Algemeen Den Haag algemeen

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Een mooie middag/ avond door de Doubletstraat gewandeld. Wat op-zich wel mooi is van om half 5 aankomen is. Dat je beide shifts enigszins mee maakt. De dag en de avond. Beide shifts vielen mij niet tegen. Je merkt dat de vakantie periode voorbij is en het weer zo goed als vol staat in de straat. Ook zeker wat nieuwe dames.

Eerst naar katalina gegaan voor het hele pakket een uur lang. Altijd fijn.

Vervolgens even ergens wat eten en wachten op de avond shift. Toen rond 7 uur naar binnen gestapt bij Ruby. Uit mijn hoofd op kamer 26 raam 1. Schuin tegenover de grote passage.

Hoe ziet ruby eruit ? Je zou denken een Marokkaanse die Samira heet. Ze komt dus uit santa domingo en heeft echt een gigantische kont. Wel nep. Ze heeft krullen en echt een knap koppie. Lijkt op een Marokkaanse. Het bezoek zelf ? Iets meer dan degelijk maar zeker niet goed. Haar lichaam en koppie zijn echt wel mooi maar de service is een 6/7. Leuk om eens naar binnen zijn te gaan maar meer niet.
 
Aan het begin van de straat vanaf de weg gezien het eerste raam links staat een opvallende donkere dame. Ze komt uit Brazilië en heeft vlechten en echte zoals ik het noem " ghetto " tattoos. Echt zo een mooie donkere dame uit de hood. Wil zeker eens bij haar naar binnen.
 
Iemand ervaring met de blonder Oostblok dame die ergens rond kamer 30 staat. Ze is vrij lang 1.80 minimaal. Grote nep borsten. Lipjes gedaan en tattoos . En echt wel een uitdagend koppie.
Was het wel een even nummer, er stond een paar weken geleden een dame die aan jou omschrijving voldoet op 29
 
Laatst bewerkt:
Daar kan je beter even uit de buurt van blijven. Dat is de nr 1 TMM van de Doublet. Jammer dat er voor bepaalde dames geen straatverbod is ingesteld.
Ik zit een beetje terug te lezen. Dat zou haar zomaar kunnen zijn. Maar ik zie ook recensies uit de hooker tijd uit 2005. Hoe kan je in hemelsnaam al ruim 17 jaar slechte service bieden ?

Nogmaals. Lang, blond, veel tattoos. Grote tieten grote lippen. Dacht ook een brilletje
 
Den Haag Algemeen, heel bijzonder trouwens wat sommige mensen scharen onder algemeen..... (28 k1 😀) maar goed.... Algemeen denk ik dat de balans tussen de Geleen en de Doublet op dit moment niet meer zo goed is, mijns inziens is het aanbod nu een beetje verstoord. Als een slimme knappe meid uit de Geleen nu in de Doublet gaat zitten voor 50e per pleziermoment, dan hoeft ze gezien de huidige concurrentie maar 3 uur per dag te werken...
 
Als een slimme knappe meid uit de Geleen nu in de Doublet gaat zitten voor 50e per pleziermoment, dan hoeft ze gezien de huidige concurrentie maar 3 uur per dag te werken...
ik denk niet dat het slim is om als Geleen dame te gaan werken in een straat waar de meeste wandelaars niet meer dan € 40,00 over hebben voor een wip. Dus je zult niet veel klanten krijgen die € 50,00 willen betalen, terwijl je buurvrouw die een stuk mooier is, slechts € 40.00 vraagt.
 
Wie kan mij vertellen wie de dame is met het geperoxide haar die vandaag op Doubletstraat 8 k3 stond.
Volgens zeggen heeft ze al eerder in de straat gewerkt maar ik herken haar niet.
Ja ik zag haar vandaag ook in de late middag en vroege avond. Ze had het behoorlijk druk. Ik herken haar ook niet en ik dacht dat ze het druk had omdat ze een nieuw gezicht is.
 
ik denk niet dat het slim is om als Geleen dame te gaan werken in een straat waar de meeste wandelaars niet meer dan € 40,00 over hebben voor een wip. Dus je zult niet veel klanten krijgen die € 50,00 willen betalen, terwijl je buurvrouw die een stuk mooier is, slechts € 40.00 vraagt.
Ella op nummer 7 komt van de Geleen en vraagt €50.
Ik ben benieuwd of ze goede zaken doet in de Doublet.
 
Terug
Bovenaan Onderaan