Recensie Femke, Wielsbeke 1,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Intiem
1,00 ster(ren)
Pijpen
1,00 ster(ren)
Zoenen
1,00 ster(ren)
Aftrekken
1,00 ster(ren)
Tongzoenen
1,00 ster(ren)
Gesproken taal
Nederlands
Algehele Hygiëne
Voldoende
Origine
West-Europees
Leeftijd
25-30
Haarkleur
Bruin
Cupmaat
B
Lichaamsbouw
Slank
Duur van bezoek
60 minuten
Totale kosten (in euro)
150
Algemene beoordeling
1,00 ster(ren)
Ik ben sinds een paar jaar terug vrijgezel. Ongeveer een jaar geleden besloot ik om eens de stap te zetten naar een DVP om nog eens seks te hebben zonder gedoe achteraf.

Ik hou zelf van een GFE waarbij mekaar oraal verwennen centraal staat en er ook wel gekust kan worden. Ook belangrijk : Belgisch en Nederlands kunnen praten. Ik wil niet enkel seks, maar wel een totaalervaring waarbij je ook vlot met mekaar kunt communiceren.

We zijn nu dus bijna een jaar en 5 dames later. Ik heb dan ook besloten om mijn recensies op dit forum neer te schrijven, nu ik toch iets van ervaring heb met verschillende dames.

Mijn eerste ervaring was met Femke en zoals je hierboven al kunt lezen, veel slechter kun je niet beginnen.

Ze ziet er uit als haar foto's (adv is nu wel niet online), maar dat is dan ook het enige positieve.

Ze zit constant te praten over zichzelf, haar familie en haar miserie, dingen die niemand interesseert en waardoor je zin in seks rap verdwijnen.

Pijpen doet ze heel even, maar bijna niet dus. Zoenen doet ze niet, paar korte zoentjes op de mond, daar moet je het mee doen. En een beetje foefelen met je piemel terwijl ze honderduit aan het praten is.

Verder toont ze niks van emotie als je met haar bezig bent, ze sluit zich als het ware af en heeft nergens gevoel of kan er niet van genieten, zegt ze zelf.

Uiteindelijk mocht ik toch nog wat edgen, waardoor ik alsnog stijf werd en daarna met condoom alsnog klaargekomen in doggy.

Het was dat ik zelf veel goesting had die avond of het had nooit gelukt.

Ik kende dit forum nog niet, maar het is wel door deze slechte ervaring dat ik het gevonden heb. En dan zie je natuurlijk dat je niet de enig bent. Maar dus wel heel blij dat ik hier terecht ben gekomen.

Maar dus 1 keer bij Femke (of hoe ze tegenwoordig heet) en nooit meer.
 
Terug
Bovenaan Onderaan