Overstappers vanaf Hookers.nl

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Status
Niet open voor verdere reacties.
Goedeavond en welkom! Ik heb jullie allen voorzien van de Oudgediende badge! Veel plezier hier!



Ja, als je de eerste bent die het topic over een dame aanmaakt wel, bij het aanmaken van een topic in de betreffende subforums krijg je bij het maken van het topic de gelegenheid om het recensieformulier in te vullen. (om dat ook te kunnen als een topic ál door iemand anders is gestart wordt achter de schermen aan gewerkt.)

Bij deze is mijn eerder gestelde vraag reeds beantwoord! Thanks
 
Ik was helemaal nog niet lang actief op Hookers (Bryan_J92) maar had toch al wat zitten posten.
 
Net mijn 5de recensie neergepend. ?
Ik loop Redlights af en kijk welke personen de revu gepasseerd zijn. Achterstallig papierwerk wordt ingehaald!
 
Ik was ook op Hookers actief onder deze naam.
Was geen 'actief' lid, al had ik wel een paar recensies geplaatst. Kan ik deze hier gewoon plaatsen, ondanks dat de DVP('s) momenteel niet meer in Nederland zijn?
 
Ik doe mee op jullie site, heb ook lang bijdrage geleverd aan hookers. Totdat de moderators moeilijk deden over bepaalde recensies en weghalen van alle raam recensies. Hoop hier onze ervaringen en passies met elkaar Verder kunnen delen!
 
@admin

Is het mogelijk dat er straks Mods van Hookers mogen overkomen? Natuurlijk heb je er geen 50 nodig ? maar als je solo bent zal je binnen een week toch goed wat versterking nodig hebben. En wie beter dan enkele veteranen? er zullen er wel willen mee stoppen of migreren naar de andere sites maar een luitenant of 5 zal toch welkom zijn? Plannen?
 
Ik ga binnenkort een uitvraagje plaatsen hier op het forum;), dat lijkt me het eerlijkst.
 
Heb me ook aangemeld, zelfde naam als op Hookers, Ijsberen, Relaxxxboard, Provla, Lustscout, Rheinforum, Roemerforum, Youppie...

Ik was ooit een fervent ramenwandelaar maar ben helemaal omgeturnd tot saunaclub wandelaar. Er is niet zoveel verschil tussen die twee takken van de P6, behalve de kilometers.

Ik hoop dat dit forum een succes wordt.
 
Ik ben al heel lang actief ook op het oude forum. Wandel al ruim 20 jaar in Alkmaar en Amsterdam.
Mag dus wel zeggen dat ik een oudgediende ben ja
 
Kom ook vanaf Hookers. Gelukkig heb ik al mijn recensies op eigen pc opgeslagen. Helaas pas nadat ze bij Hookers heel veel al hadden weggegooid. Zal de meest recente hier terugplaatsen. Zijn er vanwege Corona niet heel veel of vinden wij 2019, 2018 en 2017 ook nog recent?
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan Onderaan