Afspreken met een pornoster

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
OnlyFans lidmaatschappen en normale videoverkoop zullen wel haar eerste inkomstenbron zijn, dus ik denk dat ze er niet wakker van ligt als er weinig gegadigden voor zijn.
Wat dat betreft is dat hele OnlyFans wel gewoon de doodsteek voor dit soort dingen. De dames kunnen online inmiddels zoveel verdienen dat het niet meer nodig is om af te spreken. Dagelijks een kort filmpje van een attribuut dat ergens in verdwijnt en wat geile teksten en het geld stroomt vanzelf binnen.

Het is dat er geen vraag is naar mannen van 47 met een kale kop.
 
Hoe was dat met Sophie..? Is ze net zo wild als vroeger in haar films..?
Wel geil hoor zeker niet te klagen :D Onder de douche al een lekkere pijpbeurt gekregen daar is ze wel echt geweldig goed in en die geile blikken van haar..Damn! Sex heb ik al wel beter meegemaakt ook niet zo strak meer maar ze is ook moeder natuurlijk . Tweemaal over haar borsten mogen komen . Was leuk en moest het niet zo prijzig zijn zou ik zeker terug met haar afspreken als ze in belgique is .
 
Isabella staat ook op mijn verlanglijstje. Wat een lekker ding is dat 😍 Als ze weer in Nederland is, wil ik haar alle hoeken van de kamer laten zien🍑🍌🌭
 
Ik hoop Monika ooit ergens te zien, lijkt me super om het mee te doen

Daar heb ik vorige maand nog mee afgesproken. Je moet een beetje geluk hebben want ze is moeilijk bereikbaar.

 
Ik hoop voor je dat je geluk hebt

 
Terug
Bovenaan Onderaan