Liever begin of einde van de dag?

Welkom op Girlsreview.nl

Lid worden van deze geweldige club? Minder reclame? Meld je nu aan!

Registreren
Vroeger wou ik de eerste klant en s avonds lukte me dat goed het was regelmatig van geef me 5 minuten en dan een frisse uitgeslapen dame voor u . Maar nu ben ik een dag wandelaar en dan lig ik daar niet meer van wakker alhoewel het is toch nog 2 gelukt zonder dat dat de bedoeling was 1 keer bij een vaste dame toen ik de inhoud van haar vuilbakje zag en als ik buiten ging zei ze het ook gij waard de eerste vandaag . Nu een paar maanden geleden nog s avonds gaan wandelen en ik dacht den helft dat hier staat is hier al van 12 uur s middags wtf die hun goesting is al lang over en fris ?
 
Wat draagt jullie voorkeur weg bij een dame die ontvangt? Ben je graag de eerste van de dag? Of liever de laatste klant?
Persoonlijk ben ik liever de eerste, kwestie van een onaangeroerd poesje voorgeschoteld te krijgen (voor die dag toch) waar je mee aan de slag kan.
Ik ben dus meestal een vroege vogel
Maar ik kan me levendig voorstellen dat andere mannen liever een gerodeerd poesje hebben…
Laat maar weten
En dames, wat vinden jullie ervan? Wat is daar de voorkeur?
Is me al meermaals voorgevallen dat de dame me (bij een vervolg afspraak - we kennen mekaar dan dus al) vraagt om als laatste te komen die namiddag.

Want met mij is zo zo 'pomp-af' dat ze het daarna effe rustig wil houden!
 
ik dacht den helft dat hier staat is hier al van 12 uur s middags wtf die hun goesting is al lang over
Tis werk he. Put on a brave face and go. Dat is misschien wat cynisch, maar in de service industrie is hoe je je presenteert uiteindelijk een automatisme voor sommigen vermoed ik. Of het nou om sekswerk gaat, of de baliemedewerker in een hotel, of de serveerster, of de kapster. Smile!

Want met mij is zo zo 'pomp-af' dat ze het daarna effe rustig wil houden!
Als ik zo tussen de regels, soms niet eens tussen de regels, doorlees hoe jij bent, dan had je met je lid net zo makkelijk een sloopbedrijf kunnen beginnen. 😂

en daar ben ik soms best wel jaloers op
 
Het boeit mij ook minder. Het gaat uiteindelijk om het onderling contact. Bij een vaste dame varieer ik erin en ben ik soms het eerste contact , vroeg in de ochtend en soms het laatste. Die variatie daarin is vooral leuk omdat de ervaring en sfeer vaak wel verschillend is.
 
Laatst bewerkt:
en ik weet natuurlijk best dat zij nog andere klanten heeft. Maar die wil ik dus niet tegenkomen
Ik neem een heel klein beetje van het boeit me niks terug. Als ik in de wachtkamer zit en ik hoor "mijn" dame afscheid nemen van haar vorige klant "dank je lieverd, het was leuk" *smak *smak, dan heb ik wel even een klein momentje dat ik mij ietwat oncomfortabel voel. Letterlijk een paar seconden, maar toch.

Aan de andere kant ... Ik heb ook weleens een dame redelijk ongeïnteresseerd van een vorige klant afscheid horen nemen, waarbij ik altijd heb mogen ervaren dat het afscheid juist heel plezierig gaat. Toen was ik juist extra blij dat ik een afspraak erna had.
 
Als ik zo tussen de regels, soms niet eens tussen de regels, doorlees hoe jij bent, dan had je met je lid net zo makkelijk een sloopbedrijf kunnen beginnen. 😂

en daar ben ik soms best wel jaloers op
Nu... heb nog nooit een vrouw 'gesloopt' hoor!
En wat je soms ziet in porno... walgelijk gewoon!

Maar... platgeneukt... dat wél! En het verwondert me soms nog steeds hoeveel sommige vrouwen aankunnen (en willen!) als ze eenmaal knettergeil staan! Love it!
 
Maar... platgeneukt... dat wél! En het verwondert me soms nog steeds hoeveel sommige vrouwen aankunnen (en willen!) als ze eenmaal knettergeil staan! Love it!
Ik wilde bijna willen zeggen: ik zou je weleens bezig willen zien. Maar dat is ongepast, dus dat zeg ik niet. 😅

Zou dat zo graag ook eens willen kunnen bij een dame, lijkt me echt zo geil, maar ik heb er de stamina, durf en vooral uhm gereedschap niet voor. 😪
 
Beide kan z'n voor -en nadelen hebben.
Zelf ben ik zowel ochtend- als avondmens.
Bij mijn " vaste " dame ben ik a1 eens om 11u geweest, maar ook royaal na middernacht. En altijd dezelfde 100% inzet, al geeft ze zelf de voorkeur voor de avond.
Bij een privehuis ben ik enerzijds graag vroeg,,omdat ik denk dat de DVP dan nog fris en fruitig is; anderzijds verwacht ik geen haastwerk meer, wanneer ik de laatste ben.....
 
Het was even zoeken, maar er is al een bestaand topic
 
Het was even zoeken, maar er is al een bestaand topic
Dat was toen nog met Belle!
 
Het was even zoeken, maar er is al een bestaand topic
Is bijna 2 en een half jaar oud… vele nieuwe wandelaars én een nieuw licht op de zaak
 
Begin 2000 ging ik zeer regelmatig naar de Nederlandse Kim in de Bethlehem steeg in Amsterdam. Mijn bezoekjes waren vaak aan het einde van de dag, en altijd langer dan 1 uur (meestal 2 uur). Was voor mij een lekkere, leuke ontspannende tijd, en aangezien ik niet het type ben van 2 uur doorgaan aan een stuk, ook voor Kim wat "gemakkelijker" (hoop ik).
Tegenwoordig probeer ik mijn bezoekjes aan het begin van de dag te doen, fris gewassen, en de dame is nog niet moe van de dag. Ik maak wel afspraken met de dvp, zodat ik niet hoef te wachten etc.
Dan na het bezoek nog genieten van de rest van de dag....

In de uitzonderlijke gevallen dat ik later / zonder afspraak wandel, loop ik veel meer, en ben ik zeer vaak niet succesvol met het vinden van een dvp met een goede ervaring....
 
ik vind het lekkerste om vroeg in de ochtend te gaan. Dan ben ik zelf fris en fruitig en meestal de eerste klant. Aan het einde van de dag ook lekker als de dame al meerdere klanten heeft gehad.
Ben weleens een dag bij mijn vaste dame geweest. stiekem in de huiskamer horen hoe ze klanten in de slaapkamer afwerkte en ik vervolgens met mijn enorm opgewonden stemming haar als laatste mocht nemen.
 
Terug
Bovenaan Onderaan