Blog van Joke

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
😄
Nou ja, kweenie of er weleens eentje niet heeft gepast. 😅

Tot nu heeft alles gepast en kreeg ik zelfs complimenten dat ik niet piepte over de grootte, waar anderen dat wel deden.
Zou wel wat zijn als je bij een controle bij bijvoorbeeld de GGD te horen krijgt "geen soa gevonden, wel een simkaartje"

Het is weer eens iets anders dan een hamster of zo.
 
Mijn 2e gangbang:

Terugkomend op het verhaal van Lange Jan had ik hem dus uitgenodigd voor de 2e gangbang met de dames vh escortburo, welke toen al op de fles was.

Ik had contact gezocht met iemand die wel een paar centjes wilde verdienen met het verhuren v zijn huiskamer, ergens in Zuid-Holland. Daar hebben we ooit ons 1e gangbang gedaan, alleen kan ik mij echt niet meer herinneren hoe die ging. Zal vast wel goed gegaan zijn, anders doe je geen 2e 😉

In die huiskamer stond een geweldige slaapbank die uitgeklapt vrij groot én rond was. Dus daar kon je wel iets op uitspoken 😋 Voor de rest een paar matrassen op de grond en we konden van bil gaan.
Er hadden zich best een aantal heren aangemeld, waaronder Cor en een meneer die in een rolstoel zat ( maar zijn geslachtsdeel mankeerde niets 🙂 ). Die laatste kwam met een busje en de rest gewoon met de auto, zoals Cor.

Iig waren wij er klaar voor en druppelde de deelnemers binnen. Ik had een catsuit aan, die ( wat ik later hoorde ) erg gewaardeerd werd door Cor.

De rolstoel meneer ging precies in het midden vd ronde bedbank liggen en is daar niet meer vanaf gekomen. Ik en de andere dames vonden het fijn dat deze meneer het zo naar zijn zin had, want we waren ( en ik nog steeds ) v mening dat iedereen een lolletje zou moeten hebben. Alleen hadden we er nooit op gerekend dat dat hele grote bed in beslag genomen zou worden door 1 persoon. En dat was wel ff een dingetje.

Dus improviseren werd het!

Jan was er ook bij, maar zoals ik al eerder beschreef.. die bleef niet lang. Wat ik vreselijk komisch vond was dat er 2 heren bezig waren met doggy op mij en een andere vrouw en ondertussen gewoon moppen aan het vertellen waren aan elkaar. Geweldig 🤣

Uiteraard hebben Cor en ik ook nog een wip gemaakt, niet wetend dat dit het begin was van onze relatie. Eigenlijk kon hier geen andere gangbang meer tegenop, aangezien deze mijn grote liefde heeft gebracht...
 
Privé of thuisontvangst?

Wat vind ik zelf eigenlijk fijner 🤔

1. Privé ontvangst in een club, salon of privehuis? of
2. Thuisontvangst?

1. Priveontvangst en voorstelrondes heb ik gedaan in Alphen ad Rijn, Zaandam, Den Haag, Goes en Haarlem.

Voordeel daarvan: is dat je niet zelf je kamer hoeft in te richten, bed op te maken ( behalve in Alphen dan ). Je hoeft niet zelf de deur open te doen, drankjes zijn er voldoende ( niet overal inbegrepen ), kamer niet zelf schoonmaken, condooms en olie zijn aanwezig ( ook niet overal inbegrepen ) en er kunnen afspraken voor je gemaakt worden ( gebeurde niet overal helaas ). Enkel in Zaandam, Haarlem en 1 locatie in Den Haag werd de belasting voor je geregeld. En je bent op zich veilig voor nare personen.
Als jezelf adverteert heb je 3x meer kans op cliënten dan de dames die dat niet doen.

Nadeel daarvan: Je moet jezelf inroosteren, je mag niet echt zelf je tijden uitmaken, je mag niet kleding of schoenen dragen die jezelf fijn vindt, je mag niet eerder weg dan de tijd die vast staat of later binnenkomen. Je moet het doen met de inrichting v je kamer, die je vaak ook nog moet delen met anderen wat ik persoonlijk niet hygiënisch vindt. Er is altijd herrie van andere dames, ze houden ook niet hun mond als je een telefoongesprek voert. Als het tegenzit is er geen airco wat erg handig is met bloedhete temperaturen. Het is een hoge drempel voor veel mannen. Je mag niet zelf je basis prijzen uitmaken en een groot deel van je omzet is voor een uitbater ( telt voor Zaandam/Haarlem en voor de ex club in Goes )

Thuisontvangst heeft natuurlijk ook voordelen en nadelen!

Voordeel: Je kan zelf al je dagen en tijden uitmaken. Al trek je een vuilniszak aan, niemand die er iets v zegt ( behalve recensieschrijvers dan ). Je kan op je blote voeten lopen als je dat wilt. Je kamer en muziek kan jezelf indelen en uitkiezen. Drankjes moet jezelf ff inslaan en je bed natuurlijk even opmaken. Je moet net als met privéontvangst wel zelf adverteren. De drempel is een stuk lager voor veel personen. Je mag al je prijzen zelf uitmaken. Condooms/olie etc zelf aanschaffen, dan heb je tenminste goede spullen.

Nadeel: Veiligheid is er niet of je moet een rottweiler hebben. Belasting zelf betalen. Thuis ontvangen is verboden in bijna alle gemeentes, slaat nergens op.

Kortom eigenlijk zijn de voordelen voor thuisontvangst een stuk beter, omdat je gewoon alles zelf kan uitmaken. Alleen dat het verboden is weegt heel zwaar. En dat is heel zuur! Je wilt je werk goed doen, maar om geen problemen te krijgen moet je dus een vergunde locatie in. En zit je vast aan de regels van uitbaters in locaties waar je eigen cliënten niet heen willen.

Waarom kunnen we niet zelf uitmaken waar we ons werk mogen doen. Iedere gek mag van alles doen vanuit huis, maar sekswerk als enig beroep niet. Er is niet eens een hele goede reden waarom het niet mag. Alles wordt in het hoekje van uitbuiting geduwd, maar in elk beroep is uitbuiting. Weiger je iets wat niet in je contact staat kan je opzouten, dus hou je je kop en doe je het. Dat is ook uitbuiting.
Alleen hoor je daar nooit iets over, maar wel als een vrouw wordt uitgebuit in de seksindustrie. Het is toch even erg??

Dus? De politiek, landelijk en plaatselijk, moet uitbuiting in elke sector aanpakken en mensenhandel heel streng bestraffen. Maar geef sekswerkers die niet in dat vakje zitten de ruimte om hun ding te doen op de plek die ze zelf uitkiezen.

En natuurlijk kies ik dan voor thuisontvangst!
 
Dan is de oplossing -in theorie - toch simpel? Maak het mogelijk dat DVP's eigen baas zijn en thuis ontvangen. Een beetje regelgeving is prima. Met name om mensenhandel en uitbuiting tegen te gaan, en kan me voorstellen dat je iets wilt regelen met sluitingstijden. Maar verder? Wat is het probleem?
 
Niet? Er is geen probleem, de politiek maakt er een probleem van. Maar die is er helemaal niet.

Daarom: doe zoals België en laat sekswerkers vrij in hun keuzes.

Denk wel dat er veel clubs dan in de problemen gaan komen. De ramen verwacht ik niet, want dat is toch meer voor de 'snelle hap', wat bij thuisontvangst teveel overlast zal gaan geven.
 
Vraag dat maar aan de wethouders, volgens mij is het de gemeentelijke politiek die dit tegen houd, of zie ik dat verkeerd?

Nee dat ziet u niet verkeerd. Het zijn de christelijke partijen die ons alles onmogelijk maken.

En dan vinden ze het raar dat er zoveel sekswerkers tegen hun regels ingaan 🙄
 
Geinig, voor mijzelf is het duizend maal makkelijker om een privehuis binnen te stappen dan bij iemand thuis. De eerste is neutraal terrein, de tweede niet. De eerste is ook voor mij als klant veiliger, de tweede niet. De eerste moet aan allerlei regels voldoen, de tweede niet. De eerste is wat anoniemer om binnen te komen, de tweede niet. Etc etc. Nee, ik voel me echt veel meer op mijn gemak om een privehuis binnen te gaan dan bij een "wildvreemde" in huis stappen.

Er is niet eens een hele goede reden waarom het niet mag. Alles wordt in het hoekje van uitbuiting geduwd
Vooral overlast en dat heb je als dame niet volledig zelf in de hand, want die overlast speelt zich gedeeltelijk buiten je huis af. Ik geloof best dan de meesten hun best doen om het te voorkomen, maar het kan uit eigen ervaring behoorlijk overlast geven. De buurt moet niet zeuren? Deels waar, maar niet alles is ten onrechte.

Dus? De politiek, landelijk en plaatselijk, moet uitbuiting in elke sector aanpakken en mensenhandel heel streng bestraffen. Maar geef sekswerkers die niet in dat vakje zitten de ruimte om hun ding te doen op de plek die ze zelf uitkiezen.
Daar ben ik het verder helemaal mee eens.
 
Je geeft het zelf al aan: "in theorie".

De praktijk.
😆😆, ja ik snap het. Was ook meer een retorische vraag. Door deze laffe opstelling van de politiek land ik nu altijd bij privehuizon omdat ik bij thuis ontvangst te vaak in situaties kwam die niet goed voelden, Vrouwen (vaak alleen spaanstalig) die geen idee hebben waar ze zijn en met wie ze hebben afgesproken. Dat voelt niet goed, de zin is dan snel weg. Voel dan geen opwinding enkel medelijden.
 
Helemaal met je eens Joke dus moet je het durven reguleren. Hou de misstanden en uitbuiting weg, en laat het verder vrij. Lijkt me ook voor de gemiddelde wandelaar beter. Wie zit er te wachten op een DVP die duidelijk met tegenzin aan het werk is en neerslachtig is? Ik ben bijna 60, ga voor de fun, het contact en een zekere klik (ik weet het, het is maar voor dat ene uurtje). Maar heb ook ik mn jongere jaren nooit een vrouw als een stuk vlees gezien, geldt voor de meeste wandelaars denk ik. .
 
Een bedrijf aan huis beginnen is zeker niet zomaar mogelijk. Alleen voor "vrije" beroepen hoef je hierbij niet naar het bestemmingsplan te kijken, en zelfs dan zijn er nog steeds aardig wat mitsen en maren waarmee je rekening moet houden. Eerlijk gezegd zou ik ook niet echt blij worden als er elke dag een paar vieze geile kerels naast mijn voordeur in hun auto zitten te wachten totdat ze de buurvrouw mogen gaan neuken, terwijl mijn dochters daar steeds langs moeten lopen enz. En als er ineens 10 huizen op rij gaan "thuiswerken" dan verandert je mooie saaie straatje plots in een prostitutiezone. Daar wil je ook niet tussen wonen. Die ene discrete dame is prima, maar waar leg je de grens als samenleving? Ik begrijp het wel als een gemeente hier zijn vingers niet aan gaat branden..
 
Een bedrijf aan huis beginnen is zeker niet zomaar mogelijk. Alleen voor "vrije" beroepen hoef je hierbij niet naar het bestemmingsplan te kijken, en zelfs dan zijn er nog steeds aardig wat mitsen en maren waarmee je rekening moet houden. Eerlijk gezegd zou ik ook niet echt blij worden als er elke dag een paar vieze geile kerels naast mijn voordeur in hun auto zitten te wachten totdat ze de buurvrouw mogen gaan neuken, terwijl mijn dochters daar steeds langs moeten lopen enz. En als er ineens 10 huizen op rij gaan "thuiswerken" dan verandert je mooie saaie straatje plots in een prostitutiezone. Daar wil je ook niet tussen wonen. Die ene discrete dame is prima, maar waar leg je de grens als samenleving? Ik begrijp het wel als een gemeente hier zijn vingers niet aan gaat branden..
Je zet alle wandelaars weg als vieze geile kerels, beetje bijzonder. Ik kom veel bij salon 261, die hebben een soort open ontvangtruimte waar je medewandelaars tegenkomt . Dat zijn in die situatie wat onzekere mannen, die inzichtbaar willen zijn. Geldt volgens mij voor 90 procent van de wandelaars. Je maakt een probleem.
 
Eerlijk gezegd zou ik ook niet echt blij worden als er elke dag een paar vieze geile kerels naast mijn voordeur in hun auto zitten te wachten totdat ze de buurvrouw mogen gaan neuken.

Kijk.. daar zou je natuurlijk wel iets mee moeten doen. Er kunnen ook best wat regels aan thuisontvangst geplakt worden.
Maar dan is 't wel belangrijk dat daar zicht op is. Dat is er nu niet en zal er ook niet komen als het zo blijft als het nu is ( ook en juist met die nieuwe wet die ze er door willen stampen ).

Regels zijn niet erg als je zelf mag kiezen waar je wilt werken. Kom maar op met die regels, want..

1. Overlast heeft men niet v mij of van mijn cliënten
2. Dan kan ik tenminste gewoon aan de bak zonder iedere keer over mijn schouder kijken.
 
Maar goed, thuiskappers mogen ook.
En of er nu elk half uur een knipklant in de straat komt of elk uur een neukklant maakt ook niet uit.
Een man die naar een dvp gaat zal echt niet zomaar kleine kinderen lastig vallen.
Thuiskappers werken niet tot diep in de nacht. Thuiskappers laten een klant die wat eerder is niet buiten wachten. Thuiskappers zijn duidelijker in het adres waar je moet zijn. Thuiskappers zijn in de straat vaak duidelijk herkenbaar door een bordje buiten.

Nee, wandelaars vallen geen kinderen lastig, maar een auto met een draaiende motor in de avond of nacht met iemand er in, rondwandelende personen op ongebruikelijke tijden en lui die bij het verkeerde huis aanbellen vergroten het welbehagen in een straat of wijk ook niet echt.
 
Je zet alle wandelaars weg als vieze geile kerels, beetje bijzonder. Ik kom veel bij salon 261, die hebben een soort open ontvangtruimte waar je medewandelaars tegenkomt . Dat zijn in die situatie wat onzekere mannen, die inzichtbaar willen zijn. Geldt volgens mij voor 90 procent van de wandelaars. Je maakt een probleem.
Sorry misschien niet zo duidelijk, ik beschreef het slechtste geval. Kan natuurlijk reuze meevallen in de praktijk, maar daarop heb je geen garantie. Plus wat Forumlurker hierboven beschrijft, het is nu eenmaal niet 1op1 vergelijkbaar met een pedicure, kapster etc.
 
Vooral overlast en dat heb je als dame niet volledig zelf in de hand, want die overlast speelt zich gedeeltelijk buiten je huis af. Ik geloof best dan de meesten hun best doen om het te voorkomen, maar het kan uit eigen ervaring behoorlijk overlast geven.

Overlast valt te beperken door thuisontvangst juist toe te staan.
Dat mannen niet meteen een volledig adres krijgen is vanwege dat de recherche ook een afspraak maakt en geen enkele dvp zit te wachten op bezoek vd politie.

Je zou gemeentelijk regels kunnen opstellen dat bepaalde uren geen bezoek mag langskomen en dat korte bezoeken t/m 30 minuten niet is toegestaan. En geen dubbele afspraken vastleggen! Daar kan je een BERG overlast mee vermijden en zichtbaarheid voor de buurt een heel stuk mee verminderen.

Als je met die paar regels gewoon thuis kan werken, dan zal er vast weinig opstand komen. Want officieel mag nu helemaal NIETS.
Dat is een kwestie van goed regelen. Als het in een woonwijk is geef je gewoon een vergunning van 9 tot 5. Niets mis mee.

Maar dan wel een vergunning zonder dat je in de krant komt dan.
Overigens heb je in België helemaal geen vergunning nodig, thuisontvangst mag daar gewoon zonder gezeik en gedoe. Mits je er zelf woont!
 
Terug
Bovenaan Onderaan