Algemeen Den Haag algemeen

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
nou kom net uit de doubie staat er een gast te schreeuwen dat hij zijn geld terug wilt omdat hij had betaald voor een uurtje maar al na half uurtje al buiten stond echt hij stond daar met zijn bonnetje ik zei tegen hem heb je gepind hij zei ja ik zei misschien kan je declarern hahah niet normaal hij belde zelfs 112 van ja ik sta hier in de doubie maar die hoer wilt me geld niet terug geven niet normaal
hij heeft nog gelijk ook, slaat nergens op, dat je voor een uur betaald en na een half uur alweer naar buiten moet, dat zal inderdaad die hoer leren, die jongen is iedereen zo vergeten, maar die hoer krijgt op de manier een slechte naam.
 
er zijn er ook maar weinig, waar je kan pinnen. Voorzover ik weet moet dat in het gangetje zijn van de stenen passage bij Camela of Patricia, de twee Colombiaanse zussen van middelbare leeftijd.
Vergane glorie, zoals iemand zei.
Bij coco heb ik een keer via tikkie betaald maar dan krijg je geen bonnetje. Het is iig niet netjes, wie weet kan hij maar 1 keer per maand oid
 
Als je voor een uur betaald en je staat na een half uur weer buiten dan kun je gerust van oplichting spreken, dan mag ze wel wat terug geven
ik neem aan, als je voor een uurtje afspreekt met een dame, dat er dan nog wel een tweede ronde inzit en dat je niet na een half uurtje buitenstaat
Ik ben wel benieuwd wie deze dame is, want de naam Elisa zegt mij niet zo veel.
Kamer 12 van de stenen passage zit normaal gesproken Lorena, of is het die meid die vaak 2 vlechten in heeft, een soort van Hiawatha en altijd een corset aan heeft.
 
Op Geleen 122A k2 stond afgelopen zaterdagmiddag een leuke vrolijke jonge blanke dame van rond de 25 met zo te zien kleine tieten. Aan het raam heb ik even gesproken, haar naam is Betty en zij is nieuw hier. Heeft iemand ervaring met haar?
Vandaag bezocht, recensie volgt. Ze stond op 126a k4 en verhuisde later in de middag naar 126a k1.
 
Laatst bewerkt:
Weet iemand wie de dame op Geleenstraat 84 k4 (het raam naast Rose) overdag is? Lijkt wel een Oost Europese lange dame van rond 50 jaar. Zij begint altijd heel vroeg, heeft veel klanten, constant bezig en haar kamer is aan het eind van de gang rechts. Is er al een recensie aanwezig over haar hier?
 
Dat moet wel Catherine zijn @Rainyday .
 
Laatst bewerkt:
er zijn er ook maar weinig, waar je kan pinnen. Voorzover ik weet moet dat in het gangetje zijn van de stenen passage bij Camela of Patricia, de twee Colombiaanse zussen van middelbare leeftijd.
Vergane glorie, zoals iemand zei.
Bij Jazmin op 24 ook pinapparaat. Maar dan komt er €5 bij. Nooit gedaan, want ik hou het toch liever apart. Je weet nooit wat ze met die gegevens kunnen doen.
 
laatste tijd ik soms een indonesche bij 96k4 in de geleen. erg slank. iemand geweest? is dit een dame? lastig soms in te schatten bij 96.
de meeste omgebouwde staan in 72BP vooraan tegen over de pisbakken en soms achter in bij 128 maar zeker weet ik dit niet ze hebben ook blauw licht in plaats van rood licht is mij ooit eens verteld door andere broeders in de straat
 
Terug
Bovenaan Onderaan