiste kans. Helaas moet ik altijd op tijd weer weg …. Met Mona heb ik de volgende afspraak al weer staan …. Het was weer fijn.
 
  • Leuk
Waarderingen: Bachatero en T85

lecramnl

Vaste klant
Oudgediende
10 aug 2021
141
5
103
Donderdag 16 maart was ik weer in Lemiers voor een relaxed dagje Sixsens. Wat de oplettende lezer weet is dat ik voor mijn favorietje kom. Mona was extra vroeg voor mij aanwezig om half 11. Na koffie en ontbijt heerlijk bijgekletst. Een voor mij onbekende dame, Crystal, had bij Mona gemeld dat ik haar vriend ben. Na wat overleg met Mona die me vertelde dat ze altijd fun heeft met Crystal stond ik open voor een trio maar eerst wilde ik van Mona genieten, wat uiteraard weer geweldig was. Buiten stond Crystal te roken en weer naar iets te vissen. Terug in de bar probeerde ook Dominica mij te strikken; ik vind haar sexy maar binnen Sixsens ben ik gebonden. Wachtend op Mona, die in de lockerroom was, had ik een leuk praatje met Vanessa. Na wat fun met Mona in de barruimte was Crystal opeens weg dus ook de tweede kamergang was weer met Mona alleen en dat vind ik helemaal niet erg. Bij mijn afscheidsbiertje was Crystal terug en een beetje teleurgesteld over de gemiste kans. Helaas moet ik altijd op tijd weer weg …. Met Mona heb ik de volgende afspraak al weer staan …. Het was weer fijn.
'binnen Sixsens ben ik gebonden' zeg je? Das dan niet echt best he :)
 
  • Leuk
  • Haha
Waarderingen: Wandelaar5 en Robs

Robs

Newbie
24 okt 2022
16
5
23
Super bedankt mannen! Zondag gaat mij helaas niet lukken @Wandelaar5 maar waardeer het aanbod enorm 😊.. ik ga binnenkort zeker die kant op!
Laat hier weten wanneer je gaat en er is vast iemand die je wegwijs wil maken. Mijn eerste keer ging ook zo. Het is allemaal veel meer relaxt dan je denkt, dus alleen lukt ook wel hoor, maar ik was ook heel nerveus eerst. De sfeer is heel ongedwongen. Ik heb er geen spijt van gehad. Het enige nadeel voor mij is de afstand. Het is een hele rit vanuit de randstad. Maar is ook een voordeel, als Sixsens in Utrecht had gezeten was ik nu failliet geweest :)
 

Las

Wandelaar
6 aug 2022
25
2
16
Google vertaald, dus excuses voor mijn rare Nederlands: ik volg de berichten hier al een hele tijd en ik ben zo geïnteresseerd en opgewonden om te gaan, maar helaas is het er nog nooit van gekomen. Twee belangrijke blokkades, de nervositeit van een eerste keer en wat je daar kunt verwachten en ten tweede de locatie. Ik woon in Rotterdam en heb geen auto, met het openbaar vervoer gaan is geen optie aangezien het minimaal 3 en een half uur duurt met minimaal 3 overstappen, en een auto huren zou de hele reis zo duur maken.

Dus heren, als u een gemakkelijkere manier weet om daar te komen, zou dat zeer op prijs worden gesteld. Of woon je in Amsterdam en vind je het niet erg dat ik met je meega voor een leuk gezelschap onderweg, stuur me dan even een privébericht, dan kan ik me netjes voorstellen.

Bij voorbaat bedankt.
 
  • Leuk
Waarderingen: Robs

frikandel

Vaste klant
3 mrt 2022
132
4
120
Onlangs ook weer geweest en voor de bevallige mara gekozen. Haar resting birch face en tattoos en algemeen charisma trokken me over de streep.. zeer goede tijd beleefd met haar.

Er was ook een zwartje aanwezig met mooie ronde kont en dito tieten , helaas was die na het avondmaal niet meer te bespeuren

Lineup was best goed en er waren weinig beren dus topdag eigenlijk, soms moet je knappe dames echt aanklampen was nu niet t geval
 
Laatst bewerkt:
  • Leuk
Waarderingen: Bachatero en Wandelaar5

balkje123

Wandelaar
9 okt 2021
70
54
De mooie verhalen werken aanlokkelijk, ik ben nooit eerder in een dergelijke tent geweest maar waar moet ik ongeveer aan denken qua € als ik daar een dag naar toe ga? Uiteraard begrijp ik dat dat afhankelijk is van de hoeveelheid dames die je wilt bezoeken maar stel 2 of 3?
Ik ga zo 1 keer per 2 a 3 maanden naar de Sixsens en neem meestal € 270,- mee. Dan betaal ik daar 1x happy hour entree voor van 60 en dan kan ik 2 of 3x een 30 min kamergang doen voor 60 wat voor mij voldoende is. Soms doe ik 2x kamergang van 30 min + extra zoals anaal of klaarkomen in mond wat dan 50 extra is. Uiteindelijk hou ik altijd 30 euro over voor een massage van 30 min van de huis masseur wat zeer ontspannend en altijd goed is.
 

Bachatero

Vaste klant
18 sep 2021
124
466
Onder meer aanwezig op vrijdag 17 maart 2023: 62 + 2 onbekend

Roemeens: Aïsha, Alena, Alexa, Amalia, Anastasia, Anja, Ariana, Azalea, Cataleya, Cindy, Claudia, Cristal, Cristina, Diana the Original, Elena, Erica, Eva, Evelyn, Ina, Irina bruin, Irina blond, Jennifer, Jessy, Julia 2, Kassi, Kim (=ex Carla), Lia, Lulu, Mara, Marie, Marissa, Maya, Melissa, Mickey, Mimi, Mona, Nikki, Ruby, Saïra, Vanessa, Vivian, …

Bulgaars: Domenica, Margareta, Melis, Melissa, Nancy, Natacha, Veronica, Victoria,…

Overigen: Alexis (D), Aliyah (Mar), Carmen (Sp), Deborah (Port,), Emily (Hong), Gabrielli (Dom), Labella (Eth), Lea (D), Meggie (Pools), Melanie (Lit), Sara (Dom), Stefania (It), Vita (Oekr),…
Zelf gekamerd met Lia, Ruby & Cataleya, Domenica, Ina
 
Laatst bewerkt: