Vertellen jullie tegen vrienden over dat je wandelt

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Gewoonboef007

Wandelaar
69
25/11/21
68
Binnekort ga ik met vrienden op vakantie en weet wel zeker dat er DVPs rondlopen. Heb alleen niet zoveel zin om bekend te staan als hoerenloper terwijl ik er eigenlijk totaal niets op tegen heb en het eerder juist aanmoedig om te doen. Maar ik vind het toch moeilijk om toe te geven. Ik ben namelijk wel van plan later een tijdje re wonen in het land waar we heen gaan en ik wil dan niet dat zei denken dat ik daar vnml ben om dvps te bezoeken terwijl zij allemaal een vriendin hebben. Aankomende vakantie heeft trouwens niet iedereen een vriendin. Ik vind het zelf alleen een beetje kut om me in te houden tijdens de vakantie...
Geven jullie toe dat je DVPs bezoekt aan vrienden?
 
Laatst bewerkt:
Ik heb twee vrienden die het weten en ik van hen. We houden het onder ons. We lachen er wel over en praten erover als we elkaar zien. Er zullen er cast wel meer zijn die dvp bezoeken maar waarvan ik het niet weet.

Ik zou er ook niet over praten. Je hebt er weinig aan te winnen en wat je zegt als je bekend staat als hoerenloper in je omgeving heel veel te verliezen.
 
Ik heb vrienden waarmee ik samenwoon die ervan weten, maar niet al mijn vrienden, het zou me niet schelen als ze er allemaal van wisten.

Mijn vrienden waarmee ik samenwoon zijn erg zwaar tegen deze hobby van mij. Ze waren geschokt en walgden toen ze wisten dat ik dvps zonder condoom liet pijpen.

Deze hobby is zeker niet iets dat je zomaar aan anderen kunt vertellen.
 
Echte vrienden weten het en zullen me ook nooit verwijten maken daarover.

Dat gezegd hebben: uiteindelijk moet je je in dit geval eigenlijk niks aantrekken van de mening van anderen. Zolang je zelf blij met je manier van leven bent en er niemand bewust kwaad mee doet, ben je aan helemaal niemand verantwoording schuldig.

Ze mogen dus weten wat ik doe, maar wat ze vervolgens over me denken doet er niet toe en raakt me niet. Als het echte vrienden zijn accepteren ze me hoe ik ben, niet hoe ze willen dat ik ben.
 
Een wandelaar die dvp bezoekt is echt wel laag in de maatschappij. Besef dat je gezegde woorden nooit meer kan terugnemen. Mijn advies, wil je er toch over praten met vrienden, kom dan 31 mei naar Den Haag. Of zeg het anoniem op andere forums.
 
Nee, we lopen samen over de Wallen op de terugweg naar het station. Niemand gaat naar binnen. Heb ik pas gedaan toen ik zelf alleen in Amsterdam was. Ramen bleek het voor mij overigens niet te zijn. Zolang de Wallen nog de Wallen zijn zal ik er wel gaan kijken, maar niet meer naar binnen gaan ook al ben ik alleen. De rest van het groepje vrijgezellen is ook wel eens alleen in Amsterdam. Ik heb echt werkelijk geen idee of 1 van hun het dan ook eens heeft geprobeerd of zelfs geregeld doet. Hoef het niet te weten en zij niet van mij. Maar goed ook, want later zijn in dat groepje wrijvingen ontstaan wat ik vooraf nooit had verwacht. Dus blij dat niemand wat weet.
Op werk en in straat worden wel eens grappend opmerkingen gemaakt over mogelijk hoerenbezoek van mij als vrijgezel. Die krijgen allemaal geen bevestiging van mij. Ook niet de mensen die het niet lijken te veroordelen (wie weet of dat wel echt gemeend is als ze horen dat het van mij klopt) Buren kunnen niets mee krijgen want escort doe ik nooit.
Ik heb meerdere hobby's waar ik open over ben, maar daar zit wandelen niet bij.
 
niemand ,behalve dit forum weet van mij dat ik al met honderden dames sex heb gehad tegen betaling..
een paar vriendinnen van me hebben het me wel eens rechtaf gevraagd 'heb jij nooit zin dan?,altijd jezelf helpen is toch ook ellende?..,je bent nu alweer jaren single,hoe houd je dat vol..ik zou het niet kunnen hoor'..
dat soort praat..
maar ik zeg niks..iemand zou uiteindelijk een keer bezopen op een feestje ofzo opbiechten dat hij dvp's bezoekt..(maar ik drink niet/nauwelijks)..en mensen zouden dan mogelijk positief reageren..
maar toch anders tegen je aan gaan kijken..of zodra je weg bent je voor lul zetten
zoiets houd je voor jezelf..als het goed valt heb je geluk..valt het verkeerd ,dan ben je de rest van je leven ;hoerenloper'..
ik flirt ook nooit met vrouwelijke klanten of vrouwen van klanten.. ,je hebt zo een naam te pakken..en mogelijk probeert men je gewoon uit,om je in een hokje te plakken..daar pas ik voor..
hoe openlijk men op internet/tv/radio over sex etc word gepraat..in real life is dat toch echt anders..vraag maar eens aan iemand die je vaag kent..of misschien zelfs beter hoe vaak die met zijn man of vrouw naar bed gaat of wat ze uitvreten tussen de lakens?..
gaat niet goedkomen..
mensen zijn preutser en voorzichtiger dan je denkt..
als men bij mij al 5 minuten rond de pot draait, totdat men eindelijk durft te vragen 'kan dit zonder factuur eventueel?'.
dan ga ik echt niet zeggen dat ik naar de dames ga..
zo 'ruimdenkend'..is 95% van de bevolking nog net niet
 
Een deel weet het en ik kan er ook goed over praten met hun.
Voor de rest schaam ik me er niet over en mag iedereen het weten.
Ik ga er daarom niet zelf over beginnen maar als het daarover zou gaan dan zou ik het wel zeggen.

Ik doe als single tenslotte niets verkeerd. En indien daardoor anders zou denken over mij dan is dat zijn/haar probleem en niet het mijne. Ik lig er alvast niet wakker van🙂
 
Mijn advies nooit maar dan ook nooit iemand vertellen heb ik wel gedaan toen ik jong en naïef was, mensen kunnen het tegen je gebruiken. Als puntje bij paaltje komt zijn je vrienden of de mensen die niet je vrienden zijn 1 pot nat.

Ik zou er ook niet over praten. Je hebt er weinig aan te winnen en wat je zegt als je bekend staat als hoerenloper in je omgeving heel veel te verliezen.
Dit dus...... Ik hou het ook helemaal alleen voor mezelf. Kunnen ze me er nooit mee chanteren of belachelijk maken.
Mijn vrienden waarmee ik samenwoon zijn erg zwaar tegen deze hobby van mij. Ze waren geschokt en walgden toen ze wisten dat ik dvps zonder condoom liet pijpen.
En god weet wat ze zelf allemaal gedaan hebben...... moraalridders genoeg in Nederland. Vreemd genoeg is het bezoek aan een DVP "vies" en "gevaarlijk", terwijl sletjes oppikken in de kroeg of via tinder en dan zonder condoom neuken dat niet is, want dat is sociaal aanzienlijk meer geaccepteerd. Terwijl een DVP zich vaker dan gemiddeld laat controleren op dingen.
 
@lovemachine
klopt helemaal..
ook frappant.als er hier in de regio weer eens 1 of 2 nieuwe dames neergeploft zijn ,zit hun planning de eerste dag al ramvol..
dus zat gasten weten hoe het werkt..maar niemand gaat er zogenaamd heen..
en net wat je zegt..
neef van me scoort er regelmatig via internet (heeft de goede genen in de familie)..en het merendeel neemt hij mee naar huis..en bijna altijd de eerste ,anders zeker de 2e of 3e keer is het knallen..meestal zonder plastik..
heb hem al voorzichtig meegedeeld dat hij een dezer dagen een keer scheermesjes gaat pissen..of erger..
maar hij houd vol dat dat onder 'normale' meiden niet voorkomt..
toen ik hem confronteerde dat hij waarschijnlijk achter in de rij aangesloten heeft..sneed dat geen hout..
komt ie nog wel achter..
 
Ik heb één vriend die het weet, diegene wandelt zelf ook. We kwamen elkaar een keer tegen op de Wallen :LOL:

Voor de rest? Niemand die het weet. Nergens goed voor om zoiets bekend te maken. Het kan alleen maar tegen je gebruikt worden, en als je eenmaal bekend staat als "die hoerenloper" is het te laat. Had je nou maar je mond gehouden...
 
Ik neem aan dat je nog jonger bent? Zeker in dat geval vertel je vrienden nooit zulke dingen (veel vriendschappen gaan nog verloren, zeer zeker op jonge leeftijd). Zelfs als je vrienden ook wandelen raad ik je aan om het je eigen persoonlijke plezier te houden. Zulke informatie kan altijd bij de verkeerde persoon belanden en dat kun je beter voorkomen. Als ik jou was zou ik gewoon tijdens een dronken avond in een club een uurtje verdwijnen als je veel zin hebt.
 
Alleen mijn allerbeste vrienden weten het, en ik weet het ook van hun. Soms gaan we samen naar een saunaclub, wel zo gezellig.
Er is er ook 1 die zelf nooit zou gaan want enorm trouw aan zijn vrouw, ook goed.

De schil eromheen ga ik het niet aan hun neus hangen, gaat ze gewoon niets aan waar ik mijn piemel insteek. Zij vertellen mij ook niet wat ze zelf uitvreten in de slaapkamer of daarbuiten. Binnen de familie wordt het eigenlijk nooit besproken.

Vrienden die mij zouden veroordelen om mijn wandelgedrag, zijn geen vrienden.

O en er zijn een paar duizend leden en bezoekers van deze site die het weten :unsure:
 
Ja ik ben in de twintig. Ik ga er wel vanuit dat ik mijn maten minder ga zien in een later stadium in mijn leven. Ik denk dat jullie gelijk hebben dat ik het beter niet kan vertellen tegen mensen. Het lijkt me namelijk zo dat velen niet tevreden zijn om hun seksleven en er wel erg van kunnen genieten om een juicy weetje over een ander te bespreken. Het is natuurlijk een spannende wereld, waar voor zowel de man als de vrouw veel meer voordeel aan kan zitten dan aan een vaste relatie. Dus ik kan me goed voorstellen dat mensen het leuk vinden om het er over te hebben. Zeker als vrienden met hun toekomstige partner het over mij zouden hebben, dan worden juicy feitjes denk ik relatief snel boven tafel gehaald.

Dat dit risico bestaat, met het potentiele domme wokegeneuzel zorgt dat het beter is om te zwijgen denk ik. Dit terwijl het toch echt zo is dat bij de meeste relaties het echte vuur en de spanning er naar jaren toch wel af is. Ik denk dat de meesten ook eenmaal in een relatie zitten omdat dat ze gewoon handig uitkomt financieel (belastingen, dingen delen, minder eten weggooien e.d.). Als mensen dan ook nog een sociaal leven van die ander erbij hebben en een draagkracht voor het kind waar ze lang niet altijd zelf op zitten te wachten dan is het begrijpelijk dat mensen in een relatie zitten. Maar laten we wel wezen: het verlangen van een man om de ene keer mega mooie echte borsten en een olietje om je lul te hebben en en zo zalig tussen lekkere tieten klaar te komen en de andere keer twee marokkaanse dames die je twee uur lang opgeilen is toch echt wat anders dan wat ik hierboven beschrijf. Dat is immers gewoonweg praktisch.....

Ik ga er dus vanuit dat vele vrouwen simpelweg niet kunnen voldoen aan de eerste mogelijke wens van de man om op zn Russicsh te doen. De meeste vrouwen hebben immers niet hele mooie, grote, echte borsten en gedragen zich hoogstwaarschijnlijk ook niet zo aanhankelijk als hun man zou willen. Vaak ook gewoon zeikerig en geld opmaken aan dingen waar de man totaal het nut niet van inziet.

Dit maakt het denk ik extra lullig dat deze wereld zo in de taboesfeer is beland, het lijkt er immers op dat de wandelwereld veel effectiever en efficienter de wensen van een man kan doen vervullen, maar dat de meesten gewoon schijnheilig achter de rest aanloopt.


*Met enige bescheidenheid moet ik wel vermelden dat ik nognooit een relatie heb gehad en dus niet heel veel mag zeggen, haha
 
Nou; dat hangt er een beetje vanaf.
Als je willens en wetens illegale dames bezoekt, maak je je wel degelijk schuldig aan strafbare feiten.
Maar dat doe ik dus niet. Allemaal perfect legaal in België en de dames die ik bezoek zijn er die legaal en uit vrije wil dit beroep gekozen hebben.

Met mijn geweten is alles in orde🙂
 
Als het echte vrienden zijn zulle ze er niet in het openbaar over praten en het gewoon respecteren. Doen ze dat niet is het tijd om wel echte vrienden te zoeken waarmee je zulke dingen kan delen.
Makkelijker gezegd dan gedaan..
Heb in een ander topic wel eens laten vallen, dat ik heel veel kennissen heb.. Zelfs klanten en concullegas waar ik HEEL goed mee overweg kan..
Zelfs mensen die ik grotendeels in vertrouwen neem.. De boekhouder bijvoorbeeld, die vent ken ik bijna 15 jaar.. En ondanks dat hij meer scholen heeft genoten dan ikzelf, zijn we 2 boerelullen bij elkaar, de paar keer per jaar dat we elkaar zien..
Ik heb blijkbaar/schijnbaar een makkelijk karakter en ben vriendelijk en spontaan ook tegen vreemden.. (zegt men, dus dan zal dat wel.. En anders liegen ze, en ik dus ook)
Word wat anders als je gesloten en afstandelijk bent..
Dan vind je niet zo maar iemand waar je zoveel vertrouwen in hebt en alles aan kwijt kunt..
Overigens beschouw ik hooguit 2 of 3 vrienden als 'echte' vrienden.. 1tje daarvan gaat voor me door het vuur..
Dat is iemand die ik snachts kan bellen als ik in Duitsland met een kapotte auto sta.. Dan is ie er..
Die heb ik ooit geld geleend toen hij zelf in een echtscheiding zat.. Ik had helemaal niks meer toen.. Sprong een gat in de lucht toen een andere aannemer me betaalde.. Anders had ik echt NIET kunnen eten die maand..
Heeft hij netjes terugbetaald.. 5 jaar lang..
En NOG weet die NIET van mijn 'spies half vrouwelijk Roemenië voordat je de pijp uitgaat' avonturen..
 
En NOG weet die NIET van mijn 'spies half vrouwelijk Roemenië voordat je de pijp uitgaat' avonturen..
is dat dan uit schaamte? Of heb je een relatie? Ik vraag me oprecht af waarom je hier met iemand die zo dicht bij je staat niet kan praten hierover.
En ik beoordeel niemand, ik vraag me gewoon af waarom het voor jou zo'n taboe is om hierover te praten.
Ik ondervind enkel maar begrip van de vrienden/vriendinnen die het weten.
Sommigen zouden het zelf nooit doen en hebben een vertekend beeld over sekswerk maar ik heb nog nooit iemand gehad die me daarom zou mijden of veroordelen.
En moest dat zo zijn dan is het hun probleem. Als dat een breekpunt is voor hun dan hoef ik die toch niet in mijn vriendenkring
 
Van mij weten het maar 3 of vier goede vrienden. Daarvan is maar één man.
Helaas is betaalde seks (nog steeds) een tabu in onze maatschappij. En dat aan beide de kanten, bij de beoefenaars van deze tak van sport en aan de zij van de klanten. 99% van de dames en van de mannen schreeuwen het niet van de daken, maar doen het stiekem.
Ik ben er zeer voor om daar verandering in aan te brengen, het te normalisieren en het tot een onderwerp te maken, dat gewoon open besproken kan worden, zonder dat de vrouwen als domme, arme slachtoffer gezien worden en de mannen als brutale macho's, die gebruik maken van de moeilijke situatie van vrouwen.
Alleen is die weg daar naar toe helaas nog erg lang en kan ik in mijn huidige situatie vooral ivm mijn werk daar (nog) niet open over zijn. Ik zou waarschijnlijk serieuze problemen op werk krijgen, als mijn hobby daar bekent zou worden. Juist ook ivm. met het beeld van de onderdrukte en uitgebuite vrouw.
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan