Algemeen Multimassage & More Hilversum

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Den Tekker of De Trekker, that's the question?
Heel zinvolle post. Op Hookers was je gemiddeld genomen beter in vorm. Slijtage?

On-topic: ik heb alle reviews van Multimassage dames hier bekeken want het leek me wel wat er eens langs te gaan. Wat me opvalt is dat maar één dame (op ongeveer tien) volkomen positief beoordeeld werd. Dat lijkt me een management-probleem.

Ik ben een frequent bezoeker van de betere Duitse sauna's en daar worden de dames eerder andersom: slechts een op tien NIET positief beoordeeld. En die komen toch ook vaak uit Roemenië, Polen en Bulgarije.

Werk aan de winkel, MM!
 
Kwam vroeger vaak bij Sunrise met name voor de Nederlandse meisjes.
Heb hier ook al minstens 3 NL dames ontdekt, tenminste op de site.
Ik ga gauw eens langs....
 
Ik ben een paar keer op dit adres geweest toen het nog Hilversum Prive was. Over het erg kleine pand, ligging en inrichting kon ik toen duidelijk zijn: echt helemaal waardeloos. Toen Mulitimassage op hun site aangaf in Hilversum een zaak te openen had ik nog de hoop of het misschien om de lokatie van Sunrise zou gaan maar dat is dus niet meer mogelijk. Ik lees nog niets over hoe de zaak er nu van binnen uitziet, ook niet op de site van multimassage, die fotograferen hun kamers blijkbaar liever niet wat ik maar twijfelachtig vind. Is er wel grondig verbouwd in die korte tijd of staat die ouwe meuk van de vorige eigenaresse er gewoon nog, heeft elke kamer bv wel een douche? Hebben ze die klotetrap nog of hebben ze de boel goed aangepakt en er toch wat moois van kunnen maken? Voor mij wel een reden om wel of niet hier langs te gaan.
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan Onderaan