meekijkers en andere vreemde snuiters

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
maar je kan toch anale sex met een dame, associëren met homo sex, zo raar vind ik dat niet.
Ik heb zelf ook helemaal niks met anale sex, het idee alleen al.
Ooit twee keer gedaan, maar vind het echt geen meerwaarde,
Je kan er niks mee hebben maar om het dan op te dringen als homosex, ik heb genoeg voorbeelden gegeven waarom het een onzin vergelijking is, hoeveel homo's hebben we dan wel niet rondlopen
 
Maar als hetero man een vrouw in haar kont willen neuken snap ik niet omdat ik zelf totaal die behoefte niet heb.
Prima punt. Lekker hier bij houden. Iedereen respecteert dit hier.

Om te zeggen dat het 'gay' of alleen voor homo's is, terwijl je het letterlijk over een man en een vrouw hebt, raakt kant nog wal. Dat homo's ook anale seks hebben is een non-argument. Homo's zoenen ook, is zoenen dan ook alleen voor homo's?

Wat je dus eigenlijk zegt is dat omdat jij @knightrider de behoefte niet hebt het wel gay moet zijn?
Ik kan me zo voorstellen gezien jouw verhalen dat er veel seksuele handelingen zijn waar jij geen behoefte aan hebt. Zijn degene daarvan die homo's ook kunnen doen dan allemaal gay?

Intiem scheren noemde je eerder ook gay, later gaf je aan dat dit wellicht een ouderwetse kijk van jou was.
Zou het zo kunnen zijn dat je misschien wat overdreven makkelijk labels plakt op handelingen waar jij geen behoefte aan of ervaring mee hebt?
Volgens mij sla je in ieder geval de plank hier behoorlijk mis.
 
Ik kan een mooi vrouwenkontje wel geil vinden, maar ik voel niet de neiging om hem dan in haar anus te steken, maar gewoon in doggy style in haar kutje.

In haar anus steken doe ik niet......en heb ik geen behoefte aan.....omdat ik geen homosexuele interesses heb.
Zo heeft iedereen zijn voorkeuren, jij hebt geen behoefte aan anaal, ik heb geen behoefte aan beffen, zo heeft ieder zijn eigen voorkeuren maar om er dan homoseksuele gevoelens van te maken is gewoon gestoord
 
ik bedoel meer, dat je als man mee doet aan een gangbang toch ook wel een kronkel moet hebben.
Ach ja, en door niet wandelaars wordt geroepen dat je wel een kronkel moet hebben om een vrouw te betalen voor sex. Dus we zitten allemaal vol kronkels. Gelukkig wel, want anders zou het maar saai worden.
 
Het is bij @knightrider altijd eerst "ik ervaar dat als gay" (vreemd, maar dat is zijn probleem) waar dan achteraan komt "er is niks mis met gay zijn, maar geef het dan toe", waarin zijn vreemde gedachtekronkel plotseling als feit gebracht wordt.

Dat is het dat mensen op de zenuwen werkt.
Nouuuuu....niet helemaal, maar ik snap je punt.

Het vooral mijn eigen associatie ermee, maar ik haast me te zeggen dat er niks mis mee is omdat ik wil voorkomen dat jullie denken dat ik een hekel aan homo's heb ofzo.

Want dat is helemaal niet zo.

Als het jullie blijer maakt wil ik best dat 'geef er dan toe' afhalen, hoewel ik natuurlijk wel denk dat jullie kronkel niet klopt en de mijne wel.
 
Wat ik al zei, er wordt iets voor jou ingevuld wat niet klopt, dat is stuitend, ik ben als kind weleens aangehouden in een winkel voor diefstal terwijl dat niet zo was, toen zei de politie de hele tijd, geef nou gewoon toe dat je het hebt terug gelegd dan kunnen we je laten gaan maar daar ben ik niet in mee gegaan
Niemand hoeft van mij toe te geven dat het zo is, accepteer louter dat ik het zo zie/ervaar.

Eens, mbt bekennen van een diefstal die je niet gedaan hebt.
 
Ik snap knightrider enigszins wel hij vind dat een kontgat een kontgat is. Maar waar hij zich in vergist is dat anale seks met een vrouw gewoon hetero seks is want je doet het met een vrouw en geen man, dus homoseksueel kun je niet zijn mits je partner twee ballen en een penis heeft.
 
... zoals? linker oorlel? rechter kleine teen? is er ergens een overzicht van lichaamsdelen waarvoor geldt dat je homoseksueel moet zijn voordat een vrouw ze mag aanraken?
Ik zat er lang over te denken, maar kon niet al te veel gaten meer bedenken.

Moest wel even aan American Psycho denken waar een vrouw vermoord en daarna in haar oogkas geneukt werd.

Maar dat vond ik wat ver gaan.
 
Als je toch maar 1x je fontein aan kan zetten, ondertussen minimaal met 2 vrouwen seks kan hebben voor bijv 100 euro.. ben je toch slim 😁
Incl drinken, hapjes en dat voor een paar uurtjes.
ik denk niet dat ik in staat bent om te presteren, met zoveel toeschouwers om mij heen. Ik snap de kick er niet zo van, als man zijnde, maar ja, daar ben ik wellicht ook weer een rare in.
 
Beste medeleven,
Inmiddels is het eigenlijke onderwerp van deze thread al weer in vergetelheid geraakt.
Ik stel voor dat de discussie van wie welke activiteiten homo- of heteroseksueel vindt en hoe belangrijk dat allemaal niet is in een eigen thread gevoerd wordt, als dat zo noodzakelijk is. Dan kunnen wij hier terug komen op het onderwerp uit de titel en uit #1.
Die topics liggen denk ik wel ongeveer in elkaars verlengde, en ik ben zelf de topic starter en het past wellicht best bij het rare snuiters deel van de topic titel.
 
Maar waar hij zich in vergist is dat anale seks met een vrouw gewoon hetero seks is want je doet het met een vrouw en geen man
Maar waar het hem om gaat is dat die man die anale sex heeft met een vrouw stiekem homoseksuele gevoelens zou hebben maar het lijkt mij dat als je homoseksuele gevoelens hebt dat je dan gewoon homo's opzoekt om sex mee te hebben
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan