Algemeen Eerste keer swingersclub ero-expo eroticabeurs antwerpen of elders?

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

JackieH

Newbie
2
04/02/24
1
Hoi, wij willen als stelletje graag eens een eerste keer een swingersclub (waarschijnlijk passief) bezoeken om te kijken of het iets voor ons is. Kunnen we dit best doen op de pop-up swingersclub van ero-expo eroticabeurs in antwerpen volgend weekend of beter in een echte club?
 
Ik wil daar ook naartoe met mijn vriendinnetje. Nadeel van eroticabeurzen als in Antwerpen, Mechelen, Hasselt, of de KamaSutraBeurs in Utrecht is, dat er niet echt een plek is om je nadien op te frissen. Ik kan me niet meer herinneren hoe we onze kleren hebben schoon gekregen nadat mijn vriendinnetje me had onder gesquird. In Utrecht was er enige jaren geleden zo'n roestvrijstalen wasbak om je met water op te frissen na wat ondeugende handelingen in de sexbioscoop. Maar mijn vriendinnetje heeft dus de hele tijd lekker met mijn zaad in haar moeten rondlopen 😜. Ik zou zeggen, ga gewoon kijken of het wat voor jullie is. En bezoek ook een swingersclub (daar zijn wel douches).
 
Een echte swingersclub is natuurlijk veel beter. Alles is er op ingericht. Op een beurs is dat een voor dat weekend opgebouwde hoek, is dus qua accomodatie veel minder. Dat klopt. Maar om dat te combineren met een bezoek aan de beurs, kan het wel leuk zijn, mits het er mooi opgebouwd uit ziet (dat kan wel eens verschillen). Ik herinner me een aantal jaar geleden nog een opgebouwd 'tropisch paradijs' op de Kamasutra Beurs. Dat zag er nog redelijk gezellig uit en er was her en der actie. Ook wij gingen toen 'aan de slag'. Maar ik kan me ook nog herinneren dat op een nieuwere editie van de beurs ze her en der kartonnen dozen in de vorm van een huisje hadden neergezet, met een gleuf aan de bovenkant voor nieuwsgierige kijkers. Maar in die doos, het was drie keer niks en totaal niet erotisch.
 
Eens, wij zijn vorig jaar op de eroticabeurs in Gent geweest. Wij hebben wel enige ervaring met clubs, dus we kunnen hier wel melden dat het nauwelijks de moeite waard is. Er liepen in de swingersruimte mensen rond met jassen aan en een telefoon in de hand. Verder was er weinig actief en zat het grootste gedeelte te staren aan de bar. Ons advies.... begin eerst in een club waar alleen paren worden toegelaten. Aanrader is bijvoorbeeld Shivaz in Gent. Of Mystique in Rucphen(NL).
Geleidelijk aan kan je dan samen je horizon verbreden. Als je helemaal de smaak te pakken hebt..en je houd van actie en een mannetje extra, dan ben je thuis in clubs als Eroxx of Amai...
Have fun!
 
Terug
Bovenaan Onderaan