Algemeen Gangbang Lisa Lefèvre, Yentel Kinky en collega's. 5,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Stomme vraag wss als leek. Maar inschrijven voor en meedoen met een gb hoe gaat dat in het werl? Wat zijn do's, wat zijn donts?
Zoekfunctie gebruiken, kom je vaak al een eind mee..

 
Goedemorgen mede gangbang lovers,
Ik heb hier al verschillende nachten slaap door gelaten. Maar in de naam van Amber, Yentel en mezelf moet ik meedelen dat wij de gangbangs stoppen. Afgelopen weekend was voor ons de druppel. Amber werd onterecht hier op het forum beschuldigd van een SOA (Dit zonder ons eerst te contacteren, gewoon recht op haar topic). Ze heeft meteen alles getest. Nadat ik volledig negatieve testen had doorgestuurd viel er toch de uitspraak 'Jullie gangbangs zullen er ook niet goed aan doen.' Was deze persoon op oorlogspad? Ja. Je merkte dat aan de communicatie. Maar dit neemt het effect niet weg dat het op de dame heeft.

En dit stoort mij het meeste en is voor mij de reden dat het stopt. Het vooroordeel erover is te groot.
'Jij wilt hygiëne maar zuigt wel allemaal mannen op een gangbang.'
'Waarom doe je het nu niet voor €150?'
...
Alhoewel het merendeel van de feesters die wij al hebben mogen ontmoeten echt super zijn. Is er bij iedere party wel 1 iemand die niet proper is, of dingen probeert die je niet toestaat. Wij alle 3 voelen ons dan verplicht toch een 'geile service' te geven. Terwijl we die persoon 1 op 1 niet zouden ontvangen of zouden buiten gooien. Dit allemaal omdat je bang bent voor slechte reclame. Want jullie kunnen hier nogal cru zijn soms.

Je zou zeggen 'Lisa, sta dan gewoon op jouw strepen!' Ja, dat doen we! Maar de vorige keer had iemand mij 2x pijn gedaan en was onaangenaam. Dus ik zei hem dat hij mij met rust moet laten en nadien weigerde ik nog verder aandacht aan hem te spenderen. Ik dacht 'oef, daar ben ik vanaf.'
Die persoon heeft mij, Instituut René en mijn collega's tot vorige week nog mails verstuurd. Dit onder zijn naam, maar ook onder de naam van vrienden etc. Kortom een stalker. Fijn.

Deze samenloop zorgt ervoor dat wij een stop zetten op onze huidige werking.
Natuurlijk weet ik nu al dat ik het ga missen. Ik deed het voor de kick. Yentel en Amber ook.
We deden het niet voor het geld. Want 1 goede dag leverde evenveel op. Jammer genoeg is er teveel achter de schermen gebeurt en moet Amber haar vertrouwen in het cliënteel terug groeien vooraleer ze zich terug kan smijten.
Yentel en ik zijn aan het kijken voor een exclusief iets op poten te zetten. Geen vrije toegang meer. Want de meeste van mijn zorgen zouden dan al opgelost zijn. Maar dit kost tijd. Ook wil ik Amber alle ruimte geven en wacht ik af tot zij groen licht geeft of niet. We zijn tenslotte een team.
Het spijt me voor de mensen die de datum al hadden ingepland.

Kus
Lisa
 
Dat is gewoon het grote nadeel van een forum als dit, er zitten helaas soms ook nare lui tussen.
Altijd zitten er weer tussen die andere proberen te beschadigen, of beginnen te stalken. Ik heb dit ooit meegemaakt bij een dame die toen prominent aanwezig was in een chatgroep en ook prive ontving. De hele chatgroep was op een gegeven moment bij haar langs geweest, echt super leuk. Maar.. op een gegeven moment ging het mis en waren er een aantal die haar begonnen te stalken en zwart probeerden te maken. Op een gegeven moment kwam ze ook geheel onterecht op het nzcforum terecht. Dit alles had zo'n impact op haar dat ze toen uit de chatgroep gegaan is en zelfs een tijd niet heeft kunnen/durven werken. Triest.
 
Jeetje Lisa wat een gezeik allemaal weer. Triest dat het allemaal niet meer kan. Ik begrijp jullie volledig! Gang bang is niet mijn ding, maar vond het fantisch leuk dat jullie dat deden om er een feestje van te maken. Elkaar weer eens te zien en er met zijn alle van te genieten. Ik las hier ook regelmatig even mee. Net als zoveel andere dingen kan dit gewoon op deze manier dus niet meer, sommige kunnen deze vrijheid niet aan helaas.
Echt jammer, want ik weet zeker dat jullie er bloedgeil van werden als er ineens een hunk newbie binnen kwam wandelen. En dan elkaar aankeken, dat waren toch leuke momenten. Lijkt mij. Nou doe alledrie voorzichtig en laat jullie niet gek maken! Maar blijf de mannen wel gek maken!😘
 
Laatst bewerkt:
Dat is gewoon het grote nadeel van een forum als dit, er zitten helaas soms ook nare lui tussen.
Altijd zitten er weer tussen die andere proberen te beschadigen, of beginnen te stalken. Ik heb dit ooit meegemaakt bij een dame die toen prominent aanwezig was in een chatgroep en ook prive ontving. De hele chatgroep was op een gegeven moment bij haar langs geweest, echt super leuk. Maar.. op een gegeven moment ging het mis en waren er een aantal die haar begonnen te stalken en zwart probeerden te maken. Op een gegeven moment kwam ze ook geheel onterecht op het nzcforum terecht. Dit alles had zo'n impact op haar dat ze toen uit de chatgroep gegaan is en zelfs een tijd niet heeft kunnen/durven werken. Triest.
Het is triest. Weetje ik zeg vaak 'het is niet omdat een dame een relatie krijgt dat ze stopt met het werk. Maar het is door de klanten zelf dat ze stopt.'
Genoeg is genoeg en iedereen heeft een limiet. Jammer genoeg is voor onze sector filteren heel moeilijk. Dus is stoppen met iets vaak het makkelijkste.
 
Helaas is dit forum ook een afspiegeling van de samenleving... en daar zitten dus altijd wel weer enkele rotte appels tussen...

Zelf zie ik nog steeds zoveel meer moois dan lelijk... Maar jezelf beschermen kan nooit kwaad! Als jullie er weer klaar voor zijn, zet gewoon iets exclusiefs op poten -invitation only én met een non-disclosure clausule- and have fun!
 
Jammer genoeg zijn er mensen met een akelig karakter en/of een persoonlijkheidsstoornis die het telkens weer verpesten. Bij zoiets als betaalde seks en gangbangs zal dat meer voorkomen dan bij een kaartersclub. Seks is op zich prachtig, maar helaas ook bron van frustraties en obsessies bij sommigen.

En dat leidt dan soms tot aanhoudend gestoord gedrag.

Je zou dan op een gangbang zelf el een vorm van toezicht kunnen organiseren, en helaas is dat bijna een must, maar dat is dan op zich al iets dat afdoet aan de ongedwongenheid en het plezier dat zo een gangbang zou moeten met zich meebrengen.

Ik hoop dat jullie er uit geraken.
 
begrijp ik. Maar wij moeten de service wel verlenen hè Marco. Wij moeten er seks mee hebben
Eigenlijk hoef je de service niet te verlenen er je hoeft er geen sex mee te hebben. Geld teruggeven en zeggen dat het voor jullie niet werkt omwille van zijn gedrag en hygiëne.
Alleen jammer dat net de mannen met dat gedrag dit niet zullen aanvaarden en het dan voor iedereen verkloten.
En als ze bvb. proberen zonder condoom of iets anders onaanvaardbaar kan je ze gewoon buitenzetten zonder geld terug te geven. De andere aanwezige mannen zullen jullie wel beschermen.
En als je zeker wil zijn is inderdaad een mannelijke kleerkast nodig om wat toezicht te houden.
Heel jammer dat enkelingen het voor velen verzieken.
En die enkelingen zorgen er voor dat er minder en minder vrouwen beschikbaar zijn waardoor het alleen maar erger word.
Helaas beseffen die enkelingen dat zelf niet.
 
Het spijt me dit te lezen, Lisa. Je werkt ver weg van waar ik woon en gangbangs zijn aan mij sowieso niet besteed, maar dat door huftergedrag van enkelen een einde moet komen aan iets waar veel mensen plezier aan hebben, is heel jammer. Denk wel dat het de juiste beslissing is: als iets beschadigt, moet je het niet doorzetten. Maar dat kan wel moeilijk zijn, het voelt misschien als capitulatie. Hopelijk zie je in de toekomst kans een doorstart te maken hiermee, bijvoorbeeld met alleen maar mannen die je al kent. Maar hoe dan ook, heel jammer dat het zo is gelopen!
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan