Recensie Shani, Eindhoven 5,00 ster(ren)

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren

pacho

Vaste klant
Forumpionier
100
21/07/21
35
7
Massage met hoogtepunt
5,00 ster(ren)
Gesproken taal
Nederlands
Origine
Zuid-Amerikaans
Leeftijd
40-50
Haarkleur
Zwart
Duur van bezoek
60 minuten
Dag
Donderdag
Link naar advertentie
https://www.sexjobs.nl/erotische-massage/massage-door-brown-skin-lady_8319084
Totale kosten (in euro)
70
Algemene beoordeling
5,00 ster(ren)
Ben niet al te lang geleden bij deze donkere dame geweest en het is zeker een aanrader. Ze ontvang in een schuur achter haar huis. Afspraak was vlot gemaakt. Ik ben fan van haar figuur, lekker vol. Haar massage was heerlijk en ze teaset lekker met haar lange nagels. Ze houdt wel gewoon haar kleren aan maar voor mij is dat geen probleem. Je mag haar overigens respectvol aanraken. Heb aan haar kont en borsten gezeten tijdens het aftrekken, Je kunt voor een meerprijs kiezen voor topless of prostaatmassage/voorbinddildo, maar ik heb daar geen gebruik van gemaakt. Al met al, zeker voor herhaling vatbaar. Alleen jammer dat ze vooral doordeweeks overdag ontvangt.
 
Laatst bewerkt:
@pacho: Dank voor je korte maar krachtige recensie, maar kun je nog toevoegen hoe lang je bent geweest zodat de prijs meer in perspectief te plaatsen is?
Het was een uur, aangepast!
En mag je wel aan haar zitten, want zeker vlak voordat ik kom vind ik het heerlijk om aan wat borsten of billen te zitten of ergens in te glijden ;)
Je mag aan haar zitten, maar ik heb niet extra betaald voor topless. Het mocht respectvol. Heb gewoon over haar kont gewreven en in haar borsten geknepen.
 
Terug
Bovenaan Onderaan