Erectiemiddelen

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Nee zink is een mineraal wat je niet opslaat, dus daarvan heb je elke dag een dosis nodig
Uit de site van Metaal Nederland:
Zink is een blauw-wit metaal. Het geleidt redelijk goed en heeft een opmerkelijk laag kookpunt: al bij 907°C wordt het een gas. Een belangrijke toepassing van zink is het beschermen van staal tegen corrosie.

Verder staat hier ook, dat elk levend wezen zink bevat, tot in het DNA. Het diertje, dat verreweg het meeste zink in het lijf heeft, zijn OESTERS! Ga dus met enige regelmaat, naar de Oesterbar 😜
 
Iemand onlangs nog 60mg dapoxetine gekocht? Priligy of een ander merk?
Graag even een tip voor een betrouwbaar adres, mijn vorige adresje reageert niet meer....
 
In die wat louche uitziende sekswinkel in Nijmegen (Eros of hoe heet dat winkeltje ook? - ff zoeken - Eroworld aan de Van Welderenstraat) verkopen ze Kamagra pillen, van die groene. Maar die kun je inderdaad ook gewoon online bestellen. Het zijn wat mildere pillen dan Viagra en zit niet zomaar met een ongewilde stijve ofzo. Je merkt gewoon dat er meer gevoel/leven in komt. Ik gebruik het ook om na een orgasme snel weer door te kunnen. Erectie is er ook wel beter mee, zeker als je het middel voor het eerst na lange tijd weer eens gebruikt. Bij teveel pillen krijg je koppijn. Een halve is wellicht zelfs al genoeg. Gewoon thuis even proefdraaien als je het wilt weten. Ik weet nog hoe gaaf ik het vond om zo'n kneiter harde lul te hebben. Voel je je echt even als een seksbeest.

Andere middeltjes in de seks shop zijn poedertjes met druivensuiker. Suiker is een ingrediënt die ze natuurlijk nooit in een erectiepil moeten stoppen, want diabetes is een erectie killer. Dus als dat de oorzaak van erectieproblemen is raak je nog verder van huis.
Verder helpt het om veel te bewegen en bekkenbodemspieren te trainen.
 
Voor zover dit anderen kan helpen: Heb ervaring met betterinbed Nu hollandwebshop punt ga en kamashop punt nl

De eerste levert ook naar buitenland met plus T&T post nl. Uiteindelijk komt het altijd goed maar soms vertraging, soms een hervezending moeten vragen.
Helaas gaat de communicatie altijd moeizaam. Eerst zoeken wat nu het mail adres weer is en dan wachten.

Kamashop Eerste ervaring prima! Werkelijk net zo snel en goed als B punt com haha! Vandaag bestelt morgen thuis.
Prima mail support!

Producten van allen komen toch uit dezelfde fabrieken dus dat maakt geen verschil.
 
Afgelopen dinsdag 2 strips P-force besteld bij hollandwebshop (betterinbed) en vandaag, vrijdag, netjes discreet in de bus gekregen (in Belgie) alles verliep vlot.
Enige jammere is dat aflevering bij een postpunt voor zover ik weet niet mogelijk is.
 
Laatst bewerkt:
Ik heb dat P-force nou gekocht en ik ben er wel heel blij mee. Ik heb het verschillende keren gebruikt bij verschillende vrouwen. En ik merk dat die issues die ik had met condooms hiermee prima te handlen zijn. En wat ik heel gaaf vind is dat je echt door kan gaan en zelf kan bepalen wanneer je klaarkomt.

Nou heb ik wel een probleempje. Zelf kan ik ook wel mijn gang gaan als ik niet te gespannen ben. Alleen kan ik dan niet heel lang doorgaan. Met dat spul wel. Is het nou zo dat het link is om dat steeds te nemen? Ik bedoel dat je daar dan uiteindelijk afhankelijk van wordt?

Ik vind het wel ideaal, hoor!
 
Laatst bewerkt:
Ik heb in het verleden bij betterinbed,shop besteld. Deze site bestaat niet meer.
Heeft iemand een soortgelijk vervanger? Met name de aanbiedingen (diverse verschillende pillen) waren altijd goed.
 
Als je bereid bent om ervoor te reizen, in plaats van het te laten bezorgen; Newside op de Nieuwezijds Voorburgwal 156.
En als dat toch teveel werk is:
 
Als je bereid bent om ervoor te reizen, in plaats van het te laten bezorgen; Newside op de Nieuwezijds Voorburgwal 156.
En als dat toch teveel werk is:
Even op hun site gekeken, maar daar staan alleen van de pseudo-middeltjes (Maca, enz) op. Dus geen generics van de bekende blauwe pil.
 
Ik neem soms pijnstiller, en als ik dat neem duurt het soms heel lang voor dat ik klaarkom. Lukt meestal dan wel als ik hetzelf doe.
Bij verreweg de meeste dvp's, kan je je biezen pakken, zodra je klaar bent gekomen. Dat het bij jou vanwege de pijnstillers (klote natuurlijk dat je die moet nemen), langer duurt, is toch mooi meegenomen?

"Elek nadeel hep se voordeel" #14
 
Laatst bewerkt:
Weet iemand of kamagra of iets in die categorie ergens te verkrijgbaar is in Den Haag/Leiden? Op Sexjobs stonden eerst advertenties, maar die zijn allemaal verdwenen.
 
Terug
Bovenaan Onderaan