Uitleg bij je avatar

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Uit het 'land van de donderdraak' en zijn cultuur, zie ook mijn profielbanner...
Als je niet weet wat dit inhoudt, google maar eens op o.a. The Divine Madman, Drukpa Kunley, Chime Lhakhang (Punakha regio).
Vandaar ook mijn profielnaam, gezien sommige van deze muurschilderingen ook van ogen zijn voorzien.

Ik heb dit zelf 15 jaar geleden gezien in 'het land van de donderdraak', ofwel Bhutan, tijdens een backpack-tour van enige maanden door Azië.
 
Bij mij één van mijn all time favo dames. Man hoe vaak heb ik die poes niet uitgelebbert.... jammer dat ze anderhalf jaar terug stopte....
 
Die van mij is Dakota Tyler, een heerlijke 19 jarige nieuwkomer dit jaar in de pornoscene. Althans qua lichaam 100% mijn voorkeur en een engelachtig gezichtje. Heeft zich de laatste maanden helaas steeds meer 'generic sad white girl' tattoos laten aanmeten (een vlinder hier, een dolk daar) en bimbo-blonde highlights, en van haar oorspronkelijke naturelle acteren is ook weinig meer over. Maar hey, we hebben de allereerste video's nog en sowieso blijft dat lijfje verrukkelijk.
 
Le Discret van Joseph Joseph Ducreux. Voor mij is discretie zeer belangrijk als het om deze hobby gaat (dus altijd ver van huis in een buurt waar ik niemand ken en waar alleen gelijkgezinden komen). Daarnaast zou het mij niet verbazen als de oude snoeper op het portret ook niet vies was een dame van lichte zeden😜.
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan