Algemeen Antwerpen & omstreken priveontvangst

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
@Inspecteur Wat wil je dat we daarover zeggen? Er zijn zelfs privéhuizen waar je maar €50/halfuur betaalt, zoals Emanuellas Angels en verschillende etablissementen in de rand van Brussel. Veel dienstverlening moet je natuurlijk niet verwachten, maar de prijs op zich is niet onrealistisch. Los daarvan is het natuurlijk duidelijk dat dit om een netwerk gaat. Wat je daarvan vindt, moet je zelf beslissen.
Ik denk dat je zou verschieten van de dienst verlening aan 50€/halfuur in sommige etablisementen
 
Iemand ervaring met Laura uit Turnhout? Haar advertentie staat er nu even weer niet op (gisteren wel, is constant een beetje zo), ik plaats wel even de link als die weer online komt. Het gaat me over de Slowaakse, 130 euro voor een uur. Haar lichaam spreekt me bijzonder aan, maar ze staat niet met haar gezicht op de foto's (haar goed recht natuurlijk).
 
Heeft (of werkt) in het skw gewerkt. Is ergens wel een recensie van (onder een andere naam) en als ik mij het goed herinner, was het possitief.
zo herinner ik het mij ook uit reviews hier. Maar die prijzen... 200€ voor een uurtje, en dan nog 50€ extra voor PZC... Beetje erover volgens mij...
 
Terug
Bovenaan Onderaan