Dame met brede vagina

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Fisten heeft daar niks mee te maken. Iemand kan ook makkelijk oprekken.

Ik denk dat je indd eerder het probleem bij jezelf moet zoeken en je little "not so thick) stick


Edit: elke dame met een beetje zelfrespect en klasse blokkeert je muil gelijk bij de vraag "Ben je nog wel strak?" Of "Ben je geen groot gapend gat?"

Koop een flashlight of knijp wat harder met je hand, krijg tandjes 😂
Nonsens. Ondanks dat de topicstarter het op een wel heel debiele manier vraagt en daarom een bijdehand antwoord verdient, is het wel degelijk zo dat sommige vrouwen 'wijder' zijn dan anderen en dat heeft niks te maken met het gereedschap van de man. Ik wandel nu 12 jaar en heb vele dvp's meegemaakt. De meesten voelden ongeveer hetzelfde, sommigen voelden extra strak en bij slechts een aantal (kan ze op één hand tellen) voelde ik (vrijwel) niks omdat er totaal geen frictie was. Was mijn 'little stick' bij die paar vrouwen opeens tijdelijk gekrompen? Nee, natuurlijk niet! Als we allemaal erkennen dat piemels er zijn in alle verschillende varianten, waarom zijn vrouwen dan zo defensief en aanvallend als het om hun geslachtsdeel gaat?
 
Als we allemaal erkennen dat piemels er zijn in alle verschillende varianten, waarom zijn vrouwen dan zo defensief en aanvallend als het om hun geslachtsdeel gaat?
Klopt helemaal, hoor. Maar ik denk dat de aanvallende toon vooral komt door de onbeschaafde manier van de topicstarter. Niet om het geslachtsdeel van de dames die reageren.
 
een vagina en een penis zijn meer gelijkend dan je zou denken.

de ontwikkeling van de geslachtsklieren lopen de eerste 6 weken gelijk voor mannelijk of vrouwelijke foetus.
Dus in- en uitwendige geslachtsorganen zijn dan nog identiek.

Daarna worden de inwendige geslachtsklieren en geslacht ontwikkeld tussen week 7&10 en worden dus oa de testes(man)of eierstokken (vrouw)aangemaakt.

Tussen week 9&14 wordt het uitwendige geslacht ontwikkeld.
Uit hetzelfde orgaan ontstaat dus penis(man) of vagina en clitoris(vrouw)

Dus zowel penis als vagina/clitoris hebben dezelfde bouwstenen ahw.

rondom de vagina zitten dezelfde zwellichamen (Ongeveer) als in een penis. Dus als de vrouw opgewonden wordt ,wordt de vaginawand dikker en vochtiger ( het vaginavocht is vooral bloedplasma dat door de opzwelling door de celwanden wordt geperst)

De opening van een vagina is relatief nauw en bij opwinding verandert die van vorm/afmeting/positie waardoor je makkelijker binnen kunt. (Ook omdat bvb de bekkembodemspieren ontspannen)

Een vagina verandert nogal tijdens de seks, dit kan je bvb goed voelen als je een dame vingert en het goed aanpakt.

Een vagina is dus redelijk elastisch en zal niet 'ruimer' worden omdat de dame x maal seks heeft gehad.

Alles komt op hetzelfde neer: voor goede seks moeten beide partijen opgewonden zijn, pas dan zal het goed werken en aanvoelen voor beide partijen…
 
Als er kindjes zijn geboren op de normale manier, is het idd wat uitgerekt op die plek. Maar de bekkenbodem spieren op pijl houden en heb je daar een stuk minder last van.

Aangezien die v mij geen kinderen eruit heeft gegooid en mijn spieren daar optimaal zijn.. is er bij mij weinig veranderd sinds mijn ontmaagding.
Wat ik ooit begreep uit een interview met Barry Hay, toen hij vader werd van Isabella, was dat zijn vrouw na de bevalling gehecht moest worden.
Last van uitscheuren dus...
 
Je gaat toch niet op voorhand even informeren bij een dvp heb je een brede vagina of een strakke 🤪🤪🤪 das al hetzelfde zou zijn dat een dvp aan ons vraagt heb je een kleine of grote lul 😂😂. Komaan zeg
Neen! De 'klik' en mekaars 'lekkere plekjes' vinden...
Vind je die plekjes omdat je een klik hebt... of komt die klik net door die lekkere dingen???
 
Zijn er maar weinig waarbij ik neukend klaar kom (komt vooral door dat condoom). Vaak maken ze het bij mij oraal of handmatig af en vind dat wel prima. Mijn vorige comment was natuurlijk maar een grapje, maar je weet het toch pas als je het probeert. Als je een persoonlijke klik hebt met de dame, dan denk ik dat het een minder probleem is dan wanneer die klik er niet is
Inderdaad veel hangt af van het merk van condoom
 
Het is allemaal kennelijk niet zo gek, waarover ik het heb. Veel mannen laten zich bij een dvp aftrekken of willen graag in haar mond klaarkomen. Kennelijk geeft dat dus meer een kick.
 
Als een dvp je niet lekker aanvoelt tijdens de sex, je bent er niet mee getrouwd. Een tip kan zijn, ga eerst eens voor zo weinig mogelijk geld en probeer haar uit alvorens je bij een onbekende dvp ineens voor een hoger bedrag gaat betalen. Stel je gaat voor 50 of 80 euro, en valt het mee en neukt ze goed en wil je daarna langer met haar bezig zijn kan je die 150 of meer betalen. Viel het tegen dat het gevoel er niet maximaal was en je echt dacht van whow, ik voel zo goed als niets, dan ben je hooguit 50 of 80 euro kwijt. Dan nog kan je jou bezoek redden door te zeggen, ik stop met neuken ik ga genieten van een goede aftrekbeurt door haar en kies daarna nog voor een massage. Als de dvp dan nog een vriendelijke dvp was dan kan je nog met haar een afsluitend gesprekje hebben goedwetende in jou ogen, dat je haar niet meer zal bezoeken want er zijn er zoveel andere om te proberen. Er is een spreekwoord zie dat je geen kat in een zak koopt. Dat geldt dan voor een partner die ervoor kiest om echt te gaan samen wonen met iemand of zelfs wilt gaan trouwen. Dat is dan voor een lange tijd in je leven. Een dvp is slechts voor een hele korte tijd. En weet 1 ding: zoals hier ook al staat te lezen, staat je eigen lul echt keihard (bijvoorbeeld met wat voldoende sildenafil geslikt te hebben, 50mg of meer) dan voel je elke dvp goed aan. Zelfs diegenen die bijvoorbeeld al een hele nacht gewerkt hebben en goed zijn doorgeneukt. Als je jou eigen lul niet hard genoeg krijgt dan ligt het niet aan de dvp. Of toch, dan is misschien de klik tussen jou en haar niet groot genoeg om hem keihard te maken of het ligt gewoon aan je concentratie. Wat ik 1 keer in men leven heb meegemaakt was bij een Afrikaanse dvp die privé ontvangde, die had een zodanig smalle kut, echt gewoon heel erg smal, dat ik mijn lul er gewoon niet inkreeg zonder pijn. Ik heb toen echt gewoon 80 euro weggegooid en geen sex gehad want ging gewoon niet meer. Dan toch liever een dvp die wat ruimer aanvoelt, daar kan je dan tenminste zonder pijn mee neuken. Klaarkomen zal dan door de mindere concentratie moeilijker zijn. Maar nogmaals, probeer eerst een dvp uit alvorens veel geld te gaan uitgeven aan een onbekende dvp.
 
Come on, ik heb zonder me te schamen mininaal Euhm heel veel kutjes, poesjes van dichtbij gezien. En heel eerlij, slechts 1x meegemaakt dat het dermate "echo" was en ook slechts 1x dat het niet pastte. Beide keren in privé setting overigens.

Het vrouwelijk fenomeen is flexibel, vandaag fisten of dubbel vaginaal hoeft niks te betekenen hoe het volgende week voelt is mijn ervaring.Als je dat continue anders ervaart, tja 🤷‍♂️
 
Een vent die hele Wikipedia artikels knipt en plakt over de evolutie van de geslachtsorganen terwijl het gesprek daar niet over gaat, maar zo wel heel erg 'ontwikkeld' lijkt; een vent die vrouwen moet betalen om seks met ze te hebben en door het toneelstukje dat zij opvoeren denkt dat hij een combinatie Don Juan en Casanova is die hen doet trillen van genot; een vent die poppen neukt en doet alsof het levende wezens zijn met gevoelens à la Norman Bates... en ik ga daar dan tussen zitten. 🤦🏼‍♂️
 
Niet het merk, maar de maat en hoe je ze omdoet. De meeste privehuizen en sekswerkers gebruiken shit condooms

Ik heb tegenwoordig condooms die prima werken bij condoomfoben. Laat veel meer gevoel door, maar smaakt naar chemische watermeloen 😝
Dan zou ik het eigenlijk bij jou eens moeten proberen, kijken of er verschil is qua condoom 😉
Zit voor mij als Brabander alleen niet echt om de hoek, maar hoef het gelukkig niet te lopen 😅. Je hebt nog hele aantrekkelijke prijzen tegenover wat ik zelf regelmatig tegenkom
 
Terug
Bovenaan Onderaan