Scheren jullie je schaamhaar en ballen glad ?

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Ik laat mijn zaakje elke 3 weken sugaren... Kost een paar centjes, maar ontzettend glad en nooit meer scheren. En stiekem toch weer even een geil momentje als de schoonheidsspecialiste er mee bezig is...
Zijn er salons die dat doen? Ik heb zelf het idee dat de meeste salons de intieme delen niet ontharen (maar ook nooit gevraagd).
 
Watjes! Jullie moeten je gewoon laten waxen! Ik doe dat ook en het werkt perfect. Ik zit vier weken zonder haar en daarna komt het langzaam terug. DOet een een beetje pijn maar daarna heb je ook wat. Scheren vind ik juist klote, om te beginnen gaat het altijd bloeden en na twee dagen stoppels daar beneden. Daar worden de dames ook niet blij van.
 
Ik laat me regelmatig waxen, zowel rug, borst, tussen de billen en schaamstreek (Boyzilian). Die pijn valt heel goed mee. Het is ook niet dat alles in één ruk wordt gewaxt. Het gebeurt in stukjes. Voor het beste resultaat, schaamhaar best 10 dagen niet scheren, anders zijn de haartjes te kort. Gezien ik bijna wekelijks een dvp bezoek is dit voor mij heel moeilijk. Voor een bezoekje heb ik graag alles glad. Daarom dat ik vaak gewoon rug en borst laat waxen. Na het waxen blijft alles bij mij max 10 dagen glad. Tussendoor scheer ik me regelmatig onder de douche. Beste resultaat met een vers mesje. Soms best een aardig stukje acrobatie onder de douche, maar nog nooit iemand horen klagen, integendeel.
 
Pik en ballen glad, schaamstreek getrimd. Met name in de lies voelt het nog wel eens zweterig en plakkerig als dat helemaal glad geschoren is, een beetje getrimd haar daar voelt prettiger.

Ooit eens mee begonnen omdat een vriendin dat prettiger vond, maar inmiddels zo gewend aan geraakt dat ik het zelf ook helemaal niet prettig meer vind als er een bos haar begint te groeien.
 
Ja ik, ik heb intussen ervaring met alle soorten ontharing denk ik.

Creme waar iemand hierboven om vroeg: ja dat werkt, maar na een tijd krijg je daar gevoelige huid van. Plus het stinkt en is een hoop gedoe.

Waxen: moet je elke keer naar toe gaan, en je krijgt stoppels.

Laser ontharen: is niet zo 'permanent' als ze je doen geloven. Om echt glad te blijven moet je nog scheren, plus je moet lange tijd (10 a 15 behandelingen met 6 a 8 weken ertussen) naar een specialiste toe. Haar is wel dunner/minder, maar ik zou het niet meer doen.

Wat volgens mij de beste routine is om permanent echt glad te zijn (dus geen stoppels) als man, met minimaal werk (elke 2 weken bijwerken) en zonder snijwondjes of ruwe huid: beginnen met een 'body groom' te kopen (bv van philips, met scheerapparaat aan 1 kant en tondeuse aan de andere), en een IPL apparaat (ik heb een Philips Lumea). Ballen, pik, lies, kontgat en oksels scheren met scheerapparaat van bodygroom. Je snijdt daarbij ook niet in rimpelige huid zoals op je zak, wat je wel hebt met andere scheerapparaten. Bovenste van de schaamstreek met tondeuse over laten gaan in buikhaar (voor wie dat heeft). Koop een laag krukje van Ikea om op te zitten, kan je perfect overal bij zonder jezelf in rare standjes te moeten wringen.

Dan alles wat je kaal geschoren hebt behandelen met IPL. Eerst om de twee weken, na een tijd hoeft dat maar om de 4 weken. Het prikt wat maar is best te doen. Daarna wat after shave zonder alcohol (bv Nivea) erover.

Alles altijd zo zacht als babybilletjes, geen stoppels, en maar om de twee weken 15 minuten werk.
 
Laatst bewerkt:
Geïnteresseerd in zo' n ipl-apparaat en eens gezocht op bol.com.. er zitten daar prijzen van 50€ tot 500€
Hoe weet ik wat beste koop is?
 
Nee, nooit gedaan.

Wat wel weer grappig is: Jullie beweren vaak dat de dames dat waarderen, terwijl ze tegen mij weer zeggen dat gewoon puur natuur voor een man mannelijk is, dat er toch verschil moet zijn tussen man en vrouw en zelfs, dat je het niet moet doen omdat je toch geen homo bent.

Blijkbaar lullen de dames met alle winden mee. 🤷🏻🤗
 
Of jij bezoekt vrouwen met erg bekrompen denkbeelden. Wie denkt er nu dat het scheren van je ballen je homo maakt? Te gek voor woorden. Heeft een vrouw dat echt tegen je gezegd?
Ik bezoek over het algemeen toch echt erg leuke, knappe, jonge dames die meestal mbt andere zaken vrij ruimdenkend zijn.

Ik ga haar niet bij naam noemen, maar dat heeft een meisje idd tegen me gezegd. Was wel een geval waar dit topic toevallig ter sprake kwam. Ik zei: Ik heb me eigenlijk nog nooit geschoren of getrimd op die plek terwijl veel mannen (natuurlijk wel specifiek in dit topic, dus misschien is het een gerichte groep, het over kaal en glad etc hebben).
En toen zei zij: Als man hoef je je toch niet te scheren. Dat is toch meer iets voor homo's?

En wel vaker, toch minstens 8x, kwam zoiets terloops ter sprake, meer omdat ik door dit topic dacht, ik vraag gewoon eens hun mening, en de meeste dames zeiden dan: It's not really manly to shave, for a woman it has become logical, but (i think) there should be a physical difference between guys and girls. A totally shaved guy simply doesn't look right to me....'

Dus ja, misschien zeggen ze tegen goed geschoren mannen wel dat niet getrimde mannen niet hygienisch zijn en lullen ze zo met alle partijen mee.....zoiets??
 
Geïnteresseerd in zo' n ipl-apparaat en eens gezocht op bol.com.. er zitten daar prijzen van 50€ tot 500€
Hoe weet ik wat beste koop is?

Ik heb destijds uitgebreid onderzoek gedaan. Vergeet de goedkope namaak, dan kan je nog beter een keer gaan neuken van het geld, heb je er toch nog wat aan gehad. Neem een betrouwbaar merk (Philips, Braun) maar de duurste met alle opzetstukken heb je niet nodig. Ik koop die dan weer wel want ik ben een idioot, maar ik gebruik er maar een deel van. En ja, je bent dan wel een paar 100 euro verder. Maar ja, da's nog goedkoop vergeleken met laseren, en voor mij was het het waard om niet elke twee dagen te moeten scheren, of met creme aan de gang te gaan.
 
Terug
Bovenaan Onderaan