Veel klachten over site met info over sekswerkers, waakhond start onderzoek

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Dat is ook hier niet waar.

Ondanks dat NZCForum achter Cloudflare staat wist ik toch uit te vogelen dat het ergens in Duitsland gehost staat. Met een nederlandse registar voor het domeinnaam.

In andere woorden het hangt er vanaf hoe men CF configureert - in mijn geval was dat een peulenschil om te ontdekken hoe of wat.

Zolang het de wet in het land waar het staat niet overtreedt valt er weinig aan te doen. Ik ben ook eens onder vuur geweest voor het draaien van een bepaalde website, wat technisch gezien prima mocht,

Dat kun je dan wel voorkomen door CF anders te configureren. Sowieso zou ik dan het domein niet bij een Nederlandse registrar zetten en de webhosting ook niet bij een Duitse webhoster.
 
Dit zat er al lang aan te komen. Niet? Reviews op zich zijn geen probleem in mijn ogen. Maar het hoeren + vrouwen hatend gedrag van velen is waar veel dvp's hun irritatie gestart is.
Hoe vaak klanten niet bij mij komen en zelf beginnen over hoe grof het er hier aan toe gaat, die kan ik niet meer op mijn beide handen tellen. Velen van jullie zouden beter iets leren over manieren, respect en zelfreflectie.
Er zijn hier menig die DAGELIJKS anderen het vuur aan de schenen leggen en net niet uitschelden. Vinden jullie dit normaal? Kijk eens in eigen boezem voordat je hier zit te klagen. Ik denk dat iedereen hier meer aan heeft meegewerkt dan hij/ zij zelf had gewild.

Nu ook weer: In plaats van naar het probleem te kijken zitten er hier mensen te klagen over de PRIVE Fakerslijsten die sekswerkers BESCHERMEN! Als je het verschil tussen dit forum of zulke lijsten niet snapt, dan is de inhoud van jouw bovenkamer waarschijnlijk even groot als die van een muis.

Ander issue: De privé berichtjes van jullie. Iemand schrijft een review, die man krijgt dan tig berichtjes voor meer info over de dame etc etc. Het is daar dat er veel gevaar schuilt. Dit is ook jammer genoeg het deel waar GR niets aan kan doen.
Je kan wel zeggen dat er ook reviews zijn over restaurants. Maar die recensenten gaan achteraf niet om privé gegevens gevraagd worden. Die laten ze zijn.

Besef allemaal dat niet al jullie medewandelaars zo lief zijn als jullie hopen. Er zijn echt mensen met slechte bedoelingen. Dus denk na voordat je iets zegt over een sekswerker.

GR doet/ heeft zijn best gedaan. Ze spreken haatdragende mensen zoveel mogelijk aan, laten dvp toe zodat zij ook blij zijn en geen klacht gaan neerleggen. Chapeau voor al het werk! Maar gedraag jullie allemaal eens.
Zoals Stampertje van Bambi ooit eens zei: Als je niets lief kunt zeggen, moet je helemaal niets zeggen.

Laat dit een wake-up call zijn, kijk eerst eens in de spiegel en denk: Als ik niet anoniem op dit forum zat, zou ik dit ook in het openbaar verkondigen?
Zo niet? Hou het voor uzelf en start je eigen discord of schrijf een boek.
 
even kort resumé..
1 Nederlandse dame die dus dvp is of een variant daarop..is dus gewezen op dit forum..
heeft waarschijnlijk iets gelezen over zichzelf, wat natuurlijk niet beviel..neemt daarna met 'collega's' contact op om die op te naaien..
zo van 'kijk eens wat die varkens over ons schrijven..praten allemaal over pijpen en neuken'..'deze vind een dame te duur omdat ze maar 5 minuten wil pijpen en niet zoent'..
uiteindelijk na een paar koppen kruidenthee ,stappen ze naar de NOS..
daar werken van die zijdewollensokken die wel verlegen zitten om wat 'dirt' of sensatie ..want bovendien is dat hun verdienmodel, en waarschijnlijk nog flink ook..onkosten hier ,bonnetje daar..beetje de boel erger maken dat het is natuurlijk
vaart men wel bij..
kijk maar naar wat er bij Ramontiek is gebeurd...(laat ik even in het midden wat daar van waar was)..
klaar..over..finito..
ik weet niet of er vanuit GR mogelijkheden zijn om hierop iets van weerwoord te geven..want zwijgen of niets doen gaat averechts werken..dan geef je toe dat de mannen die hier posten vreselijke varkens zijn die louter negatief in het leven staan qua de dvp..
en anders rap heel het spul hosten vanuit Roemenië ofzo als dat mogelijk is
of anders straks gewoon door met een nieuwe versie ..andere naam etc.
elke hobby heeft 1 of meerdere fora waar men spullen of mensen recenseert..
op 1 motorfiets forum waar ik actief ben schrijft/schreef men gewoon open en bloot over een vent die uitlaatsystemen bouwd(e) voor 2 takt motoren (zal verder niet op de materie ingaan ,de techniek heeft 97% van dit forum hier niemand weet van)
dat spul kostte best wel geld..zag er leuk uit ..maar was dus waardeloos..meneer had louter goede recensies op Google..wat dus niet kon..
maar door dat forum kwam hij dus anders uit de bus..dat heeft uiteindelijk geleid ,dat veel mensen hun geld terug hebben gekregen en dat mensen gewaarschuwd werden voor hem en zijn rommel..
als dat al niet meer kan en mag?..
nou is het wel zo dat ik in de regel wel de dames eruit vis met advertenties en foto's waarvan de ervaren man meteen ziet dat het niet deugd..
maar niet iedereen ziet dat..of heeft dat door..dus het is alleen maar win/win voor de meesten
de overheid of een brancheorganisatie kan deze tak van ondernemen niet beoordelen..dus moeten we dit zelf doen..zijn we eigenlijk gewoon verplicht..
ik lees ook dat sommige zich storen aan uitvoerige recensies?..
tsja ..die schrijf ik ook..juist omdat je dan een HEEL goed beeld krijgt van de dame op de kamer..en hoe zij 'goed pijpen' interpreteert..
in Autoweek schrijft men ook niet..
'de nieuwe Golf ,zit een motor in ,4 wielen en alle deuren kunnen open en dicht..geweldig ding..kun je rustig kopen'..
daar geeft men ook hun ongezouten mening..
nou is een lichamelijke dienst tussen 2 mensen natuurlijk anders..en ik hoef ook niet te weten welke supermarkt of drogist mevrouw komt..
maar om iets van een betere indruk te krijgen van hoe dame sext, moet je meer info hebben dan 2 regels tekst en 3 foto's op Kinky..
jammer dat een dame het daar niet mee eens is..helaas..dan zoals eerder gezegd..lekker iets anders gaan doen..er is werk zat
daarom mag dit soort info gewoon nooit verloren gaan of stoppen..nu meteen al een oplossing zoeken hiervoor..
zitten zat jongens uit de IT of rechtspraak ,of met 5 hoge school studies over zoiets..
handen ineen slaan en door ermee..
laat je niet gek maken
 
@richard Snep Dat dus. En een backup/mirror maken van deze site is echt kinderspel. Kortom op de achtergrond kan er nu al een nieuwe website worden ingericht (op een ander domein). Daarnaast kunnen we natuurlijk een facebook group inrichten (gesloten), discord of whatever. Zijn mogelijkheden zat om de groep wandelaars te verenigen. En ja we leven helaas nu in een land waarbij een kleine groep harde schreeuwers de narrative kunnen bepalen!
 
De goede kant van deze forum krijg je niet te horen dat er ook een heleboel dames zijn die profiteren van de goede recensies die over hen worden geschreven. Deze dames hoor je ook niet klagen over zogenaamde privacy regels die zijn maar al te blij dat er hier over ze geschreven wordt. Het zijn vooral die slechte dvp's die niet tegen de waarheid en kritiek kunnen. Dvp's die bagger service leveren en níets om de klanten geven maar wel willen dat we ons mond houden en daar niks over zeggen.

Dat is helemaal waar en toch altijd een beetje jammer dat de keerzijde van de medaille niet wordt aangehaald.

Vergeet ook niet diegene met een narcistische houding, zoals die Helene Baaijen.
Blijkbaar kan o.a. zij het niet hebben dat er eens een keer een mindere (en dus kritischere) review over haar massage-diensten wordt geschreven.

Het feit dat haar massage-salon zogenaamd 36 (ongeverifieerde) vijf-sterren reviews op Google heeft staan (ook zonder enige uitleg), is m.i. ook discutabel. Je kunt er donder op zeggen dat het merendeel van haar Google-reviews is geschreven/gewaardeerd door familie, bekenden of ze het dat doodvrolijk zelf gedaan.
 
Vergeet ook niet diegene met een narcistische houding, zoals die Helene Baaijen.
Blijkbaar kan o.a. zij het niet hebben dat er eens een keer een mindere (en dus kritischere) review over haar massage-diensten wordt geschreven.

Staan nu al 2 slechte reviews. Media opzoeken kan ook tegen iemand werken ;)
Gaat ze nu google aanklagen? haha
 
en weet je..
de betere dames hebben er eigenlijk enkel profijt bij dit forum..
betere review.. meer klandizie..
enkel soms nadelig voor ons..
kom je niet meer aan bod..
waarschijnlijk klagen die meiden ook niet over dit forum...die vinden het allang goed..
het zijn juist de oplichters of die niet geschikt zijn voor dit werk..die er moeite mee hebben..
en natuurlijk zitten hier gasten met meerdere accounts..
of die eraf getrapt worden ,en terugkomen met een ander alias..
of figuren die altijd bij dezelfde leden weerwoord geven in het off topic gedeelt..van die 'rolling eye' smilies bijzetten..(en 0 recensies)
zal allemaal best..die heb je overal..
dus ook gasten waar een draadje loszit die dames bezoeken omdat ze hier (enkel) meelezen ..en denken 'dat wijf is waarschijnlijk voor alles in,die zal ik eens onderpissen straks'..terwijl dat niet zo is..
daarom snap ik die zwarte lijst onder dames ook wel..
net zo goed..misschien maar beter ook
 
Maar het hoeren + vrouwen hatend gedrag van velen is waar veel dvp's hun irritatie gestart is.
Hoe vaak klanten niet bij mij komen en zelf beginnen over hoe grof het er hier aan toe gaat, die kan ik niet meer op mijn beide handen tellen. Velen van jullie zouden beter iets leren over manieren, respect en zelfreflectie.
Klopt hoor, dat is een storend deel van dit forum. Dat is alleen niet waar NOS zijn pijlen op richt, en grofheid is nooit een reden om een site te sluiten, anders waren Facebook en Twitter ook wel weg geweest, maar ik ben zeker voor strengere handhaving waar mogelijk.

Nu ook weer: In plaats van naar het probleem te kijken zitten er hier mensen te klagen over
Ja goed, dat is off topic maar ik snap ook wel dat als wij nu door "de branche" met wetgeving worden bestookt, er hier mensen zich storen aan het feit dat ook "de branche" zelf de regels niet altijd even nauw neemt. Niet de juiste reactie, wel een menselijke reactie.


kijk eerst eens in de spiegel en denk: Als ik niet anoniem op dit forum zat, zou ik dit ook in het openbaar verkondigen?
Gaat een beetje mank, zelfs de meest beleefde GR leden zouden niet zomaar openbaar over hun hobby praten, dat maakt dit allemaal net iets lastiger.

Echt helemaal terecht dat je de verbeterpunten van dit forum aanstipt hoor, daar hebben ik en andere posters in dit topic ook al wel gedaan en die punten zijn gewoon terecht en je post is genuanceerd. Wat ik echt balen vind is dat de klagers totaal geen nuance zoeken maar gewoon de site plat willen. Zoals je zelf zegt:



Besef allemaal dat niet al jullie medewandelaars zo lief zijn als jullie hopen. Er zijn echt mensen met slechte bedoelingen.
Ook tussen de sekswerkers zitten mensen met slechte bedoelingen, en een platform om dat aan te kaarten is gewoon nodig.

Maar inderdaad, dat moet wel correct gebeuren.
 
Klopt hoor, dat is een storend deel van dit forum. Dat is alleen niet waar NOS zijn pijlen op richt, en grofheid is nooit een reden om een site te sluiten, anders waren Facebook en Twitter ook wel weg geweest, maar ik ben zeker voor strengere handhaving waar mogelijk.


Ja goed, dat is off topic maar ik snap ook wel dat als wij nu door "de branche" met wetgeving worden bestookt, er hier mensen zich storen aan het feit dat ook "de branche" zelf de regels niet altijd even nauw neemt. Niet de juiste reactie, wel een menselijke reactie.



Gaat een beetje mank, zelfs de meest beleefde GR leden zouden niet zomaar openbaar over hun hobby praten, dat maakt dit allemaal niet iets lastiger.

Echt helemaal terecht dat je de verbeterpunten van dit forum aanstipt hoor, daar hebben ik en andere posters in dit topic ook al wel gedaan en die punten zijn gewoon terecht en je post is genuanceerd. Wat ik echt balen vind is dat de klagers totaal geen nuance zoeken maar gewoon de site plat willen. Zoals je zelf zegt:




Ook tussen de sekswerkers zitten mensen met slechte bedoelingen, en een platform om dat aan te kaarten is gewoon nodig.

Maar inderdaad, dat moet wel correct gebeuren.
Geloof mij, als veel van jullie iets liever waren geweest over sekswerkers dan waren menig niet zo kwaad geworden.
Nadien zijn ze beginnen zoeken naar welke stenen er konden geworpen worden.

Verder zie ik geen probleem bij GR zelf, maar bij de gebruikers ervan.
Ook jij begon over de fakerslijst Roba. Dus ik weet niet of een dialoog tussen ons 2 nuttig is. Wij verschillen te duidelijk van mening
 
Volgens mij is de oplossing voor dit hele gedoe gewoon een totaalverbod op prostitutie. Grapje.

Ik ben een blauwe maandag nog eens geweigerd door een dame die ik toen al een aantal keer bezocht had. Reden: ik zou hier een review hebben geschreven. De ironie wil dat ik destijds hier nog niet eens lid was, de review was waarschijnlijk van iemand anders die haar toevallig rond dezelfde tijd op dezelfde plek bezocht. Maar ik kreeg het niet uit haar hoofd. Helaas, want het was een leuke dame. En ze kreeg alleen maar positieve recensies. Maar ook daar knapte ze op af. Al met al vrij lullig voor mij, maar ik leerde er wel dat niet alle dames blij worden van recensies, negatief of positief. Nee, het weerhield me er niet van om uiteindelijk toch een account aan te maken. Maar ik hoed me ervoor mijn dates als gedetailleerde pornoverhalen te delen. In mijn reviews vind je het hoognodige, meer niet.
 
Volgens mij is de oplossing voor dit hele gedoe gewoon een totaalverbod op prostitutie. Grapje.

Ik ben een blauwe maandag nog eens geweigerd door een dame die ik toen al een aantal keer bezocht had. Reden: ik zou hier een review hebben geschreven. De ironie wil dat ik destijds hier nog niet eens lid was, de review was waarschijnlijk van iemand anders die haar toevallig rond dezelfde tijd op dezelfde plek bezocht. Maar ik kreeg het niet uit haar hoofd. Helaas, want het was een leuke dame. En ze kreeg alleen maar positieve recensies. Maar ook daar knapte ze op af. Al met al vrij lullig voor mij, maar ik leerde er wel dat niet alle dames blij worden van recensies, negatief of positief. Nee, het weerhield me er niet van om uiteindelijk toch een account aan te maken. Maar ik hoed me ervoor mijn dates als gedetailleerde pornoverhalen te delen. In mijn reviews vind je het hoognodige, meer niet.
Het gekke is dat ik bij vele DvP'ers met een eigen website en bij websites van privéhuizen vaak links ziet naar die website stadmeisjes (in het Engels). Kan het niet zo zijn dat zij een deal hebben met die website.

Als de DvP mij vraagt hoe ik haar gevonden heb zeg ik altijd Kinky.
 
Het gekke is dat ik bij vele DvP'ers met een eigen website en bij websites van privéhuizen vaak links ziet naar die website stadmeisjes (in het Engels). Kan het niet zo zijn dat zij een deal hebben met die website.
Ik weet van twee privéhuizen wel dat alle meiden opvallend positief beoordeeld worden op de betreffende site, ook die waar ikzelf middelmatige ervaringen mee heb. Volgens mij trollen alle daar werkzame dames op die site en hemelen ze elkaar (en zichzelf) daar op.
 
@status_roza citygirls is mogelijk in handen van een privehuis. En dus hebben ze controle over de inhoud. Laten we wel wezen, elke dame met website heeft "reviews" maar die zijn natuurlijk altijd positief.

Los van alles kan GR natuurlijk een paar maatregelen nemen om de AP tegemoed te komen. Hoe je het ook went of keert. Schijnbaar is de huidige opzet van "waar is deze dame gebleven" niet ideaal.
 
Ook jij begon over de fakerslijst Roba. Dus ik weet niet of een dialoog tussen ons 2 nuttig is. Wij verschillen te duidelijk van mening
Nou ja, nu ik dan toch persoonlijk aangesproken word. In dit topic ging ik inderdaad in op een post over dit onderwerp ja, strict genomen off topic maar ik liet me meevoeren door de vele omzwervingen die dit topic afgelopen weekend heeft gemaakt.

In een ander topic gaf ik aan dat ik WEET dat zulke lijsten ook gewoon misbruikt worden. Overigens gaat dat dan om interne lijsten van rondreizende buitenlandse dames, niet die van RL. Ik gaf aan dat ik zwarte lijsten wel begrijp maar er ook potentie is voor misbruik.

Dit voor een stukje context.

Volgens mij zijn we het over de tekortkomingen van GR (en zijn leden) wel eens en ik zie nou niet echt waarom "een dialoog tussen ons 2" niet "nuttig" zou zijn alleen omdat er ergens een andere mening over hebben.
 
Dit forum zou alleen volgens dezelfde principes moeten werken als
de Kinky website - de vrouw moet zelf beslissen of ze ermee instemt commentaar over haar te schrijven, Ja of niet, punt.
Omdat je vroeg of laat net als het Hookers-forum terechtkomt..

Juist beter dat je op dit forum gewoon altijd recensies kan schrijven. Dames op kinky schakelen recensies vaak uit als er één of meerdere slechte reciews over hun worden geschreven. Dan denken ze veel wandelaars te slim af te zijn want ze denken dat niemand wat te weten kan komen over de kwaliteit van hun service.

Dus dat je hier reviews altijd kunt schrijven is alleen maar goed. Geeft gewoon aan wat mensen kunnen verwachten. En als die dvp,s zo,n issue maken om reviews, dan moeten ze maar lekker gewoon ermee kappen. Dvp's vragen tegenwoordig forse bedragen en willen meestal geen goede service leveren en even snel geld binnenharken.
 
Laatst bewerkt:
Volkskrant vandaag vat het nog eens samen

Privacywaakhond stelt onderzoek in naar website met privacygevoelige 'recensies' over sekswerkers
De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) onderzoekt klachten over een website waarop klanten van sekswerkers anoniem beoordelingen achterlaten. De beheerders ervan zouden te weinig doen om privacygevoelige gegevens tegen te houden of te verwijderen.
PETER VAN AMMELROOY

De privacywaakhond zegt 'tientallen meldingen' te hebben gehad van sekswerkers over Girlsreview.nl. Een woordvoerder zegt dat 'seksuele gedragingen vallen onder bijzondere persoonsgegevens en daar is de wet nog veel strenger over.' Volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) mogen privacygevoelige gegevens niet worden gepubliceerd zonder expliciete toestemming.

Ook moeten beheerders van websites gegevens weghalen als mensen daarom vragen, ook als ze aanvankelijk toestemming hebben gegeven voor de verwerking ervan.


Privacygevoelige informatie
Gebruikers van Girlsreview.nl geven soms ook heel gedetailleerde informatie over bijvoorbeeld het adres waar ze met een sekswerker hebben afgesproken. Onderling helpen klanten elkaar anoniem aan informatie waar ze prostituees hebben gesignaleerd die vaak omwille hun veiligheid juist van werknaam en werkplek veranderen ('Heeft iemand een idee of Sophia uit Heerlen nog actief is ? Eerder actief onder de naam Lina - Lena - Serina - Angelina').

Vijf sekswerkers waarmee de NOS heeft gesproken klagen dat Girlsreview niet optreedt tegen onjuiste en soms ronduit gevaarlijke recensies, waarin bijvoorbeeld wordt gezegd dat een sekswerker bereid is tot handelingen die deze persoon helemaal niet als dienst aanbiedt. De vrouwen worden vervolgens geconfronteerd met mannen die zulke handelingen verwachten en boos worden als zij niet hun zin krijgen.Girlsreview zegt 'zich totaal niet in het door de vijf sekswerkers geschetste beeld te herkennen. 'Sekswerkers die te maken hebben met een risicovolle situatie worden steevast direct geholpen, in zulke situaties worden verwijzingen naar nieuwe artiestennamen of naar ontvangstlocaties wel degelijk weggehaald. Een team van moderatoren ziet er op toe dat niemand de regels overtreedt.'

Girlsreview noemt zichzelf 'hét forum met recensies en ervaringen over prostituees, hoeren, clubs, escorts en massagesalons in Nederland, België, Duitsland en de rest van de wereld.'

Er zijn momenteel een kleine driehonderd geverifieerde seksuele dienstverleners met een eigen account actief op de website, aldus de beheerder. 'Veel meer kijken slechts af en toe en houden hun beoordelingen in de gaten. Iedere sekswerker wordt door ons in de gelegenheid gesteld om inhoudelijk te reageren op een beoordeling.'


Expliciete toestemming
De domeinnaam Girlsreview.nl werd op 29 juni 2021 geregistreerd. Op precies die dag werd bekend dat een soortgelijke website, Hookers.nl, ermee zou ophouden na de constatering van de Autoriteit Persoonsgegevens dat de beheerders handelden in strijd met de regels voor gegevensbescherming. Hookers.nl koppelde recensies aan advertenties van sekswerkers. In de beoordelingen werd informatie gegeven die niet in de advertentie staat en waarvoor de sekswerker geen expliciete toestemming heeft gegeven, aldus de AP.

Daarmee was het bestaansrecht van Hookers weggevallen in de ogen van de eigenaar, Midhold in Den Haag. Dat exploiteert nog altijd websites als Kinky.nl en Redlights.nl, waarop sekswerkers kunnen adverteren. Gebruikers van Girlsreview verwijzen daar volop naar.

Hookers.nl werd op 8 juli 2021 gesloten. De gegevens van alle gebruikers − in 2011 zou hun aantal rond de 163 duizend hebben gelegen − werden verwijderd, net als hun half miljoen besprekingen.
 
Daar wil ik best in meegaan voor de dames die eerlijk werken en hun afspraken nakomen, maar dames die het niet zo nauw nemen gaan natuurlijk geen toestemming geven.
Bij dames die de afspraken niet nakomen, kun je je afvragen wie daarachter zit: zijzelf of de pooier. Alleen al daarom is het beter dit soort schimmige tantes te mijden. Dan is een recensie niet eens nodig.

Maar goed, dat is weer een ander onderwerp.
 
Bij dames die de afspraken niet nakomen, kun je je afvragen wie daarachter zit: zijzelf of de pooier. Alleen al daarom is het beter dit soort schimmige tantes te mijden.
Oh eens, daarom altijd genuanceerd zijn in je verslaglegging en niet onbeschoft uithalen tegen de dame. Maar dan nog kan je gewoon zeggen "er was A beloofd maar ik kreeg B".

Punt is alleen, zonder een site als deze gaat het toch echt moeilijker worden deze groep te herkennen en te mijden.
 
Daar wil ik best in meegaan voor de dames die eerlijk werken en hun afspraken nakomen, maar dames die het niet zo nauw nemen gaan natuurlijk geen toestemming geven.
In geval van een negatieve ervaring kun je dan altijd nog een bericht plaatsen dat de dame hieraan niet wenst deel te nemen. Dan weet iedereen genoeg.
Ook dat kan natuurlijk weer misbruikt worden door gasten die geweigerd zijn door de dame of zich onbeschoft gedragen hebben en weggestuurd zijn.
 
Daar wil ik best in meegaan voor de dames die eerlijk werken en hun afspraken nakomen, maar dames die het niet zo nauw nemen gaan natuurlijk geen toestemming geven.
en daarom gaat een optin dus nooit werken. Bovendien is voor het schrijven van een review over iets helemaal geen opt-in nodig. Nog ff... we hebben zoiets als vrijheid van meningsuiting en een review is precies dat. Zolang er geen persoonlijke info wordt gedeeld... nix mis mee. Maar verwijzen naar een pagina "deze pagina beloofd x en doet y" heeft NUL te maken met GDPR
 
kijk maar naar wat er bij Ramontiek is gebeurd...(laat ik even in het midden wat daar van waar was)..
klaar..over..finito..

Ironisch genoeg diezelfde dames waren gepakt erna voor het faciliteren van illegale thuis prostitutie. Dus de feestjes die ze eerder bij Ramontiek genoten dachten ze thuis te gaan doen, meer over te houden en op waarop ze gepakt zijn.

maxresdefault.jpg

Anyway...

Dat zal misschien wel moeten met zo'n forum.

Dit forum op dit moment kan prima door de deur heen. Er moet een fatsoenlijke opt-out beleid zijn of een goede procedure richting klachtengeschil of verwijderen van ongewenste informatie.

Maar zoals @admin zelf ook al stelt - sommige dames kunnen slecht tegen een negatieve review. Ook daar moet ruimte voor zijn, en niet alleen omdat het zakelijk ff niet uitkomt.
 
Terug
Bovenaan Onderaan