Neuken VS gepijpt worden wat vinden jullie lekkerder?

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Pijpen en dan zonder rubbertje en in standje 69 nog lekkerder. Neuken is vaak maar uhm mwah ook al doet de dame nog zo haar best. Dat wel met rubbertje en neemt bijna al het gevoel weg en is alsof ik in een boterhammenzakje aan het raggen ben (dat is het condoom he, niet het genotsgrotje)
 
Best verrassend deze score.

Ik zelf ben anders dan de meeste van jullie....in nagenoeg alles. Want ik laat me alleen met condoom pijpen om het gewoon 100% safe te spelen en heb daar ook totaal geen probleem mee, want voel genoeg.

Veel mannen zeggen vaak dat ze amper iets voelen als ze met condoom gepijpt worden en ik kan me dat amper voorstellen. Ik voel alles.

Heb wel eens gedacht dat bij mij de zenuwen misschien dichter onder de huid liggen dan bij andere mannen (klinkt als kolder, dat snap ik), want ik heb tijdens het neuken ook de neiging om relatief snel klaar te komen.
Inmiddels heb ik dat redelijk onder controle, maar de ene dag hou ik het allemaal langer vol dan de andere. Omdat ik (voor mijn gevoel, je kijkt wel eens porno, maar hebt verder geen vergelijkmateriaal met andere mannen) een relatief grote zaad-produktie heb is een tweede ronde voor mij ook niet vaak een optie.
Heb wel eens het idee dat mannen die minder heftig klaar komen eerder in staat zijn om een tweede ronde te bewerkstelligen/produceren.

Dus èn ik voel veel èn ik hou alles niet bijster lang vol èn na 1 ronde is het voornamelijk nog even babbelen. Door die combi heb ik aan half uur bezoekjes meestal wel genoeg.

Kwartier intro/outro, kwartier sex, daar ben ik heel realistisch over. Tijdens dat kwartier geniet ik wel intens, maar mede daarom vind ik eigenlijk alles boven de 150€ not done.
Zo'n 100€ voor een half uur deal is prima voor mij.

En dan eerst gepijpt worden en dan neuken, zou niet willen kiezen tussen die twee. En bij het neuken relatief snel wisselen van standje anders hou ik het niet lang vol en de wissel zorgt even voor afleiding.

Een zeer enkele keer heb ik bij de ramen wel eens voor alleen een blowjob gekozen omdat het dan 50 was ipv 100. Dan dacht ik: Ze doet dit prima, het is wel goed zo. Eigenlijk werkten haar pijp-kwaliteiten dan in haar nadeel, want als dat matig was had ik wel willen neuken en was ik het dubbele kwijt geweest.

Bij thuis/hotelontvangst doe ik wel altijd beide omdat je daar voor tijd ipv voor handelingen betaald. Tenzij je specifieke extra's wilt natuurlijk.

Zou wel eens behoefte hebben aan cim, maar omdat ik me altijd met condoom laat pijpen zou dat op mikken/schieten neer komen en ik vind dat in praktijk best een gedoe om dat bij een dame voor te stellen als ik binnen kom.

Beffen doe ik eigenlijk nooit aan. Toch het idee dat andere mannen daar hun slurf hebben gehad, dat maakt het voor mij echt een no go zone, behalve met mijn penis met condoom om.
Tongzoenen doe ik ook al niet, kussen geven aan elkaar wel, tenzij de dame rimmen in het assortiment heeft.

Alleen bij Nederlandse Femke heb ik wel eens overwogen om alleen pijpen en tieten neuken af te nemen, omdat ze het ook af en toe bare deed met klanten, dus dan wilde ik daarom niet eens neuken. Maar bij haar waren mensen positiever over het neuken dan over het pijpen, dus dan zou eigenlijk louter de boezem een reden zijn om haar te bezoeken.

Ik hou een notitie-boekje bij met daarin aantekeningen van alle bezoekjes en ik weet dat ik 20% van de dames er echt bovenuit vind steken qua pijp-vaardigheden. Waar dat precies in zit durf ik niet te zeggen. Ik geniet er gewoon van als ik bij een nieuwe dame binnen stap en denk: Jawel, deze zit bij de beste 20%.

In een van de raam-buurten staat 1 meisje die ik echt uitzonderlijk knap vind, maar juist die is enorm van het bedonderen qua geld. Ben twee keer binnengestapt, heb 150€ betaald, soort voorspel incl cup DD betasten gedaan en geneukt, voor pijpen erbij wilde ze 200€ totaal hebben of ze deed het gewoon liever niet.
Precies door haar zou ik me wel erg graag laten pijpen.

Bij thuisontvangst heb ik dit soort problemen nooit, dan is het gewoon een combi pakketje, maar over deze ene dame ben ik bijna een beetje gefrustreerd. Als ze 100€ zou vragen voor een standaard P+N sessie van 20 minuutjes zou ik in die buurt nooit meer een ander bezoeken, maar 150€ voor alleen neuken voelt gewoon als een naai-streek.
Verder was ze die 2x poeslief, maar ik realiseerde me toen dat ietwat gepijpt worden er bij een basis-bezoekje toch wel bij hoort, terwijl ik in het gewone leven ongeveer 6 langere en kortere relaties heb gehad waarvan 2 dames uberhaupt niet echt van het pijpen waren.

Het klinkt raar, maar ik ben erg gewend geraakt aan een bepaalde volgorde, dus het voelt een beetje raar om te gaan neuken zonder ervoor eventjes gepijpt te zijn.
Zoals ik het ook raar vind om bij een dame weg te lopen als ze me alleen even gepijpt heeft en ik ben klaar gekomen voordat we aan het neuk-deel zijn toegekomen.
Dus het een en het ander horen voor mij wel echt bij elkaar, maar aan een half uur combi-sessie heb ik genoeg.

Met die ene raam-dame kom ik er maar moeilijk uit ben ik bang. Ik zou de prijs van 150 naar 100 moeten afdingen en de service van neuken/voelen naar neuken/voelen/pijpen moeten uitbreiden.
Dus ze zou meer moeten doen voor minder geld.
Wil het wel een keer voorleggen en aangeven dat als die optie er is ik dan echt een vaste klant wordt.
Maar het lijkt me zo'n raar gesprek. Als ik er nu langs loop lachen we wel guitig naar elkaar en kijkt zij met een blik van: Waarom kom je niet binnen, maar ik stel het 'meer service voor minder geld willen' gesprek toch een beetje uit, omdat ik het een ongemakkelijke discussie vind.

Beide dus, pijpen en neuken. Yin & yang. En jullie hebben weer flink wat te lezen.
 
Laatst bewerkt:
Waarom kom je niet binnen, maar ik stel het 'meer service voor minder geld willen' gesprek toch een beetje uit, omdat ik het een ongemakkelijke discussie vind.
Kom op joh, een beetje voor jezelf opkomen en wat heb je te verliezen. Nu kijk je en ga je niet. In het ergste geval kijk je nog steeds en ga je niet maar in het gunstigste geval ga je en heb je een nieuw adresje.
Gewoon even praten, we zijn allemaal mensen.
Succes!
 
Ik vind gepijpt worden meestal maar saai. Zelfs als een dame er heel goed in is gaat er voor mij niets boven haar lichaam lekker dicht tegen te mijne. Dus even kort trekken/pijpen maar daarna wil ik toch echt neuken.

Wel eens gehoord van standje 69? Of jij op de knietjes naast haar hoofd.. kan je ook overal bij. Het is maar hoe spannend het jezelf kan maken 😉

Het leukste v op de knieën naast haar hoofd is, dat ze je ook zwoel kan aankijken..

Dus hoezo saai?? 😳
 
lekker gepijpt worden meestal wel, ja, maar dan zc
soms mag dat afgewerkt met een doggy omdat ik het anders een beetje onafgewerkt vind :)
 
Het ligt er uiteraard aan hoe lekker het gedaan wordt en met hoeveel afwisseling. Ik hou ervan om gepijpt te worden. Maar het is ook wel leuk en spannend om een vrouw in de ogen te kijken terwijl ik haar neuk. En de onderlinge interactie/spel is groter bij het neuken wat het extra geil maakt. Dus ik denk dat ik toch de lichte voorkeur heb voor neuken.
 
Terug
Bovenaan Onderaan