DVP wil ineens prive afspreken

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Ze is wel niet op een privé Date voor haar werk. Dat is juist het punt.

Als een barman iemand Date die hij aan de bar ontmoet moet de andere persoon toch niet blijven tippen lol?

Zuiniger. Je bedoeld gewoon stoppen met haar te betalen omdat ze in een gewone relatie terecht komt zoals iedereen?

En wat dat zegt? Dat ik haar dus juist NIET meer als een hoer zie. Geld is immers geen liefde of respect.

Sommige mannen willen wel heel graag van hun centjes af blijkbaar 😂

In ieder geval. Men kan het paard naar het water brengen men kan het echter niet doen drinken.

Zoals reeds gezegd: alles is al gezegd.

Signing off.
Een groep mannen wil altijd snel van hun geld af. Of het nu een tribune is voor een amateur voetbal cluppie van 10000 € .Even 2500 € vuurwerk erdoor. Of 5000€ voor n leuke DVP. Super top allemaal.
Ik hoef dat niet van mezelf. Maar naderhand als t tegenvalt niet zeuren. He
@Saris bedankt voor je analyse.
 
Een etentje en een drankje is niet 'altijd alles'

Omdat het leuk is.
Je gaf toch zelf aan dat je je als een koning voelde na de eerste keer bij haar.
Waarom zou je jezelf dat gevoel ontzeggen als je met haar uitgaat ?
Misschien voelt zij zich een koningin als je haar in de watten legt ...
Ze zei letterlijk dat ze uit principe niet aan betalen doet wanneer ze uitgaat met mannen, of het nou vrienden zijn of niet. Dus wel, altijd alles.

Ik vond de band met haar normaliseren (dus uitgaan met elkaar) belangrijker en meer waardevol dan seks, daardoor stemde ik er mee in om geen klant meer te zijn. In dit geval had ik achteraf beter klant kunnen blijven, maar ik blijf seks minder belangrijk vinden.

dat begrijp ik, maar uiteindelijk kan je toch wel zeggen dat het een koude douche is, of niet?
Veel dames van plezier, kunnen mannen vaak een gevoel geven als of er een klik is, dat is deels ook hun vak.
Soms is het inderdaad zo, dat er een echte klik, maar vaak is het zo, dat mannen dat vaak ten onrechte inbeelden.
Ik durf te zeggen dat de klik wel echt was, we praatten ook elke dag op Whatsapp over van alles en nog wat, maar uiteindelijk was het toch niet echt waar ze op uit was. Dus een koude douche inderdaad.
 
Normaliseren ? Dat klinkt alsof je jullie eerste contact niet normaal vond. Man toch ! Door wie heb je je dat laten aanpraten ?
Het eerste contact was een zakelijke overeenkomst, of niet? Dus als we uit zouden gaan en we betalen allebei wat, dan betaal ik haar dus niet dmv eten en drank voor haar aanwezigheid, en dat betekent dan dat we geen zakelijke relatie meer hebben, was het idee.

Maar goed, ik stop met posten hier, anders blijf ik met haar bezig.
 
Ja, want de tig mensen in ons land die rondkomen van een modaal of lager salaris die redden het niet en worden maar crimineel of prostituee? Wat een onzin man.
Ik scheer ze zeker niet over een kam, maar ik weet dat het percentage vrouwen dat ECHT niet anders kon maar op een hand te tellen zijn.
Een beetje goed dvp die dit fulltime doet harkt zo 10-15k per maand binnen. En dan kom jij het hebben over werk achter de kassa haha.
Wat een geleuter. 'Maar ik weet dat'…..
Waar haal jij die wijsheid vandaan?
Typisch (struisvogel) wijsheden.
Maar die doen dat goed in de lage landen. Ik heb het niet op met de Nederlandse politici, maar zelfs die heb ik bijna niet kunnen betrappen op dit soort kortzichtige uitspraken.

10-15k als ze geluk heeft tijdens haar top jaren. Daarna wordt het wasrschijnlijk toch die kassa. En ja, achter de kassa in Nederland is uiteraard beter dan achter de kassa in oostblok landen.
Een ieders beeldvorming mbt 'de dames' wordt grotendeels bepaald door de eigen ervaringen. Dus het zegt wat over de de type dames / marktsegment wij bezoeken.
 
Wat lees ik toch weer veel bla bla bla. Je bent er toch zelf bij als je van je laat profiteren. Want meestal willen ze wel met de dvp uit en dan gratis sex scoren. Maar dat willen ze niet toegeven. En als je je laat oplichten door een dvp. Eigen schuld dikke bult. Moet je maar uitkijken. Je bent toch een man en geen klein kind dat om alles gaat lopen huilen in zijn leven als je iets overkomt. En tuurlijk zullen er dvp bij zijn die erop uit zijn. Maar er zijn ook dvp die buiten hun beroep gewoon mensen zijn. Met gevoelens en
Behoeftes zoals alle andere vrouwen.
 
je zou verbaasd zijn hoeveel waarde een vrouw
dat begrijp ik, maar uiteindelijk kan je toch wel zeggen dat het een koude douche is, of niet?
Veel dames van plezier, kunnen mannen vaak een gevoel geven als of er een klik is, dat is deels ook hun vak.
Soms is het inderdaad zo, dat er een echte klik, maar vaak is het zo, dat mannen dat vaak ten onrechte inbeelden.
als je beetje ervaring hebt met vrouwen prik je daar toch zo doorheen... Tevens zie je toch aan de manier van texting, inmenging elkaars privé leven, het wegvallen van gelduitwisseling,.... dat de dame je leuk vindt?
Tevens zijn er genoeg gold diggers die geen DVPs zijn, die denken dat mannen hun moeten trakteren en snoepreisjes cadeau doen en dergelijke, laat die maar zitten. Er is een verschil tussen eens een keer een etentje betalen en stelselmatig iemand alles cadeau doen en betalen trouwens. Ik betaal bijna altijd de eerste date met een dame, zelden of nooit split pot, maar ik vind t belangrijk dat de intentie er is van haar kant.

Zo ken ik DVPs die zelfs volledige auto's van klanten gekregen hebben, leuk natuurlijk maar liefde koop je niet met geld, ben je enkel een illusie rijker. Maar dat zal heus wel een goed middel zijn voor sommige wandelaars om een DVP te overtuigen heel goed te acteren of extra diensten aan te bieden die er standaard niet bijhoren..
Maar ik begrijp t wel, moest ik rijk zijn zat ik ook in Dubai alle lekkere golddiggers te knallen, denk niet dat je zoiets beu wordt.
 
Laatst bewerkt:
Hangt er van af of ze zich goed voelt in haar beroep denk ik...
ik denk, en dat geld zeker voor de nederlandse dames, dat ze werk en prive strikt gescheiden houden, en ook geen klanten toe laten in hun prive leven. Daar kan ik nog wel begrip voor opbrengen, Voor buitenlandse dames kan dat anders zijn, omdat ze meestal geen familie hebben hier en de "vriendinnen" die ze hebben doen vaak hetzelfde werk,
 
Als zij privé met je wil afspreken lijkt me dat een enorm gul gebaar, en hoor je dus ook gul terug te zijn. Dat vind ik toch...
Als prive afspreken als 'gul' gezien moet worden dan is het toch gewoon werk gerelateerd? zoals verdieping van de klant/dvp relatie oid, als je prive afspreekt op basis van wederzijdse aantrekkingskracht dan moet je dat toch niet zien als een favor die ze jou doet?
 
Voor mij zou het ervan afhangen wat haar redenen zijn om af te spreken. Misschien heeft ze behoefte aan normale persoonlijke aandacht, iemand om haar hart te luchten en wil ze je niet tijdens je sex date ermee lastig vallen.
gewoon ergens een hapje eten of wat drinken lijkt me geen kwaad kunnen.
 
Zo ken ik DVPs die zelfs volledige auto's van klanten gekregen hebben, leuk natuurlijk maar liefde koop je niet met geld, ben je enkel een illusie rijker.
Ik heb zelf nogal wantrouwen als het al op dit niveau gaat maar misschien gaat dat ook meer om mijn insteek. Als ik naar een DVP ga is dat meer om gewoon taboeloos te seksen, om er dan voor langere tijd mee bezig te zijn en een soort van relatie op te bouwen kan ik niet inkomen.

De keer dat ik zelf meer met een DVP privé afsprak was dat ook niet echt om het geld maar meer omdat we wel een goede klik hadden en we elkaar een beetje konden helpen. Meer dat het wederdiensten werden bewezen, (wat hulp met klussen, verhuizen spullen, etc.). Het was allemaal wel gezellig, geen dubbel gevoel aan overgehouden maar wel de realisatie dat als we elkaar op een andere manier tegen waren gekomen of haar privé situatie anders was er meer mogelijk was geweest (ondanks culturele verschillen). Daarnaast was de seks ook niet meer het standaard half-uurtje of uurtje op de klok, gedurende die tijd. Al met al een aparte situatie en ik kan me wel voorstellen dat anderen hier misschien juist wel naar op zoek zijn.
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan