Recensie Coco, Den Haag, Doubletstraat 8a 4,55 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Ik ben zelf een aantal x bij haar geweest id thuisontvangst en zwart-wit valt ze voor mij eerder in de categorie lekker ding, goede service dan matige looks, slechte service. Ging wel eens uurtje voor 150, was altijd top en half uurtje was toen ook al 100. Nu betaal ik zelf uit principe geen 200 voor een uur (en no way pzc voor 50 extra) en ook geen 150 voor 45m, maar misschien ooit nog is voor 30m langs.

Hoewel weinig intresse vaker te gaan @100 per 30m in een mini-kamer, maar voor mij doet ze het wel en sinds ik niet al teveel meer wandel/voor een keertje kan ik der sowieso wel aanraden. Vroeg mij wel in general af (sinds ik er nooit ben) wat kost een half uurtje 'normaal' dan in de Doublet? Deze dagen, bij de andere dames daar?
 
Zijn er dan helemaal geen mannen die naar haar geweest zijn? Ik zelf heb weinig tijd momenteel dus niet meer geweest in de straat.
Maar weinig reviews....

Ik lees hier overal dat bij € 100 half uurtje beffen inclusief is.
Is dat inderdaad ? Bij mij was het € 20 extra.
 
Laatst bewerkt:
Intiem
4,00 ster(ren)
Pijpen
4,00 ster(ren)
Zoenen
5,00 ster(ren)
Tongzoenen
5,00 ster(ren)
Gesproken taal
Nederlands
Algehele Hygiëne
Voldoende
Origine
Arabisch
Leeftijd
30-35
Haarkleur
Zwart
Cupmaat
D (fake)
Lengte
1.60 m - 1.70 m
Lichaamsbouw
Normaal
Duur van bezoek
30 minuten
Shift
Middag
Dag
Woensdag
Totale kosten (in euro)
100
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
Soms in het leven moet je een sprong in het diepe wagen en erop vertrouwen dat het goed komt. Ik heb lang getwijfeld om Coco te bezoeken, maar uiteindelijk heb ik de stap gewaagd.

Zoals ik al eerder zei is de Doubletstraat niet mijn terrein als ik ga wandelen bij de ramen. Ik heb gemerkt dat er een iets andere sfeer hangt ten opzichte van de Geleenstraat. Toch heb ik door dit topic de stap gewaagd om Coco te bezoeken.

Het was vroeg in de middag en ik kwam van de Geleenstraat af. Ik had gedacht daar Anastasia aan te treffen, maar dit bleek niet het geval. Verder waren een aantal dames aan het proberen om mij binnen te hengelen, maar zonder succes. Ik kon alleen maar aan Coco denken. Ik wilde mijn nieuwsgierigheid bedwingen, dus ik wandelde in rap tempo naar de Doubletstraat.

Daar aangekomen wilde ik eerst verifiëren of zij daar al was. Dit bleek zo te zijn. Ik wilde niet meteen toehappen en ik liep een paar rondjes om te kijken welke dames er werkzaam zijn. Alleen wilde hier ook een aantal dames mij binnenhalen zonder succes. Vervolgens zag ik dat er toch wel een aantal wandelaars bij Coco gingen informeren, maar dat niemand uiteindelijk voor haar koos. Toch iets met de prijs neem ik aan?

Qua uiterlijk is Coco precies een dame waarvoor ik in het echt voor zou kunnen vallen. Lang zwart haar, volle lippen, een brilletje, grote borsten en een goed gevormd figuur.

Vervolgens nam ik de tijd om te kijken hoe ze aan het raam was. Vaak zag ik haar op haar telefoon bezig en als ze niet bezig was keek ze met een pokerface naar buiten. Ik kon haar niet heel goed peilen, dus ik waagde de gok om haar te spreken. Ik vroeg wat haar instaptarief was en wat daarvoor mogelijk was.
Dat was 30 minuten voor € 100,- waarin zoenen, intiem en pijpen met condoom in was begrepen. Ik ging hiermee akkoord, omdat mijn gevoel zei dat ik haar wel kon vertrouwen. Vooral haar spontane voorkomen aan het raam had veel effect op mij.

We liepen naar boven en we kwamen aan in een behoorlijk kleine kamer met alleen een wastafel. Ik werd verwelkomd met een paar zoenen en ik verrichtte daarna de betaling. Vervolgens moest ik mijn handen met zeep wassen en ook mijn mond spoelen met Listerine.

Daarna werd het zoenen steeds heftiger van haar en mijn kant. Ze gaf aan dat zij echt dol op zoenen is. Dat kwam goed voor mij uit, want ik ben daar ook behoorlijk dol op. 😉Ook moest ik haar topje uittrekken en kort daarna ging ik uit de kleren. Daarna waren we op bed beland. Het zoenen was al inmiddels overgegaan in heftig tongzoenen. Het voorspel ging over naar een pijpbeurt van haar.

Ik hoefde haar niet veel te zeggen, want ze voelde mij goed aan. Na een tijdje klom ze op mijn penis en begon ze mij op de ritme van de muziek te berijden afgewisseld met tongzoenen. Na een poosje kwam ik heerlijk klaar.

Vervolgens was het tijd om op te frissen en was er nog tijd voor een kort praatje. Dit was met afstand mijn beste raambezoek ooit.

Heb ik dan geen kritische punten? Ja, met haar prijsstelling wijkt ze af van de rest van de dames in de Doubletstraat. Dit zijn meer Geleenstraat tarieven. Ook als je kijkt op welke kamer je terecht komt is de prijsverhouding enigszins uit balans. Al geef ik zelf toe dat ik wel haar tarief heb betaald. Dus er zijn wel klanten die haar tarieven willen neertellen.

Wat mij betreft komt er zeker weten een vervolgbezoek aan Coco. Ze is een belachelijk goeie zoenster, je kunt goed met haar praten en ze levert de services waar ik om vraag. Ik vrees dat ik een luxeprobleem erbij heb.
 
Vanavond was ik eerst in de Geleen maar kon niet echt een keuze maken. Anais was er op 110P maar ging net bezet. Op 128 een grappige trans waar ik even mee heb staan babbelen.
Besloten om naar de andere straat te gaan en mij voorgenomen om even rond te kijken en niet meteen naar binnen.
Dat is niet gelukt want Coco kwam vrij en kon mij niet beheersen. Wat er op de kamer gebeutd is staat hier honderduit beschreven maar 1 ding is zeker. Beter dan dat vind ik ze niet, nooit gevonden, en zal niet snel gebeuren ook. Zo ongelooflijk geil. Zo lief. Haar even gelikt, langdurig naturel gepijpt en het neuken was van een buitencategorie... bizar. Van begin tot eind zeer sensueel tongzoenen. De wekker ging precies af toen ik ook af ging.
En weer kwam ze klaar, en klaar.

Wat een beleving.......
 
Intiem
5,00 ster(ren)
Pijpen
4,00 ster(ren)
Zoenen
5,00 ster(ren)
Tongzoenen
5,00 ster(ren)
Extra's
  1. Pijpen deepthroat
Gesproken taal
Nederlands
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Duur van bezoek
30 minuten
Shift
Middag
Dag
Dinsdag
Totale kosten (in euro)
100
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
Wow, ik heb een paar dagen genomen om deze ervaring te laten bezinken, ik was er best ontregeld van en dat na al dames in de doub gehad te hebben in de laatste 10 jaar!

Bij binnenkomst voelde het meteen al goed, ze ziet er heel open en vrolijk uit en zo is ze ook gewoon, daardoor is het meteen fijn en voel je je op je gemak. Haar lichaam was toch iets meer aan gedaan dan ik gedacht had, maar het zag er wel lekker porno uit. Lekker koppie erop met mooie ogen en volle lippen, wauw, wat hebben wij mannen toch een mooie hobby!

Na handen gewassen te hebben en de mond gespoeld te hebben begonnen we meteen innig te tongzoenen in verschillende houdingen en standjes, de passie spatte er hier meteen al vanaf wat uitliep in een heerlijke pijp partij waar ze uitgebreid de tijd voor neemt (net als het voorspel!), heerlijk diep en ze kijkt je daarbij intens en ondeugend aan. Ondanks dat ze goed nat was kwam er toch glijmiddel aan te pas, wat ik ook wel snap gezien de mannen in de rij staan voor haar. Intiem voelde echter heerlijk strak, iets wat zeker niet altijd het geval is. De sex zelf was ook vol passie en soms had ik het idee dat ze er nog meer van genoot dan ik zelf deed en genoten heb ik.

Haar inzet is vergelijkbaar voor mij met Sandra (29k2), Sonja (geleen 122) en Lisa (10k1), er gaat een soort wervelwind over je heen wat je echt gewoon moet meemaken. Qua uiterlijk is Coco wel een stuk aantrekkelijker dan Sandra en Lisa (die helaas een stuk is aangekomen het laatste jaar.....). Coco komt dan ook binnen in mijn top 3:

1. Molly
2. Sonja
3. Coco

Waren er ook negatieve punten?
Zeker, haar kamer is wel erg klein en daarom wordt het al snel erg warm. Ook ging er een alarm af na een "half uur", maar als ik kijk hoeveel tijd er tussen het sturen van het tikkie en het afgaan van het alarm zat gaat er iets mis. Echter nam ze rustig de tijd voor een praatje achteraf en ben ik ruimschoots een half uur op de kamer geweest.
 
Intiem
5,00 ster(ren)
Pijpen
5,00 ster(ren)
Zoenen
5,00 ster(ren)
Tongzoenen
5,00 ster(ren)
Extra's
  1. Beffen
Gesproken taal
Nederlands
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
Arabisch
Leeftijd
25-30
Haarkleur
Zwart
Cupmaat
D (fake)
Lengte
1.50 m - 1.60 m
Lichaamsbouw
Slank
Duur van bezoek
60 minuten
Shift
Ochtend
Dag
Dinsdag
Link naar advertentie
https://www.kinky.nl/vrouwen/prive-ontvangst/den-haag/9946473-ariana
Totale kosten (in euro)
220
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
Ik heb echt een fantastisch bezoek gebracht aan Ariana / Coco vanmorgen.

Gisteravond geappt of ik vanmorgen langs kon komen. Kreeg een snelle reactie dat ik vanochtend naar de Doubletstraat kon komen, want daar huurt ze een kamer.

Voordeel van de Doublet is dat je het gedoe met zoeken en adressen appen kunt overslaan. Nadeel is dat het een kleine kamer is die flink opwarmt.

Na afrekenen (voorkeur voor Tikkie maar cash mocht ook) en een hygiënisch protocol (wassen, mondwatertje), kon het feest beginnen.

Oorspronkelijk was ik van plan 30 minuten te blijven maar uiteindelijk toch 30 minuten eraan geplakt + extra betaald voor beffen want daar kreeg ik erg veel zin in.

Alles wat genoemd is in de eerdere positieve recensies klopt: rustige opbouw, prachtige vrouw die je op je gemak stelt, heerlijk tongzoent en pijpt. Voor mij was dit zonder twijfel mijn beste DVP bezoek ooit. En de mooiste + zachtste nepborsten die ik vast heb gehouden.

Nadelen? Een andere kamer zou fijner zijn, deze wordt erg warm. Over de prijs ga ik het niet hebben, ze steekt met kop en schouder boven de rest uit dus logisch. Beter duur dan niet te koop.

Ik was, geen idee waarom, zenuwachtig waardoor hij niet goed hard bleef ondanks dat ik zo genoot. Heb daar normaal geen last van, dus denk dat het door zenuwen en hoge verwachting kwam. Anyway, dat was dus ook de reden om te verlengen toen de wekker afging en het halve uur voorbij was. Achteraf had ik met 15 min kunnen verlengen maar het gaf mij rust om zonder haast te kunnen doorvrijen.

Missio en doggy gedaan en afgemaakt door een rijdende Ariana / Coco.

Denk dat als de spanning volgende keer afwezig is, ik gewoon voor 30 min + beffen ga. Dat is perfect voor mij, omdat ik toch te lang moet herstellen voor een 2e ronde.

Nogmaals, fantastisch bezoek en 100% een aanrader. Ik maak de volgende keer wel weer even een afspraak van tevoren zodat ik zeker weet dat ze op me wacht. Toen ik aan kwam lopen zag ik een andere wandelaar bij haar raam staan die me voor was, maar die werd dus weer op pad gestuurd.
 
Laatst bewerkt:
Intiem
5,00 ster(ren)
Pijpen
5,00 ster(ren)
Zoenen
5,00 ster(ren)
Tongzoenen
5,00 ster(ren)
Extra's
  1. Beffen
Gesproken taal
Nederlands
Roker
Nee
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
Arabisch
Leeftijd
25-30
Haarkleur
Zwart
Cupmaat
D (fake)
Lengte
1.60 m - 1.70 m
Lichaamsbouw
Atletisch
Duur van bezoek
30 minuten
Shift
Middag
Dag
Donderdag
Totale kosten (in euro)
120
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
Bij Coco langs geweest, écht een hele lekkere dame in de Doubletstraat. Ik heb €100 betaald voor PMC, NMC en €20 extra voor beffen. Tijdsduur: 30 minuten. Een stuk hoger tarief dan gebruikelijk in de straat maar het voelt ook meer als privé ontvangst.

Dame is erg hygiënisch en verwacht hetzelfde van haar klanten.

Heerlijk getongzoend, lekker voorspel gehad en gebeft, goed gepijpt met veel oogcontact. Uiteindelijk in 3 standjes geneukt en hard klaargekomen in het cowgirl standje.

Het is een bloedmooie dame, maar ik val eigenlijk qua uiterlijk op iets hoeriger.

Herhalingsgevaar? Ik zal vast nog eens bij haar langsgaan al staat het hogere tarief me wel een beetje tegen (je kan voor hetzelfde geld ook 2x lekker neuken).
 
Laatst bewerkt:
Begin vd middag heb ik haar voor het eerst zien staan. Ze heeft idd een leuk koppie en flinke memmen, maar had haar gezien de recensies wel wat aantrekkelijker verwacht. Toch maken de lovende recensies me wel nieuwsgierig naar haar, maar de hoge prijs houdt me (vooralsnog) tegen
 
Intiem
3,00 ster(ren)
Pijpen
4,00 ster(ren)
Zoenen
4,00 ster(ren)
Tongzoenen
4,00 ster(ren)
Gesproken taal
Nederlands
Roker
Nee
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
Arabisch
Leeftijd
25-30
Haarkleur
Zwart
Lengte
1.50 m - 1.60 m
Lichaamsbouw
Atletisch
Duur van bezoek
30 minuten
Shift
Avond/Nacht
Dag
Zaterdag
Totale kosten (in euro)
100
Algemene beoordeling
4,00 ster(ren)
Ik heb haar net bezocht, maar voor € 100 is het best wel prijzig voor wat je krijgt, je kan ook niet beffen of rimmen.. Ik heb betere dames bezocht voor een goedkopere prijs. Het is meer een zoen en tongzoen date dan seks etc… Achja ik moest het een keer ervaren maar voor mij ging herhaling. Andra is beter dat betreft..
 
Intiem
5,00 ster(ren)
Pijpen
5,00 ster(ren)
Zoenen
5,00 ster(ren)
Aftrekken
5,00 ster(ren)
Tongzoenen
5,00 ster(ren)
Extra's
  1. Pijpen deepthroat
  2. Vingeren
Gesproken taal
Nederlands
Roker
Nee
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Haarkleur
Zwart
Duur van bezoek
30 minuten
Shift
Avond/Nacht
Totale kosten (in euro)
100
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
Deel 16. Coco, Hot & Willing

Ook ik heb uiteindelijk de gok gewaagd om Coco toch maar eens te bezoeken. Vooral omdat ik zelf een eigen mening wil vormen in plaats van steeds naar anderen te luisteren die haar niet eens bezocht hebben maar slechts van recensies uitgaan en te bang zijn om uit hun comfortzone te komen en zelf te experimenteren.

Ik heb een fantastische tijd gehad met deze meid. Ze is ontzettend aardig, een leuke kletskous en ook nog eens zeer lief.

Ze neemt echt de tijd voor je, houdt van zoenen en tongen en ze bewoog mijn hand naar haar edele delen om haar daar lekker en innig diep te vingeren…

Het pijpen deed ze ook lekker diep, waarbij ze kreunde van genot.

Hierna in missio goed hard genomen waarbij ze echt van leek te genieten.

Na afloop geen haast en gezellig nagekletst.

Tijdens het weggaan wilden we de trap af maar botsten we bijna op Aaliyah van 18k4 die er ook aan kwam. Dat was even schrikken en lachen, Terwijl ze voorbij liep legde ze zachtjes een hand op mijn schouder.
Ik wist toen al dat zij de volgende zou worden…

Conclusie: Coco is mij erg goed bevallen en ik zou zo naar haar teruggaan!
 
Intiem
5,00 ster(ren)
Pijpen
3,00 ster(ren)
Zoenen
5,00 ster(ren)
Tongzoenen
5,00 ster(ren)
Gesproken taal
Nederlands
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Leeftijd
25-30
Lichaamsbouw
Normaal
Duur van bezoek
20 minuten
Shift
Middag
Totale kosten (in euro)
120
Algemene beoordeling
4,00 ster(ren)
Ook eens bij Coco aangeklopt vorige week.

Spontane meid, die naast haar werkzaamheden in de doublet ook op andere manieren aan de weg timmert.

Ze kan inderdaad heel lekker tongzoenen en beheerst het teasen. Pijpen vond ik gemiddeld, beffen was heerlijk waarbij ze (doet alsof) ze klaarkomt. Neuken is een feest bij haar.

Ga ik nog eens terug? Wellicht niet, of ik moet weer worden verleid door haar looks (ja ik vind haar echt stunning). Ik vind het in een brede vergelijking (veel breder dan de Doubie) qua prijs/kwaliteit niet helemaal ook. Een vrij professionele date van 20min, dan is 120,- wel erg veel als je bedenkt dat je bij andere dames voor 150,- een uur kan blijven incl pzc.
 
kleine nuance: ik had met haar geen tijd afgesproken, dus kan best zijn dat ik ook 30min had kunnen blijven.

Maar als ze na 2min tongzoenen al overgaat op pijpen wat ze ook 2min deed en ik het neuken ook 5 maar min volhield, dan sta je na 20min weer buiten. Ik vond haar wat gehaast in ieder geval.
 
Kan, maar volgens mij was de klik er op sociaal vlak in ieder geval wel. Kan ook dat ze niet haar dag had, dat ze een afspraak met een volgende klant had staan, etc

Anyhow, laat dit specifieke bezoek van 1 specifiek persoon niet al te leidend zijn.
 
Intiem
5,00 ster(ren)
Pijpen
5,00 ster(ren)
Aftrekken
5,00 ster(ren)
Gesproken taal
Nederlands
Roker
Ja
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
Arabisch
Leeftijd
25-30
Haarkleur
Zwart
Cupmaat
C (fake)
Lengte
1.50 m - 1.60 m
Lichaamsbouw
Normaal
Duur van bezoek
30 minuten
Totale kosten (in euro)
100
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
van de week bij de mooie coco langs geweest en dit is me goed bevallen
bij binnen komst direct me tool gewassen en plaats genomen op bed
Coco stond al klaar met het condoom en begon me heerlijk die te pijpen met diepuh halen
ze kijkt me hier erg geil bij aan en dit wond me erg op
Hierna ook Cocotje op haar ruggetje gelegd met haar kutje omhoog en begon haar lekker te pompen dit ging erg goed Coco doet goed mee en geniet ook erg van.
Toen was het tijd voor doggy Coco heeft een goeie kont om lekker tegen aan te stoten dit ging zeer goed het duurde ook niet lang voor dat ik heerlijk in haar klaar kwam wel in het cd helaas
Coco is een nederlands sprekende dvp wat mij in hele mij wandel cariere nog maar 1 keer ben tegen komen en dit was wel wennen maar voor de interactie is dit zeer positief je kan goeie geile gesprekken met haar voeren.
ik ga zeker terug en er is veel bij haar mogelijk zoals beffen, pijpen zonder condoom deze opties helaas afgewezen
het viel mij wel op dat ze ook van zoenen houd maar dat heb ik ook niet gedaan
Coco is zeker geen klokkijker maar doet in haar eigen belang wel een alarm aan ahhaha
gelukkig was ik binnen de tijd klaar met haar.
Ik vind haar vaste tarief van 100 euro voor 30 minuten wel waard.
 
Intiem
5,00 ster(ren)
Pijpen
4,00 ster(ren)
Zoenen
5,00 ster(ren)
Aftrekken
4,00 ster(ren)
Tongzoenen
5,00 ster(ren)
Extra's
  1. Beffen
  2. Vingeren
Gesproken taal
Nederlands
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Leeftijd
30-35
Haarkleur
Zwart
Cupmaat
D (fake)
Lengte
1.60 m - 1.70 m
Lichaamsbouw
Slank
Duur van bezoek
30 minuten
Shift
Avond/Nacht
Dag
Woensdag
Totale kosten (in euro)
120
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
Ik ben deze week bij Coco op bezoek geweest. Na alle mooie verhalen op dit forum moest ik het toch zelf een keer proberen.

Ik kwam de straat in lopen en kan bevestigen dat Coco inderdaad verplaatst is naar nummer 6. Ze stond voor het raam met een hele spannende outfit. Vreemd genoeg draagt ze geen hakken zoals vele andere dames. Ik ben toen meteen bij haar naar binnen gegaan aangezien deze dame erg populair is.

Wat heerlijk om Nederlands te kunnen praten. Coco is een leuke spontane dame met een heerlijk lichaam maar ook een goed stel hersens. Na wat kletsen was het ijs gebroken en begonnen we met zoenen wat ze trouwens vol overgave doet. Niet alles is puur natuur zoals haar borsten en volgens mij heeft ze hier en daar wat laten wegzuigen maar daarvoor krijg je wel een prachtige verschijning terug. Coco komt niet gehaast over en doet alles wat je met haar afspreekt met volle inzet.

Ik moet zeggen dat alles goed is verlopen en dat deze dame heel netjes en verzorgd is. Ze wast alles zorgvuldig en ruikt heerlijk.

Als je opzoek bent naar een girlfriend date dan is Coco echt een aanrader. Ze lijkt er zelf ook van te genieten.

Een date met Coco duurt een half uur daardoor lijken haar prijzen hoog vergeleken met andere dames in de straat. Het verschil is dat je bij Coco echt een half uur krijgt en niet zoals bij sommige dames na 10 minuten alweer buiten staat.

De enige nadelen die ik kan verzinnen zijn dat ze een wekker gebruikt. Een half uur is dus ook echt een half uur. Verder is ze erg verslavend en kan dit een dure hobby gaan worden
 
Terug
Bovenaan Onderaan