Vaste dame of wisselend

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

Wat heeft je voorkeur ?

  • Vaste dame

    Stemmen: 63 53,8%
  • Wisselende dame

    Stemmen: 38 32,5%
  • Maakt me niet zoveel uit

    Stemmen: 16 13,7%

  • Totaal aantal stemmers
    117
Soms nieuw, en dat kan dan ineens heel fijn zijn. En dat zorgt er weer voor dat ze vast wordt.
Hoe beter je elkaar kent, hoe vertrouwder en fijner het wordt.
Maar week in week uit dezelfde doe ik nooit.
Terugkerend is bij mij meestal per maand of twee maanden.
 
Ik sta altijd open om nieuw talent te ontdekken. Je leeft tenslotte maar 1 keer en als je het kan veroorloven waarom niet. De enige manier om toppers te ontdekken is om erop uit te gaan en het persoonlijk te ervaren. Heb afgelopen jaren genoeg leergeld betaald maar heb inmiddels wel een een ellenlange lijst aan vaste dames die ik afwissel; volop aanbod voor mij tenminste en heb niks te klagen. En die lijst wordt alleen maar langer en langer. 😜

Ik hoef trouwens mijn vaste dames persoonlijk niet meer te kennen; hoe minder ik weet, hoe beter. Ben slechts een klant die voor geile sex komt en daarna is het tot de volgende keer. Contact onderhouden buiten de afspraken om doe ik niet meer aan en praten doe ik het liefst als we uitgeneukt zijn. 😉 Tuurlijk als het klikt wil je het liefst zsm weer terug, dat is ook onderdeel van het spelletje, maar heb inmiddels geleerd om juist niet eraan toe te geven. Mijn topdames bezoek ik in de regel 1x per maand of 1x per aankomst in het land; dan is het gewoon pure lust tussen ons. Meer hoeft het voor mij persoonlijk niet te zijn.
 
Er is niets leuker dan naar de DVP te gaan waar je jezelf fijn voelt.
Zijn mijn standaard meisjes bezet, dan probeer ik iemand nieuw. Pakt soms leuk uit en soms niet. Door te proberen vind ik misschien wel weer mijn nieuwe standaard meid.
Exact wat ik ook doe. Eén vaste omdat ik wel op zoek ben naar die klik. Eens die er is dan blijf je die wel regelmatig zien, maar zo nu en dan eens weer "op jacht" gaan is leuk en dan kom je misschien wel je nieuwe "vaste" tegen (want dames blijven niet eeuwig in het beroep).
 
Ik ga nog zelden naar nieuwe meiden. Heb een redelijk vast clubje bij mijn vast huisje waarbij ik me helemaal op mijn gemak voel. Ieder met haar eigen specialiteiten, waardoor ik lekker kan afwisselen. Zo twee of drie keer per jaar een nieuwe dame, maar in de basis mijn vaste dames.
 
Terug
Bovenaan Onderaan