Tips, vragen?

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Ja dat werkt uiteraard alleen als ik je 1ste bericht heb gelezen vóórdat je het 2e plaatst :)
Ik heb hier een screenshot van een geciteerd bericht dat is samengevoegd met het vorige bericht en waar ik dus geen melding van krijg en zo heb ik er al meerdere ontdekt, het systeem interpreteerd het blijkbaar als een bewerkt bericht oid als het wordt samengevoegd terwijl als het als apart bericht wordt gepost dan krijg ik gewoon een melding van een geciteerd bericht zodat ik kan reageren

Screenshot_20231025_054604_Chrome.jpg



Hier is nog een screenshot van een geciteerd bericht dat wordt samengevoegd met het vorige bericht, geen melding van gehad


Screenshot_20231025_055259_Chrome.jpg
 
Wellicht is het wel vaker al ter sprake gekomen, maar ik kon met enkele zoekopdrachten dit niet zo 123 vinden.

Het komt nogal voor dat een 100% positieve review wordt geschreven door een account dat op die dag (of dagen ervoor) is aangemaakt. Erg toevallig en bedenkelijk ook.

Is het een idee dat nieuwe leden pas na 1 maand kunnen beginnen met posten? Of desnoods wel reageren, maar geen reviews posten of nieuwe topics beginnen tot na die maand? Hopelijk voorkomt dat een aantal van dit soort nep recensies.
 
Op zich vind ik de huidige regel geen bezwaar:
Nieuwe leden zijn van harte welkom op Girlsreview.nl, als een nieuw lid een recensie plaatst kan het zijn dat een belanghebbende dit geplaatst heeft, maar het kan ook net zo goed een onschuldig nieuw lid zijn.
Als het inderdaad een belanghebbende is, komt dat toch al vrij snel aan het licht.
 
@Laxradin jij hebt mij toevallig vandaag beschuldigd van een nep review, maar na maanden lurken is het willen schrijven van een review toch juist hetgene wat de doorslag geeft om actief deel te gaan nemen aan deze site? Eerst had ik geen account, en nu wel, dus ik heb op dag 1 de reviews geschreven over de dames die ik bezocht heb en nog actief zijn. Niet heel raar toch?
 
Goeie vraag, het is helaas niet mogelijk om automatisch al je berichten/recensies vanuit Hookers mee te nemen. Sowieso is het een goede start om zelf eventueel al wat recensies over te zetten.

We kunnen alle leden die overstappen met een respectable staat van dienst (zolang hookers nog in de lucht is) eventueel wel met een speciale user-titel kenbaar maken? Dus waar nu Newbie staat (op basis van aantal geplaatste berichen) Oudgediende ofzoiets?
Is dit nog steeds mogelijk?
 
Nee, deze badge zal eerstdaags verdwijnen omdat het nut nu 2,5 jaar na het sluiten van Hookers.nl eigenlijk weg is. Inmiddels heeft iedereen ruim de tijd gehad om zichzelf op GR te bewijzen.
 
Heel af en toe krijg ik een melding als ik ben geciteerd in het tweede samengevoegde bericht maar meestal niet en dan ik ontdek het bericht per toeval omdat ik even in het topic kijk, komt daar nog een oplossing voor want nu lijkt het net alsof je elkaar loopt te negeren, taggen is ook niet de oplossing want daar wordt ook doodleuk geen melding van verstuurd, het samengevoegde bericht gaat rechtstreeks naar het eerste bericht waardoor het systeem het blijkbaar interpreteerd als een bestaand bericht oid, als het tweede bericht eerst gepost wordt als apart bericht en daarna samengevoegd wordt er waarschijnlijk wel een melding verstuurd van een geciteerd bericht?
 
@Laxradin jij hebt mij toevallig vandaag beschuldigd van een nep review, maar na maanden lurken is het willen schrijven van een review toch juist hetgene wat de doorslag geeft om actief deel te gaan nemen aan deze site? Eerst had ik geen account, en nu wel, dus ik heb op dag 1 de reviews geschreven over de dames die ik bezocht heb en nog actief zijn. Niet heel raar toch?
Dat klopt, daar heb je een punt. Daarentegen zijn er ook valse reviews. Mogelijk voorkom je die door een periode in te stellen dat je wel kunt lezen, maar niet posten. Ik ken enkele andere websites ook die dat doen.

Ik beredeneer zo dat wanneer een DVP/pooier een valse review wilt plaatsen, dit meestal gelijk gedaan moet worden. Ook omdat de dame in kwestie ergens slechts beperkt aanwezig is en 1 maand wachten om een review te kunnen schrijven, dan weinig zin heeft.

En een legitieme bezoeker kan alvast lid worden, rondkijken en mocht 'ie de website leuk genoeg vinden, later een review plaatsen.

Voor beiden is iets te zeggen, denk ik.
 
Terug
Bovenaan Onderaan