Wie zou je nog eens willen ontmoeten?

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Nu ik zo aan het denken sla over wie ik nog wel eens in mijn bed wil ontmoeten....Denk ik ineens aan Daphne Deckers. Ooit model en bond girl, nu schrijft ze scenario's en wipt met Richard Kraaijchek.
Mocht ik ooit Ania Kinsky en Tina Kay in mijn bed aantreffen, ga ik er lekker tussen liggen.
 
Laatst bewerkt:
Pijpsletje, zij ontving in een flatgebouw ergens in Zuid-Holland, ik weet niet meer waar (Zoetermeer, Leidschendam?). Een vrouw van middelbare leeftijd, erg aardig, vroeg 40 euro voor een pijpbeurt die eigenlijk 30 minuten mocht duren, maar zij was absoluut geen klokkijker. Mijn hemel, wat genoot zij ervan, en ik niet minder.
Blijkbaar een man aan de haak geslagen, want in ene was zij van het toneel verdwenen. Jammer, maar ik hoop dat zij gelukkig is met haar boffert.
 
Ja, het is jammer dat er een einde kwam aan het adresje in Rijswijk. Volgens mij was Kyra wel eerder al gestopt. Vergeet nooit mijn eerste keer bij haar, toen ie in haar mond verdween wist ik😁 niet wat me overkwam
Kyra Kyra Kyra, man man man man man wat je daar allemaal mee kon doen was onvoorstelbaar. Haar pijngrens was enorm en was zo slaafs als de neten! Sinds ze een relatie en daarna een kindje gekregen heeft..... spoorloos verdwenen!!
 
Blonde dame van toen in de 40, die jaren geleden tijdens lunchuren trekdates in de auto aanbood in Amsterdam Bijlmer. Ze adverteerde op SJ (als Mona?). Zou in omgeving Alkmaar wonen en een baan hebben in de modewereld. Ze reed in een kleine zwarte Citroën (C3?) met wit dak. Ze kon met wat olie heerlijk aftrekken en zat zelf in een rokje vaak zonder slipje, zodat je over haar kutje kon wrijven. Ook mocht je onder haar bloes haar kleine borsten aanraken. Was super lekker en spannend ergens op de parking van de golfbaan of de hogeschool.
 
Daar in de Bijlmer had je toen een andere blonde dame die vlakbij het ziekenhuis op de parkeerplaats, maar zich ook in de bosjes etc. liet nemen. Die is later verhuisd naar de omgeving van Hilversum. Heb haar daar toen ook een paar keer thuis, in de auto en in de bosjes genomen haha was geweldig maar die is ondertussen ook alweer jaren van de aardbodem verdwenen!
 
Daar in de Bijlmer had je toen een andere blonde dame die vlakbij het ziekenhuis op de parkeerplaats, maar zich ook in de bosjes etc. liet nemen. Die is later verhuisd naar de omgeving van Hilversum. Heb haar daar toen ook een paar keer thuis, in de auto en in de bosjes genomen haha was geweldig maar die is ondertussen ook alweer jaren van de aardbodem verdwenen!
Misschien definitief opgenomen...
 
1. Miriam uit de Bergstraat/oude Nieuwstraat. Wat een geil ongeremd beest was dat..
2. Melrose Zoetermeer. Had er echt een klik mee, mocht op een gegeven moment ook bij haar thuis komen. Heb er zelfs nog een filmpje van…
3. Debby Pleasure. Precies mijn type. Blond, dikke tetten en oergeil
Kim maison prive. Ook een klik mee. Zelfs nog een keer uurtje extra gratis gekregen omdat ze zo geil was

Als er toch nog 1x actief van is hou ik me aanbevolen!
Miriam, helemaal mee eens!!!!
Blonde Monique, eerst Oude Nieuwstraat(5 & 19) en later hoek Spuistraat/Korte Kolksteeg.
Wat een lekker ding was dat💪
 
Een dame van middelbare leeftijd welke rond haarlem aan cardate deed.
Zij was een Nederlandse welke er goed uit zag. Helaas is zij gestopt met cardates.
Ik begreep dat ze naderhand alleen nog escort deed.
Helaas nooit meer iets van gehoord
 
Debby Pleasure inderdaad! Die was overal goed in, maar Debby is ondertussen ook al 40 geworden afgelopen januari en dan gaan de jaartjes wel tellen helaas!
Ik heb haar slechts maar één keer kunnen ontmoeten voordat ze gestopt is.
Overigens, ik vond haar prachtig en we worden allemaal ouder. Ik snap dus niet waarom ze nu al vanwege haar leeftijd had moeten stoppen.
 
Was dit een donkere dame? Heeft ze ook op het Oudekerksplein gestaan. Ben een hele tijd naar haar op zoek geweest, maar nooit meer gevonden. Ze had me een keer gezegd dat ze in Haarlem woonde, maar weet niet zeker of dit waar is. Weet iemand of zij dezelfde is of wie ik bedoel?
Het is mij niet bekend dat ze op het Oudekerksplein heeft gestaan maar dat lijkt mij sterk.
Ik zag haar een jaar of 2 geleden nog lopen in de Oude Nieuwstraat met een andere dame,. Het leek erop dat ze die dame aan het wegwijs maken was.
 
Ik zou graag een gesprek willen voeren met Robert E Lee. En dan over de burgeroorlog lullen.
Ik zou graag een van de veteranen willen spreken die ons land bevrijd heeft in 1944/1945. Gewoon dank je wel zeggen. Zoiets kan niet vaak genoeg gedaan worden.
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan Onderaan