Recensie Inna, Balen 5,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Patje000

Newbie
5
03/03/23
7
3
Intiem
5,00 ster(ren)
Pijpen
5,00 ster(ren)
Zoenen
4,00 ster(ren)
Tongzoenen
4,00 ster(ren)
Extra's
  1. Vingeren
Gesproken taal
Engels
Roker
Nee
Algehele Hygiëne
Uitstekend
Origine
Oost-Europees
Leeftijd
25-30
Haarkleur
Blond
Cupmaat
C
Lengte
1.60 m - 1.70 m
Lichaamsbouw
Slank
Duur van bezoek
60 minuten
Dag
Vrijdag
Link naar advertentie
https://www.redlights.be/profiel/inna-358/
Totale kosten (in euro)
150
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
Vorige week heb ik een bezoek gebracht bij Inna. Ze adverteert voor de gemeente Mol maar ontvangt eigenlijk in Balen. Ze ontvangt daar in een huis. Je parkeert langs een drukke baan maar je kan wel discreet naar binnen gaan via de achteringang.

Ze ontvangt in een kamerjas en sexy lingerie. Eenmaal boven aangekomen kan je je wat verfrissen in de badkamer. Er is een bad met handsproeier, zeep, voldoende handdoeken en mondspoelwater met wegwerpbekers. Alles is oud maar proper onderhouden.

Na het wasje begint ze je te verwennen op bed. Tongzoenen en haar vingeren is geen probleem. Pijpen is met condoom. Je mag zelf het standje kiezen maar ze neemt ook zelf voldoende initiatief. Ze is ook best flexibel, zo kon ze zonder moeite beide benen in je nek leggen als ze op haar rug ligt.

Om tussendoor wat te ontspannen heeft ze me een korte massage gegeven. Dit was eerder zacht en meer strelen dan echt masseren. Maar het was wel aangenaam.

Tijdens ronde twee hebben we nog wat liggen spelen met wat andere standjes. Zo heb ik haar bijvoorbeeld rechtstaand langs achter genomen voor een lange staande spiegel. Echt opwindend met een goed zicht op haar heerlijke lichaam.

Na een uurtje nog snel wat opgefrist in de badkamer en dan afscheid moeten nemen. Zeker voor herhaling vatbaar.
 
Terug
Bovenaan Onderaan