Daten tijdens een hittegolf

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Ik zou geen 2 weken in t Trianon gaan zitten in de zomer. Dat hebben ze ook niet graag daar.Ze verhuren liever 4 x voor 55 € per keer per dag voor tijdelijk.
Nee dat had ik al gezien. Ik begrijp nu ook de reacties maar ik heb een keer met een dame afgesproken te gaan dineren. En nee, dat is niet miss b. Omdat het 450km rijden is, is het misschien handig om een nacht te verblijven.
 
Hittegolven komen maar weinig voor, eigenlijk gaat het over daten als het warm is.
Ja en wat is warm. Voor mij persoonlijk begint mijn lichaam anders te reageren op alles boven de 25 graden. Ook al hou ik van de warmte... Maar dan eerder op in te liggen dan om in te presteren (werk, sex, sport) Dus liefst max 25 bij een date
 
Een hospitaal heeft climax control. Dat is net anders dan airco en heeft veel onderhoud. Dat loopt via contracten en er zitten hele speciale filters in. Dat is vaak niet het geval bij hotels en woningen. Auto airco is zelfs de slechtste airco die je kunt bedenken. In hele warme landen is het overlijden vanwege hitte hoger dan het risico van een airco. Vandaar dat het daar bijna standaard in elk gebouw is. Voor onze landen is 2 weken hitte per jaar het beter om het niet te doen.
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan