Algemeen Stamcafé

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Vrijdag avond moest ik snel wat water aflaten voor ik naar huis reed en zag ik iemand staan op VT51 die me wel aanstond had toen niet genoeg cash bij , ze had een bril op en een redelijke voorgevel iemand ervaring.
 
Dank voor de vervoers-tips ;) Wandel-weekendje wordt het dan binnenkort weer eens, moet het wel goed plannen, want dat behoort voor mij niet altijd tot de mogelijkheden, terwijl ik wel altijd makkelijk een dag-deel op pad kan (vandaar dat ik vroeg naar die treintijden).

Ik moet naar de Randstad, dus een stop in Breda is geen vereiste, maar ik voel idd eerder voor even daar slapen dan, ben ook meer een trein dan een bus mens.

Meisje voor de nacht met kamer gratis is een leuk ludiek idee, maar hoewel te duur en natuurlijk grappend bedoeld zou die optie me ook niet eens aanspreken....als ik wil slapen wil ik slapen zeg maar.....

Zelfs met de meeste relaties duurde het wel enige weekjes voordat ik echt soepel bij ze sliep, dus een vreemde kamer, groezelig bed, dame voor de nacht erbij zou 'm niet worden voor mij.

Maar 3 bezoekjes verdeeld over 2 dagen met een overnachting er tussen en wat drankjes, hapjes en wandelingetjes in andere buurten tussendoor is altijd prima!
 
Dus je mag niets negatiefs over eender welke zaak schrijven zonder het gevaar dat er een klacht wordt ingediend ?

Alsof er ook maar 1 hoertje naar de rechtbank gaat trekken omdat er iets over haar geschreven wordt op het internet. :rolleyes: I

Los daarvan kan het natuurlijk niet de bedoeling zijn om hoertjes de grond in te boren op de fora maar je mening geven over de dames is niet hetzelfde als een gerichte aanval tegen een bepaalde persoon.
 
Ik vind wel dat er nog een verschil is tussen het beschrijven van een service-wat je doormiddel van een relaas van de feiten vrij objectief kan doen- en het afkraken van het uiterlijk van een dame- zoals bij Sara. Ten eerste is het totaal niet relevant want je ziet al van kilometers van dat ze siliconenborsten heeft en ten tweede is dit een totaal subjectief gegeven. Er zijn namelijk ook heel wat mannen die daar net op vallen. Bovendien wordt het soms dan een beetje een echo-chamber.
Sara is een zeer knappe dame die een goede service verleent, maar of je haar service en looks apprecieert of een goeie klik met haar hebt, dat is zuiver persoonlijk.
 
@Gaastra 1968
@Bangtheho Hé man je moet me snel komen helpen, er zitten hier in SKW gewoon teveel mooie meiden. Ik kan ze onmogelijk allemaal zelf neuken, en er dan ook nog verhaaltje over schrijven daar heb ik gewoon niet genoeg tijd voor, ik reken op je komst, Alvast bedankt!

Hahaha kerel....! Ik geloof je 100%. Lees zat over SKW. Dankzij jullie recensies heb ik aantekeningen gemaakt en de juiste coördinaten opgenomen....ik zal ze in mijn vizier scherp stellen....Heb genoeg munitie....alleen mijn loper is overhit geraakt in DB.
(Lees -》kleine condooms en teveel wrijving is huid geïrriteerd)
Zodra ik hersteld ben kom ik....laat mijn landgenoten niet alleen steken...of heet dat in de steek laten?! What everrrrr....

In dit Belgische gedeelte van de forum zijn de wandelbroeders goed en actief bezig. Recensies zijn zeer interessant en informatief...respect en dank alvast. Dit zorgt ervoor dat ik als nieuweling in SKW niet zo gauw in een boobytrap ga stappen. In DB is een boobytrap minder pijnlijk dan in SKW...30€ vs 50€.
Dat zijn heel wat Affligem'skes. Afijn...ik verheug mij op Anvérs.
 
@Gaastra 1968


Hahaha kerel....! Ik geloof je 100%. Lees zat over SKW. Dankzij jullie recensies heb ik aantekeningen gemaakt en de juiste coördinaten opgenomen....ik zal ze in mijn vizier scherp stellen....
Echt een keer los gaan? Kom naar de bron, naar boekarest, is skw in het kwadraat, helaas geen ramen...
 
Gisteren middag, rond een uur of één, zag ik van uit de VL iemand in de SS ( het pand waar Melissa zit) geweldig met het kontje staan draaien. Miniscuul slipje aan en enkel een sjaal rond de nek. en met rug naar het raam gekeerd.

Nieuwgierig als ik ben, en omdat het op mijn route lag :unsure: , eens een kijkje gaan neem. Het was verdorie een vent. Is dat een slaveboy van Melissa die er op kickt om in het raam te staan ?
Mijn keuzes zijn nogal afwisselend, nu eens dit, dan eens dat, maar hij was totaal mijn type niet :ROFLMAO:
 
Vrijdag (denk ik) stonden zowel op 24 als op 26 een dame met een (soortgelijke) nektattoo, ze kwamen ook samen aan.
Was ook reeds van plan deze eens te bezoeken (enorm nektattoo en redelijk mager van gestalte). 1ste maal had ze net gedaan met haar shift, de 2de keer had ze totaal geen aandacht voor klanten door dat getokkel op haar smartphone. Ik stap enkel ergens binnen indien er effectief oogcontact is me binnen te lokken
 
Echt een keer los gaan? Kom naar de bron, naar boekarest, is skw in het kwadraat, helaas geen ramen...
@Mario357 Wat je daar zegt dat geloof ik meteen, Mamaia / Constanța is ook geweldig, zo heb ik wel eens gehoord.

Maar nee, ik zoek het liever dichter bij huis en daarom ben ik zo blij met al die ondernemende mooie meisjes die hier in de Benelux / Dld. aan de slag zijn gegaan. En als het zo was geweest dat ze in Boekarest 309x309=95481 ramen hebben dan was ik alláánnggg geleden vertrokken.
 
Ik was er vannacht rond 2u en ik vond toch dat er heel veel ramen leeg stonden of zelfs al donker waren. Veel mannen op de been, inderdaad, maar de line-up was teleurstellend. Maar I'm sure dat er ook wel redelijk wat dames gewoon bezig waren.
ik ben om 17 u is teruggekeerd maar niets tussen dat de moeite was en de goede waren dus denk ik bezet ben van miserie terug naar gent gegaan ...
 
Ik was er vannacht rond 2u en ik vond toch dat er heel veel ramen leeg stonden of zelfs al donker waren. Veel mannen op de been, inderdaad, maar de line-up was teleurstellend. Maar I'm sure dat er ook wel redelijk wat dames gewoon bezig waren.
Je moet inderdaad niet alleen naar de ramen kijken waar daadwerkelijk een dame staat. Ik zou haast zeggen dat je vooral moet kijken naar de ramen waar geen dame staat. En vooral kijken of je wel tekenen van activiteit ziet. Om te beginnen is het licht aan, en dan verder, ligt er een handdoek op de stoel, zie je andere tekenen van bezetting, zoals een flesje of blikje drinken, een pakje sigaretten, een telefoon of een make-up set. Dat is namelijk een teken dat ze aan het werk is. Je moet dus beiden samen nemen om een oordeel over de bezetting te kunnen vormen.
 
Het was jaren geleden dat ik op een zaterdagavond ( rond 21 u) nog zoveel hoerenlopers te samen in het SKW heb gezien.
Het was er overbevolkt, ik kon dus niet goed zien of er veel ramen leegstonden :D
Maar het viel wel mee herinner ik me. Ik heb er toch eentje kunnen prikken
 
En hoe was de bezetting in Gent?
De bezetting in Gent is momenteel ook armoe troef, deze voormiddag geweest en nergens binnen geweest terwijl ik normaal gezien niet enkel kijker ben, in het overdekte gedeelte van de PVDD meerdere keren doorgelopen en 1 dame te zien, Club Sin City staat al maanden leeg zowel overdag als in de avond/nacht niemand terwijl dit etablissement zeer verzorgd is dus de uitbaters zien toch ook wel zwarte sneeuw zo lijkt me
 
Terug
Bovenaan Onderaan