Algemeen Oost-Vlaanderen Algemeen

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Een vraagje aan de medewandelaars. Komt Evelyn nog in Lebbeke? Dat is een dame waar ik wel nog eens zou willen bij gaan. Ik zag haar profiel veel, maar nu is het toch al even geleden. Ik weet dat ze op nog plaatsen werkt. Ik weet juist niet waar
 
Ja ik vind een profiel van 105k volgers terug op instagram. Dus kans op fake is groot. That being said was er een meisje met 95k volgers tot zondag in Gent. Dus je weet maar nooit. Ik denk niet dat ik hier insta profielen mag delen, maar met foto van redlights gemakkelijk te vinden via yandex.
 
Ook te mooi om waar te zijn zeker?


 
Ook te mooi om waar te zijn zeker?


Zo te zien wel, geen enkel pagina is nog beschikbaar 🙈
 
Ook te mooi om waar te zijn zeker?


Die Ana haar link werkt nog maar als je kijkt naar haar profiel omschrijving weet je genoeg.
1.52 m
50 kg
A-cup
Ja hoor…….
 
Ook te mooi om waar te zijn zeker?


Ana gebruikt foto's van Chanel UZi. Lola dan weer foto's van Valery Ponce. Beiden gevraagd of ze selfie wouden sturen of video callen. Allebei geweigerd.
 
Laatst bewerkt:

Roemeense dame van de foto, alleen de lippen zijn op sommige foto's gephotoshopt.

Alles verliep in een vriendelijke giechelsfeer. Strip en streel was zozo, daarna pmc (negenzestig deed ze af en toe maar niet vandaag). Liet maar twee standjes toe omdat ze stijf van de fitness kwam; je kon niet doorstoten. Muziekje van youtube op gsm met reclame erdoor leidde tot hilariteit. Stopte met paal rijden om complimenten over mijn abs te geven. In feite rammelde ze ermee en hield controle maar de killer body en de humor maakte veel goed, ze was echt niet kwaadschiks van mentaliteit; zou niet sportief zijn om een slechte review te geven. Als je eens wilt gaan dollen met een poedelnaakt fotomodel.
 
Terug
Bovenaan Onderaan