Algemeen Tips voor een (vrouwelijke) beginner?

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Newbiegirl

Newbie
1
13/07/22
2
Nieuweling hier. Ben een vrouw die op zoek is naar een spannende trans vrouw voor een eerste 'uitstapje' (samen met m'n vriend).

Korte background story: m'n vriend heeft een kink voor vrouwen met gereedschap die een beetje dominant zijn (hij is dus sub). Ik ben geen trans, dus heb dat gereedschap niet en toys geven ook niet helemaal de authentieke ervaring.

Wissel zelf graag tussen dom/sub en vind op dat gebied zowel mannen als vrouwen leuk, en als er een fijne pik bij zit is dat alleen maar mooi meegenomen.

We willen als stel eens met een spannende pre-op trans dame afspreken maar hebben echt 0 ervaring (alleen een paar keer op kinky gekeken)…wie heeft tips? Kan algemeen zijn of specifiek een goede keuze.
 
Hoewel het geen garantie op succes geeft; op kinky kan je filteren op trio m/v. Lees vooral ook hun tekst door, of ze daar iets over neergetikt hebben. Èn schrijf ook in het WhatsApp contact, dat jullie als m/v stel willen komen. Dat voorkomt vervelende situaties, als je eenmaal voor de deur staat.

Ik weet van ladyboy Pia, dat ze op Grindr, vaak met haar farang vriend, voor stelletjes beschikbaar is. Het zou dus zomaar kunnen dat ze ook, zonder haar vriend, beschikbaar is voor een trio. Haar kinky is nu offline, maar haar Shemalewiki staat wel open. Zie ook haar topic hier.

 
Laatst bewerkt:
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan