Recensie Ervaringen met Ramontiek Producties 4,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Na drie maanden afwezigheid was vandaag Belle eindelijk weer eens van de partij in Alkmaar. En dat is niet ongemerkt voorbijgegaan. Wat had ze er weer zin in! Ze had het duidelijk gemist.
Belle, wat ben je toch een lieve geile meid en wat ben ik gelukkig dat ik je, zoals je zelf zei, 'naar de zevende hemel' heb mogen likken. Dat verdien je, want je bent een absolute topmeid. Gelukkig doe je nu over drie weken alweer mee.
En Madelon was zoals altijd weer het hele matras aan het onderspuiten. Met haar is het altijd één groot pornofeest.
Ik heb me vandaag echter vooral op Belle gericht omdat het al zo lang geleden was. Het was het wachten waard, want ik ga met een grote glimlach naar bed.
 
Gangbang de luxe villa weizigt Dordrecht 28 maart. Locatie top. Attente barman. Geil en relaxed. Chiara, Pauline , Céline , lucia en Annabel. Een voor een toppers. Zonder iemand tekort te doen: wat is chiara een leuk wijf (en lekker) en Céline , die ogen....... episch als ze je aankijkt terwijl ze je pijpt en geneukt wordt. En de afsluitende bukkake, hoewel Annabel, Pauline en Céline hun portie anderhalf uur daarvoor al hadden gehad. En de dt van lucia... Enfin, kost wat, maar dan heb je ook wat.
 
smile.png
tongue.png
Gisteren Ramontiek in België ,Max Follies Lichtaard ,het was weer geweldig ,Chiara en Madelon waren super ook een vrouwtje Nanni van een actief koppeltje deed geilig mee ,drie geile vrouwen waarmee we onze handen vol hadden ,dus lady's en Ramon bedankt hopelijk tot gauw
 
De gangbang te Dordrecht afgelopen 28e maart, was mijn eerste doordeweeks dit jaar. Dat was voor mij even wennen en de boel omgooien qua werk, maar eenmaal binnen ( blijft een toplocatie ) merk je daar niets meer van, haha. De verhoudingen heren en dames was 25/30 ( schat ik ) om 5. Maar aangezien ik meer het type ben van 'knappe buurmeisje'' was ik met Celine en Annabel erg in mijn nopjes. Hoewel het wel even duurde voor een plekje vrij kwam ( geef niets, ik ben heel relax en er is genoeg tijd ), want daar dachten meer mannen zo over. Heb alle dames wel kunnen bezoeken, dat zou ook wat onbeleefd zijn om dat wellicht niet te doen en komt de doorstroming ten goede. Kleine verwarring ontstond er kort, op het moment dat Chiara ruim voor het einde ineens riep ( waarschijnlijk als grapje, maar kwam er een tikje arrogant uit ) dat de heren niet meer mochten klaarkomen ivm met het afsluitende bukkake. Geloof niet dat het echt effect had, want men komt voor de hoofdmaaltijd. Bukkake wordt toch meer gezien als een extra-tje, een soort toetje. Maar daar ga je het niet voor ophouden voor 175,- Euro, toch? Hopende is Laura er volgende keer ook weer bij.
 
Waren er maar 2 dames van Ramontiek?
hoe was de opkomst van de heren, ik was spijtig genoeg zoek, anders was ik er ook geweest, was er de eerste editie in Belgie bij en dat was toen ook TOP !!!
greetz Jokke.
 
Over Ramontiek gesproken. Ik was er gisteren ook.
Eveneens ook mijn eerste keer dat ik een feestje van Ramon meemaak.
Ramon… een naam als een bel. De feestjes moeten niet onderdoen.
Op de heenweg verliep alles supervlot tot ik in de omgeving van de club verstrikt kwam in wegenwerken en de wegomlegging was op z'n zachts gezegd verwarrend.
Ik belde Ramon die me onmiddellijk doorgaf aan de uitbater van Max Follies.
Ik werd supervriendelijk bijgestaan en vond binnen de kortste keren mijn weg naar de club. Ik was uiteindelijk slechts 10 minuutjes te laat. In de laatste kilometers voelde ik als gevolg van hun tussenkomst een kalmerend gevoel, alsof ik wist dit wordt een super aangename namiddag.
Ik stapte de club binnen, Ramon stond met "the big smile" op me te wachten.
Even voorstellen aan de meiden, drankje, sigaretje, wow… wat een gastheer.
Goeiedag zeggen aan de medebangers.
Dan volgde iets "weird", nog niet meegemaakt. Ramon stak een kleine speech af, wat gewenst en niet gewenst was, er klonk een zekere bezorgdheid uit z'n woordje vooraf, vooral om de behandeling van z'n team, respect voor de accommodatie die hij mocht gebruiken, chapeau!
Hij had het over zaken waar ik me ook mateloos aan kan ergeren, zoals condooms die rond slingeren (gebruikte), opletten tijdens het vingeren (je hebt altijd idioten die geen geknipte nagels hebben en in een foef zitten te roeren alsof ze de mayonaise nog moeten maken terwijl de frieten reeds op tafel staan), etc… .
Voor sommige gasten misschien vanzelfsprekend, voor anderen… .
Nog een klein applausje voor de medewerkers.
Hop met z'n allen naar boven, de meiden voorop.
Nog een kleine kanttekening. "Slechts" 2 meiden.
Beste collega's, ik doe een oproep om op deze feestjes jullie inschrijving te plegen.
Slechts een klein dozijn mannen aanwezig, dan kan je 2 meiden bijna overdaad noemen bij een event als dit.
De meiden.
Madelon. Een openhartige, levenslustige, aangename, vrolijke, mooie blonde Rotterdamse. Haar kunsten zijn hier bekend en ik kan ze alleen maar bevestigen.
Chiara. Oprecht vriendelijke, eveneens lustige en levenslustige genietster, met heel mooie voortrein, ik werd er even stil van toen ik die in m'n handen had.
De gangbang zelf is puur definitie van de term. De heren wisselen af, blijven niet nodeloos op een dame hangen. Iedereen krijgt z'n kans meerdere malen, niemand komt iets te kort. Niks moet alles mag, binnen de wensen van de dame in kwestie. En dat was in dit geval bij beide een pak meer dan wat ik doorsnee al gezien heb.
Ramon rent ook de hele tijd door de keet als een Lambo Hurricane Performance, dat komt in het begin wat intimiderend over maar je beseft gaande weg dat hij er voor zorgt dat je aan de beurt komt. Desnoods doe je hem even teken.
Toen de gangbang al goed op gang was en ik ervan uitging dat het niet beter kon worden deed Ramon plots een mededeling.
Een koppeltje was aangekomen. Een Thais dametje kwam binnen en mijn smile verbreedde nog tot achter mijn oren toen ik haar zag.
Ik wist meteen ook bij wie ik mijn schot ging lossen.
Ik vermoed dat het afsluitingsritueel steeds een bukkake is maar daar moest ik voor passen. Als gevolg van mijn levensstijl had ik niks meer wat ik zomaar tevoorschijn kon toveren. Volgende keer zal het me niet overkomen, ik spaar dan wel een dag of 2.
Ik heb zowat een namiddag gehad zoals ik die nog nooit heb beleefd op een gangbang.
Gewoon "beste koop" om het op z'n Makro's te zeggen.
Aan alle zeurventen die hier over de prijs zitten te kreften; sla eens een andere gangbang over en ga naar 1 van deze, je steekt geld in je zak (no pun intended).
Na de gangbang nog even met een paar gasten gekeuveld en leuke gesprekjes gehad.
Toen weer de baan op, de sleur van het leven in.
Maar deze keer met een positief vooruitzicht, "the next Ramontiek event".

Uw dienaar groet u,
 
Ik ben nieuw in de gangbang 'scene' en zou graag 4 april naar de gangbang in emmen komen
hoeveel mannen komen daar ongeveer?
150 euro lijkt me zelf een heel redelijk bedrag. Wat kosten andere gb's?
Verder ben ik bang om er bekenden tegen te komen.. Wss doe je daar niets aan
 
k kan maar één ding aanraden: DOEN! Ik ben tot op heden slechts één keer bij een Ramontiek-feestje geweest, maar heb "enige ervaring" bij andere organisaties
wink.png
. Ramon is een topgastheer en laat je direct op je gemak voelen. Geef hem even aan dat je voor het eerst bent, dat waardeert hij, en jij hebt er alleen plezier van. Het aantal mannen is altijd een verrassing, dat varieert tussen de 10 en 80. In Emmen zal het niet zo extreem zijn, en geloof me: er is voor iedereen tijd en ruimte. De prijs is zonder meer redelijk. Ook hier schiet het alle kanten op, van 50 tot 300 euro, dus dit zit prima in het gemiddelde. En bekenden tegen komen? Gaaf toch! Dan deel je blijkbaar dezelfde stiekeme hobby als je collega, je oom, buurman of je broer
smile.png
. Ik denk dat er niemand op een verjaardag over begint, dus trek je daar niets van aan en ga gewoon genieten
cool.png





 
Beter laat dan nooit zeggen ze. Beetje druk geweest maar wilde toch mijn ramontische Madness ervaring in Organza niet onvermeld voorbij laten gaan. Vanuit het Amsterdamse met OV naar Breukelen is een makkie, ik was aan de vroege kant maar moest nog een flink eindje stiefelen naar de club. Achteraf begreep ik dat de Ramontiek organisatie shutteled tussen het station en de club. Een wijze les voor de volgende keer. Eenmaal bij Organza moet ik zeggen dat mijn verwachtingen overtroffen werden. Een zeer nette en professionele uitgaansgelegenheid, zeg maar een strakke nachtclub met swingers eigenschappen. Professionele ontvangst en topvoorzieningen. Het Madness feest was opgezet als kinky party met bdsm randje. Opzet geslaagd vanuit mijn optiek. Vanuit de organisatie kan ik mij voorstellen dat het wellicht wat rustig was, maar met 3 top dames en 3 stellen die keihard van leer trokken met - ik schat - een mannetje of 25 zat de sfeer er goed in. Dit was een keiharde, hardcore, gangbang met ruimte voor sm spel, waar ik zelf niet in thuis ben maar me langzamerhand zeker in kan vinden. Het spel op het podiumpje deed een beetje denken aan de kinky parties van Theo -The Boss- in Bananas destijds, qua sfeer, maar dan in een prima uitgaansgelegenheid en 6 uur lang. Ikzelf heb het helaas niet tot het einde volgehouden (laatste trein ging om half 2) maar het feestje ging nog volop door. Kiara en Luna de subs en Madelon als switch waren de sterren van de avond en met de nodige deelnemers die allerhande speeltjes hadden meegebracht was het volop spel en spektakel (wie was die gast met die dubbele zweep. Held!) Hopenlijk krijgt dit experiment een vervolg. Feestjes als deze zijn er niet veel in NL. Ik ben fan.
 
Het Madness feest was opgezet als kinky party met bdsm randje. Opzet geslaagd vanuit mijn optiek. Vanuit de organisatie kan ik mij voorstellen dat het wellicht wat rustig was, maar met 3 top dames en 3 stellen die keihard van leer trokken met - ik schat - een mannetje of 25 zat de sfeer er goed in.
Zelf vond ik de opzet van Madness minder geslaagd. Een GB zoals alle andere GB's van deze organisatie m.u.v. van de man met de zweep die Luna regelmatig slaag gaf. 30 pikken, 3 kutjes en volgens mij telde ik 2 actieve stellen, waarvan eentje erg van de BDSM en het klein hield zeg maar. Lokatie is inderdaad top.

Ben zelf al een paar keer geweest bij Romantiek en loop toch ook al heel wat jaartjes rond in het GB-circuit. Wat je veelal ziet bij dit soort terugkerende (goede) feesten, is dat het ons-kent-ons gehalte aardig toeneemt. De zeer frequente bezoekers, denken toch een beetje een band met zo een meid te hebben, waardoor ook de meiden onbewust met diezelfde mannen bezig zijn. Anders zorgen de mannen er zelf wel voor. Zomaar even een voorbeeld: Ik was op Madness met Madelon bezig, ze zou hem net in haar mond nemen en bam, ineens een man met overhemd nog (!) aan met zijn pik voor haar neus. Die rende van de ene naar de andere meid en weer terug met zijn leuter. Ja, wat doe je dan als meid, hem maar in je mond nemen, terwijl ze hem natuurlijk eigenlijk heel even in de wacht had moeten zetten. Bovendien was haar kutje vrij dus dat had ook een optie voor hem kunnen zijn. Innige omhelzingen van 1 a 2 mannen, geen enkele ruimte over latend. Chiara was onzichtbaar die avond want er lagen letterlijk en figuurlijk constant 1 of 2 mannen bovenop. Die 1 op 1 omhelzingen zie je dan weer vaak bij de nieuwelingen. Wanneer 3 meiden, 30 man moeten vermaken dan is het 1 op 10 en al gauw dringen geblazen. Wanneer de begeleiders of guards (nee niet de organisator zelf hoor) hem er dan ook af een toe nog even voor- of inhangen begint het bijna een sport te worden om je pik in een mondje of kutje te krijgen wanneer er niet genoeg meisjes zijn, met alles wat hier genoemd is. Overigens snap ik de afwegingen van de organisator wel natuurlijk om niet te veel meisjes in te zetten. Bovendien is het een GB natuurlijk. Helemaal niets ten nadelen van deze meisjes want ze zijn knap en geil........ maar Molly is wat dat betreft een voorbeeld voor iedereen..... Hij, jij, oh nu hij ook even, jij en jij een DP graag, hey wat sta je daar te kijken, kom eens hier, hey jij weer hier even op je beurt wachten, ik wil alleen stijve lullen, wie wil in mijn mondje spuiten. Absoluut geen kritiek, puur mijn ervaring, dit alles eventueel ter lering, maar vooral ter vermaak.
 
hi walkietalkie, dit vind ik een interessant gegeven. Wij verschillen van mening en dat moet, Maarhuh dit is wel een groot verschil! Voor de duidelijkheid ik ben doorgaans op dit forum pijnlijk eerlijk en kritisch op Ramontiek, maar ook op Molly, op Vegas, op Joke etc etc. Ja het is duidelijk dat Henry le Etalon (ikzelf dus) zich hier aangesproken voelt op zijn beoordelingsvermogen. Wat ik geleerd heb is dat deze organisator benaderbaar en voor rede vatbaar is. Duswellicht eens met hem delen? Mijn avond was helemaal top. Helaas ben ik niet in Weizigt op zondag, maar wel bij Natasja/Morgan op vrijdag, en zelfs bij Molly op maandag. Hiervoor ga ik allemaal recensies schrijven.
 
Vanmiddag naar een nieuw type feestje van Ramontiek geweest: "Strawberry", op de zondagmiddag, lekker lang en relaxed, met stellen en gangbangdames. Nou had Ramon vandaag natuurlijk een enorm mazzeltje: de warmste dag van het jaar tot nu toe, stralend zonnetje en ruim 20 graden, dus de tuin open. Toen ik binnenkwam waren de gangbangdames nog bezig op de bekende plek binnen, maar dat zou later snel veranderen. De matrassen gingen naar buiten, en een groot buitenfeestje barstte los, met sex, hapjes en drankjes, ook het aardbeithema kwam terug.
Marijke ken ik al een paar jaar vanuit de tijd dat ze nog zelf feestjes organiseerde. Dat was er de laatste jaren door omstandigheden niet meer van gekomen, maar het bleef kriebelen (pun intended) en nu is ze weer actief. Tot vreugde van iedereen denk ik, want Marijke kan uren doorgaan. Een flink aantal heren zal vanavond rode striemen op hun torso's tegenkomen, Marijke zou er eventueel iets mee te maken kunnen hebben.
Dan Valentina, nieuw voor mij, beetje oosters type met donker haar, rustig, maar absoluut een genietster. Leuke sessie met haar gehad, was echt genieten.
Heren, er zijn twee blonde engeltjes neergedaald op aarde. Voor mij de eerste keer dat ik ze tegenkwam, maar wow wow wow. Celine en Daphne, ik dacht eerst nog hoe houd ik ze uit elkaar. Knap als modellen, actief als pornoactrices, geil als nymfomanes, lief als je buurmeisje.
Chiara werd ook nog ingezet, altijd genot want een toppertje. Luna en Madelon liepen rond, Madelon kon het niet laten om hier en daar nog wat vocht achter te laten. Stelletjes waren er ook, maar in mijn beleving meer op zichzelf. Wel nog een hoop bekenden gezien, zowel man als vrouw, de meesten uit het Haagse circuit.
Topmiddag gehad, concept lijkt geslaagd en ik kijk uit naar een herhaling.
 
LE BATEAU / 13-4-2019 / SHOWBOAT ZAANDIJK

"De dag die je wist dat zou komen"… deze hondsberoerde tekstregel twitterde ik een paar dagen voor dit geweldige feest. De datum stond al een tijdje in mijn agenda, want ik had besloten dat ik dit evenement toch nog een keer mee wilde maken. Ik was op 9 februari ook in de Showboat geweest, dat was toen mijn "Ramontiek-ontmaagding", en de lezers van die recensie zullen zich wellicht hebben afgevraagd of ik daar ooit nog eens heen zou gaan. HaagseB is namelijk iets ouder, iets dikker, iets kaler en iets minder potent dan de gemiddelde bezoeker, en ik kwam terecht in een wereld van heerlijk jonge meiden, razendsnelle porno en een organisator in standje turbo, waardoor ik vooral als een halve zombie om me heen heb lopen kijken. Ik was wat meer rust en gemoedelijkheid gewend, dus kwam in een voor mij vrij nieuwe wereld terecht. Maar hé, als Columbus direct na het ontdekken van een nieuwe wereld naar huis was gevaren had de geschiedenis er ook heel anders uitgezien, dus nam ik me voor om vandaag een tweede poging te wagen. En man, man, man… die is NIET tegen gevallen
eek.png


Ik was keurig op tijd in Zaandijk, heb me na de financiële plichtplegingen even lekker gedoucht en ben daarna aan de bar gaan zitten wachten op het startsein. Dat is iets waarin deze feesten zich onderscheiden van anderen, Ramon begint met een toespraakje, legt de regels nog even uit (die nog steeds niet door iedereen begrepen worden, misschien ook even in het Engels doen?), stelt de meiden voor en geeft dan het sein voor actie. Dat is een geweldige manier om te beginnen, vanaf de allereerste minuut zit de actie er gelijk goed in. Oké, hij begon dit keer een half uur later dan normaal, omdat er nog steeds mannen binnen druppelden en er nog wat dingetjes geregeld moesten worden, maar hij kondigde gelijk aan ook een half uur langer door te gaan. En inderdaad, een man een man, een woord een woord, om iets voor half zes werd begonnen aan de afsluitende bukkake. Maar daarover later meer! Dat wat langer wachten aan het begin is geen straf overigens, want de meiden lopen rond, maken een praatje, knuffelen wat en houden de sfeer er wel in.

Dit keer wist ik wat ik kon en mocht verwachten, en dat maakte de beleving er veel intenser op. Na het startsein werden de meiden, van wie er een aantal naar de SM-ruimte beneden gingen en de rest boven in de centrale ruimte bleef, werkelijk weer besprongen door de mannen. Vier, vijf, zes lullen per dame was geen vreemd beeld. En de aanwezige dames wisten precies wat er ermee moesten doen! Team Ramontiek bestond vandaag uit Annabel, Chiara, Daphne, Luna, Madelon, Nikky, Pauline en Marijke. Die laatste was in de plaats van Belle, die vanwege omstandigheden helaas verstek moest laten gaan. Daar had gelukkig iedereen volkomen begrip voor, en hoewel ze zeker werd gemist nam Marijke de honneurs met verve waar. Er was ook een negende dame, Kim (of Kimmy), die door Ramon achter de hand werd gehouden voor als het echt heel druk zou worden. Dat werd het (helaas) niet, dus dit lekkere hapje liep met name rond om lekkere hapjes uit te delen, en links en rechts een beetje te flirten. Als ik het goed begrepen heb doet ze in mei sowieso wel mee! Ik heb me vanmiddag met (bijna) alle dames vermaakt, ik had me voorgenomen om me dit keer iets meer te laten gelden en af en toe gewoon eens iemand "af te tikken". Ik ga weer niet in detail beschrijven wat ik heb gedaan, maar ik heb me door elke dame laten pijpen, waarbij het vooral bij Luna verschrikkelijk moeilijk is om níet klaar te komen, en uiteindelijk mijn eerste lading achtergelaten op het gezicht van Annabel, die daar nog even geil mee speelde voor er een doekje overheen ging. Ik heb bijna elke dame (wat korter of wat langer) geneukt, waarbij vooral de sessie met Madelon geweldig was. Madelon lijkt een soort shortcut te hebben tussen haar mond en haar kutje, want elke slok water die ze neemt squirt ze er binnen no-time weer uit. De ene na de andere man werd, liggend op zijn rug, door haar bereden tot ze een ferme straal over hem heen spoot. Dat mocht ik ook even ervaren, waarna ze zich omdraaide, weer over mijn lul liet zakken en over haar schouder vroeg of ik het erg vond dat ze even dubbel-vaginaal genomen wilde worden. "Welnee joh, ik lig hier toch, laten we dat maar doen", en dus voelde ik een tweede lul haar kutje in schuiven en begonnen we samen haar te neuken. Pfoei, weer iets van mijn bucket list
tongue.png


Time flies when you're having fun, en dat was dit keer niet anders. Langzaam maar zeker schoof de klok richting half zes, en iedereen leek te weten wat er ging gebeuren, want hoewel er toch ook wat mannen richting douche verdwenen en huiswaarts keerden bleven er veel liefhebbers wachten op de grote afsluiting. Ook dat doet Ramon heel slim: hij begint met een knal, en hij eindigt ook met een flinke knal. Onder leiding van Madelon namen de eerste dames plaats op hun knietjes, omgeven door een bataljon aan rukkende mannen. Het was een hilarisch beeld toen zowel Marijke als Luna letterlijk aan kwamen rennen, en met de woorden "opzij meiden, dit wil ik niet missen" ook plaats namen op de grond. Wát een plaatje, acht meiden die links en rechts trekken, zuigen, slobberen en met open mond wachten op de laatste restjes van de dag. En die kwamen: de één na de ander spoot zijn sperma in of over een mondje, en ook ik kon me uiteindelijk niet inhouden en trakteerde Marijke op een paar flinke slierten over haar gezicht. Daarna was het tijd om te gaan douchen, terwijl boven het feestje nog even door bleek te gaan, want onder de douche hoorden we het gejoel en applaus toen Madelon er blijkbaar nog een flinke squirt uit wist te persen.

Dus: al met al weer een geweldige middag! Zo totaal anders dan de andere feesten waar ik met veel plezier naar toe ga, maar absoluut een welkome afwisseling. Ramon (en z'n meiden) gaan me vaker zien, en ik ga zeker eens proberen of ik bij zo'n wat kleiner feestje kan zijn. Zeker nadat Madelon me in mijn oor fluisterde me daar graag eens te willen zien
 
Wat een recensie!!! En een plezier om te lezen!
smile.png

Dat mag ook eens gezegd worden vind ik, als de auteur zo zijn best heeft gedaan om alles zo sappig aan mekaar te schrijven.
En het geeft bovendien ook nog eens goesting om naar de volgende editie af te zakken. Wie weet ......
 
LE BATEAU / 13-4-2019 / SHOWBOAT ZAANDIJK

Was ook van de partij afgelopen zaterdag,
Vorige maand goed bevallen, dus wilde er zeker nog een keer bij zijn,
moet wel eerlijk zeggen dat als je zo kort op elkaar gaat in mijn geval, is het verrassings effect wel een beetje weg, maar goed...

Zaten weer een paar dames tussen die ik nog niet mee gemaakt had
Waaronder Daphne, Chiara en Belgische Nikky stuk voor stuk geweldige meiden

Veel bekende gezichten gezien, en ook weer veel nieuwe, en uiteraard zaten er weer een paar onvervalste voor dringers en van die claimer types tussen
mad.png

Heb met veel dames wel wat uitgespookt, maar eigenlijk teveel dames, voelde mij als een kind in een snoepwinkel
redface.png



Wat mij ook opviel, is dat er veel c.i.m en gespoten wordt over de dames hun gezichten, dat vind ik nogal minder, komt mij het zelfde over als in een volgespoten condoom stappen, vandaar dat ik denk ik van de weinige die zich laten pijpen met condoom....

Voorlopig weer even afkicken van al dat geile gedoe, ik heb serieus spierpijn
rolleyes.png

Mei of Juni wordt voor mij pas weer de eerst volgende
 
Na ruim twee maanden vooral bezig geweest te zijn met andere erotische partijen dan gangbangs, was het na februari weer erg uitkijken naar HET beste gangbang feest van Noord-Holland, wat zeg ik, Het beste gangbang feest van Nederland! Hoewel het allemaal passen en meten is deze week qua tijd en qua planning vond ik dan toch eindelijk een gaatje om mij bij het gezelschap van de 9 wonderschone en geile gangbangsletten te voegen op het geilste kajuit van Nederland. De Showboat al jaren een begrip maar sinds kort pas zelf ontdekt, wat een wonderschoon sex paleis/ boot is dat. Begin dit jaar ontdekt tijdens het feest van Ramontiek, en nu geregeld te vinden op de showboat.

De Line-up zei mij niet zoveel, temeer omdat ik vrijwel geen enkele dame op Luna en Nikky na nog niet had meegemaakt tijdens een gangbang, de dames die aanwezig waren op het geilste kajuit van NL;

- Madelon;
- Annabel;
- Daphne;
- Chiara;
- Kim ** (eerste keer, deed nog niet volwaardig mee, overigens wel bij de bukkake)
- Marijke;
- Pauline;
- Nikky;
- Luna.

Ruim 3 uur de keuze hebben uit meer dan een man zich maar voorstellen waar het plezier mee mag hebben lijkt kort maar zal voor menig man afzien zijn. Temeer omdat deze dames van geen ophouden weten. De boot heeft twee etages, op de onderste verdieping bevinden zich de douches, sauna, stoombad, jacuzzi, kleedhokjes en de SM ruimte en nog vele andere hutten waar plezier kan worden gemaakt. Op de bovenste verdieping bevindt zich de bar, de toilet en een grote orgy ruimte met diverse sofa's, strippole's en een draaitafel vanwaar de hele middag geweldige muziek vanuit werd gedraaid.

Om de gangbang zogoed mogelijk te laten verlopen en alle aanwezigen het maximale te kunnen bieden, was gekozen voor een verdeling van de dames. Drie van hen gingen na de voorstelronde naar het benedendek, om in de SM-hut voornamelijk hele geile natte en wilde sex te hebben, en op het bovendek de 6 overige dames de andere aanwezigen te verwennen. In de SM-hut begon op het kajuit Madelon, Luna en Marijke. Normaliter wacht ik rustig af tot de eerste lading mannen zijn gerief heeft bereikt, om vervolgens aan te sluiten maar afgelopen zaterdag ben ik direct uit pure geilheid na het zien van o.a. Madelon naar de SM-hut gegaan om daar heerlijk verwend te worden door deze schone.

De SM-hut is een kleine ruimte met tal van attributen als een kooi, een houten staande schandpaal, een sling, een gynaecologe stoel en een ruim matras welke vrijwel van alle kanten besteedbaar was, waarschijnlijk heb ik nog de nodige meubels en attributen gemist maar dit is wat mij direct opviel. Misschien een beetje Love Hotel Bananas maar dan 10x beter. De SM-hut liep al snel vol meer meer aanwezige mannen, ik schat dat er zo rond de 45-50 mannen aanwezig waren op dit gangbang-kajuit. Ik heb een snelle ronde in deze hut gedaan en door alle drie de dames heerlijk verwend. Omdat het om een gangbang gaat en het delen hierin een belangrijke rol speelt, ben ik niet aan een stuk doorgegaan maar op tijd ruimte gemaakt voor andere heren.

Na een kleine 2minuten gepijpt te zijn door zowel Madelon, als Luna heb ik onder toeziend oog van veel aanwezigen, Marijke de vervangster van Belle heerlijk kunnen neuken in doggystyle. Marijke heeft een heerlijk kontje, is slank en petit en misschien nog wel interessanter, ze heeft een heel geil gepiercet kutje. waanzinnig geil om te zien. Helaas kwam ik daar pas later op de middag achter. Na haar goed en stevig te hebben genomen onder toeziend oog van veel anderen, ruimte gemaakt voor een andere heer, die er zonder twijfel er zo in gleed nadat ik van het matras afgestapt was. Ik ben nog even wezen kijken naar hoe voornamelijk Madelon al erg lekker bezig was, en zich voorbereidde op een heel nat squirt spektakel wat vervolgens tot het einde heeft geduurd. Het squirten is iets wat zij fenomenaal geil kan, en ik denk van de ruim 80 gangbangs die ik al heb bezocht, Madelon de meest actiefste is met squirten. Meermaals op de gangbang is zij later ook squirtend klaar gekomen over diverse mannen waaronder ik, een andere heer kreeg het volgens mij recht in zijn gezicht gespoten. Allemaal erg geil gezicht maar nog geiler als het voor je neus gebeurt of tijdens de actie. Ik geloof dat ze tot wel vier keer op mij, langs mij heeft gesquirt, een ontzettend geil aanzicht. Madelon is echt een dame die het helemaal onder controle heeft, en heeft het notabene meen ik nog aan Pauline geleerd in de SM-hut.

Na de SM-hut te hebben genoten van het spel van deze drie liefhebsters ben ik naar de bovenste verdieping van de boot gegaan, en werd ik getrokken door een ontzettende geil aanzicht van Chiara die als eerste een DP kreeg van twee heren, erg geil om te zien hoe ze on top genoot van twee staalharde pikken in haar. Chiara overigens echt een playmate om te zien, mooie brunette, heerlijke D minimaal en twee heerlijk lange benen met nog een super slank figuur, oja een voor ik het vergeet twee hele mooie kijkers echt een pracht brunette. Omdat er nog plek was rondom haar heb ik mij daar lekker laten pijpen, genietend van de DP. Na even kort oraal te zijn verwend was het tijd voor een ingelaste pauze voor Chiara. Romantiek die de pauzes prettig indeelt, waardoor er altijd iemand beschikbaar is voor heerlijke verwennerij. Kort daarna plaats gemaakt en vervolgens gemeld door een mooie blonde dame met krullen, Annabel een o-zo mooie dame met prachtige krullen en hele ondeugende blauwe kijkers, iets waar je in de stad zo voor zou om kijken, en al helemaal als je haar lichaam goed bekijkt. Wat een body heeft deze dame, en dan in combinatie met die twee blauwe ondeugende kijkers en de blik die smacht naar meer ontzettend geil!

Annabel heeft geloof ik voor 80% van de gangbang op de sofa's gelegen op het upper-deck. In diverse standjes is ze daar door menig heer verwend, toen ik zag dat ze graag wat lekkers heeft in haar mond, kon ik niet meer en heb ik mijn eerste lading met wit goud achter gelaten bij Annabel. Heerlijk om te zien hoe als je haar onderspuit ze geniet met haar smachtende blik...

Ik heb vervolgens even een korte rustpauze genomen, en omdat ik nog nauwelijks had ontbeten kwamen de pistolets met beleg naar keuze voor mij echt perfect uit. Aan de bar genoten van een ijskoude coca-cola en twee pistolets met rosbief en kaas, heerlijk genoten van het geile aanzicht. Na even aan de bar te hebben gezeten, viel het mij pas op hoe actief iedereen was, de bar was voor mijn gevoel nooit echt vol, de aanwezigen hebben daarom best wel een prestatie neergelegd. En vrijwel iedereen leek bijna 3uur lang actief.


Nadat ik weer even had kunnen rusten, heb ik een poging gewaagd om naar de SM-hut te gaan maar deze was zo vol, dat ik besloot weer naar het bovendek te gaan. Daphne & Kim lagen inmiddels op het bovendek achter in de grote orgy ruimte, tussen hoe kan het ook anders veel mannen. Daphne werd door een heer als een echte lust slet behandeld, Daphne kon dit geloof ik zelf wel echt waarderen. Ik heb mij door haar ook even lekker laten pijpen, omdat het vrij druk was om naast het pijpen haar ook te neuken, besloot ik nog even mijn geluk te beproeven bij Nikky die echt waanzinnig geil er uit zag (alle dames natuurlijk) maar Nikky heeft voor mij best wel een groot milf gehalte. Wiens droom is dat als jonge man nou niet om een Milf lekker te verwennen, nou bij Nikky kan je helemaal los gaan. Zij is super lenig en heeft naast dat hoge milf gehalte voor mij ook een echt groot porno gehalte. Hoe zij je oraal pijpt, deepthroat met heel veel spuug over haar lippen en kin stromend terwijl ze je aanmoedigt en deepthroat blijft dat keer op keer ontzettend geil. Ik zat inmiddels al een tijd op de koningszetel in de grote orgy ruimte, en zag dat er wat weinig aandacht was voor Daphne. Ik maakte plaats voor een andere man die zich heerlijk liet verwennen door Nikky en ik ben vervolgens Daphne heerlijk kunnen neuken. Heerlijk terwijl zij op haar rug lag, links en rechts een pik had, en mij smachtend aankeek om goed door te neuken. Die blik alleen al deed mij niet lang volhouden, en ben ik heerlijk klaar gekomen bij Daphne voor de tweede keer op de middag.

1/2
 
Na een koud biertje kon ik er al weer snel tegen aan, Madelon had inmiddels de SM-hut verlaten voor de grote orgy ruimte boven, en lag in het midden op het rode matras. Werkelijk van alle kanten had zij harde pikken om haar heen, met een flesje water wat met regelmaat gevuld moest worden squirte zij vrijwel continue. echt zo waanzinnig geil, vooral als je zo'n vette straal squirt tegen je aan gespoten krijgt, voor mij is er niks geilers dan dat. Vrijwel iedereen vond het geil, en ze bleef iedereen continue oraal verwennen. Op gegeven moment vroeg ze mij en een andere heer om haar met ze tweeën tegelijk vaginaal te neuken. Dat laat ik mij natuurlijk geen tweede keer vertellen. een geil idee ik lag onderop, Madelon kwam bovenop, en de tweede heer pakte haar van achteren. heel eventjes hebben wij haar met ze tweeën vaginaal geneukt. Echter begon de vermoeidheid bij mij toch enigszins parten te spelen, waardoor we haar niet lang zo hebben kunnen verwennen. Vervolgens gaf ze aan om op haar knietjes iedereen heel ranzig (ranzig geil) te pijpen. De hakjes van Madelon gingen geloof ik voor het eerst uit, en nam nog een paar slokken water... ondertussen vingerde zich zelf hevig en kwam een aantal keer flink squirtend klaar. Inmiddels vertelde ze dat het haar geil leek, om met veel slierten kwijl de een na de ander flink te pijpen, man o man wat was dit geil... na een paar minuten gaf ze aan toch nog even geneukt te willen worden, en de aanwezigen heren die er waren leek niemand echt nog fut te hebben, dus zogezegd heb ik mij toen maar opgeofferd. Ze ging met haar knietjes op de rand van het bed zitten met haar prachtige billen naar achter gestoken. Perfect standje mits t niet zo glad is natuurlijk, want de vloer was inmiddels boter glad geworden van al het squirt van Madelon. met die gedachte en dat gezegd te hebben, heb ik haar uiteindelijk lekker doggy genomen op het matras.

Madelon was voor mij vandaag echt de absolute top wat een man kan meemaken op een gangbang. Voor de definitie van playmate, mooie ogen, hele geile attitude en nog geiler continue squirten, voor mij de absolute topper van de middag! Ik zou Madelon graag een keer samen zien met Estelle als zij terug gekeerd is ons land. Estelle en Madelon zijn voor mij de echte GANGBANGQUEENS van Nederland. Ik hoop daarom dan ook dat naast Estelle, Madelon ook weer aanwezig is op de Le Bateau in juni.

Het einde van de gangbang was daar, iets voor half zes waardoor (ik kan nu wel zeggen) het ritueel van de gangbang plaatsvond, de bukkake. Alle negen meisjes gingen op hun knietjes zitten en smachten letterlijk naar het elke druppel zaad die nog gespoten kon worden, helaas van waar ik stond kon ik Madelon niet bedienen, maar ik heb uiteindelijk nog een flinke straal over het gezicht van Anabel gespoten, Luna kwam net wat te laat anders had ze misschien nog wat zaad kunnen krijgen maar volgens mij genoot Anabel er met volle teugen van.

Aan de organisatie van Ramontiek, aan de showboat weer super bedankt voor de ontzettend geile en onvergetelijke ervaring van de gangbang. Het feest was super georganiseerd en schoon. Het eten was weer als vanouds steengoed en de inzet van de dames van Ramontiek was weer boven verwachting goed.

Eigenlijk kan ik niet komende maand maar ik ga toch kijken of ik er alsnog bij kan zijn.

Namens een verwend gangbang liefhebster met al ruim 8jaar ervaring in de gangbangscene hartelijk dank!

2/2
 
Een tijdje alleen gelezen op hookers, maar wordt weer eens tijd dat ik iets deel met jullie, over de enkele feestjes waar ik ben geweest, die van Ramontiek en ook eens gekeken bij Molly in de Paradiseclub. Ben mijn gangbang avontuurtjes begonnen bij Ramon en ben al bij verschillende thema's van hem geweest, Strawberry in Dordrecht, Madness bij Utrecht en le Bateau in Zaandijk, omdat ik toch een keer iets anders wilde proberen vroeg ik Ramon welke feestjes hij mij aanraden om te proberen. Hij gaf toen aan dat de feestjes van Molly en de VIP gangbang heel leuk waren, ook had hij het over Hulst en Joke, heb over allemaal wel iets gelezen hier ook. Veel mensen in het topic van Ramontiek hebben het ook over Molly gehad, dus dacht ik probeer ik die van hun maar eens. Ben dus op een maandag naar de Paradise club gegaan, maar snap niet helemaal de vergelijking van sommige die de feestjes van Ramontiek vergelijken met die van Molly. Hing een heel andere sfeer, leeftijd was naar mijn idee een stuk hoger denk rond de 50? Maakte het feestje niet minder leuk, heb het heel erg naar mijn zin gehad. Wat mij wel wat tegenviel was dat er een beetje het ons kent ons gevoel heerste, kreeg niet echt het gevoel of ik onderdeel van de groep was. Ben wel wat bekende tegengekomen die ik ook enkele keren bij Ramon ben tegengekomen, klein wereldje toch zeg maar. De dames bij Ramontiek zijn wat jonger en ook bij de mannen ligt de leeftijd wat lager, wat ik zelf prettiger vind.

Van iemand die ik vaker bij Ramon tegen ben gekomen vertelde mij ook dat de meeste dames die bij Ramontiek zijn niet op andere gangbangs te vinden zijn en dat is schijnbaar toch wel uniek, want hij vertelde mij dat de meeste dames op veel meer feestjes te vinden zijn als bij die ene organisatie.

Ik kan mij wel vinden in het de mooie woorden van "walkietalkie" over Molly, maar dit maak ik zeker ook mee bij de feestjes van Ramon, dames proberen toch wel iedereen aan de beurt te laten komen, heb ook al meegemaakt dat iemand aan het claimen was en er werd op een leuke en vriendelijk manier gevraagd om te wisselen, het team eromheen zorgt daar naar mijn mening heel goed voor. De dames smeken om piemels en sperma, heerlijk is dat!! Mischien dat hij net een verkeerd feestje gekozen, was ook de eerste keer dat Ramon Madness organiseerde, dus het kan altijd beter en kan mij dan ook beter vinden in de woorden van Henry le Etalon. Heb gewoon van alle meiden heerlijk genoten en heb ook met alle dames seks kunnen hebben zonder te moeten pushen ging allemaal van zelf. Soms komt er wel eens een opdringerig man tussendoor, maar dat heb je overal wel eens, wat maakt het uit die 2 minuten verpeste niet heel het feest, lekker doorgaan en genieten toch! Heb dit ook meegemaakt bij Molly, maar ja het is een gangbang veel mannen die allemaal lekkere seks willen en soms gaat het wat snel en denkt de piemel ipv de sociale kant. Stonk wel een beetje, maar daar kan Molly niks aan doen, ligt aan de locatie denk ik? Hulst, Joke en de VIP gangbang, die moeten even wachten heb ook maar een beperkte portemonnee en kan het maar 1 keer uitgeven. Ben blij dat er verschillende soorten organisaties zijn, voor ieder wat wils toch, of lekker allemaal gaan en alle smaken meepakken haha!

Maar nu wat meer over de laatste paar feestjes van Ramon!!!!! Le Bateau op de showboat, dat was zoals wij in Brabant zeggen kei gaaf!!! Was redelijk druk, maar er waren genoeg jonge lekkere dames niemand kwam iets te kort, weet nog steeds niet hoe Ramon het toch flikt om zoveel jonge lekkere dames bij elkaar te krijgen, als iemand anders nog een feestje weet met het zelfde aanbod qua dames als bij Ramon hoor ik het graag ben daar wel fan van. Minpuntje was dat het bubbelbad koud was, na 3 keer verschillende dames ondergespoten te hebben was ik wel toe aan een momentje ontspannen. Heb dit wel aangegeven bij Ramon en hij zou dit regelen bij de showboat dat deze niet meer koud zal zijn voor ons!

Het mooiste feestje tot nu toe was toch wel Strawberry, hoe belachelijk mooi was dit feest man. Hij gaf aan dat dit feest iets nieuws was om te proberen, maar denk dat dit toch wel geslaagd was en voor herhaling vatbaar zeg. Alles zat mee ook de dingen waar Ramon geen invloed op heeft het weer, lekker neuken in de tuin, van tevoren lekker kletsen en daarna begon de gangbang binnen, maar werd al snel naar buiten verplaatst, snel wat matrasjes buiten erbij en lekker in het zonnetje van de dames genieten. Met dit feest probeert Ramon de swingers en de gangbangers kennis te laten maken met elkaar, hij had niet veel tijd met een advertentie op een swingers site SBC? Ben niet echt bekend in de swingerswereld, er waren toch voldoende stelletjes, waarvan er 4 actief mee deden, heb van 2 dames daarvan ook mogen genieten ging heel relaxt en was superlekker. Ramon verwacht dat er meer stelletjes komen de volgende keer, zou onwijs leuk zijn. Er hing die dag echt een Ibiza vibe, kan niet wachten op 5 mei, hoop dat het weer dan ook meezit zeg. De stelletjes waren wel wat op zichzelf, maar heel makkelijk te benaderen en super vriendelijk.

Voor dat ik het vergeet, tijdens Strawberry had Ramon ook een kok laten komen voor het eten, dit was echt top, lekkere broodjes die heerlijk belegd waren, sate die lekker mals was en op het laatst buikspek, niet normaal lekker, had 28 uur opgestaan is mij verteld zoveel liefde ook in het eten gestoken wat een top Organisatie.

Is wel een lang stukje geworden sorry, maar mannen wat een mooie hobby hebben wij toch zeg!
 
Wat een geil feestje was dat gisteren (25/4) op locatie Villa Weizigt van Ramontiek. Iets minder meiden dan aangekondigd vanwege minder aanmeldingen, maar dat mocht de pret niet drukken. Lucia, Madalon en Chiara waren er en dat zijn echt alledrie toppers. Drie uur hele geile pret met deze kanjers. Lucia is echt een topper. Is al wat ouder (eind 30?), maar wat een klasse. Drie gaatjes beschikbaar voor je pik en op sommige momenten waren ze alledrie gevuld. Wat een geile meid is dat. Zo zacht, lief en lekker. Klasse. Dan Madalon. Ik heb nog nooit een meid zoveel zien squirten. Ongelooflijk. Eén keer kreeg ik de heerlijke warme straal recht in mijn gezicht. Chiara is echt geweldig. Zo'n heerlijk kutje en zo toegankelijk. Wow.
Super was het toen Chiara een klodder zaad van de kin van Madalon likte, waarna ze elkaar nog een tongzoen gaven. En de lesbische acties. Het zijn maar een paar voorbeelden van het feest.
Een topmiddag.
 
Alsof je meedoet in een heuse pornofilm. Zo geil zijn de feestjes van Ramontiek. De meiden zijn stuk voor stuk super: mooie meiden, zonder uitzondering en met een super inzet en het plezier dat ze erbij beleven spat ervan af. Dit zijn meiden die er echt zin in hebben. Natuurlijk vangen ze er geld voor, terecht, maar je hebt geen moment het gevoel dat het daarom gaat.
Deze week voor het eerst kennis gemaakt met Pauline. Tsjonge wat een kanjer is dat. Bij het welkom zag ik het meteen: wat een mooie vrouw om te zien. Blond, lieve uitstraling, vriendelijk, erg vriendelijk en super geil om te zien. Ik kreeg meteen een lekkere zoen van haar en mijn handen op haar billen werden meteen geaccepteerd. Wat voelde dat geweldig.
De gastheer Ramon weet er, als alle gasten er zijn, meteen een feest van te maken. Een korte, vriendelijke en grappige toespraak, maken je attent op alle do's en don'ts. Dat lijkt misschien wat overbodig, maar ik denk dat dat zeker belangrijk is. De kern van zijn boodschap is namelijk toch: heb respect voor elkaar en behandel elkaar ook zo. Dat geldt voor de gasten richting de meiden, maar ook voor de gasten onderling: maak er samen een mooie middag van en GENIET. En vergeet één ding niet volgens Ramon: het sperma niet in het condoom spuiten, maar op de dames of in de mondjes!
Daarna snel naar de "place to be". De boxershorts van de heren gaan uit en de meiden liggen klaar om te wachten op de eerste piemels. En die komen snel. Ook de schamele kledingstukjes van de meiden zijn snel uit. Ik had het voorrecht de eerste te zijn die het geweldige neukgrotje van Pauline te mogen likken, waarna ik haar ook snel kon gaan neuken. Wat voelt deze meid geweldig aan. Heerlijke zachte billen en verrukkelijke volle tieten, alles zo heerlijk om te voelen. Terwijl ik haar in missio neukte pijpte ze om en om twee pikken van andere gasten, die duidelijk genoten. Bij een GB neuk je niet constant door, zeker ziet bij de start. een ander wil ook graag. Dus je gaat er snel weer af. Maar dat is geen enkel probleem, want je gaat dan over op het mondje of je gaat naar een andere dame. In dit geval was dat Chiara en die is eveneens geweldig. Haar kutje is echt om te zoenen. Heerlijk om haar lipjes bij je naar binnen te zuigen. Ik kon maar kort van Chiara genieten, want het was dringen bij haar. Deze schat is zo fantastisch. In de loop van het feestje, als er door sommigen wat rust wordt genomen, of wanneer en al wat mannen zijn vertrokken, komt er meer ruimte en die heb ik ook volop genomen.
Maar man man man, wat heb ik genoten van Pauline. wat was het geil toen ze met haar mond open onder me lag en en smachtend wachtte op de lading die ik mocht lozen op haar lippen, wangen en in haar mond. Het was genieten. Het fijne daarbij was dat ze ook zo ontzettende lief en vriendelijk bleef. Niets arrogant, niet de profi uithangend, maar genieten en jou laten genieten.
Het is teveel om alles te beschrijven wat ik die middag heb mogen beleven, maar het was super. Ramontiek weet er iets heel geweldigs van te maken en het is te hopen dat hij nog lang door mag gaan met dit geweldige concept.
 
Vroeger bezocht ik regelmatig een gangbang, maar mijn laatste was al weer een jaar of 7 geleden. Op de een of andere manier wist het aanbod me niet meer echt te boeien.

Laatst kwam ik hier op Hookers deze thread over Ramontiek tegen. De verhalen waren zo positief dat ik natuurlijk niet anders kon dan dat eens uitproberen. En zo geschiedde, afgelopen donderdag maakte ik de lang reis naar Emmen en belde ik aan bij Secret Dreams voor de Gangbang in het Noorden.

Ik was een van de eersten. Na de vriendelijke ontvangst door de gastvrouw en een kort praatje met een medebanger, kwam Ramon zichzelf voorstellen. Superaardige kerel, enthousiast en in voor een dolletje, De voortekenen waren in ieder geval al goed. Vervolgens liepen we door naar de ruimte waar het allemaal ging gebeuren. De dames zaten al aan de bar te wachten. Even kort voorgesteld en gekletst met Annabel. De andere dames waren Roxy en Kim, beide bleken debutanten bij Romantiek. Voor mij veranderde dat niet veel, want ik was feitelijk ook debutant.

Toen was het eindelijk zo ver. Ramon stelde de dames aan ons voor en gaf enkele huishoudelijke mededelingen, over wat er wel en niet verwacht werd maar vooral: dat we plezier moesten hebben. Dat ging wel goed komen.

Omdat ik Annabel al kort had gesproken was ik erg benieuwd naar haar, maar meerdere mannen waren overduidelijk op dat idee gekomen. Geen probleem, want Kim wist al snel mijn aandacht te trekken. Ze zat op handen en voeten met haar kontje in de lucht twee medebangers beurtelings te pijpen en deed dat vol overgave. Het was echt een supergeil gezicht. Dat wilde ik ook wel, maar haar kutje was nog helemaal vrij en ongebruikt, dus dat ging ik eerst maar eens verkennen. Ik nam achter haar plaats, spreidde haar billen en begon haar kutje te likken. Ze smaakte heerlijk en duwde haar kontje nog wat hoger zodat ik er beter bij kon. Ook haar sterretje liet ze gewillig likken. Ik wist het meteen al: met deze meid ging ik vanmiddag veel plezier beleven. Ik deed een condoom om mijn lul, nam achter haar plaats, pakte haar bij haar heupen vast en begon haar te neuken. Jezus, wat een lekker kutje. Ze was heerlijk strak en nat en bewoog lekker mee, met haar kont me aansporend haar diep te neuken. Na een tijdje kwam er een plekje vrij aan de andere kant, dus gleed ik uit haar, deed ik het condoom af en bood ik mijn pik aan haar mondje aan. Beurtelings pijpte ze mij en een medebanger met een gigantische pik. En holy shit wat was dat een feest. Mijn pik verdween volledig in haar mondje, terwijl ze me met van die heerlijk sletterlige slaapkamerogen aankeek. ik wist niet waar ik het zoeken moest. Ik moest dit stoppen, anders zou ik mijn kruid nu al verschieten en dat was ik nog niet van plan.

Na een korte pijpbeurt door Roxy, zag ik dat er een plekje vrij was bij Annabel. Ze zag me en wenkte me met een kusbeweging met haar lippen. Ik bood trekkend aan mijn pik mijn ballen aan, waar ze gewillig aan begon te zuigen. Tegelijkertijd begon een medebanger haar te vingeren, met succes. Ze begon hevig te bewegen, wat de andere mannen om haar heen als een signaal zagen om er ook nog een tandje bovenop te doen. Terwijl ze me pijpte kneep ik zachtjes in haar tepels en door het effectieve vingerwerk van de medebanger kwam ze hevig schokkend klaar. Samen met nog een ander bleef ik bij haar. Hij werd gepijpt en ik had zin om haar kutje onder handen te nemen. Dat zag ze ook wel zitten; ze spreidde uitnodigend haar benen. Ik deed een condoom om en gleed bij haar naar binnen. Haar kutje voelde kletsnat en heerlijk warm. Ik legde haar benen in mijn nek en begon hard te stoten. Getuige haar gekreun en geschreeuw kon ze dat duidelijk wel waarderen. Toen ze omdraaide om een ander beter te kunnen pijpen en ze daarbij half op haar zij ging liggen, moest ik wat meer acrobatische toeren uithalen om haar achterlangs te kunnen neuken. Maar neuken zou ik haar. Later op de middag zou ze nog keihard door die gast met die gigantische pik geneukt worden, tot groot plezier van iedereen die er omheen stond. Annabel wist niet waar ze het zoeken moest.

Terwijl ik Annabel zo lag te neuken, zag ik dat iemand net zijn zak in Kims mondje aan het legen was. Dat was precies wat ik ook wilde, dus gleed ik uit Annabel, deed het condoom af, liep naar Kim die nog op haar knieen op bed zat en haar mond net schoonmaakte en bood mijn pik aan. Ze wist precies waar ik voor kwam. Wat er toen gebeurde: niet normaal. Wat een pijpprinses. Mijn hele pik verdween in haar mondje en dat ging gepaard met zo veel speeksel en spuug, dat alles er als vanzelf in en uit glibberde. Mijn pik, mijn ballen, haar mond, alles was zeik- en zeiknat van haar gezuig. Ze bleef me sletterig aankijken. Ik haalde mijn pik uit haar mond, sloeg een paar keer op haar tongetje en begon me af te trekken terwijl ik haar hoofd vastpakte en haar mondje naar m'n eikel duwde. Het duurde niet lang tot ik een explosie van zaad in haar mondje spoot. "Lekker he schat", zei ze toen we samen met wat papier de sporen probeerden te wissen, want door de hevigheid van mijn orgasme was er ook aardig wat op andere plekken gekomen.

Na even tot rust te zijn gekomen, een drankje en een hapje, ben ik op een bank gaan zitten om het schouwspel voor me eens goed te kunnen bekijken. Wat een geil gezicht, die meiden die zo heerlijk in de weer waren met al die mannen. Ik was blij dat ik gegaan was.

Na een rondje neuken bij Roxy en Annabel (die erg populair was), kwam ik uiteindelijk weer uit bij Kim. Ze pijpte een van de mannen, waar ik een tijdje naar heb zitten kijken, zo heerlijk zag dat er uit. Hij vroeg me of ik ook wilde en dat liet ik me natuurlijk geen twee keer zeggen. Ik lag languit op bed en Kim zat op handen en voeten terwijl ze mij pijpte en een andere gast haar flink aan het doorneuken was. Het was hemels. Wat kan deze meid goddelijk pijpen. Toen de gast achter haar zijn zaad had geloosd, had ik Kim even voor mezelf. Ik wilde haar neuken. Kim pakte een condoom, deed hem bij me om en liet zich langzaam over mijn pik omlaag zakken. Wat een kutje. Wat een heerlijk sekslijf. En wat een geil, lief en ondeugend gezichtje. Ik trok haar naar me toe en ze keek me diep in mijn ogen aan en fluisterde geile woorden terwijl ze me bleef neuken. Voor even was het niet alleen kneitergeil, maar ook lief, haast intiem. Alsof ik m'n eigen meisje aan het neuken was (als mijn meisje mee zou spelen in pornofilms dan...) Ik was eigenijk niet van plan om zaad te verspillen door het in een condoom te spuiten, maar goddamn, dit was te perfect. Met diepe stralen zaad kwam ik door haar neukbewegingen in haar kutje klaar.

Na weer een drankje, wat eten en wat bijkomen op de bank kwam de laatste ronde in zicht. Het liep tegen vier uur aan en ik moest tijdig weg. Ik wist niet zo goed wat ik wilde. Ik wilde graag nog een keer spuiten, maar wist niet zo goed hoe, waar en met wie. Kim zat uitdagend met haar kontje in de lucht toen ze een andere gast pijpte. Ik heb haar nog even geneukt, als ook achter haar gestaan en me afgetrokken, maar ik kwam er net niet lekker genoeg bij. Dus ging ik op zoek naar Annabel. Die lag op bed te lonken, dus begon ik me bij haar mondje af te trekken. Daar ging ik echter al snel weer een ander pik in, waarna ik het tafereeltje een beetje stond te bekijken, trekkend aan mijn stijve pik. Kim zag me en kwam tegen me aan staan. Ik legde mijn hand op haar heerlijke kont en ze pakte m'n pik vast en begon te trekken. Toen was "wie" voor mij in ieder geval wel duidelijk, het zou 3 op 3 voor Kim worden.

Ze boog voorover en begon staand aan mijn pik te zuigen. Ik had een beter idee en nam haar mee naar de bank. Daar ging ik zitten en ik wenkte haar om op haar knieen voor me te gaan zitten. Ze begon me weer heerlijk te pijpen. Hoe goddelijk het ook was, ik had iets anders in mijn hoofd om te komen. Dus vroeg ik haar bij me te komen zitten terwijl ik mezelf aftrok. Met Kim in mijn schoot, mijn pik in mijn linkerhand en haar kutje in mijn rechter, werkte ik mezelf naar een nieuw orgasme toe. Toen ik aangaf dat ik bijna kwam vroeg ze of ik in haar mondje wilde komen. Alsof dat een vraag is. :p Ze draaide zich om en ging met haar mondje boven mijn pik hangen, waar ik aan bleef rukken. Ik weet niet waar het vandaan kwam, het verbaasde me zelf misschien nog wel het meest, maar voldaan spoot ik nog een flinke lading warm zaad in haar mond, op haar lippen en in haar gezicht. "Jij bent echt de lekkerste" zei ik. "Dank je schat," zei ze. "Misschien kun je een recensie voor me achterlaten?" Dat beloofde ik en zie hier het resultaat.

Ik heb een topdag gehad. Dank aan Ramon, de gastheer en gastvrouw, de andere bangers (de sfeer was top en er werd elkaar echt wat gegund), natuurlijk de dames en in het bijzonder Kim. Jullie gaan mij absoluut terugzien.
 
Gisteren was de 2e editie van Strawberry.

Voor mij de 2e keer dat ik op een feestje van Ramon kwam.

Er zijn al veel postitieve verhalen geschreven over de feestjes van Ramontiek.
Ik kan me hier heel goed bij aansluiten.

De villa in Dordrecht is een prachtige locatie en het is fijn dat Ramontiek de ov-gangers komt ophalen bij het station.
De hapjes waren echt heerlijk. Zo waren de broodjes rijkelijk belegd i.p.v. een bolletje met een dun plakje ham.
Op een gegeven moment kwam er een schaal met lapjes vlees en een sausje binnen, ze waren net wat te groot om makkelijk te kunnen eten maar mijn god wat was dat lekker na een lange sessie.
Ik heb vernomen dat de neef van Ramon de hapjes verzorgde en hoop na gister dat hij dit vaker zal doen.

Qua heren was het rustig, tussen de 20 en de 25 gok ik.
Wel waren er veel vrouwen
smile.png

Voor de organisatie jammer dat er niet meer mannen kwamen, voor de aanwezige mannen was het genieten.

De gangbang begon met Celine, Marijke en Samira.
Zoë was ziek werd er verteld en Pauline deed eerst niet mee vanwege het lage aantal mannen.

Celine voelde zich helaas wat ziekjes aan het begin, maar voelde zich steeds beter naarmate de gangbang vorderde.
Een gangbang blijkt dus goed voor je gezondheid te zijn!
En wat ging ze door zeg manmanman, ik heb haar nauwelijks van het matras af zien komen.
Het was echt genieten met haar, ik kan niet wachten tot ik haar weer zie bij een feestje.

Samira heb ik helaas niet al teveel tijd mee gespendeerd, maar wat kan zij lekker deepthroaten zeg!

Marijke ging vandaag net als Le Bateau weer heerlijk los, wat een wilde meid is het toch.
Ze wilde ook lekker hard gespankt worden op de billen dus dat deden we natuurlijk.
Na een tijdje werd er door iemand gezegd dat er niet zo hard gespankt moest worden, waarna Marijke vroeg waarom we gestopt waren en of het harder kon
biggrin.png


Het was een leuke verassing toen Ramon aankondigde dat Pauline vlak voor het einde van de gangbang nog even kwam meedoen.
Ik heb bij Le bateau heerlijk kunnen genieten van de squirtles van Madelon aan Pauline (ik hielp als vrijwilliger
wink.png
), dus ik was blij dat ze nog even kwam meedoen.

Zoals gebruikelijk was er een bukkake op het eind met Celine en Pauline.
Ik had net voor de start van de bukkake Pauline al verwend met mijn 4e lading.
Niet meedoen met de bukkake was voor mij echter geen optie, dus ik heb Celine nog heerlijk ondergespetterd.

Helaas komt aan alle mooie dingen een einde, dus stopte de gangbang na de bukkake.

Toen ik naar boven liep zag ik echter dat Stella nog volop bezig was, dus schoof ik daar nog even aan.
Ik snap niet hoe ze het deed, maar het lukte haar nog om me voor de 6e!! keer klaar te laten komen.
En wat was het intens, echt heerlijk.
Stella doet aankomende zaterdag voor het eerst mee met het vaste team heb ik begrepen, ik kijk er nu al naar uit.

Er hing een gezellige sfeer, de mannen waren niet opdringerig en we konden na het einde om 5u nog even in de tuin met een zonnetje nagenieten.
Ik moet zeggen dat ik het erg fijn vind om voor en na het feestje nog even een praatje te kunnen maken met de dames.
Madelon vertelde nog enthousiast over haar filmrol in Amsterdam van afgelopen week.
Het maakt het feestje een stuk leuker dan wanneer je gelijk aanschuift bij de gangbang en na het einde per direct moet ophoepelen.

Als ik 1 klein dingetje mag noemen dan is het dat het fijn zou zijn als er in een mailtje even genoemd wordt welke artiesten er niet aanwezig zullen zijn of ingezet worden als deze wel eerder in advertenties genoemd werden.

Ten slot wil ik Ramon en zijn team nog bedanken voor het geweldige feestje en hun enthousiasme.
Wat waren de dames toch lekker geil bezig.
Echt een 10/10 en ik heb me alweer aangemeld voor de volgende Strawberry.
Helaas geen editie in juni (erg jammer want dan zal het waarschijnlijk heerlijk weer zijn), maar in juli zijn we weer aanwezig.
 
Donderdag 2 mei bezocht ik voor de tweede keer een gangbang van Ramontiek in Emmen. Het was wederom een goed verzorgde en heerlijk geile happening. Er waren 4 dames aangekondigd maar omdat er maar 12 aanmeldingen waren bleef het aantal dames beperkt tot 3: Annabel, Kim (beiden twintigers) en Roxy (wat ouder maar heeft wel een heerlijk slank lichaam). Kim en Roxy deden voor het eerst mee, maar daar was niets van te merken
tongue.png
.

Zoals gebruikelijk leidde Ramon met een praatje het feest in, waarna de pret kon beginnen. De meeste mannen stormden meteen op Annabel af, best begrijpelijk want zij ziet er met haar blonde krullen uit als een onschuldig buurmeisje. Ik kroop bij de eveneens blonde Kim op het matras die me meteen een heerlijke pijpbeurt gaf. Ik had haar een tijdje voor me alleen maar toen er andere mannen bij kwamen maakte ik natuurlijk plaats. Condoom erom en Kim heerlijk van achteren genomen. Ik wilde mijn kruit niet meteen verschieten en maakte daarom een pijp- neukronde langs de verschillende dames om uiteindelijk in het mondje van Roxy klaar te komen. Klaarkomen in de mond was overigens bij alle drie geen probleem, het werd zelfs aangemoedigd door de meiden zelf en Ramon. Dus daar heb ik graag een paar keer gebruik van gemaakt
smile.png


Ik zal geen chronologisch verslag doen van deze fantastische middag maar volsta met de samenvatting dat de dames zich meer dan uitstekend van hun taak kweten. Het was nonstop pijpen en neuken, waarbij alle aanwezigen volop aan hun trekken kwamen. De sfeer was prima, geen haantjesgedrag of andere onwenselijke toestanden. De meiden genoten er zelf ook van, gezien hun luidde kreten af en toe. En ze namen maar eenmaal een korte pauze, complimenten voor hun tomeloze inzet!

Het is een raadsel waar Ramon deze mooie, jonge, geile en gewillige dames steeds weer vandaan haalt. Maar laten we ervan profiteren! Volgende keer ben ik graag weer van de partij.
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan