Hoort inclusiviteit op een openbaar forum

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Status
Niet open voor verdere reacties.
Verder nog HEEL even over die vergelijking met die auto, want dat is zo iets waar ik zelf ook altijd moeite heb de juiste toon te vinden. De ene keer geeft men het verwijt dat je met een dvp niet te persoonlijk moet worden en het moet zien als zakelijke transactie, maar als je het dan koeltjes vergelijkt met andere zakelijke transacties krijg je weer het verwijt dat je te onpersoonlijk bent...
Inderdaad. Daar gaat 90% van de discussies hier over. Denk dat de discussiestarters gewoon bang zijn voor de GFE. Ze zijn bang te 'bezwijken'. Waar ze de andere wandelaars van beschuldigen. Terwijl die vriendjes zoals Layla ze noemt gewoon heel de dag tegen elkaar zitten te leuteren en grappen. Moet toch niet altijd heftige discussies zijn. Zelf negeer ik dat topic maar ik vind het ideaal 'wc vertier 😂'.
Het is niet dat Layla voor ieder bericht 30 cent kreeg zoals op Kinkylife. Dus even stoppen met zagen.

De meesten mopperen dat er de laatste tijd niet genoeg nieuwe DVP's zijn, dan komt er eentje en krijgt ze de wind langs voren. Alsjeblieft zeg. Hier kan ik zo kwaad van worden.
Gun elkaar toch wat succes.
Owee als een sekswerker het op korte tijd beter doet dan hunzelf. 🤨
 
En Lisa uiteraard uiteraard ook hé!😀
Daar heb ik in die paar maanden dat ik hier meelees ook wel een beeld van. Voor mij: too hot to handle!😘
Maar toch geweldig dat je hier lekker mee doet en zo benaderbaar bent.👍
 
En Lisa uiteraard uiteraard ook hé!😀
Daar heb ik in die paar maanden dat ik hier meelees ook wel een beeld van. Voor mij: too hot to handle!😘
Maar toch geweldig dat je hier lekker mee doet en zo benaderbaar bent.👍
Bedankt voor het complimentje. Hoefde niet hoor. 😌☺️ Maar lief! Gewoon even een vriendin dvp aan het verdedigen :p dit laat ik niet links liggen
 
Hilarisch om dit topic te lezen, alleen al het feit waar het begint en hoe dit zich ontwikkelt...🤣
Laat staan dat dit topic na nog geen 20 uur al 8 pagina's verder is met 219 berichten...:eek:
Dat is het enige wat ik erover te zeggen heb, voor nu op negeer...
 
In een bepaald topic is het niet toegestaan om een andere mening te hebben/kritisch te zijn, dan ben je een azijnpisser.

Ik denk dat, na distillatie, heel dit topic - en een aantal andere - hierop neerkomt.
De wederzijdse (vaak zelfs eenzijdige) onverdraagzaamheid sluipt als een venijn door topics die ik ook wel met interesse zou willen volgen maar het weerhoudt mij ervan om er actief aan deel te nemen omdat je al vrij snel door een keur aan witte riddertjes wordt neergesabeld als je een afwijkende mening hebt, zelfs als je die op een respectvolle manier probeert te uiten. Aan een soortgelijk opbodspelletje wil in niet participeren, dus ik laat de boel dan maar voor wat die is, jammer maar er zijn gelukkig belangrijker dingen dan niche gesprekken proberen te volgen op GR.
 
Laatst bewerkt:
Ik denk dat, na distillatie, heel dit topic - en een aantal andere - hierop neerkomt. De wederzijdse (vaak zelfs eenzijdige) onverdraagzaamheid sluipt als een venijn door topics die ik ook wel met interesse zou willen volgen maar het weerhoudt mij om er actief aan deel te nemen omdat je al vrij snel door een keur aan witte ridders wordt platgeklopt. Aan een soortgelijk opbodspelletje wil in niet participeren, dus ik laat de boel voor wat die is, jammer maar er zijn gelukkig belangrijker dingen.
Wat zeg je dat mooi man
 
Een lang topic.. sodeju

Anyway ik vind dat DVPs ENKEL mogen schrijven in een subforum voor HUN inclusief 1 topic als advertorial.
De aanwezigheid (hoe subtiel ook) van dames hier is puur promotie.
Deze zelfpromotie werkt (bij mij) trouwens averechts maar goed dat is een andere discussie ;)

@Harold999 dat is volgens mij ook JOUW samenvatting.
 
Een lang topic.. sodeju

Anyway ik vind dat DVPs ENKEL mogen schrijven in een subforum voor HUN inclusief 1 topic als advertorial.
De aanwezigheid (hoe subtiel ook) van dames hier is puur promotie.
Deze zelfpromotie werkt (bij mij) trouwens averechts maar goed dat is een andere discussie ;)

@Harold999 dat is volgens mij ook JOUW samenvatting.
Ok, en als ik zoals een man ga praten, mag het dan wel? Anders maak ik een nieuwe nickname aan onder een andere naam.
 
Dan zal ik die posts waarin ik klaag over m'n menstruatiepijn ook maar weghalen.
Oei da's niet fijn. Ibuprofen helpt beter dan Paracetamol want dat werkt niet tegen de prostaglandines (hormoon). Een warme kruik en chocolade doen ook veel wonderen. Gelukkig menstrueer ik niet meer, maar als je nog meer tips zoekt, dan help ik je graag.
 
Je zit hier als vrouw in een mannen club en dan moet je als vrouw mee om (kunnen) gaan, en als man ook met die enkele vrouw. Ik werk altijd in een mannen wereld en daar zijn pas sinds kort ook veel vrouwen aanwezig, in het begin zag je dan ook mannelijke collega's kwijlen rond die enkele vrouw op de afdeling.. soms best zielig voor die mannen en die vrouw ook :ROFLMAO:
 
Je zit hier als vrouw in een mannen club en dan moet je als vrouw mee om (kunnen) gaan, en als man ook met die enkele vrouw. Ik werk altijd in een mannen wereld en daar zijn pas sinds kort ook veel vrouwen aanwezig, in het begin zag je dan ook mannelijke collega's kwijlen rond die enkele vrouw op de afdeling.. soms best zielig voor die mannen en die vrouw ook :ROFLMAO:

Dat lijkt mij hier niet anders te zijn, men probeert het wel iets netter te verpakken ;)
 
Ja, neen. Dat kwijlen op mij vind ik ook niet zo tof. Ondanks ik een sekswerker ben heb ik wel wat smetvrees.
Als man kwijlen op een vrouw is ook niet zo charmant.. niet zo mannelijk ook als je mij vraagt.... beter als een vrouw zich hard to get opstelt.. denk ik.
 
@Gerardwwv
Ik heb zelf ook geen echt concreet idee. Misschien pas gaandeweg wat meer.. Maar ik wilde daarover juist een discussie starten. Het is een forum voor ons allen, dus wat ik er alleen van denk is minder belangrijk dan wat we met zijn allen vinden, Als ik dit forum als enige niets vind, moet ik gewoon uitchecken. Zo simpel is het.

Ik vind, zoals zojuist hierboven Belle, de reacties van dvp's hier vaak ook gewoon erg leuk en inzichtelijk.

Met humor, dat vind ik alleen al belangrijk. En zelfspot. Misschien mistte ik dat een beetje bij de recente ontwikkelingen. Het werd zo intens en serieus en exclusief en fanclub-achtig....
Dat baarde me wel zorgen
Ik was wel bang dat dit forum gaat overhellen naar de dvp's.
En ik had het idee dat dit van origine een forum voor wandelaars was. Als die dan met meel in de mond gaan praten en elkaar gaan aanvallen om hun favorieten te 'beschermen' wordt het op termijn een zooitje, vermoed ik.
Dat was mijn zorg.
Beter ten halve gekeerd....


Tegelijk bewees Layla dat er een kennelijke behoefte is aan haar aanpak. Dus, zoals ik al eerder zei, hou een forum voor de wandelaars, waar we onbezonnen en zonder rekening te houden met meelezende dvp's meningen kunnen geven en delen.
En maak een nieuw forum waar dvp's en wandelaars samen komen.

Ik tikte net naar iemand dat het een beetje voelt alsof er een Ajax-fanforum is, waar opeens steeds meer supporters van Feyenoord aanschuiven. Of andersom ;)
Een Ajax-supporter die Feyenoord een kutclub noemt, moet op een Ajax-forum kunnen. Dan wordt het wat krampachtig als de reacties erop van Feyenoord supporters steeds zijn van: nou, nou..... Het verdient wellicht geen schoonheidsprijs, maar in een omgeving van gelijkgestemden zou het moeten kunnen. En ik bedoel niet dat het allemaal plat en neerbuigend moet zijn richting dvp, daar erger ik me soms ook aan. Maar het moet wel kunnen, denk ik als het om wandelaars onderling gaat. Ik denk er dan het mijne van, maar we doen uiteindelijk allemaal hetzelfde en de een verwoord het wat aardiger dan de ander.

Ik heb ook op de whitelist gelezen en daar is het ook niet allemaal zo lief' of waar wat wij heren om de oren krijgen. Alleen leest niemand van ons dat dus.

Als we alles van elkaar gaan lezen levert dat in een ideale wereld wellicht een soort van vermelting op. Waar we elkaar respecteren en van elkaar leren. Maar ja, een ideale wereld .... :)

Dus gaat men uiteindelijk (deels) dus heel geforceerd gaat schrijven. Feyenoord is een kutclub, maar ik vind ze wel heel lief hoor en gun ze alles. ....
Je wordt lid van een Ajax-forum om met Ajax-supporters te communiceren, toch?

Zoiets. Ik denk dat de dames ook anders op een forum over klanten zouden schrijven als ze wisten dat wij meelezen. Dan hou je daar toch onbewust wat rekening mee. Althans, zeker een aantal :)

Ik denk gewoon dat 'iemand' moet besluiten wat dit voor forum wordt? Het is nog vrij nieuw, het kan nog alle kanten op.

Maar waarom niet een tweede site starten waar dames mogen promoten, waar men kennis kan maken met elkaar, waar je reacties kunt plaatsen als fan etc etc. Maar waar ook duidelijk is dat het een ontmoetingsplek is voor wandelaars én dvp's. Een forum voor de wandelaars en een forum beiden samen. Helder en transparant.

eropoferonder.nl of zo ;)
 
persoonlijk snap ik de hele commotie niet.

We hebben allen 1 ding gemeen op dit forum : we betalen voor seks of laten ons betalen voor seks.
Dit is het enige wat iedereen hier bind in dit forum.

Verder zijn we allen unieke wezens met onze eigen gevoelens/verlangens. Ook de invulling van hoe we sekswerk benaderen.
Dit zal iedereen wel voor zichzelf uitmaken en op iedere potje past een deksel.

Die verscheidenheid is er en moet je aanvaarden. Je kan je aan bepaalde dingen ergeren op dit forum maar ik heb niet het gevoel dat er hier een bepaalde zienswijze overheerst of opgelegd wordt.

Je hebt nog steeds het (hoofd)stuk van het forum : recensies van dvps die ons als klant toelaat om een beeld te vormen van de dienstverlening om zo een goede keuze te kunnen maken van wat wij persoonlijk als klant zoeken in een dvp.

Je kan je dan misschien niet vinden in bepaalde zienswijzes of gesprekken in dit forum en dat is je goed recht. Het is maar best dat er verscheidenheid is, maakt alles veel boeiender.
Maar hier wordt naar mijn inziens toch wel heel dramatisch gereageerd. Het is nu niet dat alle dvps opeens anders gaan beginnen werken omdat er nu 1 iemand succes heeft gevonden met een bepaalde manier van aanpak.

Zoals al eerder geopperd : als er echt gesprekken/discussies zijn die je mateloos ergeren : er is een negeer knop. Ik gebruik die ook voor bepaalde discussies die me niet interesseren en je hebt er dan ook geen last meer van.

Het feit dat we hier een plaats hebben waar zowel dvp als klant samen kunnen discussiëren is toch fantastisch? En als dat je ding niet is, prima, negeer het en volg gewoon de recensie paginas.

Persoonlijk vind ik het een hele verrijking om beide kanten te horen. Ik heb al een paar misvattingen van mijn kant over sekswerk moeten herzien omwille van hetgeen ik hier kon en mocht lezen.

Dus aub, laat ons dat deel van het forum waarin dvps en klanten met elkaar kunnen praten. Het is wat het forum boeiend maakt en meer dan enkel maar een forum van recensies.
 
Ok, en als ik zoals een man ga praten, mag het dan wel? Anders maak ik een nieuwe nickname aan onder een andere naam.
Ja en ik doe me voor als DVP... bedoel zucht steun...

Kijk. Ik vind OOK dat er een hoekje moet zijn (als die er niet is) waar DVPs alleen kunnen schrijven/lezen!
 
Ik vind, zoals zojuist hierboven Belle, de reacties van dvp's hier vaak ook gewoon erg leuk en inzichtelijk.

Met humor, dat vind ik alleen al belangrijk. En zelfspot. Misschien mistte ik dat een beetje bij de recente ontwikkelingen. Het werd zo intens en serieus en exclusief en fanclub-achtig....
Dat baarde me wel zorgen
Ik was wel bang dat dit forum gaat overhellen naar de dvp's.
En ik had het idee dat dit van origine een forum voor wandelaars was. Als die dan met meel in de mond gaan praten en elkaar gaan aanvallen om hun favorieten te 'beschermen' wordt het op termijn een zooitje, vermoed ik.
Dat was mijn zorg.
Beter ten halve gekeerd....
Wat mij betreft is er niet echt een recente ontwikkeling. Ook eerder zag je in sommige recensietopics verdedigen van fanboys, om zo maar te noemen. Na een mindere recensie voor een dame volgt snel daarna weer een 5* van een vaste klant. Eigenlijk is dit niets anders. Enige verschil is dus dat Layla hier zelf aanwezig is met een uitgesproken/nieuwe/aparte stijl en dat deze extremere reacties oproept van zowel voor als tegenstanders.

Verder vind ik het wel vreemd dat je er bij Layla een punt van maakt, maar expliciet erbij moet vermelden dat er bij bijvoorbeeld Belle geen punt is. Dan kan ik me dus niet aan de indruk onttrekken dat er dus een kriebel ontstaat omdat de stijl van de eerste dame je niet aanstaat, niet zozeer omdat er daadwerkelijk een probleem is met actieve dvp op het forum. Om daarom op te roepen tot een aparte sectie op het forum (dat er dus al lang is) of zelfs een apart forum, is in mijn ogen nogal vreemd.
 
We hebben allen 1 ding gemeen op dit forum : we betalen voor seks of laten ons betalen voor seks
Dat is zeggen dat het uitbaten van een café hetzelfde is als regelmatig een café bezoeken. Onzin dus.

Verder, ik ben niet geirriteerd, maak me niet boos... En ja, de bijdragen van dvp's zijn welkom.
Maar waarom niet op een aparte site?

Wat is daar zo vreemd aan.

En ik heb al vele malen aangegeven dat Layla het slim heeft gedaan. Maar het was wel een nieuwe ontwikkeling. En een enkeling die als fanboy in een recensietopic reageert is wat anders dan een heuse fanclub.

Ik zie een ontwikkeling en gaandeweg lijkt mij eea makkelijk te scheiden met een apart forum voor beiden.

.
En ja, ik zie een verschil tussen de bijdragen van Belle/Lisa en Layla. Ik denk dat iedereen dat kan opmerken. Alleen al de aanwezigheid van humor bijvoorbeeld.

Je kunt toch ook van alles leren op een site specifiek voor beiden? Het is toch niet dat ik je vraag afscheid te nemen van je favoriete slabbetje.
 
Dat is zeggen dat het uitbaten van een café hetzelfde is als regelmatig een café bezoeken. Onzin dus.

Verder, ik ben niet geirriteerd, maak me niet boos... En ja, de bijdragen van dvp's zijn welkom.
Maar waarom niet op een aparte Je kunt toch ook van alles leren op een site specifiek voor beiden? Het is toch niet dat ik je vraag afscheid te nemen van je favoriete slabbetje.
Maar waarom niet op een aparte site?

Wat is daar zo vreemd aan.
Het is toch niet dat ik je vraag afscheid te nemen van je favoriete slabbetje.
waarom niet op dezelfde site zoals nu in aparte rubrieken zoals nu?
Het staat je altijd vrij om zelf een apart forum op te richten indien je dit wenst aangezien jij er problemen mee hebt hoe dit forum werkt.

En je laatste zin is onnodig denigrerend. Zo voer je geen discussie.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan