De sex wordt duur betaald

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
voor mij bevallen de raamdames prima, wellicht heeft het ook te maken wat je verwachtingen zijn en wat je insteek is bij een bezoek.
Normaal heb je in een ramenbuurt een veelvoud aan dames, en is er altijd wel eentje die naar je zin is. Dat heb je bij priveontvangst niet, ik maak mijn keuze van een dame vaak op fysieke kenmerken en ik ben best wel lastig als het daarom gaat, ik kan al afhaken bij een scheve neus, of geen mooi gebit, of als ze kleine tietjes heeft. Vandaar ook mijn keuze voor raambuurten, waar je alles goed kan zien, en er over het algemeen veel keus is.
Dat is jou keuze. Ik kies voor privé ontvangst. Zoals ik al zei iedereen gaat waar voor hij wilt. Leven en laten leven
 
Ramen is wel super laagdrempelig.
Prive ben je alles bij elkaar toch al snel een paar uurtjes zoet voor een half uurtje rampetampen..
ik moet eerlijk zeggen dat ik bij een ramenbezoek ook wel even tijd nodig hebt om mijn keuze te maken, maar dan is het net of je in een snoepwinkel loopt, tussen al die potentiele neukpartners, dat het soms nog wel eens moeilijk is, om je keuze te maken.
 
Ik kom zelf nogal eens in T Rozenhofke , dat is een café waar je kan gewoon kan uitgaan ( Pilsje 2 ,50€ op vrijdag zaterdag DJ erbij, best gezellig .En er lopen daar de lekkerste meiden , Roemeense, Bulgaarse, Spaans Marokkaanse Belgisch al gauw een stuk of 20 etc. Maar je betaalt 150 uur + 35 voor de kamer, dat is 185 € en je weet niet wat je niet wat je kan verwachten bij die mooie poppetjes. Of half uur 100 + 35.
Ik vind dat veel geld.
In Antwerpen de ramenbuurt is 50 € stap ik direct binnen, geen probleem. 9 van de 10 keer ben ik blij met de geleverde service. Daarentegen In t Rozenhofke niet snel of ik moet er een goed gevoel bij hebben , je kan natuurlijk even een gesprek voeren over de mogelijkheden.
 
Laatst bewerkt:
Je bent een kneus als je betaald voor seks...? 🤨

Niet mee eens! Sommige hebben geen keuze daarvoor of worden in een hoek geduwd om dat te doen.

Je bent wél een kneus als je andere mannen als kneus neerzet omdat zij ervoor kiezen om een bepaalde 'lelijke hork' dame te bezoeken en/of een dik bedrag voor haar neerleggen en/of naar een leeftijdlieger gaat.

En, heel typisch, het zijn altijd dezelfde die met zulke berichten komen.
Voel je je aangesproken? Dan hoor jij vast bij die kneuzen klas.

Dit soort idiote reacties zorgt er iig wel goed voor dat nieuwe leden wel 2x nadenken voordat ze iets zullen bijdragen op dit forum.

Vrijheid v meningsuiting hoeft echt niet beledigend te zijn, maar sommige doen het vrij regelmatig. Jammer is dat..

Denk toch eens na beste meneertjes..
Idd Joke, hoe sommige hier reageren… Zegt veel over hun ingesteldheid op date.
 
en nog meer hoe mensen LEZEN. Vooral selectief ;)
Ik heb niet gezegd dat een bepaalde man of bepaalde mannen kneus zijn. Ik stelde dat eigenlijk ELKE vent op deze aardkloot een kneus is omdat wij (te) (vaak) denken met onze piemel/lul/pik whatever ... Op zo'n niveau dat er een hele industrie omheen gebouwd is!

En ingesteldheid op date? Hoe je het ook went of keert. Als iemand afspreekt met een DVP is dat omdat ie de behoefte heeft om zijn piemel ergens in te steken? Dat sommige behoefte hebben aan puur de daad en andere een hele belevenis eromheen zoeken tja. Ieder zijn meuk maar per saldo zoekt het gros van de mannen sex.

Overigens denk ik dat de attitude absoluut uitmaakt op een date. Daarom wandel ik liever in Thailand. Voor 60e kan ik de hele avond met een dame op stap wat tot een betere GFE leidt dan als je 200e/u aftikt bij een dame die aan de lopende band prive-ontvangst doet. De attitude van de dame is namelijk OOK relevant.

On topic; Blijf erbij dat de tarieven in NL de pan uit zijn gerezen. Een uurtje met een beetje normale service (zeg pijpen zonder, neuken met ) kost je al snel 200e voor een uur dat vaak niet eens volgemaakt wordt. Recensies hier helpen bij een keuze maken maar het blijft een GOK of je achteraf gezien waar voor je geld hebt gehad. 200e+ is een hoop geld voor een GOK op een uurtje plezier.

Let wel; Zelfs met recensies heb je geen zekerheid. Wat de ene een super DVP vind hoeft de andere niet te vinden. En hoeveel DVP's krijgen hier nu eigenlijk een goede beoordeling? Dat zijn er relatief weinig.
Tel dan ook mee dat het gros van de mannen deze website niet eens kennen, heel veel dames amper of geen recensies hebben.. ouch
 
Ik ben nog maar pas sinds begin dit jaar bezig met het bezoek van DVP's en grotendeels ga ik naar privé huisjes en tot nu toe 3x in SKW.

Ik heb toch wel nood aan dat GFE experience, wat kunnen praten met de dame en het allemaal wat rustiger aan te doen. 2 op de 3 ervaringen in SKW was afwerken wat ik wel begrijp als je naar daar gaat maar ik ga dan niet voldaan buiten.

Mijn oog is nu gevallen op privé ontvangst met hopelijk een klik te kunnen vinden en een (paar?) vaste dames te kunnen ontmoeten tegen schappelijke prijzen. Al moet ik wel zeggen dat privé ontvangst mij nog wat afschrikt met het aantal fake advertenties maar er staat heel wat moois op Redlights. 😁

Voorlopig betaal ik dus nog 150-200 euro voor een uur bij een dame en voor mij persoonlijk kan dat nog echter ik heb mij nu beperkt op 2x per maand waarbij in het begin ik bijna elke week ging omdat ik de smaak te pakken had.
 
Prive-ontvangst was vroeger betaalbaar en altijd goedkoper dan een raamdame. Er waren tijden dat je bij een prive dame voor 120 euro een uur seks kon krijgen en de dames zagen er goed uit ook en lekker jong. Nu is het maar afwachten of je voor 200 euro waar voor je geld krijgt en je niet wordt bedonderd door een 40+ vrouw die zich voordoet als een jong ding met bewerkte foto's en slechte service. En nu heb je de trend dat ze nog eens voor elke extra je meer willen laten betalen wat vroeger vaak inbegrepen was bij de prijs, je bent tegenwoordig voor een uurtje seks een fortuin kwijt als je niet oppast. Het probleem is dat sommigen onder ons deze hoge prijzen in stand houden door ze maar te blijven betalen, zouden ze dat niet doen dan gingen de prijzen vanzelf weer omlaag.
 
Laatst bewerkt:
Raamdames bieden van oudsher wel de minste service een standaard beurt is 15-20 minuten.
En tongzoenen en pzc en bij sommige beffen zaten eigenlijk nooit standaard bij de service en zijn meerprijs.
Als je dan gaat rekenen is 50 euro niet eens zo heel goedkoop er zijn zat privé huizen waar je terecht kan voor 70/80 euro.
Maar dan wel voor een half uur ipv. max 20 minuten en tot een tijd gelden zaten hier services als tongzoenen, pzc, beffen standaard bij deze prijs in.

Sinds ze in Duitsland de wet en regelgeving hebben aangepast is er ook hier de klad in de standaard service van dames in clubs sosm een beetje ingekomen.
Maar meestal valt het nog wel reuze mee als je een beetje goede zaak uitzoekt.
Het zijn met name de privé dames die graag schransen en als je dat soort tarieven neerlegt bij die dames ben je er ook zelf bij.
Als deze dames nog amper klandizie krijgen corrigeert zo de prijs wel weer.
Ook lopen deze dames veel meer risico omdat ze in een relatief onbeschermde omgeving werken dus als het misloopt zeg ik jammer dan dat risico heb jezelf gezocht om een paar euro meer te willen pakken.
 
wat mij best redelijk vaak is over komen, dat ik bijvoorbeeld op een regenachtige avond voor minder dan € 100,00 bij een dame ben binnen geweest. Dit waren overigens dames, waar ik wel eerder ben geweest. Vaak is het de dame zelf die dan bijvoorbeeld vraagt of ik voor € 80,00 een uurtje wilt binnen komen. Praktijk is vaak wel dat je na ongeveer 45 minuten weer buiten staat. Het heeft persoonlijk voor mij niet echt veel meer waarde om een uur bij een dvp naar binnen te gaan.
Bij mij is het vaak dat na mijn orgasme, de belangstelling voor de dame van het een op het andere moment dan verdwenen is, en ik eigenlijk snel weg wilt gaan.
Wat mij wel steeds vaker opvalt, en zeker bij de Roemeense dames, is dat als je vraagt wat ze willen hebben, dat ze dan een prijs noemen, maar tevens zeggen ze erbij voor hoe lang dat is. Dit zeiden de dames vroeger nooit, en ik heb ook nooit tijdsdruk ondervonden in het verleden bij een dame.
 
Romy Indy is ook erg leuk!
En... daarvoor hoef je niet naar Londen!

600 eurootjes per uur voor een wannabe 'pornstar'. Dat is 10 euro per minuut.

Ik heb toch altijd veel respect voor dames die daadwerkelijk heren zover krijgen deze bedragen inderdaad te betalen.
 
Romy is gewoon volledig losgeslagen maar goed zolang er een paar kerels per maand zijn die er in trappen lacht zij zich de ballen uit de broek natuurlijk.
Eigenlijk super grappig als iemand zich "high class" voordoet en dat soort bedragen vraagt en dan kinky/nl staat

Check dat
Ze roept dat ze DT kan.. yeah right. Not even close!
 
Ik wil met haar afsprekenng voor 2 uur op hotel, escort dus, maar ik ben snel tevreden en hoef dus geen extra's, alleen zou ik toch wel graag hebben dat ze pijpt zonder condoom ... dan kost mij dat 1.750 euro.
Ik ken mensen die daar een maand moeten voor werken! Die moeten voor eenzelfde bedrag gemiddeld ongeveer 170 uur werken.
Kwestie van het een beetje in perspectief te zetten.
 
Laatst bewerkt:
@Weric dus niet doen. Die prijs zakt vanzelf wel als mensen afhaken.

en tja @Rony80 wat jij zegt is natuurlijk smaak. Maar als het je smaak IS...
Dan nog ben je volledig losgeslagen en kneus als je dit uitgeeft aan een DVP? Nu was elke man al kneus natuurlijk dus per saldo veranderd er niets ;)
Maar als je bereid bent om dit soort bedragen te betalen voor "normale" sex van een dame die op kinky staat? tja....

Al zou je 10K netto hebben per maand. Dan nog zijn er wel betere opties dan een dure DVP van kinky lijkt me.
 
Oud onderwerp: Hoi . Er is al meer dan 120 dagen geen bericht meer geplaatst in dit onderwerp.
Weet je zeker dat je reactie nog wel relevant is?
Terug
Bovenaan Onderaan